bogovski tvit, nisam mogao odolitiBoixosNois1899 je napisao/la:Vidim prati se Ridjobrkicoelho41 je napisao/la:Ovi iz EHF-a traže po Tuzli zeleni stol, ali ga neće naći do Banovića, pa će odluka bit sutra...![]()
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kraj price.Delegat iz Slovenije preuzeo odgovornost
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tuzla je kriva, mi smo sportski chokeri i ne vole nas savezi 

-
- Kontakt:
Mejdan institucija uvijek bio.tuzlak1987 je napisao/la:Tuzla je kriva, mi smo sportski chokeri i ne vole nas savezi
vi svi iz sekretarijata svicarskog saveza mozete prihvatiti samo da nam popusite kura c, je. bem vam majku svima pocevsi od uglednog svicarca u EHF-u pa nadalje
Zarathustra
- BoixosNois1899
- Kontakt:
'sjoo Švicaraca go.vnara"Švicarci su u prvom meču bili nekorektni, nisu nas čak ni pozdravili. Na press konferenciji nakon meča su rekli da nismo nikome interesantni. Pokušavaju sada za zelenom stolom da dobiju meč, a veoma su jak savez, organizovana zemlja, jedna od najbogatijih u Evropi. Vjerovatno ne mogu doći sebi da smo ih porazili u dva meča, ali zaista sve osim ovog priznavanja ovog rezultata koji je i ostvaren bi bio presedan", dodao je Zahirović.

Mislio sam da su oni gospodska nacija, ali evo baš su šupčine ispali u ovom dvomeču.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neka nas izbace, ove ljude u savezu istjerati i neka nam onda Švica da koji milion. To bi bilo ekstra. Što se mene tiče neka oni svoje ljude postave u savez. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako je suditi po tvrdnjama službenika Švicarskog rukometnog saveza, Bosna i Hercegovina ostaje bez baraža za Svjetsko prvenstvo.
Sastanak traje, čelnici Rukometnog saveza BiH tvrde da je kriv delegat, ali osjetna je nervoza na njihovim licima.
Sastanak traje, čelnici Rukometnog saveza BiH tvrde da je kriv delegat, ali osjetna je nervoza na njihovim licima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemoj ko da mi Mejdan dira. Ja se kod Mejdana zaljubio i poslije ozenio.samoposmatram je napisao/la:Mejdan institucija uvijek bio.tuzlak1987 je napisao/la:Tuzla je kriva, mi smo sportski chokeri i ne vole nas savezi

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Evo baho ima informacije javio mu delegat sve ok idemoooo
Kad zavrsava ovaj cirkus?
Sta sad delegat ovo priznao kao bukvalno" namjerno "uradio ovo,pa da u slucaju poraza Svice imaju alibi da ako nista ponove tekmu. Znaci nisu mogli biti na gubitku nikako.
Lupam uzeo pare,prizna gresku koja nista ne mjenja i haj cao j.ebi sirotinju.
Lupam uzeo pare,prizna gresku koja nista ne mjenja i haj cao j.ebi sirotinju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
EKSLUZIVNO: Samo za vas, bice sve u redu. Pobjeda ce biti registrovana. Ovo je informacija iz prve ruke, delegat me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav. Baho.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ne bih da budem teoreticar zavjere ali je moguce da su uposlenici Saveza namjerno napravili gresku. Malo upuceniji znaju da novi predsjednik nije u dobrim odnosima sa Enidom Tahirovicem i drugim uposlenicima Saveza.

Tomislav Nuić se nije našao u zapisniku za meč protiv Švicarske, a navodno je slovenački delegat Darko Repenšek preuzeo odgovornost za taj propust.
Iz našeg tabora tvrde da su poslali spisak sa imenom Nuhića, međutim delegat je propustio da ga evidentira.
U prilogu možete pogledati sliku zapisnika koji su iz našeg tabora dostavili kao zvanični spisak, ali koji delegat po svemu sudeći nije registrovao…
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 13 jan 2018, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ako se obistini da na spisku nije bio Nuic, onda nema se ko drugi kriviti nego nas amaterizam, kao sto je sam Eisenbahner rekao na prethodnoj strani. Ovo se ne smije desavati, i mozemo se mi vaditi na Svicarca u EHFu do mile volje, ali krivica lezi samo u osobi koja je izostavila Nuica, i ni u kome drugom. Ali treba cekati odluku pa komentarisati. Raspletavati sad teorije urote je suvisno, a mozda na kraju ispadne da je stvarno bilo do delegata, i ne desi se nista.
EKSLUZIVNO: Samo za vas, bice sve u redu. Pobjeda ce biti registrovana. Ovo je informacija iz prve ruke, delegat me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav. Baho. RIJECI BAHE SA OFFICIAL FB
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ima na drugoj stranici spisak koji su nasi poslali i tu stoji ime Tomislava Nuica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro je sve izgleda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
budi sretan ako ne popusis diskvalifikaciju sa foruma zbog plagiranja, prijavljen sicoelho41 je napisao/la:bogovski tvit, nisam mogao odolitiBoixosNois1899 je napisao/la:Vidim prati se Ridjobrkicoelho41 je napisao/la:Ovi iz EHF-a traže po Tuzli zeleni stol, ali ga neće naći do Banovića, pa će odluka bit sutra...![]()
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.