Pestalic radi sve da Zvijezda ispadne iz lige tako da mi nismo sigurnituzlak1987 je napisao/la:Ali uzmi u obzir da Tuzla nema nigdje tu niti jednog svog predstavnika legitimnog. Uz to uzmi u obzir i prethodna iskustva, nemam razloga da vjerujem da se nece prodati. Sve ce se okrenuti na nesto smijesno i nastradati ce neko kao i uvijek..ne mora biti Sloboda ali ce nastradati onaj ko je najmanje podoban.
Borac-Ljubojevic
Zrinjski-Beus
Begagic-Celik
Bektas-Vitez
Bevanda-Siroki
Kulina-Slavija
Pestalic-Zvjezda
Sofrenic-Bijeljina
Begic-Bakovic-Osim-Hadzibegic-Sarajevo
Bajevic-Kajtaz-Mostar
Sta tu imam vise vjerovat? Svako ko ima nekog svog je siguran.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
[youtube][/youtube]MCMXLVI je napisao/la:Nedo bog nikom ovo vise da se desi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
i sta ti ovdje hoces da kazes da je ova utakmica sarajeva namjestena????????
da, dupovac dobio crveni da mi pobjedimo, a nas lijevi bek, je sa 40 metara pogodio PREČKu , namjerno
jaoooooo
a sto se tice tekme sa LEOTAROM, JEDNO je kada odes bez ambicija a drugo je kada odes na utakmicu i namjerno ostanes u svlacionici da mozes upratiti rrez druge utakmice da bi se po njoj ravnali...
Uz to, ono adiloviicevo dodavanje golmanu, i bacanje GUŠE (
) orije nego je igrac i ošutao sve govori

da, dupovac dobio crveni da mi pobjedimo, a nas lijevi bek, je sa 40 metara pogodio PREČKu , namjerno

a sto se tice tekme sa LEOTAROM, JEDNO je kada odes bez ambicija a drugo je kada odes na utakmicu i namjerno ostanes u svlacionici da mozes upratiti rrez druge utakmice da bi se po njoj ravnali...
Uz to, ono adiloviicevo dodavanje golmanu, i bacanje GUŠE (

Vama sumnjiva ona tekma, meni opet ova vasa jbg.Prvi go lik se skloni Bilbiji ili kome vec.Drugi s 40m lik suta jos pri tome se lopta odbi od igraca Travnika a golman na liniji i nije mogao da izbije u korner.Treci jos smijesniji, sam Bilbija u 16 nigdje nikog oko njega.Da bi u ovoj sezoni odigrali 2:2 na KosevuBenko je napisao/la:i sta ti ovdje hoces da kazes da je ova utakmica sarajeva namjestena????????![]()
![]()
![]()
da, dupovac dobio crveni da mi pobjedimo, a nas lijevi bek, je sa 40 metara pogodio PREČKu , namjerno![]()
jaoooooo
Uz to, ono adiloviicevo dodavanje golmanu, i bacanje GUŠE (![]()

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
da, igrrali 22 i pogodili stativu za 3-2, nekoliko suteva cenat pored gola... sigurno namejsteno...Schwarz je napisao/la:Vama sumnjiva ona tekma, meni opet ova vasa jbg.Prvi go lik se skloni Bilbiji ili kome vec.Drugi s 40m lik suta jos pri tome se lopta odbi od igraca Travnika a golman na liniji i nije mogao da izbije u korner.Treci jos smijesniji, sam Bilbija u 16 nigdje nikog oko njega.Da bi u ovoj sezoni odigrali 2:2 na KosevuBenko je napisao/la:i sta ti ovdje hoces da kazes da je ova utakmica sarajeva namjestena????????![]()
![]()
![]()
da, dupovac dobio crveni da mi pobjedimo, a nas lijevi bek, je sa 40 metara pogodio PREČKu , namjerno![]()
jaoooooo
ili je sudija ostao zakljucan ?

To su cinjenice, a ti se mozes smijati koliko hoces.Dva fina prelaza se pri tome odigrala( u Travniku 1/2 a na Kosevu 2/X)Benko je napisao/la:da, igrrali 22 i pogodili stativu za 3-2, nekoliko suteva cenat pored gola... sigurno namejsteno...Schwarz je napisao/la:Vama sumnjiva ona tekma, meni opet ova vasa jbg.Prvi go lik se skloni Bilbiji ili kome vec.Drugi s 40m lik suta jos pri tome se lopta odbi od igraca Travnika a golman na liniji i nije mogao da izbije u korner.Treci jos smijesniji, sam Bilbija u 16 nigdje nikog oko njega.Da bi u ovoj sezoni odigrali 2:2 na KosevuBenko je napisao/la:i sta ti ovdje hoces da kazes da je ova utakmica sarajeva namjestena????????![]()
![]()
![]()
jaoooooo
ili je sudija ostao zakljucan ?
nije iz 2 u x nego iz x/x , i cilj nije kvota 4.80 nego titula

Velika razlika.Jbg vi konstantno trolate s onom tekmom da je namjestena, za mene je ova iz Travnika i gotovo.Benko je napisao/la:nije iz 2 u x nego iz x/x , i cilj nije kvota 4.80 nego titula![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Za ovu su utakmicu legle pare, samo sto istraga nikada nije dozvoljena.MCMXLVI je napisao/la:Nedo bog nikom ovo vise da se desi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Imaš neki dokaz? Nemaš. To se zove kleveta.
[youtube][/youtube]Probisvjet je napisao/la:Za ovu su utakmicu legle pare, samo sto istraga nikada nije dozvoljena.MCMXLVI je napisao/la:Nedo bog nikom ovo vise da se desi.
mozda si na ovu mislio
- Probisvjet
- Kontakt:
Imas li ti dokaz da je regularna i zasto branis lopovluk?DukeOfWellington je napisao/la:Imaš neki dokaz? Nemaš. To se zove kleveta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hey sta je ono naslo i to stavilo da je namjestena
A ja za vasu ne sumnjam da je namjestena, nego VIDIM i znam da je namjestna utakmica. Tako ofirno ba. Ma to su igraci zelje podijeili izmedju sebe. Dobro doslo malo extra uz proslavu jbg
Opet, nedo bog nikom vise!

Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 07 mar 2015, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da li su vama legle od Banovica ?Probisvjet je napisao/la:Za ovu su utakmicu legle pare, samo sto istraga nikada nije dozvoljena.MCMXLVI je napisao/la:Nedo bog nikom ovo vise da se desi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Raja, zašto se ovaj vikend ne igra prvenstvo ?
Walk on, with hope in your hearts.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čuj imam li dokaz da je utakmica regularnaProbisvjet je napisao/la:Imas li ti dokaz da je regularna i zasto branis lopovluk?DukeOfWellington je napisao/la:Imaš neki dokaz? Nemaš. To se zove kleveta.

To što ti nazivaš lopovlukom nije lopovluk nego si ti bezobrazan i baviš se klevetama za šta bi u normlanoj zemlji krivično odgovarao.
-
- Kontakt:
17 kolo je odlozeno zbog velikih vrucina! Pogledaj kroz prozor i dobices odgovor,osim ako ne tjeras segu sa namaartemis77 je napisao/la:Raja, zašto se ovaj vikend ne igra prvenstvo ?

Jos uvijek trosimo te pareProbisvjet je napisao/la:Za ovu su utakmicu legle pare, samo sto istraga nikada nije dozvoljena.MCMXLVI je napisao/la:Nedo bog nikom ovo vise da se desi.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Potrosili ste vi te pare davno : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.