AllGunsBlazing je napisao/la:@Rizah Jel to Boga ti Robin Van Persie nije bolji od Suareza???????????????????????????????????????????? Jel to Gervinho nije bolji od Downinga?????? Jel to Jack Wilshere nije bolji od Adama?????????? To Sagna nije bolji od Johnsona???????????? A Koscielny gori od stopera Liverpoola, koji su btw isti kao i prosle godine?????????
Gdje će Persi biti bolji od Suareza

Ne znam na osnovu čega si to zaključio
Suarez je došao u januaru i od tada do danas igra bez povrede ili suspenzije, miljenik je navijača i već je skupio nekoliko golova i asistencija. U novoj sezoni je već postigao jedan pogodak. Suarez je premalo u EPL da bi se o njih dvojica uporedili, ali dovoljno je reći pored svih zvijezda on je najbolji igrač Cope.
Kako će Gervinjo biti bolji od Downinga?
Ista priča. Gervinjo, kakav crni Gervinjo

Shvatićeš ali kasno kakav je on propalitet, ali mislim dobro je počeo. Dva igrača u Lillu koja valjaju su Hazzard i Rami, a vi ste doveli igrača koji je plod you tube klipova. Poznat jedino po svom prvoklasnom razdjeljku, ali shvatićeš sve na kraju. Downing, protimac u engleskoj, čovjek koji je najbolji igrač Aston Ville prošle sezone, drugi na listi kreatora prilika i ti njega porediš sa tamo nekim Gervinjom
Wilshire ili Adam

Ako ikada budem vidio zvijezdicu pored njegova imena u kojem piše strijelac ili asistent, onda ćemo moći porediti njih dvojicu. Kada je Mourinjo izbacio Barcu sa Interom, uzeo je loptu u ruke i rekao Xaviju
eto sad se dodajite iz a gola. Tako bih i ja vašem Jacku rekao, dok ne izgubi nevinost golom ili asistencijom, neka se dodaje sa Ščeznijem i Gervinjom, pa neka vraća loptu do Košćčelnog pa onda Arshavinu itd td.
Sagna je jedino bolji musliman od Johnsona.
Izaberi, Koščelni ili Vermalen, jedan od njih je bolji od Aggera a obadvojica zajedno nisu bolji od Carre. Ali ovdje pričamo 1 na 1 a ne 2 na 1.
There got to be something for Liverpool big number nine ...