Od kako je utakmica završila, na ovoj temi se normalan post pronalazi kao prirodni zubi kod sedamdesetogodišnjaka.

Odmah je Guardiola trener tek za treće lige BiH, Max za Ruande, Messi sebičnjak s povezom preko očiju, Victor nije ni za Ruande i tako u nedogled.
Treba biti iskren i realan, pa reći da je bila odlična utakmica za oči. Jest da je Barcelona je u početnim minutama oba poluvremena djelovala
raštimano, ali bi se već nekako sredila kasnije. Igrala je svoju igru, baš kao i Arsenal. Dvije vrlo slične filozofije, zbog čega mi je Arsenal i dosta drag klub. Par neshvatljivih prilika je otišlo u nepovrat (Messi, nesnalaženje Danija...), dok je Arsenal bolje
barat'o u tim odlučujućim trenucima, pa upisaše dva pogotka. Totalno zaslužen rezultat, a i da je obratno, bilo bi isto zasluženo.
Ništa nije gotovo, treba znati da je i ovaj jedan gol dosta vrijedan. Ne sumnjam da će na Nou Campu biti spektakl. Barcelona, ukoliko želi vidjeti London u maju, treba pobijediti, a Arsenal sa pravom može imati iste želje, nastup u finalu. Ovaj poraz je došao ko kec na desetku pravim navijačima lijepog nogometa, jer je sigurno da će uzvrat biti odličan. Naravno, vjerujem u pobjedu i prolaz Barcelone, i s tim, jako mi je žao što se ove dvije ekipe sastaju ovako rano, odnosno što Arsenal ispada ovako rano. Nadam se...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka