FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro jarane racunao sam i Turke ali smo fulili obojica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako izgleda Krste ide za 700.000 € u Tursku.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Je li stvarno neko vjeruje da ce se na bilo koji nacin naci 20, 30 miliona za gradnju stadiona? 
Mozemo se lagati i loziti do sutra, ali hajmo biti malo realni
A ovi sto pricaju o nekom kapacitetu 25 000, ne znam samo kome.
Za nas bi stadion od 15 000 bio i vise nego dovoljan.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' mi vjerujes da bi uzeo i duplo manju cifru za njega? znam da se ne trebamo vracati staroj transfer politici ali Krste nije taj tip igraca koji moze otici za veliku svotu novca. 700K € je poklon i ne treba traziti neku vecu cifruZukanovic je napisao/la:Kako izgleda Krste ide za 700.000 € u Tursku.
700 000??? Za tu cifru, ja cu im ga na ledjima odnijeti

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Reprezentativac sa odličnom statistikom može otići i za milion. Još da ga vi ne pljujete i ne zviždite mu, onda bi još više dobio na značaju. Neki svoje igrače nakon jednog gola predstavljaju ko Ronaldinha vama malo 50 golova da kažete da je dobar igrač.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 nov 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino da taj neko preuzme citavu gradnju na sebe ali.. da je jedan ovakav ne bi kuci dolazioEvander je napisao/la:Je li stvarno neko vjeruje da ce se na bilo koji nacin naci 20, 30 miliona za gradnju stadiona?

Nama bi i stadion od 10-12k bio sasvim dovoljan, sve preko je preseravanje. Ako igras neku utakmicu kao sto je sa Borusijom, onda iznajmis Kosevo i puni. Ako je istina ovo 700k za Velkoskog, onda cemo dobro se opariti na njemu s obzirom da ima malo ugovora, a nije ni mlad vise toliko. Zukan nije do sada bombe bacao, pa eto. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo ce budala omalovazavat Krstu.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne omalovazavamo mi njega, ali neka mu je kuca daleko od SarajevaShooter je napisao/la:Samo ce budala omalovazavat Krstu.

ZZ
Svi bi mi takvo sto volili.
Ali realno. Niko nece uloziti pare a da nema korist od toga. A kako ce je imati ako ulozi u stadion 30 miliona? Pokloniti pare nece niko. Drzava ga nikad nece graditi. Pa bolnicu u Bihacu koja je izgorila jos nikad nisu obnovili, a ne da ce stadion graditi. Tan baciti pare tek onako nece sigurno. Mi kao klub naravno da nikad necemo imati te pare.
Ja se fakat za zivota ne nadam da cemo dobiti nov i moderan stadion.
Daj Boze da grijesim.
A sto se Velkoskog tice, daj sta das. Ja bih bio prezadovoljan samo da ode. Ako jos sta i zaradimi, to je bonus.
Ali realno. Niko nece uloziti pare a da nema korist od toga. A kako ce je imati ako ulozi u stadion 30 miliona? Pokloniti pare nece niko. Drzava ga nikad nece graditi. Pa bolnicu u Bihacu koja je izgorila jos nikad nisu obnovili, a ne da ce stadion graditi. Tan baciti pare tek onako nece sigurno. Mi kao klub naravno da nikad necemo imati te pare.
Ja se fakat za zivota ne nadam da cemo dobiti nov i moderan stadion.
Daj Boze da grijesim.
A sto se Velkoskog tice, daj sta das. Ja bih bio prezadovoljan samo da ode. Ako jos sta i zaradimi, to je bonus.

Kvalitet Velkoskog je neosporan, ali nazalost i njegova qrcobolja je. Dok smo mi igrali takmicarske utakmice i gubili, on se slikao po Splitu i vodao malu. Ono busanje u prsa i psovanje navijacima na stadionu mu nekako i halalim, ali hajde ti dalje sine.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tako smo i za Stojčeva govorili pa sad sa nostalgijom pominjemo njegove poteze, golove i asistencije.moj uzor-S.G je napisao/la:Ne omalovazavamo mi njega, ali neka mu je kuca daleko od SarajevaShooter je napisao/la:Samo ce budala omalovazavat Krstu.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sve receno. Xjoker90 je napisao/la:Kvalitet Velkoskog je neosporan, ali nazalost i njegova qrcobolja je. Dok smo mi igrali takmicarske utakmice i gubili, on se slikao po Splitu i vodao malu. Ono busanje u prsa i psovanje navijacima na stadionu mu nekako i halalim, ali hajde ti dalje sine.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Brat napisao normalan postPitar6785 je napisao/la:Pantelija je napisao/la:ma sve je do DRZAVE, KANTONA, OPSTINE.... vjeruj meni, da oni hoce da izadju u susret i ovacj CSR davno bi poceli da srenoviramo kosevo, ali Tan nece da gura svakome u dzep a dzepova oko Koseva ko u pricibelosevic28 je napisao/la:Kao sto Dino rece u onom gostovanju na Hayatu; Ja bi volio da to ipak bude rekonstrukcija Koseva, jer nas sva historija, sve pjesme vezu za taj Stadion...
Drzava da je imalo normalna davno bi nam oni sami od sebe napravili stadion, a ne da gledaju da ih neko podplacuje da pomognu najboljoj sportskoj domacoj firmi.

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Nabijem i Krstu aka inteligentnog reprezentativca i Milosa aka lucidnog magistra na ljubavni misic. Toliko. Mislim da je o njima vec odavno sve receno.
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vala se mog'o klepit i milion za Velkoskog.
Tako je brate.Shooter je napisao/la:Samo ce budala omalovazavat Krstu.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!