FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@zuka ne loži nas ba, da ne budeš na kraju novi super! 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Ko je visak u partizanu?
I cini mi se da bi nasi stranci mogli biti pedala, kad citam ova imena koja bi trebala doci...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dobio sam ime za igraca iz Partizana.ali dok nije 100 % necu ime dati u javnost.bilo bi lose za moju kvotu
opet kazem ima nasu ponudu ostalo ce se viditi.
ali igrace je 22-30 godina i Srbin.

ali igrace je 22-30 godina i Srbin.
Nikad mi nije bilo gluplje stvari od ove nemoj iznosit na forum propašće 

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
- Kontakt:
E od 22 do 30, to jedino znači da nisu ovi mladi i perspektivni tipa Šaponjić, Živković.
Daje mi nadu da je Silva isto kad sam napisao za reisa on je rekao da niko nije pogodio ps tako i sad loži.
Jel dobar taj iz Partizana, jel ikad bio dobar, samo to napiši. Njima nikom ne ističe ugovor sad ali biće čistka, iskreno Babović je igrač kakav nama fali ali to je to. Ovi ostali ili su nerealni ili su loši.
Daje mi nadu da je Silva isto kad sam napisao za reisa on je rekao da niko nije pogodio ps tako i sad loži.
Jel dobar taj iz Partizana, jel ikad bio dobar, samo to napiši. Njima nikom ne ističe ugovor sad ali biće čistka, iskreno Babović je igrač kakav nama fali ali to je to. Ovi ostali ili su nerealni ili su loši.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
I moja želja je T. Silva taman se i poklapa priča da je poznat Ješiću. Ovi iz Partizana ne puštaju tek tako igrače pogotovo ove za koje će uzeti lovu (Šaponjić mlad, prvak sa Srbijom, Babović kapiten, Živkovića će prodat za 5+ miliona) kad je reko da je iz Partizana odmah mi Luka pade na pamet. Bezveze igrač - ništa posebno
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
- Kontakt:
Luka je očajan, ne ništa posebno nego u rangu Berberovića, samo gori malo. Nešto su zakuhali sa Babovićem, kako loše igraju da nije to jedino, Luka mi se ni malo ne sviđa, kao ni ćirković a ove ostale pozicije ne vidim nekog ko je Srbin i da bi došao, sve su mladi igrači, ima ono lijevo krilo iz Torina ne znam koliko ima godina.GameFKS je napisao/la:I moja želja je T. Silva taman se i poklapa priča da je poznat Ješiću. Ovi iz Partizana ne puštaju tek tako igrače pogotovo ove za koje će uzeti lovu (Šaponjić mlad, prvak sa Srbijom, Babović kapiten, Živkovića će prodat za 5+ miliona) kad je reko da je iz Partizana odmah mi Luka pade na pamet. Bezveze igrač - ništa posebno
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
FK Sarajevo
Alen Stevanović 23-24 godine i on im je tek došao. Po logici taj je igrač je Luka, nema ko drugi.
-
- Kontakt:
Ima još BRAŠANAC, Luković, Ostojić i Ćirković. Luka je čak i najgori od njih. Napiši da nije Luka da odahnemo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Luka nije los igrac, ima problem sto je iznimno sebican i sto ima dva a ne jedan poteza viska.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Mislim da Brasanca mozemo prekriziti. 2 miliona a ugovor do 30.6.2017.jurisicduska je napisao/la:Ima još BRAŠANAC, Luković, Ostojić i Ćirković. Luka je čak i najgori od njih. Napiši da nije Luka da odahnemo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Kako brate nije loš. Ne može minute da skupi, nije na klupu sjeo godinu dana, u nikad gorem Partizanu.Bolanos je napisao/la:Luka nije los igrac, ima problem sto je iznimno sebican i sto ima dva a ne jedan poteza viska.
Igrao krilo, očajno pa loše, pa jednu dobro pa sve tako. Najgori u Partizanu.
Ps. Nemojte gledati te ugovore, njih menadžerske firme drže, Partizan je nijemi posmatrač tu. Nemaju oni ništa sa njima. Svi imaju ugovor a ide kako ko hoće, sad će biti čistka u Partizanu i samo ne škart skupljati koji nije ni kod njih igrao.
Rekao je da je krilo drugi igrač a ovaj je novi iz Partizana koliko sam ja skontao.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 nov 2015, 20:29, ukupno mijenjano 3 puta.
Zar nije reko da je krilo? I to desno krilo. Šta će ti štoper još jedan
Ma Luka je nema ko drugi da bude

- muhamedhulk
- Kontakt:
Grbic, Luka ili Lekovic. Nema ko cetvrti
Nadam se da je ovaj Grbic.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Nadam se da necemo dovoditi igrace koji su otpad u Partizanu. Ne moramo dovoditi Misketa i slicne, ali vala ako nismo prerasli otpad iz ovih klubova, onda jbg!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
http://www.transfermarkt.de/ivan-bandal ... eler/26336
Ovaj bi mog'o biti.
Ovaj bi mog'o biti.
-
- Kontakt:
Leković nije, u Partizanu igra kao posuđen sa pravom otkupa. Ma Luka je garant
Bandalovski nije Srbin, reče čovjek da je Srbin

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.