FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
**** majku od ponedjeljka se kanim uci na forum da nesto napisem,al sta napisati za onakvog bogalja na golu.Da sam na mjestu Amara stavio bi bilo sta/koga na gol,covjek mu iz Prijedora zabije go i sta se ima pricati da li si dobro igrao,da li si dobro stajao na terenu kad imas golmana protiv kojeg je samo bitno da pogodis okvir gola i odma mozes na centar
- lijevapolutka
- Kontakt:
bolje da nisi ni danas ulazioatribut je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:38**** majku od ponedjeljka se kanim uci na forum da nesto napisem,al sta napisati za onakvog bogalja na golu.Da sam na mjestu Amara stavio bi bilo sta/koga na gol,covjek mu iz Prijedora zabije go i sta se ima pricati da li si dobro igrao,da li si dobro stajao na terenu kad imas golmana protiv kojeg je samo bitno da pogodis okvir gola i odma mozes na centar

moSa ljoŽe
Vjeruj da sam sanjao bogalja,igram neki termin svi dosli ali fali nam golman,govori neki lik imam ja golmana sad cu ga zvati,ulazi golman na vrata kad sam vidio da je to **** Eric probudim se mokar ko da sam fkt igrao terminlijevapolutka je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:43bolje da nisi ni danas ulazioatribut je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:38**** majku od ponedjeljka se kanim uci na forum da nesto napisem,al sta napisati za onakvog bogalja na golu.Da sam na mjestu Amara stavio bi bilo sta/koga na gol,covjek mu iz Prijedora zabije go i sta se ima pricati da li si dobro igrao,da li si dobro stajao na terenu kad imas golmana protiv kojeg je samo bitno da pogodis okvir gola i odma mozes na centar![]()
![]()
![]()
- lijevapolutka
- Kontakt:
atribut je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:55Vjeruj da sam sanjao bogalja,igram neki termin svi dosli ali fali nam golman,govori neki lik imam ja golmana sad cu ga zvati,ulazi golman na vrata kad sam vidio da je to **** Eric probudim se mokar ko da sam fkt igrao terminlijevapolutka je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:43bolje da nisi ni danas ulazioatribut je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:38**** majku od ponedjeljka se kanim uci na forum da nesto napisem,al sta napisati za onakvog bogalja na golu.Da sam na mjestu Amara stavio bi bilo sta/koga na gol,covjek mu iz Prijedora zabije go i sta se ima pricati da li si dobro igrao,da li si dobro stajao na terenu kad imas golmana protiv kojeg je samo bitno da pogodis okvir gola i odma mozes na centar![]()
![]()
![]()

moSa ljoŽe
atribut je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:55Vjeruj da sam sanjao bogalja,igram neki termin svi dosli ali fali nam golman,govori neki lik imam ja golmana sad cu ga zvati,ulazi golman na vrata kad sam vidio da je to **** Eric probudim se mokar ko da sam fkt igrao terminlijevapolutka je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:43bolje da nisi ni danas ulazioatribut je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:38**** majku od ponedjeljka se kanim uci na forum da nesto napisem,al sta napisati za onakvog bogalja na golu.Da sam na mjestu Amara stavio bi bilo sta/koga na gol,covjek mu iz Prijedora zabije go i sta se ima pricati da li si dobro igrao,da li si dobro stajao na terenu kad imas golmana protiv kojeg je samo bitno da pogodis okvir gola i odma mozes na centar![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Kud danas dođe kume, taman sam se malo smirio. Fakat mu ga zabi iz Prijedora. Joj u pm...
Željezničar za život cijeli!
Muzicka za Erica od tebe: "Ne dolazi u moj san"

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Što mu šamarčinu ne zaveza u ime forumaša makar u snuatribut je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:55Vjeruj da sam sanjao bogalja,igram neki termin svi dosli ali fali nam golman,govori neki lik imam ja golmana sad cu ga zvati,ulazi golman na vrata kad sam vidio da je to **** Eric probudim se mokar ko da sam fkt igrao terminlijevapolutka je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:43bolje da nisi ni danas ulazioatribut je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:38**** majku od ponedjeljka se kanim uci na forum da nesto napisem,al sta napisati za onakvog bogalja na golu.Da sam na mjestu Amara stavio bi bilo sta/koga na gol,covjek mu iz Prijedora zabije go i sta se ima pricati da li si dobro igrao,da li si dobro stajao na terenu kad imas golmana protiv kojeg je samo bitno da pogodis okvir gola i odma mozes na centar![]()
![]()
![]()

![]()
![]()

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ko pisne.....
Ima jedna lijepa vijest Djubur nam je bolje
kazu prvo sto je rekao ma idemo dalje sa kartama 

- lijevapolutka
- Kontakt:
a jeste bogami bolje

- lijevapolutka
- Kontakt:
kaze sreca pa je ova pauza reprezentativna da ih brat pusti u prodajulijevapolutka je napisao/la: ↑13 nov 2020, 11:20Neka je hvala Bogu. Nisam na to mislio, već me ovo za karte nasmijalo

Ma brat nek nam je živ i zdrav nek se dobro odmori taman pred Slobodu akcija da kreneKANA je napisao/la: ↑13 nov 2020, 11:23kaze sreca pa je ova pauza reprezentativna da ih brat pusti u prodajulijevapolutka je napisao/la: ↑13 nov 2020, 11:20Neka je hvala Bogu. Nisam na to mislio, već me ovo za karte nasmijalo![]()

Šalu na stranu drago mi je čuti da je bolje, Željovac je on veliki!
https://fkzeljeznicar.ba/foto-pogledajt ... nga/43884/Svi fudbaleri su u trenažnom procesu, a Plavi će i u narednim danima trenirati na Grbavici. Zbog treninga i utakmice na Grbavici između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Italije, naš tim će utorak i srijedu trenirati u Hrasnici.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sa Slobodom u subotu, 16h, Arena sport!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.