popay od kafica gdje je plejka bila vrh postao restoran a moze se reci i muzej f.k. sarajevabistrikboy je napisao/la:Celo bio clan uprave FKS..pisac je napisao/la:nego da cujemo sta se sve desavalo u svijetu u periodu 2004.-2010.?exbabilon je napisao/la:
2002-2003 2. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2002/03.
2003-2004 2. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2003/04.
2004-2005 2. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2004/05.
2009-2010 1. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2009/10.
Losih sezona je bilo, ali ako cemo koristiti argumente, necemo lagati!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Njima je Kukesi nedavno napunio Kosevo.TeaM87 je napisao/la:Vi pitari ste stavrno endemska vrsta, treba vas posebno paziti... Sta sve necu proctat ovdje majko moja: "NIje Željo napunio Koševo nego Newcasle", "Nema veze sto je vas bilo 35.000, bilo je i nas 25.000"..."Pričate kao da imate trofeja kao Celtic", pa sta treba da vam pobjegnemo 20+ trofeja, pa da se onda pika da smo bolji od vas, vi ste stvarno bolesni, a mozemo vam dati i fore 20 trofeja, hoce li se onda pikati kad vas stignemo ?
Stvarno mi je nekad zao ovih pitara...
Nisam ni ocekivao da ce "realni" navijaci Zeljeznicara skontati bit toga.TeaM87 je napisao/la:Vi pitari ste stavrno endemska vrsta, treba vas posebno paziti... Sta sve necu proctat ovdje majko moja: "NIje Željo napunio Koševo nego Newcasle", "Nema veze sto je vas bilo 35.000, bilo je i nas 25.000"...
Ako se nesto jednom desi, moze se smtratri cudom. Bilo jednom i vozdra. Znaci nema veze sa realnim stanjem.
Sa druge strane, ako se nesto desilo 10 puta, nije slucajnost.
Sarajevo je desetak puta imalo posjetu 25 000+ na svojim utakmicama. Najviese 30 000 protiv Dinama. Naravno da bi bilo ljepse da je nekad i napunilo stadion. Ali bolje i ovako nego jednom 36 000, drug put 15 000.
I da, Newcastle je tad napunio stadion, ma sta god da vi govorili, a i sami ste svjesni toga.
Pa citava BiH je tad dosla na utakmicu, kao sto bi opet dosla da neka nasa ekipa igra u Evropi sa nekim Premierligasem.
Da nije tako, jos na nekoj utakmici bi vas bar 25 000 bilo. A to se od rata na ovamo nije jos desilo
Ne kontam što se raspravljate sa insanom ili ti hajvanom (kako ko uzme), kad Željin menadžer ima više osvojenih trofeja od sportske sekcije zvane torpedo, a Babuka je stariji od te iste sportske sekcije nazvane torpedo. Nema smisla...
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 27 mar 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Vječito ste drugi, u svemupisac je napisao/la:Nisam ni ocekivao da ce "realni" navijaci Zeljeznicara skontati bit toga.TeaM87 je napisao/la:Vi pitari ste stavrno endemska vrsta, treba vas posebno paziti... Sta sve necu proctat ovdje majko moja: "NIje Željo napunio Koševo nego Newcasle", "Nema veze sto je vas bilo 35.000, bilo je i nas 25.000"...
Ako se nesto jednom desi, moze se smtratri cudom. Bilo jednom i vozdra. Znaci nema veze sa realnim stanjem.
Sarajevo je desetak puta imalo posjetu 25 000+ na svojim utakmicama. Najviese 30 000 protiv Dinama. Naravno da bi bilo ljepse da je nekad i napunilo stadion. Ali bolje i ovako nego jednom 36 000, drug put 15 000.
I da, Newcastle je tad napunio stadion, ma sta god da vi govorili, a i sami ste svjesni toga.
Pa citava BiH je tad dosla na utakmicu, kao sto bi opet dosla da neka nasa ekipa igra u Evropi sa nekim Premierligasem.
Da nije tako, jos na nekoj utakmici bi vas bar 25 000 bilo. A to se od rata na ovamo nije jos desilo
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 27 mar 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Joj majke mi pa vi ste šampioni izmisljanja.pisac je napisao/la:Nisam ni ocekivao da ce "realni" navijaci Zeljeznicara skontati bit toga.TeaM87 je napisao/la:Vi pitari ste stavrno endemska vrsta, treba vas posebno paziti... Sta sve necu proctat ovdje majko moja: "NIje Željo napunio Koševo nego Newcasle", "Nema veze sto je vas bilo 35.000, bilo je i nas 25.000"...
Da nije tako, bar jos na nekoj utakmici bi vas bar 25 000 bilo. A to se od rata na ovamo nije jos desilo
Navedi i argumentuj sta je laz? Bez smajlija molim 
evo jos jedna teretska od mene kada ce mo takopisac je napisao/la:Za polufinale, svaka cast i to je podatak sa kojim se trebate ponositi, moj respect.azmeiljro je napisao/la:Sta mi ti imas pricat jadu jadni , pa zeljo je polufinalista kup uefa ... zeljo ima trofoja , koliko vi nikad necete imat , realno jedini uspjeh vam je kada zeljo izgubi , pa ja bi se stidio , zaboravio sam pobjedu meme na farmi ...izvini bogati ...pa da ti kazem zeljo nije izgubio 39 utakmica u kupu ? itd itd rekorde i rekorde drzimo ..niko se ne fali od naspisac je napisao/la:Opet ce se u julu oriti Grbavicom "ciganinnnn sam, al najlepsiiiiii"
Mogli bi cak mozda i koju zvezdu granda vidjeti![]()
Nije da nismo vidjali ranije
Gledaj evropske atmosfere na Grbavici![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;idi se uvlaci u supak tanu , i gledaj kako svabe navijaju ajjjj zdravo -_-
Ostalo, amebo jedna samo si gluposti napisao.
Yebo te, pricas o trofejima kao da ih imate kao Celtic naspram Aberdina![]()
Nosterdamuse, nisam te prepoznao pa ti vec znas kako vas nikad necemo stici.
Jedina je istina da vi nas ni teoretski nikad ne mozete stici u osvojenim titulama u velikoj Yugo ligi.
kao pitar on u startu nema damu, samim tim moze samo hrenovku pojesti.lisander je napisao/la:A mozda se ti i zajebeš, sta ako zavrsimo prije vas, mislim da bi muda sebi pojeo, pišče.pisac je napisao/la:Cinjenica 1
Sarajevo i kad je godinama lose, uvijek bude medju 2, 3 na kraju.
Cinjenica 2
Zeljo kad je los, znao je i kao deseti zavrsavati. Evropa mu je misaona imenica godinama bila.
Izgleda da bi ponovno gostovanje Ljube Alicica moglo postati tradicija ljeti na Grbavici, jer Evrope opet zadugo vidjeti necete
sedmi pokusaj...
Izgleda treba da ti crtam.pisac je napisao/la:Navedi i argumentuj sta je laz? Bez smajlija molim
"Vas stadion" - je napunio krcat Dino Merlim i Zeljeznicar ? Sta ti nije jasno jadan ne bio ?
@lisander
Kao sto vidis, napisao sam IZGLEDA i MOGLO.
Znaci ja se ne igram nostedamusa kao pojedini ovdje i ne garantujem za nesto sto ce se desiti u buducnosti.
To je samo moja pretpostavka, ne tvrdnja.
Kao sto vidis, napisao sam IZGLEDA i MOGLO.
Znaci ja se ne igram nostedamusa kao pojedini ovdje i ne garantujem za nesto sto ce se desiti u buducnosti.
To je samo moja pretpostavka, ne tvrdnja.
Pises gluposti i skreces temumonsen je napisao/la:Izgleda treba da ti crtam.pisac je napisao/la:Navedi i argumentuj sta je laz? Bez smajlija molim![]()
"Vas stadion" - je napunio krcat Dino Merlim i Zeljeznicar ? Sta ti nije jasno jadan ne bio ?
pisac je napisao/la:Pises gluposti i skreces temumonsen je napisao/la:Izgleda treba da ti crtam.pisac je napisao/la:Navedi i argumentuj sta je laz? Bez smajlija molim![]()
Sta cu bolan se s tobom raspravljati kad ti meni napises da ste vi 10 puta u evropi napunili Kosevo 30+ ? Jesi normalan ti majke ti ili se zajebavas ?
i Bijelo Dugmemonsen je napisao/la:Izgleda treba da ti crtam.pisac je napisao/la:Navedi i argumentuj sta je laz? Bez smajlija molim![]()
FKŽ !
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
i U2 xDTeaM87 je napisao/la:i Bijelo Dugmemonsen je napisao/la:Izgleda treba da ti crtam.pisac je napisao/la:Navedi i argumentuj sta je laz? Bez smajlija molim![]()
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I tu:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
E ovoga se dobro sjecam. Bio sam na zapadu.DukeOfWellington je napisao/la:I tu:
[youtube][/youtube]
DANI PONOSA I SLAVE!!!
Na stranu ova sva ostala zajebancija
Momci jeli iko gledo ovog malog Seida Behrama? Jeli stvarno toliki talenat kosto se prica? I otkud nama uopste lova/sredstva da u tom slucaju dovedemo jednog od najveci talenata sto je Velez imo posle rata il' sta vec haha? I imali kakvog hajra od ovi mladji generacija posto od 95/96/97 predpostavljam da ovi sto su trenutno tu i oko A-tima su najbolji? Mislim na generacije 98' i mladje.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
[/quote]
Izgleda treba da ti crtam.
[/quote]
Pises gluposti i skreces temu
[/quote]
Sta cu bolan se s tobom raspravljati kad ti meni napises da ste vi 10 puta u evropi napunili Kosevo 30+ ? Jesi normalan ti majke ti ili se zajebavas ?[/quote]
Zasto izmisljas?
Ja sam lijepo napisao da mi poslije rata nismo napunili stadion. Ne znam zasto mi ubacujes da sam rekao ono sto nisam.
Ponavljam ti jos jednom.
Engleski premier ligas je dobrano doprinjeo da se napuni stadion na toj utakmici, ostale sve utakmice Zeljeznicara u Evropi nisi nikad ni blizu bile tom broju po posjeti. Znaci da je to cudo koje se desilo jednom.
Sa druge strane Sarajevo je vise puta imalo posjetu preko 25 000. Dinamo 30 000, Besiktas 28 000, Sartid 26 000, Genk 25 000. Znaci da je to bila neka konstanta u to doba.
Da se razumijemo, sada tesko i jedni i drugi da mozemo imati posjetu preko 20 000.
Jedino da opet dodje neka poznata Evropska ekipa, ali i tad jako tesko da bi napunili.
Jedino nekim cudom vi ili mi da se sastanemo sa Barcelonom, Manchesterom, Chelsiem....
Izgleda treba da ti crtam.
Pises gluposti i skreces temu
Sta cu bolan se s tobom raspravljati kad ti meni napises da ste vi 10 puta u evropi napunili Kosevo 30+ ? Jesi normalan ti majke ti ili se zajebavas ?[/quote]
Zasto izmisljas?
Ja sam lijepo napisao da mi poslije rata nismo napunili stadion. Ne znam zasto mi ubacujes da sam rekao ono sto nisam.
Ponavljam ti jos jednom.
Engleski premier ligas je dobrano doprinjeo da se napuni stadion na toj utakmici, ostale sve utakmice Zeljeznicara u Evropi nisi nikad ni blizu bile tom broju po posjeti. Znaci da je to cudo koje se desilo jednom.
Sa druge strane Sarajevo je vise puta imalo posjetu preko 25 000. Dinamo 30 000, Besiktas 28 000, Sartid 26 000, Genk 25 000. Znaci da je to bila neka konstanta u to doba.
Da se razumijemo, sada tesko i jedni i drugi da mozemo imati posjetu preko 20 000.
Jedino da opet dodje neka poznata Evropska ekipa, ali i tad jako tesko da bi napunili.
Jedino nekim cudom vi ili mi da se sastanemo sa Barcelonom, Manchesterom, Chelsiem....
Nedavno sam sjedio sa ocem od Semira Stilica koji je trener vase generacije 1998.sajo10 je napisao/la:Momci jeli iko gledo ovog malog Seida Behrama? Jeli stvarno toliki talenat kosto se prica? I otkud nama uopste lova/sredstva da u tom slucaju dovedemo jednog od najveci talenata sto je Velez imo posle rata il' sta vec haha? I imali kakvog hajra od ovi mladji generacija posto od 95/96/97 predpostavljam da ovi sto su trenutno tu i oko A-tima su najbolji? Mislim na generacije 98' i mladje.
Po njegovim rijecima sin od Senada Zerica je nevidjen talenat, ali problem je sto ga niko ne gura previse, pa se pojedini guraju ispred njega totalno nezasluzeno.
Ali kaze da je mali nevjerovatan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.