FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oh, Jammal is magic, he wears a magic hat, he could have signed for Borac , he said no fuck that. He passes with his left foot, he passes with his right! And when we win the BHT Premier League, we’ll sing his song all night!”
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Raja halalite mi na pitanju koje se ponovilo milion puta ali jel definitivno to da se moze sa sezonskom uci na tekmu? Hvala unaprijed na odgovoru
1946
Mozes sa sezonskom, jutros sam pitao one radnice u klubu sto prodaju karte.Mourinhokilledbarca je napisao/la:Raja halalite mi na pitanju koje se ponovilo milion puta ali jel definitivno to da se moze sa sezonskom uci na tekmu? Hvala unaprijed na odgovoru
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Hvala drug !joker90 je napisao/la:Mozes sa sezonskom, jutros sam pitao one radnice u klubu sto prodaju karte.Mourinhokilledbarca je napisao/la:Raja halalite mi na pitanju koje se ponovilo milion puta ali jel definitivno to da se moze sa sezonskom uci na tekmu? Hvala unaprijed na odgovoru
1946
Koja je logika da nasi upaljaci kriket (koji su fkt dobri) u fanshopu budu 2 km , pa cak i za clanove sa popustom su 1.60, a na obicnoj trafici budu 1.50 km
Duge gaće 1987!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Duge gaće 1987!

Mosa RajvoSa
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
E nek' nema ni sunca vala
Definitivno sam simpatizer uvijek hladnog vremena 

Dokad se u klubu mogu karte kupit? 14h?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BernardBarnjak
- Kontakt:
TV prenos na Hayat ili samo Hayat HD?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
To je jedan kanal.BernardBarnjak je napisao/la:TV prenos na Hayat ili samo Hayat HD?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Leon Benko, he scores when he wants!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:To je jedan kanal.BernardBarnjak je napisao/la:TV prenos na Hayat ili samo Hayat HD?
Nije jedan kanal. Zato i pitam. Carsija prica da samo HD radi prenos... Ugl hvala.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
PitarBordo je napisao/la:Obit će nam se o glavu.MojGradMojKlub je napisao/la:Polahko sa euforijom.
Šipu mi ga

Amer Dupovac!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bice i na obicnom HayatuBernardBarnjak je napisao/la:hilmo je napisao/la:To je jedan kanal.BernardBarnjak je napisao/la:TV prenos na Hayat ili samo Hayat HD?
Nije jedan kanal. Zato i pitam. Carsija prica da samo HD radi prenos... Ugl hvala.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
mislim 15huNbx je napisao/la:Dokad se u klubu mogu karte kupit? 14h?
Pyro is not a crime !
Hoce li nas biti 10 000
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
17000 k
Pričao sam sa nekim koji je pri upravi, računaju da bi 10.000 bilo super i njih bi zadovoljilo.Majkl je napisao/la:Hoce li nas biti 10 000

Što se tice Hayat kanala to je jedan kanal sigurno, oni imaju još Hayat sat i muzičke kanale, samo što je sad prenos valjda u HDu
Mosa RajvoSa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.