Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Mogu rec hvala Wengeru sta je napravio za klub pa ans na osnovu toga racunaju ovdje. Sad gledajuci ne pripadamo mi tu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
100%, hvala Bogu pa upadamo u ovu ligu, i igrat ćemo protiv velikih ekipa i velikih zvijezda, kvalitet fudbala mnogo veći.feniksptica je napisao/la: ↑19 apr 2021, 01:06Mogu rec hvala Wengeru sta je napravio za klub pa ans na osnovu toga racunaju ovdje. Sad gledajuci ne pripadamo mi tu.
Nema više peglanja i gledanja rugby ekipe poput Newcastle, Burnley.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
@AA23 Ja ti govorim sa stanovista kluba, ili pristajes na ovo ili stavi kljuc u bravu tj na nivo West Ham. Trece opcije nema. A sto se tice LP, za 20 godina se niko nece ni sjecat da je postojala.
- feniksptica
- Kontakt:
Necemo vise bit prcija Mike Riley-a ako nista..sad je vrijeme da se dovede neki normalan trener
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gledat ces i te ekipe, engleska liga nece propasti nit ce Arsenal biti izbacen iz nje. Bice dosta vise kvalitetnijih igraca koji ce rotiranjem iznositi sezonu u dva takmicenja. Iako pozicija na tabeli epla nece voditi u ovo takmicenje, tu je prejaka tradicija tako da ce naboja u engleskoj uvijek biti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 apr 2021, 01:08100%, hvala Bogu pa upadamo u ovu ligu, i igrat ćemo protiv velikih ekipa i velikih zvijezda, kvalitet fudbala mnogo veći.feniksptica je napisao/la: ↑19 apr 2021, 01:06Mogu rec hvala Wengeru sta je napravio za klub pa ans na osnovu toga racunaju ovdje. Sad gledajuci ne pripadamo mi tu.
Nema više peglanja i gledanja rugby ekipe poput Newcastle, Burnley.
Hvala Arsene, čovjek je unio čast u klub, stvorio vrijednosti koje su ovi razjebali u 2 godine otkako njega nema, izvini za sve uvrede, nisi zaslužio definitivno.
@VGS
Pa ili to ili će ovi upravo osnivači da odu u historiju, ako navijači abortiraju ovaj pokušaj Super Lige, jer ipak " mi " smo ključ, ne ja i ti već oni što aktivno ulažu u klub.
@VGS
Pa ili to ili će ovi upravo osnivači da odu u historiju, ako navijači abortiraju ovaj pokušaj Super Lige, jer ipak " mi " smo ključ, ne ja i ti već oni što aktivno ulažu u klub.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ulazes i ti aktivno u klub placajuci BH telecomu pretplatu ili bilo kojem provajderu, koji ima direktni ili indirektni ugovor za odredjenom ligom tj. takmicenjem. Ovi klubovi nece imat problema nikada napuniti tribine u ovom takmicenju, pa makar i da nijedan domaci navijac ne dodje, jer se radi uglavnom o turistickim gradovima.
Ovaj pokusaj navijaci trebaju shvatit kao borbu za odredjenu autonomiju u fudbalskom svijetu. Normalno da ce se liga eventualno prosirivat, ali ce zauvijek ostati u vlasnistvu klubova. To pojacava direktno ulaganje u kvalitet lige na nekih par desetina puta vise, jer sami klubovi upravljaju finansijama, a ne strano tijelo(UEFA). Normalno da su najveci klubovi morali ovo pokrenuti, jer ce ih slijedit sigurno i velika vecina drugih. Pa ko ne zeli imati priliku igrat protiv Reala, Uniteda, Barce i ostalih? Ovo je odlicna stvar za fudbal generalno na duge staze. Mozda sada izgleda kao gubljenje tih malih klubova, ali je takvo nesto bila i LP na pocetku, samo sto su se pretvorili u kriminalnu hobotnicu, te postali sve gladniji i gladniji.
Ovaj pokusaj navijaci trebaju shvatit kao borbu za odredjenu autonomiju u fudbalskom svijetu. Normalno da ce se liga eventualno prosirivat, ali ce zauvijek ostati u vlasnistvu klubova. To pojacava direktno ulaganje u kvalitet lige na nekih par desetina puta vise, jer sami klubovi upravljaju finansijama, a ne strano tijelo(UEFA). Normalno da su najveci klubovi morali ovo pokrenuti, jer ce ih slijedit sigurno i velika vecina drugih. Pa ko ne zeli imati priliku igrat protiv Reala, Uniteda, Barce i ostalih? Ovo je odlicna stvar za fudbal generalno na duge staze. Mozda sada izgleda kao gubljenje tih malih klubova, ali je takvo nesto bila i LP na pocetku, samo sto su se pretvorili u kriminalnu hobotnicu, te postali sve gladniji i gladniji.
Sve ovo je ustvari objasnjenje zasto je Arteta jos uvijek na klupi. Rezultati su svakako nebitni ove sezone. Ko bi drzao trenera koji klub dovede do 10. mjesta.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Upravo tako, zato je ekipa totalno opuštena.
⚜️~⚜️~⚜️
Dobra perspektiva. Dok je Wenger i co izigravao posten klub UEFA je dopustila radjane timova poput Celzija i Sitija gdje su preko noci upumpane doslovno milijarde bez ikakvih posljedica.
Pa Uefa nije imala muda izbaciti City iz LP, a da to uradi svim najvecim klubovima u Evropi
Pa Uefa nije imala muda izbaciti City iz LP, a da to uradi svim najvecim klubovima u Evropi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znaci na ljeto dolazi 10 novih igraca... Treba izmoci 2 fronta plus kupovi. 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
450 miliona samo što učestvuješ, možda nećemo biti najjači, ali barem ćemo imati po 2-3 maestra.
⚜️~⚜️~⚜️
Bilo bi zanimljivo da Bayern ili PSG ne udju pa da ih mi, Kokosi i Milan djeljemo igracki kadarDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 apr 2021, 04:09450 miliona samo što učestvuješ, možda nećemo biti najjači, ali barem ćemo imati po 2-3 maestra.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Iz ove perspektive gledano, jadni svi ostali manji klubovi koji su živjeli od Lige Prvaka, ode lova u nepovrat.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Meetings are taking place at London Colney today between Arsenal and the players. Vinai Venkatesham will be explaining the club's position on the Super League and answering questions from the players around their concerns at the plans.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Football London has also learned that club staff, manager Mikel Arteta & members of the first team squad have been left frustrated at not being told about Arsenal’s inclusion in the Super League before the official announcement was made. [@ChrisWheatley_] #afc
- feniksptica
- Kontakt:
Ovim ce po meni bit samo produzena nasa prosjecnost. Ne vidim razlog da se borimo kad smo sigurni ucesnici ?? Vjerovatno svjesno da ne mozemo osvojiti. I da imamo daleko najgoreg trenera.
Mozda jedino dobro u svemu ovome je da cemo privuci nekog normalnog trenera
Mozda jedino dobro u svemu ovome je da cemo privuci nekog normalnog trenera
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Ko nam brani da u Superligi budemo srednja žalost ali da napadamo Englesku ligu.
Meni je ovo pozitivno, imaš obezbjeđeno učešće svake godine u fantastičnom takmičenju i mnogostruko više novca u odnosu na ostalih 14 klubova u ligi.
Ovo je neminovnost, da li danas, da li za 5, da li za 10 godina. Odabrati odmah pravu stranu, romantika je svakako iščezla 2006. kad smo zatvorili Highbury.
Meni je ovo pozitivno, imaš obezbjeđeno učešće svake godine u fantastičnom takmičenju i mnogostruko više novca u odnosu na ostalih 14 klubova u ligi.
Ovo je neminovnost, da li danas, da li za 5, da li za 10 godina. Odabrati odmah pravu stranu, romantika je svakako iščezla 2006. kad smo zatvorili Highbury.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ali imati pravo da učestvuješ svake godine u toj SL bez ispadanja bez obzira kako odigrao je pišanje po svim klubovima na svijetu.
Ako qrcu ne valjamo, ne valjamo, sad ćemo da bacimo sav moral koji je ovaj klub imao i da budemo plastična kanta kao i ostali klubovi, ja se ne slažem lično i iskreno se nadam da će ovi klubovi biti pokopani samo za ovaj istup.
Razumijem da bi nama kao klubu značilo, ali opet bi isti qrac gledali jer ta lova ne bi išla u klub nego u Kroenkeov džep, bili bi predmet sprdnje i popišali bi ono malo historije što imamo i što nas drži kao klub.
Ne mogu da shvatim da ima neko ko podržava ovaj egoistični pokušaj " elite " da primjeni kapitalizam na fudbalskom nivou, nije da su UEFA i FIFA zlatni, ali ovaj trenutni sistem je bolji milion puta od ovog istupa što su ovi uradili.
Bez ikakve konsultacije sa navijačima, onim najvećim supporterima što imaju sezonske karte 20+ godina - o čemu pričamo, čiji je to fubalski klub, nije sigurno od navijača, privatna firma kao i sve ostale.

Ako qrcu ne valjamo, ne valjamo, sad ćemo da bacimo sav moral koji je ovaj klub imao i da budemo plastična kanta kao i ostali klubovi, ja se ne slažem lično i iskreno se nadam da će ovi klubovi biti pokopani samo za ovaj istup.
Razumijem da bi nama kao klubu značilo, ali opet bi isti qrac gledali jer ta lova ne bi išla u klub nego u Kroenkeov džep, bili bi predmet sprdnje i popišali bi ono malo historije što imamo i što nas drži kao klub.
Ne mogu da shvatim da ima neko ko podržava ovaj egoistični pokušaj " elite " da primjeni kapitalizam na fudbalskom nivou, nije da su UEFA i FIFA zlatni, ali ovaj trenutni sistem je bolji milion puta od ovog istupa što su ovi uradili.
Bez ikakve konsultacije sa navijačima, onim najvećim supporterima što imaju sezonske karte 20+ godina - o čemu pričamo, čiji je to fubalski klub, nije sigurno od navijača, privatna firma kao i sve ostale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.