FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gringobih
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gringobih » 26 mar 2014, 21:33

Kao neutralan gledalac, cini mi se da izvikani Zolotic i Svraka nemaju sta traziti uprvih 11, ako vam je neko kriv to su njih dvojica...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 26 mar 2014, 21:33

Jao utakmice, pa sto se uopce borimo za europu svih ovih godina,samo kaljamo ime Zeljino,ovo veceras je bilo lose i to sa obe strane,komsije ce takodjer biti kanta za napucavanje u europi! :roll:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 21:34

kad bi svaku ovako odigrali zaista ne bi bilo razloga za strah šta će biti u prvenstvu ni potrebe za pojačanjima.

šteta.

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 26 mar 2014, 21:34

[youtube][/youtube] Poništeni pogodak
Zadnja izmjena: LAW, dana/u 26 mar 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

tplink
Kontakt:

Post Postao/la tplink » 26 mar 2014, 21:35

ChWilla je napisao/la:kad bi svaku ovako odigrali zaista ne bi bilo razloga za strah šta će biti u prvenstvu ni potrebe za pojačanjima.

šteta.
To je to!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 21:37

ljoze1987 je napisao/la:Nije meni bitan sefe ni Amar ni Dino, bitno je da Zeljo ima problema i o njima se mora razgovarati.Da nisu navijaci krivi sto je kasa prazna, sto nema iole normalnog pojacanja kakvog ovakav klub, sampion zasluzuje, da sampion nema generalnog sponozora tako dugo, jesmo li mi navijaci to krivi ili neko drugi??
pa između ostalog jesu krivi i navijači koji često nabiju više kazne za klub nego pazara od karata. to da.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 mar 2014, 21:38

Titule se namamo razloga odricati, ja licno mislim da je poslije Otoke i tekme sa Olimpikim nasa.Objektivno kvalitetom najvise je zasluzuje Siroki ali igraju na dva fronta i ako Bog da kiksace.Jos ako budemo odmarili ovo kolo (probemi Leoatara, volio bi odigramo i da nadju pare), igraci ce imati priliku da se malo odmore i zalijece.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 26 mar 2014, 21:39

Niti ste u pravu za Dinu, niti za Amara, niti za Dadu, niti za Rijada, uostalom ne znam šta ste očekivali da ova dvojica u 10 minuta naprave. Neki su počeli sa starom pričom, počeli su s.rati i baljezgati, nemaju pojima sa su živi a hoce da im netko polaže račune. De priberite se malo i dobro razmislite šta pišete.

Čestitke momcima da daleko boljoj igri, šteta što nas završnica muči, al samo nek nastave ovako i u prvenstvu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 21:40

ne, trebamo se odreći titule 7 kola prije kraja s istim brojem bodova k'o prvi, k'o što neki kažu...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 26 mar 2014, 21:40

unistili smo ih,mozda su nam zaprijetili jednom ili dva puta,navijacki ih izdominiramo,po meni izgubljena utakmica od strane Dine i ako ga podrzavam od samog pocetka,zasto pa ne mogu da shvatim da Bajic sjedi na klupi njegovi centarsutevi su nam mogli donijeti puno toga,ubaca sadiokovica ali momak blage veze nema,mjenja Aru ubaca onog Bogdanovica,potpune fule od strane Dine,ali eto raduje Zolina dobra igra moramo ga istrpiti malo jos,ako budemo ovako do kraja igrali mozemo mozda do tog prvog mjesta ko zna
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 26 mar 2014, 21:41

tplink je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:kad bi svaku ovako odigrali zaista ne bi bilo razloga za strah šta će biti u prvenstvu ni potrebe za pojačanjima.

šteta.
To je to!
+1

Ne znam sta glume pojedinci na forumu. Koliko para toliko muzike i tacka. Momci su danas pruzili odlicnu patiju i nemam im sta prigovoriti osim Zoloticu koji je jako puno grijesio. Sarajevo je izvikana ekipa koja po meni nije nista pokazala danas. Sudjenje je katastrofalno, onog sudiju pod hitno suspendovati !
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 mar 2014, 21:41

Cestitke plavim momcima za utakmicu , odigrali su borbeno , dobro izgledali u polju , doduse ima tu prostora za kritiku ali generalno nisam nezadovoljan . Ponovo nas je kostala realizacija , znaci Radnik , Slavija , Sarajevo u obadvije utakmice , ukupno min 10-ak extra dobrih sansi koje su igraci uspjeli promasiti .
Malo laksi raspored uz povratak kojeg povrijedjenog igraca , daje nam za pravo da se nadamo tituli , i mislim da uz malo srece mozemo istu i osvojiti ...
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 mar 2014, 21:41

ne znam cemu ovakve kritike na igru. ovo su ocigledno navijaci evropskih ekipa tipa bayern, city.... pa im se ne svidja kako Željo nije igrao kao oni :roll:
sa ovakvom igrom i zalaganjem uz malo bolju zavrsnicu titula je tu !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 mar 2014, 21:42

Volim te Željo!

A ovaj što se tek registrovo da pljuje, može mi se samo saget ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 26 mar 2014, 21:43

Za razliku od Sirokog puno bolje, sada protiv leotara tri boda icelik kuci to se mora dobiti.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 mar 2014, 21:44

Plavetnilo je napisao/la:Niti ste u pravu za Dinu, niti za Amara, niti za Dadu, niti za Rijada, uostalom ne znam šta ste očekivali da ova dvojica u 10 minuta naprave. Neki su počeli sa starom pričom, počeli su s.rati i baljezgati, nemaju pojima sa su živi a hoce da im netko polaže račune. De priberite se malo i dobro razmislite šta pišete.

Čestitke momcima da daleko boljoj igri, šteta što nas završnica muči, al samo nek nastave ovako i u prvenstvu.
Kako ces ti to nekim neupucenim tokmacima objasniti . Znaci vjeruj da nemas sanse , kad glupan pocne praviti analize i pljuvati , on i kada vidi da nije u pravu nece prestati ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2014, 21:45

plavalokomotiva je napisao/la: +1

Ne znam sta glume pojedinci na forumu. Koliko para toliko muzike i tacka. Momci su danas pruzili odlicnu patiju i nemam im sta prigovoriti osim Zoloticu koji je jako puno grijesio. Sarajevo je izvikana ekipa koja po meni nije nista pokazala danas. Sudjenje je katastrofalno, onog sudiju pod hitno suspendovati !
ovo je mnogo, mnogo više muzike nego para, naročito u poređenju s drugom stranom.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 mar 2014, 21:45

gringobih je napisao/la:Kao neutralan gledalac, cini mi se da izvikani Zolotic i Svraka nemaju sta traziti uprvih 11, ako vam je neko kriv to su njih dvojica...
Za Svraku se slažem, ali za Zolu ne. Večeras je mnogo bolje odigrao, nego prethodne mečeve.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 mar 2014, 21:47

Imam osjecaj da smo sa ove tri jake utakmice,2 puta pitari i siroki tek zavrsili sa pripremama,falilo je jacih utakmica na pripremama da igraci uhvate zalet kao sto je bilo kad je Amar bio na klupi,lose pripreme su bile uzrok slabijih partija ali ne sumnjam da sada dolaze bolja vremena,ljudi sanse za titulu su realnu,imamo sasvim korektan raspored,nema predaje.
PS.zasto horde nisu navijale veceras,pokvarise derbi
SLOBODA NAVIJAČIMA

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 mar 2014, 21:48

jos samo jedan posta, KERLA, ZOLA- svaka čast ;)

živjeli plava braćo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, F1921B i 45 gostiju.