FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja samo ne znam kako saveza nije bruka nasih stadiona. Evo gledam utakmice baraza sve repke imaju preljepe stadione, stani pa gledaj. Kod nas kao iz 80ih, cijela drzava bi bila na dobrom da se Kosevo obnovi i svi bi trebali ucestvovati u tome, ali to nikoga nije briga sto se brukamo pred svijetom kako klupski tako i drzavni tim.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nije 700.000 € nego 640.000 € moja greska.kaze mi sada i Samir ide.za Hebibovica traze Klub.
Ali ja kazem to nije nista 100 % samo da znate.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Hoce l' se te pare od Krste uloziti u kupovinu nekog dobrog igraca, ili cemo opet dovoditi free agente? -.-
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta je ovo svi iz mog potpisa odose skoro a nije ni zimska pauza pocela 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Koja se cifra spominje za Samira?Zukanovic je napisao/la:Nije 700.000 € nego 640.000 € moja greska.kaze mi sada i Samir ide.za Hebibovica traze Klub.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Stadion bez atletske staze kapaciteta 15k mjesta bi bio savršen, atmosferu kakvu bi nas 15 tisuća napravilo na tom stadionu ne može napravit 60k ljudi na stadionu sa stazom
Haj drago mi je vidjeti da smo se bar urazumili oko kapaciteta stadiona. Ranije su svi pricali 30-35 hiljada. Sad su svi svjesni da nam je i 15 vise nego dovoljno. Mi posjetu od preko 15 hiljada mozemo imati jednom godisnje. A radi toga se ne pravi veliki stadion. Barcelona moze protiv Reala ili u polufinalu LP napuniti 300 000, ali naravno da nece praviti toliki stadion radi tri, cetri utakmice godisnje.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Ne znam nista za Samira.Kaze mi sada dolazi Desno Krilo za 2-3 dobijam ime.
Mi prvo sami sa sobom moramo raščistiti da li taj novi stadion mora ili ne mora biti na Koševu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
To Zuka majstore. Samo nas informisi i donesi nam mnogo lijepih vijesti. Da u maju slavimo svi zajednoZukanovic je napisao/la:Ne znam nista za Samira.Kaze mi sada dolazi Desno Krilo za 2-3 dobijam ime.

-
- Kontakt:
Realna cifra za Krleta je ova koju brat Zuka spominje, 600-700 milja. Ako ode za te pare, napravili smo dobar potez. Platili smo ga oko 70 milja, naigrao se kod nas, plus zaradili... Ja igraca kao sto je on ne mogu omalazavati. Zasicenje je evidetno i pravi je tajming za prodaju...
Sto se Radovca tice, ako bi se dobila ponuda od milion i vise, bez razmisljanja bi prihvatio.
Pozz za brata Zukana
Sto se Radovca tice, ako bi se dobila ponuda od milion i vise, bez razmisljanja bi prihvatio.
Pozz za brata Zukana

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ne moraHigh je napisao/la:Mi prvo sami sa sobom moramo raščistiti da li taj novi stadion mora ili ne mora biti na Koševu.

Pyro is not a crime !
Velkoski je dobar igrac koji je pokazao svoj kvalitet i koji mu se ne moze osporiti, odigrao je preko 50 utakmica u ligi i ostvario dobar ucinak tako da mu za to hvala puno.
Problem je kao sto svi znamo da se on zasitio nase lige i ocigledno zeli nastaviti karijeru negdje drugo, ako je istina da postoji ponuda od 600-700.000 odmah ga pustiti, vjerujem Jesicu i ako on zakljuci da moze pustiti Velkoskog i da ce dovesti dobru zamjenu onda neka ide.
Problem je kao sto svi znamo da se on zasitio nase lige i ocigledno zeli nastaviti karijeru negdje drugo, ako je istina da postoji ponuda od 600-700.000 odmah ga pustiti, vjerujem Jesicu i ako on zakljuci da moze pustiti Velkoskog i da ce dovesti dobru zamjenu onda neka ide.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Nekako meni ovo nije pravo vrijeme za prodati Radovca. Mislim da bi nakon sezone jos jedne pod Jesicevim vodstvom on dao puno vise, a samim tim i mi uzeli puno bolju cifru nego sto sad mozemo traziti za njega. A i da se ne lazemo, kakav god on bio mi sad nemamo nekog boljeg izbora u veznom redu. Rustem i Dzemo razbijaci, Ikande neozbiljan ko da je sa termina dosao, Alispahic preminuo, opet je nas Projekat najbolji vezni kojeg imamo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
pa jbg valjda bi se od tih silnih para dovela pojacanja, a i ti Brazilci dolaze, ne vjerujem da bismo prodali i Krstu i Radovca a da ne nadjemo zamjenu za njih, ljetni prelazni rok nam je bio skola...barem se nadam da jeste 

Pyro is not a crime !
Osim extra ponude ili osim da Jesic insistirao na tome, ja Radovca ne bih prodavao. Jos puno toga on ima pokazati kod nas.
-
- Kontakt:
@joker, ja mislim da Jesic ne gotivi Radovca, i da ce ostao on ili ne, u ekipu doci jedan centralni vezni... Jedino da se neko cudo desi sa Ikandeom i Mesom, ali tesko...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Meni bi bilo apsulutno svejedno. Bitno je samo da nije predaleko od grada, da ima dobru putnu komunikaciju i da je regulisan gradski prevoz do tamo. Bitno mi je samo da taj stadion ima dobre uslove.High je napisao/la:Mi prvo sami sa sobom moramo raščistiti da li taj novi stadion mora ili ne mora biti na Koševu.
Mnogo vece ekipe su napustale mnogo kultnije stadione.
Da se ja pitam i ja nebi Samira pustio da ide sada.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@Evander,
Svakako, ali očigledno je da Selimović ne misli tako. Ako bismo birali između tradicije i boljitka, valjda je racionalnije izabrati ovo drugo.
Svakako, ali očigledno je da Selimović ne misli tako. Ako bismo birali između tradicije i boljitka, valjda je racionalnije izabrati ovo drugo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 45 gostiju.