Otac.ade43 je napisao/la:Neki njegov drug mescini , i ja se pitam..Majkl je napisao/la:Za koga ovo reče Hadžić da je umro?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Oho, reče dino pregovori sa Dynamo Dresdenom za prijateljsku tekmu, kakav će to spektakl da bude na tribinama

-
HeraklitMracni
- Kontakt:
kallasi se nije mogao odazvati sirijskoj reprezentaciji
مساء الخير
توضيح لجمهورنا الحبيب
لمسألة عدم التحاقي بالمنتخب الوطني بمباراته القادمة ضد المنتخب السنغافوري بتصفيات كأس العالم و كأس اسيا ..
وذلك بسبب انتهاء إقامتي في البوسنة و صعوبة استخراج اقامة جديدة قبل موعد المباراة وهذا يمنعني من السفر خارج البوسنة في الوقت الحالي ..
أتمنى التوفيق لإخوتي اللاعبين في هذه المباراة المهمة أنا أثق بقدراتهم وهم رجال وعلى قدر
مساء الخير
توضيح لجمهورنا الحبيب
لمسألة عدم التحاقي بالمنتخب الوطني بمباراته القادمة ضد المنتخب السنغافوري بتصفيات كأس العالم و كأس اسيا ..
وذلك بسبب انتهاء إقامتي في البوسنة و صعوبة استخراج اقامة جديدة قبل موعد المباراة وهذا يمنعني من السفر خارج البوسنة في الوقت الحالي ..
أتمنى التوفيق لإخوتي اللاعبين في هذه المباراة المهمة أنا أثق بقدراتهم وهم رجال وعلى قدر
- PitarBordo
- Kontakt:
Kusturica reče prije nekoliko mjeseci da se ima u planu izgradnja/renoviranje stadiona... A Dino reče da klub nema to u planovima jer se radi o desetinama miliona eura... A onda u slijedećoj rečenici opet kao to jeste u planovima...
Samo Saraj'vo.
ma klub ko klub svakako ne bi pravio stadion niti ima para za to, nego bi vjerovatno Tan tu uletio kao mozda i neki od sponzora
Pyro is not a crime !
Da čujem ko ne dolazi u subotu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ko ne dodze, a u Bosni je, nek se ispise sa foruma
.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
HeraklitMracni je napisao/la:kallasi se nije mogao odazvati sirijskoj reprezentaciji
مساء الخير
توضيح لجمهورنا الحبيب
ovaj dio me najvise pogodio, do suza me dovede ...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U klubu kazu da svi moraju karte imati za mec ali u realnosti sezonska vazi za sve tribine
jjebo vas marketing
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U akciji darivanja krvi se odazvalo cini mi se preko 160 osoba, ne zapamtih tacno koliko uglavnom preko 160 dok je u prosloj bilo 50. Kaže Selimović da mi je znati koliko bi nas bilo da smo zaredali tri kiksa 
- PitarBordo
- Kontakt:
Čisto sumnjam da bi Tan gradio stadion. To je u domenu naučne fantastike... A isto tako možda čak i manje vjerovatno da nam neki od sponzora gradi stadion... Mislim da će još mnooooooooooogo Miljacke proteći prije nego se desi išta.THEC je napisao/la:ma klub ko klub svakako ne bi pravio stadion niti ima para za to, nego bi vjerovatno Tan tu uletio kao mozda i neki od sponzora
@Mortem... najbitniju stavku u marketingu su haman namjerno prešutili zbog budala kao koji su uranili da uzmu na vrijeme karte.. iako sam i ja i žena vlasnici sezonske za tu tribinu...
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko si se ti bezveze izvalio, 60?
- PitarBordo
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bas me interesuje gdje ce igrati ovi brazilci(napadaci). Ako budemo igrali 4-4-2 jedan je klupa. Kod 4-2-3-1 jednog gurnemo na "desetku", jedan opet viska(naravno racunajuci da Benko igra prvu).
Ja bih volio vidjeti dvojicu veznih igraca, jer Ikande je neozbiljan i od njega nista nema( ala Baloteli). Rustemovic je ok, ali volio bih uz Radovca vidjeti nekog iskusnog kvalitetnog igraca uz kojeg ce stasati kao Cimi uz Jajala. I jos jedan koji ce igrati ofanzivnog veznog.
A ako nam Krste ode, nama nema ko igrati po krilu osim Dulje. Gurati Hebibovica, Sevku ili Amera u prvih 11 po strani mi se ne svidja ni malo.
Treba nam jos dosta pojacanja. Bek, krilo i 2 vezna i to je to do ljeta.
Ja bih volio vidjeti dvojicu veznih igraca, jer Ikande je neozbiljan i od njega nista nema( ala Baloteli). Rustemovic je ok, ali volio bih uz Radovca vidjeti nekog iskusnog kvalitetnog igraca uz kojeg ce stasati kao Cimi uz Jajala. I jos jedan koji ce igrati ofanzivnog veznog.
A ako nam Krste ode, nama nema ko igrati po krilu osim Dulje. Gurati Hebibovica, Sevku ili Amera u prvih 11 po strani mi se ne svidja ni malo.
Treba nam jos dosta pojacanja. Bek, krilo i 2 vezna i to je to do ljeta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Minuta sutnje za palog brata
Kaze da hoce da igra protiv Galate.X31987 je napisao/la:HeraklitMracni je napisao/la:kallasi se nije mogao odazvati sirijskoj reprezentaciji
مساء الخير
توضيح لجمهورنا الحبيب
ovaj dio me najvise pogodio, do suza me dovede ...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Hebibovic, Okic, Alispahic i Berberovic su igraci koje bih da se mene pita poslao na posudbu npr. u Velež. Jer trenutno niko od njih svojom formom i igrom ne doprinosi napretku, tako da neka igraju tamo i na kraju sezone vidjeti ko je za ostaviti a ko za fajronta
.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma otkaze im podijeliti svima, doduse džemica se malo dohavizo, mudar je on, vidi da kod Jese nema zahebancije.hzkg je napisao/la:Hebibovic, Okic, Alispahic i Berberovic su igraci koje bih da se mene pita poslao na posudbu npr. u Velež. Jer trenutno niko od njih svojom formom i igrom ne doprinosi napretku, tako da neka igraju tamo i na kraju sezone vidjeti ko je za ostaviti a ko za fajronta.
Do prije 15-ak dana ovdje je 70% osoba tjeralo jednog od najboljih ( po meni je najbolji ) napadaca poslije rata na ovamo iz kluba, slali ga na klupu, a sad ga svi trpaju u neku postavu u drugoj polusezoni... Nekad treba da se razmisli, prije nego se klikne na posalji..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, Zaboljesutra i 55 gostiju.