Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arsenalisation
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arsenalisation » 15 avg 2011, 18:37

Ma kontam ja brate sta ti hoces rec´ ali...

Wenger najavljuje neku borbu za titulu,a odlaze nam skoro svake godine najbolji igraci...I molim vas nemojte sad lupat nesto Cesc ce propast kao i Hleb,Adebayor,Toure,Flamini...itd...svi su oni bili nosioci igre Arsenala i da su sada tu mi bi derali sve u Engleskoj i bio bi to perfektan mix izmedju mladosti i iskustva ali eto Arsene knows... :lol:

Rizah,zasto nema Jacka? :D

p.s.Eboue jos nije otisao,vec je Galatasaray(?) poslao navodno ponudu za njega,da je otisao pisalo bi na oficijalnoj... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 15 avg 2011, 18:43

Arsenal ima boljeg samo jednog štopera od Liverpoola i desno krilo,a Arsenal ostalo nema ništa bolje.
Mislim, od Aggera je i moja nana ala rahmetele bolja u fazi odbrane i desno krilo Walcoot ala Henderson. Ovo ostalo, nemam pojma o čemu pričate.
No, da mi ne bi duljili, u nedjelju je tekma pa ćemo sve vidjeti. Također, do kraja sezone je ostalo još samo 37 utakmica.

Čitam Jack povrijeđen, pa je li istina?
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 18:48

Rizah je napisao/la:Arsenal ima boljeg samo jednog štopera od Liverpoola i desno krilo,a Arsenal ostalo nema ništa bolje.
Mislim, od Aggera je i moja nana ala rahmetele bolja u fazi odbrane i desno krilo Walcoot ala Henderson. Ovo ostalo, nemam pojma o čemu pričate.
No, da mi ne bi duljili, u nedjelju je tekma pa ćemo sve vidjeti. Također, do kraja sezone je ostalo još samo 37 utakmica.

Čitam Jack povrijeđen, pa je li istina?
Imamo boljeg napadaca,imamo vezu bolju a odbrana nam je tu negdje kao i golman.Prije svega imamo Arshavina.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 18:49

@Rizah Jel to Boga ti Robin Van Persie nije bolji od Suareza???????????????????????????????????????????? Jel to Gervinho nije bolji od Downinga?????? Jel to Jack Wilshere nije bolji od Adama?????????? To Sagna nije bolji od Johnsona???????????? A Koscielny gori od stopera Liverpoola, koji su btw isti kao i prosle godine?????????
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 18:51

I da,Walcoot moze biti profesor Hendersonu.Kad se samo sjetim kako je od gola do gola napravio smijesnim igrace Liverpoola u ligi prvaka. :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 avg 2011, 18:55

AllGunsBlazing je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Od te djece ni jedan nije prvih 11 tako da..
Gibbs,Sczezny,Jack(mada je on "najbolji od sve djece" :lol)
To nisu djeca to su provjereni igraci vec, mislim na igrace tipa Ryo Chamberlain itd.. A tesko ces naci boljeg od Jacka, ili boljeg od Szczesneya..
U glavi vec oko 15-ak imena... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 avg 2011, 18:57

Gervinho bolji od Downinga. :roll:

Zaista imaš hrabrosti uporediti igrača koji je cijelu karijeru boravio u Francuskoj ligi sa igračem koji igra konstantno dobro veći četiri, pet sezona? Ozbiljno?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 18:59

Bertrand je napisao/la:Gervinho bolji od Downinga. :roll:

Zaista imaš hrabrosti uporediti igrača koji je cijelu karijeru boravio u Francuskoj ligi sa igračem koji igra konstantno dobro veći četiri, pet sezona? Ozbiljno?
Igrao u sklj klubovima.Boro,Aston Villa :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 19:00

Bertrand je napisao/la:Gervinho bolji od Downinga. :roll:

Cega konstantno dobar??? Bolan lik nije igro godinu dana i on konstantno dobar, pa tek se prosle sezone vratio, a prije toga odveo Midlsbro do ispadanja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Poredim ga sa covjekom koji je imao bolju statistiku od najboljeg igraca Francuskog sampionata, onaj na koga ste vi svrsavali..
Celik!3,2,2.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 15 avg 2011, 19:01

AllGunsBlazing je napisao/la:@Rizah Jel to Boga ti Robin Van Persie nije bolji od Suareza???????????????????????????????????????????? Jel to Gervinho nije bolji od Downinga?????? Jel to Jack Wilshere nije bolji od Adama?????????? To Sagna nije bolji od Johnsona???????????? A Koscielny gori od stopera Liverpoola, koji su btw isti kao i prosle godine?????????

Gdje će Persi biti bolji od Suareza :?: Ne znam na osnovu čega si to zaključio :?:
Suarez je došao u januaru i od tada do danas igra bez povrede ili suspenzije, miljenik je navijača i već je skupio nekoliko golova i asistencija. U novoj sezoni je već postigao jedan pogodak. Suarez je premalo u EPL da bi se o njih dvojica uporedili, ali dovoljno je reći pored svih zvijezda on je najbolji igrač Cope.
Kako će Gervinjo biti bolji od Downinga?
Ista priča. Gervinjo, kakav crni Gervinjo :lol: Shvatićeš ali kasno kakav je on propalitet, ali mislim dobro je počeo. Dva igrača u Lillu koja valjaju su Hazzard i Rami, a vi ste doveli igrača koji je plod you tube klipova. Poznat jedino po svom prvoklasnom razdjeljku, ali shvatićeš sve na kraju. Downing, protimac u engleskoj, čovjek koji je najbolji igrač Aston Ville prošle sezone, drugi na listi kreatora prilika i ti njega porediš sa tamo nekim Gervinjom :lol:
Wilshire ili Adam :?: Ako ikada budem vidio zvijezdicu pored njegova imena u kojem piše strijelac ili asistent, onda ćemo moći porediti njih dvojicu. Kada je Mourinjo izbacio Barcu sa Interom, uzeo je loptu u ruke i rekao Xaviju eto sad se dodajite iz a gola. Tako bih i ja vašem Jacku rekao, dok ne izgubi nevinost golom ili asistencijom, neka se dodaje sa Ščeznijem i Gervinjom, pa neka vraća loptu do Košćčelnog pa onda Arshavinu itd td.
Sagna je jedino bolji musliman od Johnsona.
Izaberi, Koščelni ili Vermalen, jedan od njih je bolji od Aggera a obadvojica zajedno nisu bolji od Carre. Ali ovdje pričamo 1 na 1 a ne 2 na 1.
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 15 avg 2011, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 avg 2011, 19:05

U ovako malo vremenskom razdoblju vecih gluposti i laksih argumenata nisam procitao... :lol:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 avg 2011, 19:05

AllGunsBlazing je napisao/la: Cega konstantno dobar??? Bolan lik nije igro godinu dana i on konstantno dobar, pa tek se prosle sezone vratio, a prije toga odveo Midlsbro do ispadanja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Poredim ga sa covjekom koji je imao bolju statistiku od najboljeg igraca Francuskog sampionata, onaj na koga ste vi svrsavali..
A što li se onda Arsenal interesovao za njega i što je on bio prvi izbor za dolazak, da bi se kasnije mogli zadovoljiti sa Gervinhom? Zašto? I nemoj mi tražiti linkove jer imam dobro pamćenje i sjećam se vrlo dobro da je Arsenal slao ponude i to sam čitao na vrlo poštovanim i respektovanim stranicama tako da se ne možeš izvlačiti na goal.com, caughtoffside.com, dailyfail.co.uk itd.

Da li je to ''Vođa'' pobudalio ili on stvarno jeste dobar igrač? Bolan, suludo je upoređivati igrača koji je odigrao jednu utakmicu u najjačoj ligi svijeta (a vidim da se i proslavio), i igrača koji već sedam godina igra u istoj toj ligi. I nije on odveo Boro do ispadanja već su jednostavno imali jako loš tim. Čuj jedan igrač odveo tim u drugu ligu. Pa jesi svjestan šta ti pričaš? On je bio jedina svijetla tačka u tadašnjem Middlesbroughu. To što si ogromno subjektivan neće nimalo pomoći.
Greatness dies

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 19:05

Rizo jesi dobro ?

Johnoson bolji od Sagne :shock:
Adam od Wilshera :shock:
Suarez od Van Persia :shock:

Unisti te gara :P

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 19:08

Ne mogu sebi doci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cuj Adam bolji od Jacka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Suarez od Van Persia????????? :lol: :lol: :lol: :lol: Kako moze vise golova i asistencija biti plod youtuba???? XD
Celik!3,2,2.

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 15 avg 2011, 19:10

Onaj rukometaš bolji od RvP :shock: :lol: :lol: :lol:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

London
Kontakt:

Post Postao/la London » 15 avg 2011, 19:13

Wenger je sve ono sto je potrebno Arsenalu. Titule koje Wenger ne osvaja nisu razlog zbog kojeg treba pljuvati po covjeku koji je najvise dao Arsenalu od bilo kog drugog. Meni Wenger izgleda sasvim normalno i u njegovim postupcima nema nikakve ludosti. Zrtvovao je titule ovih godina da bi napravio od Arsenala klub za koji ne moze niko reci da ga mrzi. Wenger daje sve sto zna i umije da bi Arsenal bio nesto sto ce ljudima da bude jedan od smislova njihovog zivota. Da je Wenger bio na mjestu Fergusona sve ove godine i da je vodio takvu politiku ja vjerujem da ne bi bio daleko od njega sa trofejima ako ne i bolji. Za Arsenal ljudi navijaju zbog svega sto je Wenger uradio i dao Arsenalu. Arsenal je postao klub koji ima dusu i za kojeg navijaju svi oni koji zele da vide u fudbalu ljepotu,umjetnost... Svi oni koji blate Wengera to je kumulirano zeljom da se dode do nekih trofeja. Sada je sve doslo do vrhunca jer se prodaju dva igraca bez kojih sigurno Arsenal nece biti isti. Wenger vise od njih vrijedi da su jos stotinu puta bolje igrali za Arsenal, meni oni samo dokazuju svoju ljudskost i glad bijednih ljudi. Da nije bilo Wengera oni bi bili neki klosari bez marke u dzepu diveci se svome propalom talentu. Wenger treba da je njima vise od oca, vise od Boga. I Wenger je covjek pa i on moze da grijesi, te svoje greske ispravlja sada dovodeci engleze koji nece otici u barcelonu zato sto su pozelili majku i maminu sisu. Wenger je ucinio od Arsenala klub za koji se navija sa svim srcem, ucinio je ono sto nijedan drugi menager ne bi mogao da ucini. Wenger je veliki intelektualac i Wenger i dalje zna sta radi, zeleci najbolje malo se je zanio i pokvarenost ljudi se jos jednom pokazala. Wenger je napravio od djece uspjesne ljude koji su ponosni na ono sto su ostvarili a da nisu ni svjesni kolika je njegova zasluga. Sve dok je Wenger u Arsenalu klub ce ici dalje. Siguran sam da ce doci i trofeji koji mnogima su izraz koliko neki trener vrijedi ili ne. Vjerujem da Wenger moze i ove godine da osvoji titulu i da pokaze svima da on vrijedi vise nego sto neki mogu i da pomisle. Wenger mislim da ne moze da ima bolji odnos sa vlasnicima i da mu se tu nema sta zamjerati. Wenger je pravi menager , covjek koji ima skolu za to , onaj s kojim Arsenal nikada nece krenuti stepenicu nize. Niko nije savrsen kao ni Wenger ali poredeci njegov doprinos Arsenalu i doprinos svakog menagera svijeta njegovom klubu mislim da jedino Ferguson se moze staviti u isti rang i to jedino zbog titula koje je united osvajao sve ove godine. Arsenalovo i Arsenovo vrijeme tek dolazi i od ove godine ce poceti da dolaze i titule. Kada ode i Wenger ostati ce ARSENAL, najbolji i najveci klub za koji navijaju samo oni koji gledaju dublje i koji hoce da uzivaju u onome sto je vrijednije od trofeja koji s vremenom postaju samo brojke i dobri argumenti za prepucavanje onim koji veze nemaju o fudbalu, sto je najgore o samom zivotu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 19:17

Pa krenite od golmana na ovamo i shvatićete koliko je L'pool inferioran.

Ajd ,ako ništa idite logikom odakle je ko doveden?!
Arsenal dovodi igrače iz 3x jačih klubova od L'poola.;)

Gervinho ,pored umijeća,može se pohvaliti i sa statisikom, za razliku od Downinga,takodje je i prvotimac svoje repke za razliku od Downinga.

Sa skorovima i rekordima kakve ima RvP Suarez izgleda smiješan.;)

I nije finta porediti 1vs 1 ,već 2 vs 2 (odnosno igrač i zamjena).Mada je i to smiješno, jer vodi u nedogled i bespredmetno je,potpuno.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 avg 2011, 19:17

Rizo jbg sam si sebe ukopao :?
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 19:19

London je napisao/la:Wenger je sve ono sto je potrebno Arsenalu. Titule koje Wenger ne osvaja nisu razlog zbog kojeg treba pljuvati po covjeku koji je najvise dao Arsenalu od bilo kog drugog. Meni Wenger izgleda sasvim normalno i u njegovim postupcima nema nikakve ludosti. Zrtvovao je titule ovih godina da bi napravio od Arsenala klub za koji ne moze niko reci da ga mrzi. Wenger daje sve sto zna i umije da bi Arsenal bio nesto sto ce ljudima da bude jedan od smislova njihovog zivota. Da je Wenger bio na mjestu Fergusona sve ove godine i da je vodio takvu politiku ja vjerujem da ne bi bio daleko od njega sa trofejima ako ne i bolji. Za Arsenal ljudi navijaju zbog svega sto je Wenger uradio i dao Arsenalu. Arsenal je postao klub koji ima dusu i za kojeg navijaju svi oni koji zele da vide u fudbalu ljepotu,umjetnost... Svi oni koji blate Wengera to je kumulirano zeljom da se dode do nekih trofeja. Sada je sve doslo do vrhunca jer se prodaju dva igraca bez kojih sigurno Arsenal nece biti isti. Wenger vise od njih vrijedi da su jos stotinu puta bolje igrali za Arsenal, meni oni samo dokazuju svoju ljudskost i glad bijednih ljudi. Da nije bilo Wengera oni bi bili neki klosari bez marke u dzepu diveci se svome propalom talentu. Wenger treba da je njima vise od oca, vise od Boga. I Wenger je covjek pa i on moze da grijesi, te svoje greske ispravlja sada dovodeci engleze koji nece otici u barcelonu zato sto su pozelili majku i maminu sisu. Wenger je ucinio od Arsenala klub za koji se navija sa svim srcem, ucinio je ono sto nijedan drugi menager ne bi mogao da ucini. Wenger je veliki intelektualac i Wenger i dalje zna sta radi, zeleci najbolje malo se je zanio i pokvarenost ljudi se jos jednom pokazala. Wenger je napravio od djece uspjesne ljude koji su ponosni na ono sto su ostvarili a da nisu ni svjesni kolika je njegova zasluga. Sve dok je Wenger u Arsenalu klub ce ici dalje. Siguran sam da ce doci i trofeji koji mnogima su izraz koliko neki trener vrijedi ili ne. Vjerujem da Wenger moze i ove godine da osvoji titulu i da pokaze svima da on vrijedi vise nego sto neki mogu i da pomisle. Wenger mislim da ne moze da ima bolji odnos sa vlasnicima i da mu se tu nema sta zamjerati. Wenger je pravi menager , covjek koji ima skolu za to , onaj s kojim Arsenal nikada nece krenuti stepenicu nize. Niko nije savrsen kao ni Wenger ali poredeci njegov doprinos Arsenalu i doprinos svakog menagera svijeta njegovom klubu mislim da jedino Ferguson se moze staviti u isti rang i to jedino zbog titula koje je united osvajao sve ove godine. Arsenalovo i Arsenovo vrijeme tek dolazi i od ove godine ce poceti da dolaze i titule. Kada ode i Wenger ostati ce ARSENAL, najbolji i najveci klub za koji navijaju samo oni koji gledaju dublje i koji hoce da uzivaju u onome sto je vrijednije od trofeja koji s vremenom postaju samo brojke i dobri argumenti za prepucavanje onim koji veze nemaju o fudbalu, sto je najgore o samom zivotu.
Kratko i jasno. :)
Wenger,to je Bog. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 avg 2011, 19:20

@Arnelinho

Čekaj, porediš statistiku igrača u jednoj Francuskoj Ligi, gdje je on čak igrao za prvaka, te porediš statistiku igrača koji je igrao za tim koji nije u top 6 (prošle sezone u drugom dijelu tabele) u Premier Ligi, gdje svako može pobijediti svakoga?

Evo Downingove statistike. Nađi mi nešto slično o Gervinhu (da nisu golovi). ;)

slika
Greatness dies

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.