Mokes je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mokes je napisao/la:
Jel ovo neka zajebancija ?Mokes je napisao/la:
Pa strogo gledano je i u pravu. Brojne haške optužnice, a i presude navode izraz "Bosnian Muslims"MaGiCa je napisao/la:Seselj upravo gostuje na N1.
Jugoslav: Vi ste optuzeni za zlocine nad Bosnjacima i Hrvatima...
Seselj: Moram da Vas ispravim. Osumnjicen sam za zlocine nad Muslimanima - Bosnjaci tada nisu ni postojali...
Znamo svi na sta je mislio gmaz.dubrava je napisao/la:
Pa strogo gledano je i u pravu. Brojne haške optužnice, a i presude navode izraz "Bosnian Muslims"
Ne diraj mi kolegu
AKo ćemo realno, mislim da je to jedini razlog zašto je i oslobođen. Da je osuđen, Bake bi mogao intezivirati svoju priču o reviziji protiv Srbije.vrebac86 je napisao/la:A jest Hag Srbima (u Srbiji) olakšao sa oslobađanjem
Svijet nije nastao 1945dubrava je napisao/la:Pa strogo gledano je i u pravu. Brojne haške optužnice, a i presude navode izraz "Bosnian Muslims"MaGiCa je napisao/la:Seselj upravo gostuje na N1.
Jugoslav: Vi ste optuzeni za zlocine nad Bosnjacima i Hrvatima...
Seselj: Moram da Vas ispravim. Osumnjicen sam za zlocine nad Muslimanima - Bosnjaci tada nisu ni postojali...
Ne diraj mi kolegu
dubrava je svakako čudan. i sumnjiv.Kawhi je napisao/la:@dubrava ima čudan pogled na život.
Što se tiče presude. Srbija je radila sve zadnjih 20 godina da dokaže kako je u Bosni bio građanski rat. RSovci su im se naguzili i vjerovatno će Mladić dobiti doživotnu i biće možda neka kazna za RS. Bošnjačke političare je bolio ****.
Nista novo, to je hajmo reci pa šablon.tuzlak1987 je napisao/la:U Nurembergu su mjerili IQ osudjenicima, svi su bili iznad prosjeka osim dvojice trojice..120,130,140
što je veća inteligencija to je manja empatija. moral i etika se gledaju drugačije, a česte su sociopatija i psihopatijatuzlak1987 je napisao/la:U Nurembergu su mjerili IQ osudjenicima, svi su bili iznad prosjeka osim dvojice trojice..120,130,140
Moze biti svakakav valjda i dobar i los.Baboon je napisao/la: @tuzlak
ako je insan pametan,ne znači po defaultu da je i dobar,jel da?
Bolje da ne dizu nikakve tuzbe i da se pokusa ukidati RS. Svi znamo kako bi to u BiH zavrsilo. Koliko ih ja god nesimpatisao, ali ne rade to SDAovci sto vole svoj narod, nego sto ovako mogu vise krasti i uzivatiSlevinKelevra je napisao/la:http://ba.****/a88652/Vijesti/Vij ... azumu.html
Obavezno procitati.
Ez-de-aaaa, demokratija
Ma, nije mi to nije bio ni cilj. Nerealno je ocekivati da ce cijela zemlja biti osudjena na tako tesko krivicno djelo. Ovo sam postao zato sto covjek kaze da je iz samo vrha naseg proslavljenog bosnjackog vodstva sabotirana ova tuzba. Mislim, meni to nije nikakvo iznadjenje, ali kontam mozda koji promil ove njihove stoke progleda.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bolje da ne dizu nikakve tuzbe i da se pokusa ukidati RS. Svi znamo kako bi to u BiH zavrsilo. Koliko ih ja god nesimpatisao, ali ne rade to SDAovci sto vole svoj narod, nego sto ovako mogu vise krasti i uzivatiSlevinKelevra je napisao/la:http://ba.****/a88652/Vijesti/Vij ... azumu.html
Obavezno procitati.
Ez-de-aaaa, demokratija
tuzlak1987 je napisao/la:Moze biti svakakav valjda i dobar i los.Baboon je napisao/la: @tuzlak
ako je insan pametan,ne znači po defaultu da je i dobar,jel da?
Volio bih da vidim koliki je onom Muhamedu Mesicu[/] sto prica preko 70 jezika i savjetnik je makedonske vlade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.