FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
cestitke na zasluzenoj tituli,i sretno u Evropi 

- Бањалучанин
- Kontakt:
" " ' $ % $ $ ? $...
& за ?, а $ - '... $ ' $ &...
' & ' ' " сезоне,а ту је " ?, & $ - " %...
& за ?, а $ - '... $ ' $ &...
' & ' ' " сезоне,а ту је " ?, & $ - " %...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Hvala svima za cestitke.
Jedino bih zamolio navijace ostalih srpskih klubova iz BiH da malo smanje slanje postova sa cestitkama da se ne bi srusio server od ovolike njihove navale
....
izvinjenje onom momku iz Zvornika.
Jedino bih zamolio navijace ostalih srpskih klubova iz BiH da malo smanje slanje postova sa cestitkama da se ne bi srusio server od ovolike njihove navale

izvinjenje onom momku iz Zvornika.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Ko visoko leti,nisko pada.Tako je uvijek bilo,i ostalo.
Ovo im je skola.

Cestitke za titulu, blago vama.. Nadam se da cemo i mi u srijedu imat slicnu slavljenicku noc ko vi veceras..
- nostradamus
Cestitke Borcu na tituli s nadom da cete napraviti jos bolju ekipu i dostojno predstaviti BH nogomet u Evropi.A ne da nas sviju bude sramota kao nekih proslih godina.A svaka cast i Sarajlijama na onom predivnom gestu gdje citav stadion aplaudira na kraju .Ovakve scene vracaju vjeru da ce od nas nekad biti nesto.Pozdrav...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- Бањалучанин
- Kontakt:
', ', $ & " " $ ' ". ' " ".Igrali smo protiv ekipe za koju smo znali da će biti prvak, jer u našem prvenstvu nema iznenađenja u posljednjem kolu"
& је ове $ " $ " ? " у " ? " то & "...
Те " "% " ? $ " ?" " за своје " " % $ " се $ за ? " овог /. % & не % &, ? - " се "....
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
STA SAD IMAS DA KAZES PABIZO?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Možda sam trebao sačekati još malo dok se vrati večina forumaša navijača Borca koji su bili u Sarajevu.
Prvo, čestitke na apsolutno zasluženoj tituli prvaka Bosne i Hercegovine i pobjedi danas, jednostavno ove sezone bolja ste ekipa od nas i nema tu neke polemike.
Drugo, puno sreće u kvalifikacijama za LŠ.
Treće, mislim da ste danas svi mogli vidjeti, ne znam preko TV-a, ali ovi navijači koji su bili na stadionu, da navijači Želje uopšte nisu onakvi kakvim ih mnogi opisuju, zbog toga mi je posebno drago...Ama baš,baš ništa nam ne možete prigovoriti i zamjeriti....Kasnili ste na tekmu, ali to nije do nas...
Čini mi se da ste nakon proslave i od naših zaposlenika dobili i vode za piće što je također pohvala...
Toliko od mene, do sljedeće sezone i početka novih prepucavanja.
Lijep pozdrav!
Prvo, čestitke na apsolutno zasluženoj tituli prvaka Bosne i Hercegovine i pobjedi danas, jednostavno ove sezone bolja ste ekipa od nas i nema tu neke polemike.

Drugo, puno sreće u kvalifikacijama za LŠ.

Treće, mislim da ste danas svi mogli vidjeti, ne znam preko TV-a, ali ovi navijači koji su bili na stadionu, da navijači Želje uopšte nisu onakvi kakvim ih mnogi opisuju, zbog toga mi je posebno drago...Ama baš,baš ništa nam ne možete prigovoriti i zamjeriti....Kasnili ste na tekmu, ali to nije do nas...

Čini mi se da ste nakon proslave i od naših zaposlenika dobili i vode za piće što je također pohvala...
Toliko od mene, do sljedeće sezone i početka novih prepucavanja.

Lijep pozdrav!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
On kao da zaboravlja da je i Borac gubio bodove kuci...Kakva mu je to izvlakusa.Rezultatski smo izgubili titulu kada smo kod kuće prosuli šest bodova

Esii TM87 je napisao/la:Ti i ovaj tvoj kolega @ne bitni spominjete Hapoel.Izgleda da je to vas najveci uspjeh.
Kad se vec hvatas neke diskusije..sjecas se da smo prije revansa kup-a diskutovali i kad dobiste po picic nigdje te na mapi,sam se banov'o![]()
Hajde kad si tako veliki poznavaoc fudbala,koliko ima Borac tekmi u Evropi,i ima li Željo vise trofeja bar tih koje ti priznajes? I evo smijes li opkladu po avatar svejedno mjesec,dva koliko hoces da cemo biti isprd vas na tabeli?!
Ako te bas zanima vidovit sam,gledam u grah i karte
I ti izgleda samo odgovaras na one postove koji tebi odgovaraju,ostalo preskaces.
LEŠINAR je napisao/la:smijem ja po avatar da necete biti ispred borca! I potpis naravno da ti odredim. Eto.
Esii TM87 je napisao/la:Dogovoreno.Samo nemoj da se sam banujes tamo u aprilu ili majuLEŠINAR je napisao/la:smijem ja po avatar da necete biti ispred borca! I potpis naravno da ti odredim. Eto.
Ajde sad se fino javi da ti izdiktiram potpis i dam novi avatar! Opklada je opklada.

.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
- eliminator
- Kontakt:
- drinin vuk
- Kontakt:
& " на ?,на $ " ? ?.
" " ? на ".
% " ? сте " " трофеј,? " не % га узет у ? " $ $ ? $ " ? & " % " & " $ " &.
" " ? на ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Čestitke na zasluženoj tituli!
- Бањалучанин
- Kontakt:
?, $ се $ - " $ ", & се " ова " о " " & %...drinin vuk je napisao/la:& " на ?,на $ " ? ?.
" " ? на ".
Let's go, Fighter!
"!
"!
eto sad cete skinut suspenziju...jedini razlog sto je bilo ovako je taj 

Juve-TZ je napisao/la:eto sad cete skinut suspenziju...jedini razlog sto je bilo ovako je taj

Jesi smješan pravo. Da je bilo do nas davno bi bile skinute ovako 3/4 u skupštini-

.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
asmire, srbine

- Бањалучанин
- Kontakt:
"!!!

Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 22 maj 2011, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Let's go, Fighter!
"!
"!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.