Biće krvi, haha.
Sretno i vama i nama...Nama malo više

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Emigrantu, selam alejkum.PipiDugaCarapa je napisao/la:Nisam zadovoljan ovim, taman su @staragarda i slični njemu vrhom jezika dotakli pitarski analni otvor, a već danas mora jezik sa primjesama fekalija izvući te sa konama ući u verbalni konflikt.
Necemo. Srijeda, radni dan, utakmica vjerovatno izmedju 13h i 15h.RedEvil je napisao/la:Ma gledajte to pozitivno,ako nista napunit cete stadion![]()
![]()
E jbg steta,to vam je jedinstvena prilika bilaGifron je napisao/la:Necemo. Srijeda, radni dan, utakmica vjerovatno izmedju 13h i 15h.RedEvil je napisao/la:Ma gledajte to pozitivno,ako nista napunit cete stadion![]()
![]()
Tacno, nemamo srece, a prvi na tabeliRedEvil je napisao/la:E jbg steta,to vam je jedinstvena prilika bilaGifron je napisao/la:Necemo. Srijeda, radni dan, utakmica vjerovatno izmedju 13h i 15h.RedEvil je napisao/la:Ma gledajte to pozitivno,ako nista napunit cete stadion![]()
![]()
nemate srece ni ovako ni onako
![]()
Ja vec dogovorio jedanMCMLXVII je napisao/la:Tuzlaci hajmo u avatare??
Blago tebi, evo i ja trazim zrtvu ali nema :/MortemHz je napisao/la:Ja vec dogovorio jedanMCMLXVII je napisao/la:Tuzlaci hajmo u avatare??
Ti ismijavas Tuzlu sa svojim glupostima i nepismenoscu, debilizmom kako god hocesGiuseppe1 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Giuseppe1 je napisao/la:Sve je to ljepo,ali da nije sranje. Sarajevo=Beograd
Koji je tebi majke ti sa tako debilnim zajebavanjima, de bolan ili podjebaji kako treba ili nemoj nikako svega ti![]()
Dobro pastrmka rece de da osviramo posmrtni mars za tako legendarnu temu
Sta tebe to zaboli. Idi sa pastrmkom slobodno. Zato nak svi i ismijavaju tuzlu
Ajd'MCMLXVII je napisao/la:Tuzlaci hajmo u avatare??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.