Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Tribalian
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Tribalian » 31 mar 2016, 13:26

dubrava je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: kako se pale ovi moji, sjećam se i toga. hahaha

inače, al vjerujem da znaš,
- Šešelj je osamdesetih bio član društva filozofa i sociologa Hrvatske.
- na procesu koji se vodio osamdesetih protiv njega, branio ga je Vladimir Šeks

:lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Seselj i Ivo Komsic hapseni zajedno nekad. :urnebes: :urnebes:

Šeks :urnebes: njega je pre rata lecio jedan beogradski psihijatar. :urnebes: Njega i jos jednog potpisnika SANU memoranduma, ima tu i anegdota jedna , kad taj potpisnik pita tog doktora " Kako da se izlecim od alkohola?" , kaze mu doktor " Za pocetak prestani da pijes". :urnebes:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 31 mar 2016, 13:28

MaGiCa je napisao/la:Da, IQ od 240 a Djindjic ga redovno kidao na komade u TV duelima.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Prva vs druga Srbija po ko zna koji put. A nazalost ova prva je nekako uvek glasnija, bahatija i uocljivija.

@Magice 240 nema Ajnštajn, a kamoli Šešelj :mrgreen:,
ali za šprdnju kakvu je napravio od suda i njihovih pravnika zaslužuje :tokralju:

Btw, hvala na klipovima, pogledaće se.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 31 mar 2016, 13:33

Tribalian je napisao/la:
Kakve su mu sanse za neki dobar rezultat na izborima? Znam da su na proslim podbacili skroz.

Nije Seselj nikog zayebao nego je nesto drugo u pitanju, da li nesposobnost tuzitelja ili sta.
Npr.
"Pozivanjem na - čišćenje Bosne od balija - optuženi nije pozivao na etničko čišćenje, već je to bilo u svrhu motivacije"

Ili, progon Hrvata iz Vojvodine nije zlocin jer je to bilo inspirisano potrebom da se izbjeglicama Srbima obezbjede kuce.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 31 mar 2016, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 31 mar 2016, 13:34

Što se Šešelja tiče,moja puna podrška
njegovom raku :lol:
it's football day

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 mar 2016, 13:37

Motivacija :urnebes: :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 31 mar 2016, 13:45

Tribalian je napisao/la:
Puma je napisao/la:Nadjoh ovo u kuci, prasnjavo, starije od mene. Jeste da ne pijem ali da se ne baci... :mrgreen:

slika
Nije lose pice , samo ne valja cesto piti.
Ti ko djavo od krsta :mrgreen:
This time next year we'll be millionaires.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 mar 2016, 14:03

Kajzer10 je napisao/la: Kakve su mu sanse za neki dobar rezultat na izborima? Znam da su na proslim podbacili skroz.

Oko cenzusa je on. Mozda udje u parlament a mozda i ne udje.

Ja sam nameravao da glasam za jednu stranku, samo da bih opoziciji dao kakve takve sanse protiv Vucica ( iako objektivno nemaju nikakve sanse) i internacionalni lider te stranke izvredja jednu nacionalnu manjinu, nabedi ih da su cetnici i od danas sam ponovo neopredeljen.

@Momciluk
miki_92 je napisao/la::rol:

slika
Zutim slovima napisano, ko da sam im ja dao intervju. :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 31 mar 2016, 14:12

Jesi i ti po grobovima pio? :urnebes:

Nakon ovog danas Seselj sigurno ulazi u parlament.
This time next year we'll be millionaires.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 mar 2016, 14:19

Ma, ovim je sud 'ispostovao' vec ranije donijetu odluku da se Srbija oslobodi krivice za rat na Balkanu, jer znaju kakve bi sve posljedice imala ta odluka. U neku medjunarodnu historiju ce uci da je u BiH bio gradjanski rat, da su ratovala tri plemena, a susjedi pokusavali ostvariti mir :roll: Skorpioni, Seseljevci, Arkanovci su bili samo bande koje su na svoju ruku prelazile Drinu i, valjda, za svoj gust ubijali, mucili, raseljavali... :roll:

I glupost je da je Seselj 'pobijedio' Haski sud. On jeste inteligentan, ali njegova retorika, psovke i los humor su samo nacin njegovog izrazavanja kojim lakse kontrolise svoje sljedbenike i pristase kojima je IQ barem dva puta man od njegovog. Nije on nikog pobjedio, on nije mogao izgubiti, to je sve. Jos jedan mit u stvaranju :roll:

Ocekujem povratak Seselja na politicku scenu Srbije... Barem ce biti zanimljivo. :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 mar 2016, 14:24

I region se opet zamara glupostima. Dok mi nabadamo o Seselju i Radovanu Vojna u Sarajevu nakon 100 godina ode na drugo mjesto, zdravstvo stavljeno pod kontrolu jedne partije, Krivaja dovedena na rub propasti, bog zna koliko vise miliona potrazivanja Energoinvesta "iz nekih" razloga (citaj pojedinci uzeli manji iznos ispod stola) ne mogu da budu naplacena, radnicima iste firme duzni po 10.000KM, Vranica (?), privredni kriminal u FDS-u (jednoj od najjacih BH kompanija) uzeo toliko maha da se cekaju samo ovakva skretanja s teme kako bi se ista prodala za mizeran iznos PMI-u, Hidrogradnja vise ne moze ni u drzavi BiH biti konkurent bilo kome, flasiranu vodu za boga miloga uvozimo, rata MMFa stoji na racunu u Svicarskoj i s tim parama se ne radi apsolutno nista ali te stvari nisu bitne, yebeni Seselj oslobodjen i sada ce se o tome pricati a za bitne probleme sviju boli krasan qrc.

Udarimo se kolektivno po celu jer vecih retarda ni na Bliskom Istoku nema. :facepalm: :facepalm:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 mar 2016, 14:36

Rooney88 je napisao/la:I region se opet zamara glupostima. Dok mi nabadamo o Seselju i Radovanu Vojna u Sarajevu nakon 100 godina ode na drugo mjesto, zdravstvo stavljeno pod kontrolu jedne partije, Krivaja dovedena na rub propasti, bog zna koliko vise miliona potrazivanja Energoinvesta "iz nekih" razloga (citaj pojedinci uzeli manji iznos ispod stola) ne mogu da budu naplacena, radnicima iste firme duzni po 10.000KM, Vranica (?), privredni kriminal u FDS-u (jednoj od najjacih BH kompanija) uzeo toliko maha da se cekaju samo ovakva skretanja s teme kako bi se ista prodala za mizeran iznos PMI-u, Hidrogradnja vise ne moze ni u drzavi BiH biti konkurent bilo kome, flasiranu vodu za boga miloga uvozimo, rata MMFa stoji na racunu u Svicarskoj i s tim parama se ne radi apsolutno nista ali te stvari nisu bitne, yebeni Seselj oslobodjen i sada ce se o tome pricati a za bitne probleme sviju boli krasan qrc.

Udarimo se kolektivno po celu jer vecih retarda ni na Bliskom Istoku nema. :facepalm: :facepalm:
Vjerovatno se narod zamara jer je i sudu u Haagu i privredi u Bosni i na balkanu, zajednička jedna stvar-politika. Političke odluke i presude, političke manipulacije u privredi ( Od javnih dobara do sitnih poduzetnika). Politika razara balkan uzduž i poprijeko, i nažalost ovdje se ne vidi svjetlo na kraju tunela, ako ovaj tunel ima uopšte drugi kraj.

Političari su uspjeli zadržati onaj mentalitet 90tih ovdje i samo dodaju ulje na vatru figurativno rečeno. Stvaraju nekakvu sliku da računi nisu podmireni, da svi teže ka većoj pravdi koju moraju ostvariti. Svi se bore za nekakvu istinu, i nevjerovatno da 3 naroda imaju 3 različite istine, i klaće se još milion godina za te 3 istine. I ko je tu lud sad.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 31 mar 2016, 15:27

SlevinKelevra je napisao/la:Ma, ovim je sud 'ispostovao' vec ranije donijetu odluku da se Srbija oslobodi krivice za rat na Balkanu, jer znaju kakve bi sve posljedice imala ta odluka. U neku medjunarodnu historiju ce uci da je u BiH bio gradjanski rat, da su ratovala tri plemena, a susjedi pokusavali ostvariti mir :roll: Skorpioni, Seseljevci, Arkanovci su bili samo bande koje su na svoju ruku prelazile Drinu i, valjda, za svoj gust ubijali, mucili, raseljavali... :roll:

I glupost je da je Seselj 'pobijedio' Haski sud. On jeste inteligentan, ali njegova retorika, psovke i los humor su samo nacin njegovog izrazavanja kojim lakse kontrolise svoje sljedbenike i pristase kojima je IQ barem dva puta man od njegovog. Nije on nikog pobjedio, on nije mogao izgubiti, to je sve. Jos jedan mit u stvaranju :roll:

Ocekujem povratak Seselja na politicku scenu Srbije... Barem ce biti zanimljivo. :mrgreen:
A zaboravljaju jednu bitnu stvar, da su Dejtonski sporazum potpisali Milosevic, Alija i Tudjman, a ne Karadzic, Alija i Boban (ili Kresimir, ko je vec bio od njih dvojice). Toliko o njihovom (ne )sudjelovanju.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 mar 2016, 15:41

alemsa je napisao/la:
A zaboravljaju jednu bitnu stvar, da su Dejtonski sporazum potpisali Milosevic, Alija i Tudjman, a ne Karadzic, Alija i Boban (ili Kresimir, ko je vec bio od njih dvojice). Toliko o njihovom (ne )sudjelovanju.
Tudjman i Milosevic su bili tamo jer amerikanci nisu htjeli da na pregovorima ucestvuju optuzeni za ratne zlocine Karadzic i Mladic, a i generalno sa stokom se niko nije nista mogao dogovoriti. Milosevic je barem glumio gospodina za razliku od cobana Karadzica.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 mar 2016, 15:42

Nije pitanje zamaranja, i ovo nisu gluposti. Možda tebi, meni ili nekom drugom ne znači toliko ali onim porodicama koji su u ratu puno toga izgubili je itekako bitno. Itekako je bitno kazniti one koji su radili zločine da ne bi opet isto ponovili.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 mar 2016, 16:13

:lol: :lol: :lol: :lol:

inace da se prisjetimo
[youtube][/youtube]
:lol:

I kazu neko da nisu dobri fakulteti u Sarajevu :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 mar 2016, 17:26

Za koga je Karadžić navijo :p
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 mar 2016, 18:38

legenda reala je napisao/la:Za koga je Karadžić navijo :p
Rudar Pljevlja, provjereno :tralala:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 31 mar 2016, 19:27

Danas je dokazano da je sud u Haagu najveće sranje.
"We need to suffer. And we need to fight."

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 31 mar 2016, 19:38

slika
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 mar 2016, 19:50

Sad kad Voja krene tužiti UN za naknadu štete :D

i naravno, da mu se svi ispričaju jer su ga nazivali zločincem...

Ma Voja je genijalac :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 2 gosta.