Najjaci smoArtetitis je napisao/la:Ne. Ne.VGS je napisao/la:Jesmo li dobili ijedno gostovanje ove godine? Ili barem bod?
U Engleskoj sve porazi osim Chelsea u Liga-kupu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Najjaci smoArtetitis je napisao/la:Ne. Ne.VGS je napisao/la:Jesmo li dobili ijedno gostovanje ove godine? Ili barem bod?
U Engleskoj sve porazi osim Chelsea u Liga-kupu.
Probat ću sa Čehom možda ga krene.AA23 je napisao/la:briši taj avatar anelle, vidiš da je momak zajebao odma
stavi nekog kog ne želiš da vidiš uspješnog
Valjda ga neće primiti protiv Hadrsfilda ne trebaju im sad bodovi.AA23 je napisao/la:Slazem se
Stavi i Ramseya, ospem se kada procitam da je nekome on dobar igrač
Novi ugovor al u qrcu mom, ovako igra 90% sezone i onda zabije dva gola lafo igrac, qrac moj igrač
japa je napisao/la:Jes jes bili su ovdje protesti sto Chuba ne dobija vise sanse. Drkalo se na njegove nastupe u onim juniorima a lik bio stariji po 2-3 godine od vecine igraca koji su tu nastupali
Ali jesi ti skontao sablon selekcije talenata u Arsenalovoj akademiji? Ja imam osjecaj da je samo bitno da je crnac vjerujem da skauti Arsenala zadju u prvi imigrantski africki kvart i pokupe sve male crnce i dovedu ih u akademiju![]()
a tamo fol potrose stotine hijlada ako ne i milione funti fol nesto trazili skautirali imam osjecaj da je skaut Arsenala neki lik ala Delboy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.