FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
selimoviću konjuuuuuu mrš iz želje ****.m ti majku glupu pa što si je dirao konjuuu 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sa Dinom na klupi, neće Željo ni u Evropu. Pa oni ne mogu dva pasa povezati bez greške. Sarajevo nas je mudro izdominiralo, bez greške odigrali. Smetljaru Dino odlazi !
-
- Kontakt:
Mahanje
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- savatihotece
- Kontakt:
Jbg bio je ofsajd. Al bez obzira ovo smo danas trebali dobiti.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
-
- Kontakt:
sta li si ti gled'oUrbinato je napisao/la:Sa Dinom na klupi, neće Željo ni u Evropu. Pa oni ne mogu dva pasa povezati bez greške. Sarajevo nas je mudro izdominiralo, bez greške odigrali. Smetljaru Dino odlazi !
Kraj price
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Daj ba sta nas je izdominiralo povukli se ko da smo Bayern.Urbinato je napisao/la:Sa Dinom na klupi, neće Željo ni u Evropu. Pa oni ne mogu dva pasa povezati bez greške. Sarajevo nas je mudro izdominiralo, bez greške odigrali. Smetljaru Dino odlazi !
Zeljeznicar! 1921 !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Jbg nije bilo ni srece
, sta Ara promasi
A Dini se zahvaliti na kraju sezone definitivno,
ovo su najnelogicnije izmjene otkad pratim fudbal.

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- savatihotece
- Kontakt:
Potpisujem.zeljeznicar1 je napisao/la:Jbg nije bilo ni srece, sta Ara promasi
![]()
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Promašeni ziceri Selimovića i Hodžića su skupo koštali,ovom timu treba jedan rasni strijelac.Kad se sjetim još promašaja Jamaka iz prve utakmice onda je jasno da smo Sarajevu poklonili 1/2.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jbga, steta, ogromna. Ziceri Jamaka i Are su nas kostali, Hodzic je ovo MOOOOOOORAO zabiti, jos ne mogu vjerovati da je promasio.
I jos jedna utakmica u kupu bez poraza, nazalost ispadamo i to bas od komsinica ali nema vezze, idemo se okrenuti ligi i sto prije vratiti samopouzdanje pred prvenstvo, vise nemamo prava na kiks.
I jos jedna utakmica u kupu bez poraza, nazalost ispadamo i to bas od komsinica ali nema vezze, idemo se okrenuti ligi i sto prije vratiti samopouzdanje pred prvenstvo, vise nemamo prava na kiks.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ne mogu da vjerujem kako se ove picke uvijek provuku na derbijima **** ga grob 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Dino pokušao biti heroj mijenjanjem Are...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zaista glupe izmjene,nelogične skroz. Hodžić je morao ono zabiti,ali šta je tu je. Ovo Sarajevo je prenapuhano,mislio sam realno da će nas razvaliti. Kako god Željo je i dalje neporažen u kupu 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
A i onu nadoknadu potrošiše k'o pravi Rumuni 

Željo je već par godina u vrhu,osvojio u BiH što se moglo osvojiti,normalno da dođe do stagnacije,ali da ovoliko panu igrački e to je već nešto drugo..Koje je to mučenje lopte,igre,nas navijača..Pa što neko reče nisu se dva pasa uvezala kako treba.Igra Želje je bila,nabij,udari,ošini,aut,izbi,izgubi,pani,oklizni ,fauliraj....stvarno loše...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
E jbg sad , i takvi smo bili duplo bolji.aqarius je napisao/la:Željo je već par godina u vrhu,osvojio u BiH što se moglo osvojiti,normalno da dođe do stagnacije,ali da ovoliko panu igrački e to je već nešto drugo..Koje je to mučenje lopte,igre,nas navijača..Pa što neko reče nisu se dva pasa uvezala kako treba.Igra Želje je bila,nabij,udari,ošini,aut,izbi,izgubi,pani,oklizni ,fauliraj....stvarno loše...
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
A Sad adiooooo,a sad adiooooo....