I ja ocekujem istu postavu, mozda samo Canales umjesto Granero ali to je moja zelja sumnjam da ce on zapoceti. Ocekujem jedno 10-ak minuta za Gonzala i jos jednog omladinca
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Konacno Higuain
.
I ja ocekujem istu postavu, mozda samo Canales umjesto Granero ali to je moja zelja sumnjam da ce on zapoceti. Ocekujem jedno 10-ak minuta za Gonzala i jos jednog omladinca
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- legenda reala
- Kontakt:
Kad je utakmica protiv Gijona ,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma dobijamo ovo,ali Marcelo i Benzema igraju u formi života a Ronaldo je uvijek odličan
Kakve povrede ccc.Sada će Pipita par utakmica morat spašavat 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Da, da.. Napokon!Nail for Real je napisao/la:Konacno Higuain.
I ja ocekujem istu postavu, mozda samo Canales umjesto Granero ali to je moja zelja sumnjam da ce on zapoceti. Ocekujem jedno 10-ak minuta za Gonzala i jos jednog omladinca.
A i ja bi volio da igra Canales od prve, ali jbg ovo je realnost, ipak prednost Graneru.. A Pipa će ući u 70-75 minuta. Standardno vreme kad Mou pravi izmjene..
btw. legendo, Real igra sutra u 18h.
Pricas sa NamikomPortillo je napisao/la:Vjerujem da si tako govorio i prije deset godina u komparaciji Cezara i Ikera, odnosno da ovaj drugi nikad nece biti golman kao sto je Cezar, ili Raul kao Zamorano. Sarabia ima 3x vise talenta od Di Marije i uspjet ce ako ga se bude forsiralo u klubu, ista stvar i sa Jeseom, da se razumijemo volim i ja Di Mariju, postujem ga, cijenim i radujem se njegovim golovima, ali ipak "vlastiti" igraci su nesto posebno.Madridism je napisao/la:Pricajte vi ste hocete, isti taj Di Maria ove sezone u svim natjecanjima ima bolji ucinak od Mesuta Ozila. Ni meni nije bio posebno drag, cak stovise sumnjao sam da ce uspjeti u Realu i da nije kvalitetan igrac, ali on je igracina kakva taj Sarabia neki nikad nece biti
Ne preseravaj se sa tim talentom, mislice neko da ti znas koliko je Di Maria imao talenta, a koliko je Sarabia stvarno talentovan. Citati forume nije dovoljno da puno znas
BetonanonymousHD je napisao/la:
Golmani: Casillas, Adan, Dudek.
Odbrana: Garay, Albiol, Ramos, Carvalho, Pepe, Arbeloa.
Vezni red: Lass, Khedira, Granero, Alex, Juanfran, Canales, Ozil, Di Maria, Juan Carlos.
Napadači: Adebayor, Higuain.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Madridism je napisao/la:Pricas sa NamikomPortillo je napisao/la:Vjerujem da si tako govorio i prije deset godina u komparaciji Cezara i Ikera, odnosno da ovaj drugi nikad nece biti golman kao sto je Cezar, ili Raul kao Zamorano. Sarabia ima 3x vise talenta od Di Marije i uspjet ce ako ga se bude forsiralo u klubu, ista stvar i sa Jeseom, da se razumijemo volim i ja Di Mariju, postujem ga, cijenim i radujem se njegovim golovima, ali ipak "vlastiti" igraci su nesto posebno.Madridism je napisao/la:Pricajte vi ste hocete, isti taj Di Maria ove sezone u svim natjecanjima ima bolji ucinak od Mesuta Ozila. Ni meni nije bio posebno drag, cak stovise sumnjao sam da ce uspjeti u Realu i da nije kvalitetan igrac, ali on je igracina kakva taj Sarabia neki nikad nece biti![]()
Ne preseravaj se sa tim talentom, mislice neko da ti znas koliko je Di Maria imao talenta, a koliko je Sarabia stvarno talentovan. Citati forume nije dovoljno da puno znas
Mou na Rosellovih pet - nula: "Da, kada Rosell nesto takvo kaze normalno je, a kada bi ja postupio tako zavrsio bi u zatvoru"
A mocno, ovo nadjoh na Marci
http://www.marca.com/blogs/fuera-de-jue ... rante.html
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- anonymousHD
- Kontakt:

Sutra će Phenomeno prije početka tekme šutnuti loptu.. Odati ćemu se počast za sve što je uradio u RMCF
- legenda reala
- Kontakt:
šta to i Španci slušaju CecuPortillo je napisao/la:
A mocno, ovo nadjoh na Marci
http://www.marca.com/blogs/fuera-de-jue ... rante.html
I kad staviš vijest na Španskom prevedi je ,jesi čuo ,patim se i sa ovim bosanskim ti mi još Španski stavi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Nail for Real
- Kontakt:
Madridism je napisao/la:Pricas sa NamikomPortillo je napisao/la:Vjerujem da si tako govorio i prije deset godina u komparaciji Cezara i Ikera, odnosno da ovaj drugi nikad nece biti golman kao sto je Cezar, ili Raul kao Zamorano. Sarabia ima 3x vise talenta od Di Marije i uspjet ce ako ga se bude forsiralo u klubu, ista stvar i sa Jeseom, da se razumijemo volim i ja Di Mariju, postujem ga, cijenim i radujem se njegovim golovima, ali ipak "vlastiti" igraci su nesto posebno.Madridism je napisao/la:Pricajte vi ste hocete, isti taj Di Maria ove sezone u svim natjecanjima ima bolji ucinak od Mesuta Ozila. Ni meni nije bio posebno drag, cak stovise sumnjao sam da ce uspjeti u Realu i da nije kvalitetan igrac, ali on je igracina kakva taj Sarabia neki nikad nece biti![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kralj zabio novi gol za Schalke 
- legenda reala
- Kontakt:
jedan je kralj(a ne kako neki interpretiraju da je Higuain kraljPortillo je napisao/la:Kralj zabio novi gol za Schalke
Postavi der ako gdje nađeš da vidimo ,i ono za prevode stoji jel Darko Kovačeviću
[youtube][/youtube]
Golazo. Majstor ostaje majstor.
- legenda reala
- Kontakt:
ko iz najboljih dana ,može zabiti dvadesetak do kraja sezonePortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Nail for Real
- Kontakt:
Adebayor 
Al' dobro, to je bila njegova odluka i treba je postovati...

Al' dobro, to je bila njegova odluka i treba je postovati...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
To sam vidio sinoc na AS-u, a i Zizu je covijek..
Danas rutinski 3 boda uzeti, i onda misle okrenuti na operaciju Totenham.
Danas rutinski 3 boda uzeti, i onda misle okrenuti na operaciju Totenham.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Ronaldo smatra dabi bio pravi partner CR7 u napadu, volio bi dasam mladji i da igramu ovom Real Madridu, predvodjen sa najboljim trenerom svijeta.

Real Madrid cuvam u srcu.
KRALJ
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 02 apr 2011, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Sastav po Marci:
--------------Casillas--------------------
----------Carvalho-----------------
Ramos--Pepe--Arbeloa--Lass
--------Ozil----Granero---------
Khedira----------------Di Maria
.--------Adebayor------------
As :
Casillas
Ramos-Pepe-Carvalho-Arbeloa
Lass--Khedira-Granero-ozil-Di Maria
adebayor
--------------Casillas--------------------
----------Carvalho-----------------
Ramos--Pepe--Arbeloa--Lass
--------Ozil----Granero---------
Khedira----------------Di Maria
.--------Adebayor------------
As :
Casillas
Ramos-Pepe-Carvalho-Arbeloa
Lass--Khedira-Granero-ozil-Di Maria
adebayor
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Losa vijest
AS pise da medicinsko osoblje kluba smatra da CR7, Marcelu Benzemi nece biti spremni za tekmu protiv Totenhama

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.