i neko onda kaže - masa zauzela zgradu kantona, specijalci nisu mogli ništa...taman posla

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ljute Horde Zla imaju materijala da ih milicija svaku utakmici na Grbavici isprebija, al valjda su tolko moćne da im ni milicija ni šta ne smijeultrahell24 je napisao/la:Joj sto nemogu ove price,dorotovi su isti prema svakome,kad se sjetim kako su sibali zene,slucajne prolaznike na Kosevu mrak mi na oci padne! Ima klip kad uhvate kod naseg stadiona momka i isutaju ga na podu njih 3 hladno punim u glavu,i ovdje spominju nas diraju vas nece,ko neke curice,HZ nisu dobijale od drotova batine u Tuzli itd to je enka fina policija bila
Na Kosevu kad su oni neredi bili,lik znaci ni nije na tekmi bio,slome i njega i zenuChWilla je napisao/la:ma kakva naređenja imaju i koliko su ****. taman je njima bitno manijaci ili horde zla ili peti i deseti.
i neko onda kaže - masa zauzela zgradu kantona, specijalci nisu mogli ništa...taman posla
Ovakvim stvarima prave sebi medvjedju uslugu,od normalnih navijackih grupa prave huliganske skupine slicne onima u susjedstvu,stvara se kriticna masa koju nece moci kontrolisati,vratice im se kao bumerang,al sta ces to je nase drustvo,uglavnom naletice negdje opet kao na protestima,samo laganoIlProfessore je napisao/la:Ma ova nema veze s udbom, momak je napisao malo da dolije ulje na vatru, svima je poznata drotovska represija a i kivni su od demonstracija, moralo je ovo nekad proključati samo mi je krivo što su se igrali "ganje" od koševa pa do marijin dvora, al' šta je tu je, svi znaju kakva su gamad i nema tu puno priče, prosta je to računica.. nikad nije ni bilo ljubavi između navijača i murije realno.
bangara je napisao/la:Najgore od svega sto je fasovala raja koja nista nije radila, ni kriva ni duzna. Ali zato je pun **** djece koja bacaju kamenje na policiju pa onda bjeze, pa onda stanu, picke drotovske, pa opet kamen, pa opet bjezanija i tako do Alipašine...
da se nadovezemRobertoBaggio je napisao/la:Mi smo počeli da razvaljujemo po tribini nakon poništenog gola, a onda su uletili specijalci. U jednom trenutku raja se i smirila, došli igrači da pokušaju nešto pomoći, raja ih pozdravlja, ali specijalci su nastavili izbacivati raju sa stadiona. Malo ispred su neki pokušali razvaliti one kućice za prodaju karata. (Koliko znam, niko nije dirao one ljude što su pržili ćevape.) Ispred stadiona sam vidio momka sa krvavom glavom, prišla je raja da mu pomogne, prišli su i policajci, odveli su momka, a onda su specijalci izašli iz stadiona. Išli za nama prema dole. Raja je imala manevar malo da trči, onda sakupi kamenja, pa gađa sa distance i psuje, pa onda opet malo trči. Većinom je to mlađa raja, ali bilo je tu svega, jer i oni koji nisu htjeli da učestvuju nisu mogli nigdje skrenuti pa su i oni morali trčati. Ja sam ispao iz gomile negdje na Ciglanama, bio sam u zadnjem redu kad su nas tu stigli specijalci, ali niko me ništa nije dirao. Neki je naš nedaleko odatle pokušavao da se s nekakvom motkom tuče protiv specijalca. Nisam uspio vidjeti šta je s njim dalje bilo.
Eto, malo iz prve ruke.
ja ne znam sta si ti gledao...KrajPrice je napisao/la:Svraka , zolotic , bucan OUT!!!
Ovi igraci ne mogu hodati vise od 15 minuta!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.