Upravo ta nova uloga za Ivetica je bila promašaj. Mislim da bi dobili utakmicu da je od početka igrao na stoperu umjesto Uzelca. Sale i Uzelac su igrači za klupe i to im je puno.Beduin je napisao/la:Za vecinu stvari dijelim misljenje, ali je meni veceras Prses bio los, tek je proigrao kad je Perica se vratio na beka, a uz sebe dobio Bekrica.sviunapad1010 je napisao/la:Bod ko kuća. Nije ovo dobro. U odbrani smo pretanki. Sale i Uzelac ne zna se koji je gori. Kod drugog gola reakcija saleta katastrofa. Stoper nam treba hitno i da igra drugog stopera Ivetic koji je večeras dobio neku ulogu do izlaska Uzelca da se nije sastavio s loptom.
Livancic veceras loš skroz nista nije napravio a isto i Ristić. Maksimovic se u dvije utakmice nije vidio i veceras dao gol ali po meni je skroz tanak i slab te ne ulazi u duel.
Bekric je majstor cim je u igri svasta se dešava. Mujagic isto treba igrati u prvih 11. Svaka čast za Amera Bekica koji se u ove dvije utakmice trudi maksimalno a Almir puno grešaka. Pršeš solidan.
Ne znam sta su pokusali veceras ali nije izgledalo dobro. Nakon ulaska Mujagica i Bekrica smo počeli igrati. Rastoka opet nula bodova loš igrač po meni.
Po meni je veceras 3 boda izgubio nas trener sa ovim pokusajem Ivetica na zadnjeg veznog i da koristi svoju trku na sredini terena, ali on nije presjekao niti jedan protivnicki napad a trpila je i sredina i odbrana. Prses nije imao s kim igrati i organizovati napad. Bekric mora igrati barem 60-65min.
Almir Bekic steta sto ne igra na krilu, a Ivetic na beku pod pretpostavkom da imamo dobre odbrambene igrace, ali i kao CB je Ivetic odlican uz jednog Ignjatovica ili slicnog.
Nesto me nije impresionirao ni Abid veceras, ne znam zasto, previse trke i onda okret nazad pa prema sredini pokusaj driblinga, treba brze to sve ici.
Cak i Maksimovic mi je veceras daleko bolji, nego proslu tekmu. Stalno je na lopti, trazi je, samo da se jos uigra sa ostatkom ekipe i da se oslobodi te pocne ofanzivnije igrati prema golu.
Fejzic je mozda i bolji golman, samo ne znam kakav je u igri nogom jer se ocito pokusava igrati ta pas igra i cesto vracati golmanu lopta i graditi napad od njega.
Siroki duuugo losiji nije bio i ovakav Siroki nije tesko bilo dobiti.
Posjeta nije losa, Zapad pun, Sjever i dalje ocajan, Fukare malobrojne ali se trude i hvala im i na tome.
Trebao je početi sa Mujagicem od početka ako vec Bekric nije mogao odigrati cijelu utakmicu.
Uglavnom dobar je bod. Stopera jednog moraju angažovati hitno jer ovo što imamo je za srčanog udara.
Sale je toliki antitalenat da igra 3 života fudbal ne bi naučio. Kad ima loptu protivnici su istog trenutka u prilici.