FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 22:48

ma kakva naređenja imaju i koliko su ****. taman je njima bitno manijaci ili horde zla ili peti i deseti.

i neko onda kaže - masa zauzela zgradu kantona, specijalci nisu mogli ništa...taman posla :twisted:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 mar 2014, 22:49

ultrahell24 je napisao/la:Joj sto nemogu ove price,dorotovi su isti prema svakome,kad se sjetim kako su sibali zene,slucajne prolaznike na Kosevu mrak mi na oci padne! Ima klip kad uhvate kod naseg stadiona momka i isutaju ga na podu njih 3 hladno punim u glavu,i ovdje spominju nas diraju vas nece,ko neke curice,HZ nisu dobijale od drotova batine u Tuzli itd to je enka fina policija bila
Ljute Horde Zla imaju materijala da ih milicija svaku utakmici na Grbavici isprebija, al valjda su tolko moćne da im ni milicija ni šta ne smije

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 26 mar 2014, 22:49

Najgore od svega sto je fasovala raja koja nista nije radila, ni kriva ni duzna. Ali zato je pun **** djece koja bacaju kamenje na policiju pa onda bjeze, pa onda stanu, picke drotovske, pa opet kamen, pa opet bjezanija i tako do Alipašine...

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 26 mar 2014, 22:50

ChWilla je napisao/la:ma kakva naređenja imaju i koliko su ****. taman je njima bitno manijaci ili horde zla ili peti i deseti.

i neko onda kaže - masa zauzela zgradu kantona, specijalci nisu mogli ništa...taman posla :twisted:
Na Kosevu kad su oni neredi bili,lik znaci ni nije na tekmi bio,slome i njega i zenu

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 mar 2014, 22:50

Steta zbog ofsajda mogla je opet 98' biti,samo sto bi sad bilo Selimovic 90 minut :D

A sto se tice specijalaca udarali su sve redom.Mene je tri puta udario pendrekom ni krivog ni duznog..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 mar 2014, 22:50

Vratit im za ovo jednom, zbog udaranja onih žena!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 26 mar 2014, 22:51

Snimak tekme na areni !

VOLIM TE ZELJO!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 26 mar 2014, 22:51

Ma ova nema veze s udbom, momak je napisao malo da dolije ulje na vatru, svima je poznata drotovska represija a i kivni su od demonstracija, moralo je ovo nekad proključati samo mi je krivo što su se igrali "ganje" od koševa pa do marijin dvora, al' šta je tu je, svi znaju kakva su gamad i nema tu puno priče, prosta je to računica.. nikad nije ni bilo ljubavi između navijača i murije realno.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 26 mar 2014, 22:52

Evo i bakljade :mrgreen: :mrgreen:

http://nogomania.ba/video-sarajevo-ide- ... -kupa-bih/" onclick="window.open(this.href);return false;

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 26 mar 2014, 22:53

ajmo plavi aleeeeeeeeeeeee,ajmo plavi aleeeeeeeeeeeeeee... :D :D :D

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 mar 2014, 22:54

IlProfessore je napisao/la:Ma ova nema veze s udbom, momak je napisao malo da dolije ulje na vatru, svima je poznata drotovska represija a i kivni su od demonstracija, moralo je ovo nekad proključati samo mi je krivo što su se igrali "ganje" od koševa pa do marijin dvora, al' šta je tu je, svi znaju kakva su gamad i nema tu puno priče, prosta je to računica.. nikad nije ni bilo ljubavi između navijača i murije realno.
Ovakvim stvarima prave sebi medvjedju uslugu,od normalnih navijackih grupa prave huliganske skupine slicne onima u susjedstvu,stvara se kriticna masa koju nece moci kontrolisati,vratice im se kao bumerang,al sta ces to je nase drustvo,uglavnom naletice negdje opet kao na protestima,samo lagano
SLOBODA NAVIJAČIMA

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 26 mar 2014, 22:55

i poslije svega nasi se okupili kod Alipašine džamije a drotovi se poceli maricama zalijetat u raju, umalo me nisu pregazili, **** bolesna, udaraju nas ko da smo oni preko drine
FKŽ !

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 26 mar 2014, 22:56

bangara je napisao/la:Najgore od svega sto je fasovala raja koja nista nije radila, ni kriva ni duzna. Ali zato je pun **** djece koja bacaju kamenje na policiju pa onda bjeze, pa onda stanu, picke drotovske, pa opet kamen, pa opet bjezanija i tako do Alipašine...

Opis zašto su neki dobili batine, bravo brate prekucao si. :)

Jest da navijam za Sarajevo ali ovako ponašanje ne opravdavam nikako naravno.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 23:00

ko je lomio ispalio se na vrijeme. mislim ispalio sam se i ja koji nisam :mrgreen: ali ovo što je ostalo i što su prebili - ni luk jelo ni luk mirisalo...

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 26 mar 2014, 23:04

Drotovi- Posebna sorta ljudi.Nikad ih ne treba zaliti

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 26 mar 2014, 23:05

Mi smo počeli da razvaljujemo po tribini nakon poništenog gola, a onda su uletili specijalci. U jednom trenutku raja se i smirila, došli igrači da pokušaju nešto pomoći, raja ih pozdravlja, ali specijalci su nastavili izbacivati raju sa stadiona. Malo ispred su neki pokušali razvaliti one kućice za prodaju karata. (Koliko znam, niko nije dirao one ljude što su pržili ćevape. :D ) Ispred stadiona sam vidio momka sa krvavom glavom, prišla je raja da mu pomogne, prišli su i policajci, odveli su momka, a onda su specijalci izašli iz stadiona. Išli za nama prema dole. Raja je imala manevar malo da trči, onda sakupi kamenja, pa gađa sa distance i psuje, pa onda opet malo trči. Većinom je to mlađa raja, ali bilo je tu svega, jer i oni koji nisu htjeli da učestvuju nisu mogli nigdje skrenuti pa su i oni morali trčati. Ja sam ispao iz gomile negdje na Ciglanama, bio sam u zadnjem redu kad su nas tu stigli specijalci, ali niko me ništa nije dirao. Neki je naš nedaleko odatle pokušavao da se s nekakvom motkom tuče protiv specijalca. Nisam uspio vidjeti šta je s njim dalje bilo.

Eto, malo iz prve ruke.
FK Željezničar 1921

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 26 mar 2014, 23:08

RobertoBaggio je napisao/la:Mi smo počeli da razvaljujemo po tribini nakon poništenog gola, a onda su uletili specijalci. U jednom trenutku raja se i smirila, došli igrači da pokušaju nešto pomoći, raja ih pozdravlja, ali specijalci su nastavili izbacivati raju sa stadiona. Malo ispred su neki pokušali razvaliti one kućice za prodaju karata. (Koliko znam, niko nije dirao one ljude što su pržili ćevape. :D ) Ispred stadiona sam vidio momka sa krvavom glavom, prišla je raja da mu pomogne, prišli su i policajci, odveli su momka, a onda su specijalci izašli iz stadiona. Išli za nama prema dole. Raja je imala manevar malo da trči, onda sakupi kamenja, pa gađa sa distance i psuje, pa onda opet malo trči. Većinom je to mlađa raja, ali bilo je tu svega, jer i oni koji nisu htjeli da učestvuju nisu mogli nigdje skrenuti pa su i oni morali trčati. Ja sam ispao iz gomile negdje na Ciglanama, bio sam u zadnjem redu kad su nas tu stigli specijalci, ali niko me ništa nije dirao. Neki je naš nedaleko odatle pokušavao da se s nekakvom motkom tuče protiv specijalca. Nisam uspio vidjeti šta je s njim dalje bilo.

Eto, malo iz prve ruke.
da se nadovezem

Na jugu smo svi stali, vodja se dere da ne idemo nigdje i da ne razvaljujemo, mi to poslusamo i poceli navijat: sampioni, dosli i igraci, kad opalise drotovi po nama ko po kerovima. Kasnije su nas ganjali do mosta suade, pa i po vilsonovom su patrorirali. Okej, mi smo ( ne ja licno, ali mi ) razvaljivali po stadionu i izbacili su nas zbog toga sa stadiona, ali ne vidim razlog zasto su nas udarali ko stoku sve do Vilsonovog.
FKŽ !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 23:13

da je fk sarajevo vlasnik stadiona još bih i shvatio :mrgreen:

ovako je za mene viša matematika, obzirom na zabranu gostovanja mi ćemo biti sljedeći koji će na ljeto doći na taj jug...

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 26 mar 2014, 23:14

Svraka , zolotic , bucan OUT!!!

Ovi igraci ne mogu hodati vise od 15 minuta!!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 mar 2014, 23:14

KrajPrice je napisao/la:Svraka , zolotic , bucan OUT!!!

Ovi igraci ne mogu hodati vise od 15 minuta!!!
ja ne znam sta si ti gledao...
cao
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.