nema sta upravu si...vatreni je napisao/la:A što se tiče Nurde,on to rješava na nokaut način,nista diplomatski.Mozda i ne zna drugačije,al utakmica nije na Banji,tako da Obradovića će samo vidjet na terenu za vrijeme tekme.

nema sta upravu si...vatreni je napisao/la:A što se tiče Nurde,on to rješava na nokaut način,nista diplomatski.Mozda i ne zna drugačije,al utakmica nije na Banji,tako da Obradovića će samo vidjet na terenu za vrijeme tekme.
svi bi zeljeli,ja mislim da mozemo i vjerujem u dobru partiju nasih momaka.zeljo je ranjeni lav a tada su najopasniji.ja mislim da remi nece biti ili ce nas nakantat 3-0 ili mi njih 2-0crvenobijeli je napisao/la:mozeli se do bodova u sarajevu protiv zelje
ma dzaba pricas mi nikada nismo rekli kada je sve uredu.hvala bogu da ima sada prenos i neka se sve vidi pa taman da nas 5-0 pobijedite ja cu vam cestitati.jedno je istina da ste u zadnje 2-3 sezone najvise privilegovani kod sudija .onaj penal zadnji puta na grbavici je penal za sve samo vama nije.zalosno je to samo sto nas takvo sudenje nigdje ne vodi.europa sve pokaze nazalost.sretno i jednima i drugima.kontra je napisao/la:vasa je ekipa mi bas draga al uvijek protiv nas unaprijed pripremate alibi i onda kad ne bude nista neregularno kukate kako je aut presudio kao prije 2 godineima prenos sve ce se vidjet bude li neka zestoka greska e onda kukajte do sutra
mislim da bi mogli bar do boda,bekrica nece biti,svraka ionake nije na terenu zadnje 3 utakmice nema ga nigdje,,selimovic je opasan,njega se trebamo paziti,,,,onaj zolotic nema blage veze,nezna loptu dodat kako treba,dobar je jedino u obrani,presjec loptu i tako to...astra1922 je napisao/la:svi bi zeljeli,ja mislim da mozemo i vjerujem u dobru partiju nasih momaka.zeljo je ranjeni lav a tada su najopasniji.ja mislim da remi nece biti ili ce nas nakantat 3-0 ili mi njih 2-0crvenobijeli je napisao/la:mozeli se do bodova u sarajevu protiv zelje
Pa donijeo nešto sa sobom iz Rudaraastra1922 je napisao/la:e onda smo u bedu.neznam moze li tu poziciju almir halil pokriti a onda ce durdevic u prvu.ili cak ce mozda susic na beka.nisam znao za kartone pa kada ih vec nabra
Morankica na beka stavit a bogdanovica na stopera i nek izbija glavom ionako mus je slab na glavuastra1922 je napisao/la:e onda smo u bedu.neznam moze li tu poziciju almir halil pokriti a onda ce durdevic u prvu.ili cak ce mozda susic na beka.nisam znao za kartone pa kada ih vec nabra
Mislim da je sodic planski dobio zuti jer opet ako izgubis u sarajevu i nije kiks bolje da ga ima kuci protiv slavije jer bi protiv zelje sigurno dobio zuti......astra1922 je napisao/la:vodicu statistiku jer u prve dvije utakmice je dobio kartone.pa da vidim dali moze proci utakmica a da on ne dobije karton.dali ce biti link da se moze gledati sutra .posto nemam arenu
tkanton ni ta nije losa.zadnji puta kada smo gostovali trener je postavio omica prvi puta na stopera frajer je izbacio preko 20 lopti glavom i jednom kikso i primili baju.i sada nas ocekuje opsada nasega gola tako da ce trebati dobrih skakaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.