HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

nolimit
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la nolimit » 25 jun 2014, 21:55

I cluj je Celzija namucio igrao lp pa ih vile protiv Sarajeva pronosase,nije Maribor Bayern samo treba muski odigrat pa sta bude,iskreno volio bi da je Sarajevo bilo u tom barazu i da je Maribora dobili

OlimpijaLJ
Kontakt:

Post Postao/la OlimpijaLJ » 25 jun 2014, 23:17

Maribor je, poslje Dinama ZG, trenutačno vjerovatno najbolji klub na ovim prostorima. Ali kao i Dinamo, MB ima isto svoje pušione u EL grupama, ne samo uspjehe koje je naveo @Jestinac. Dovoljno da spomenem petardu od Brage i poniženje 4:1 od Lazia... Najviše su za to zaslužni njihov golman Jasmin Handanović (rodjak od Samira koji brani za Inter)i slaba odbrana.
Tako da imate šansi. Jedino što nesmijete je napraviti pogrešku podcenjivanja, kao što to čine mnogi klubovi, na moju žalost i Olimpija. Maribora može premagati neki Zavrč is Slovenske lige, što ne bi i Zrinjski? Još posebno u poslednje vreme MB ne igra najbolje otkaku imaju trenera koji jih zatvara po uzgledu na Mourinha. Znajte, da MB svake godine traži povratak v Champions League grupe u kojima su igrali prije više od 10 godina nazad, pa neče očekivat močan otpor več na početku. Tu je vaš element iznenadjenja.

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 25 jun 2014, 23:45

Pozdrav svima.
Iskreno ja sam prizeljkivao Maribor, Slovan ili Debrecen.
Maribor je puno kvalitetniji od nas, no mislim da i mi imamo svoje sanse.. Kada bismo dobili kuci kao slovana 1:0, mislim da bismo prosli dalje..

U trecem pretkolu onda na Celtic.. :D
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 26 jun 2014, 00:34

" onclick="window.open(this.href);return false;

I najveći neprijatelj pred nama se plaši! SAMO JAKO! SVI U MARIBOR!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 jun 2014, 00:50

Sretno vam protiv Maribora.
Ubijedjen sam da se necete obrukati kao nase komsije protiv iste ekipe prije par godina :kafa:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 26 jun 2014, 10:58

rigotina je napisao/la:pa de posalji na privatnu poruku ziv bio
Krmak ajde meni pošalji tu PP da vidim i ja o čemu se radi.Kako napreduju radovi na stadionu ?
Na putu sam pa nisam u toku događanja.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 jun 2014, 11:08

Dobra je prva kuci, probati zabiti i onda ce to Karacic znati cuvati, to je njegov stil, 50% -50% su sanse.
Željo je imao Maribora, al' je mali Zola kod 0:1 za Zelju, neiskusan prodao dvije lopte i pali su, a i u uzvratu od 3 sumnjive za penal da je jedan stavio kod 1:0 , moglo se proci. Imaju veci ugled, al' i srece, sere ih sreca godinama jer slovenci su smijesna nogometna nacija, imam feeling da ce Zrinjski proci.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 26 jun 2014, 11:28

England je napisao/la:Dobra je prva kuci, probati zabiti i onda ce to Karacic znati cuvati, to je njegov stil, 50% -50% su sanse.
Željo je imao Maribora, al' je mali Zola kod 0:1 za Zelju, neiskusan prodao dvije lopte i pali su, a i u uzvratu od 3 sumnjive za penal da je jedan stavio kod 1:0 , moglo se proci. Imaju veci ugled, al' i srece, sere ih sreca godinama jer slovenci su smijesna nogometna nacija, imam feeling da ce Zrinjski proci.
Sreće možeš imati jednu-dvije utakmice ali godinama teško ali ta sportska sreća je vrlo bitna i vratiću se na nju.Realno Maribor je rame uz rame sa Dinamom s tim što se tiče atmosfere oko samog kluba su puno ispred modrih.
Ali i Liverpol ili Real da je protivnik nema predaje.Ako netko razmišlja da je uspjeh izgubiti sa što manje golova onda bolje da se kani sporta.Ekipa je (bar zasada ostala na okupu) imamo par potencijalnih pojačanja ,trener zna s čime raspolaže,navijači će svoje odraditi sigurno i opet dolazimo do one riječi sa početka:Sportska sreća!!
Ako nas sreća pomazi imamo dobre šanse.Sjećam se Partizana i baksuzluka,par važnih možda i glavnih igrača se povrijede pred utakmicu i na početku utakmice (Maka , Žiža,Džida itd) i onda još naletimo na najaču Partizanovu poslijeratnu generaciju Jovetića,Moreiru,Diaru,Rukavinu ali to je sastavni dio igre.Zato se nadam da će nas sada malo Bog pogledati i malo nam udjeliti blagoslova i navijačke radosti a onda je sve moguće.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 26 jun 2014, 11:47

Tko zna raspored prijateljskih utakmica?

I hoće li se finalizirati taj misteriozni transfer ili?

Ajmo malo info od vas koji ste svaki dan oko kluba. :D

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 26 jun 2014, 11:51

Kostur ekipe je ostao,momčad je uigrana,čitav grad stoji iza Zrinjskog...Maribor moze dolaziti.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 26 jun 2014, 11:55

HercUSrcu je napisao/la:Tko zna raspored prijateljskih utakmica?

Nije šuplja, sutra će znati za zadnjeg veznog! Sutra je famozni petak!

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 26 jun 2014, 12:25

ZrinjskiMostar je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:Tko zna raspored prijateljskih utakmica?

Nije šuplja, sutra će znati za zadnjeg veznog! Sutra je famozni petak!
Zrinjski Mostar moze li na PP to ime?Hvala.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 26 jun 2014, 12:56

Poslao sam p.p. hercUsrcu i zrinja05

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 26 jun 2014, 13:32

ZrinjskiMostar je napisao/la:Poslao sam p.p. hercUsrcu i zrinja05
Majstore hvala

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 26 jun 2014, 13:37

Na stadionu se stavljaju nosači za krov,i kao što se moglo pretpostavit sa srednje kocke se neće skoro ništa vidit,tek možda zadnja2-3 reda,sa ovih kocaka sastrane se vidi teren.

Gostujući navijači mogu sve vidit sa gornje tribine.

Sad kad su počeli nadam se da će završit ono sve u roku godinu dana,jer glupo bi bilo ostavit gornju tribinu,a već si je izgubio,teško da će gore neko ić gčledat utakmicu i stajati u kutu !

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 jun 2014, 13:47

GradKamena je napisao/la:Na stadionu se stavljaju nosači za krov,i kao što se moglo pretpostavit sa srednje kocke se neće skoro ništa vidit,tek možda zadnja2-3 reda,sa ovih kocaka sastrane se vidi teren.

Gostujući navijači mogu sve vidit sa gornje tribine.

Sad kad su počeli nadam se da će završit ono sve u roku godinu dana,jer glupo bi bilo ostavit gornju tribinu,a već si je izgubio,teško da će gore neko ić gčledat utakmicu i stajati u kutu !
Neka slika??

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 26 jun 2014, 16:42

alo bola, đe meni pp :?: :urnebes:
#SuningOUT

Cr0nite
Kontakt:

Post Postao/la Cr0nite » 26 jun 2014, 16:57

Novi igrac Zvonimir Blaić koji je dosao iz Sirokog Brijega,koliko sam cuo igrac ipo :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 26 jun 2014, 17:32

Cr0nite je napisao/la:Novi igrac Zvonimir Blaić koji je dosao iz Sirokog Brijega,koliko sam cuo igrac ipo :D
Bek ili stoper?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 jun 2014, 17:33

zrinja05 je napisao/la:
Cr0nite je napisao/la:Novi igrac Zvonimir Blaić koji je dosao iz Sirokog Brijega,koliko sam cuo igrac ipo :D
Bek ili stoper?

Desni bek
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.