Hvala legendosarajevo46 je napisao/la:[youtube][/youtube]MojGradMojKlub je napisao/la:Hoće li se moći pogledati ta emisija gdje je Dino bio na yt?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Hvala 
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Jel' mi se čini ili Dino reče da vrijede sezonske karte? haha
Bilo je lijepo vidjeti danas Dinu kako daje krv sa ostalim navijacima, jos dodaje kako je tu zbog karte, barem sjevera, dakle malo šale. Odlican primjer i ponosan sam sto imamo Dinu.
Inace 120 doza krvi, to je minimalno 120 ljudskih zivota spašenih, svaka cast ljudi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bordo VIPMojGradMojKlub je napisao/la:Jel' mi se čini ili Dino reče da vrijede sezonske karte? haha
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Aha... zahvaljujem
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Iznejadjujes me sa tim ''neko'' trazio StepanovaTHEC je napisao/la:pa nije im prvi put, prvo smo crnce trazili pa ljetos na probi dva-tri, onda je neko Stepanova trazio pa dodje i on, sad hocemo Juznoamerikance eto dvojice, dajte ba onda da malo jace prizivamo Misketa,Olica,Salhovica...RonaldinjaElCartel11 je napisao/la:Uprava uslisala nase molbe da se dovode juznoamerikanciko zna mozda nam dovedu nekog od njih
Btw, neka Brazilaca, ne mogu biti losiji od ovih nasih...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
a kad bih se ja sad mogao sjetiti ko je sta trazio
...pa eto onda nastavi sa Olicem, nikad se ne zna 
Pyro is not a crime !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dobra je stvar sto se odmah dovode igrači i odmah se pravi igrački kadar koji će zajedno proći pripreme i biti max spreman i uvjezban.
Sabrine mi moje!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Gledam na TM, Delac, Step, Kallasi, Ikande, Krste i Benko su stranci. Plus, sad je dosao Pavlovic, sto znaci ukupno 7 stranaca. Plus, dva Brazilca sad sto dodju, izadje sve na 9 stranaca. Plus, ja racunam onog iz Belupa - znaci 10 stranaca.
Sto znaci da se nekog mora i rijesiti, tacnije 4 zasad. Neka Krstu i Delaca prekrizim, jos dva trebaju. To je pod upitnikom sad? Leon, Ikande, Step ? Po meni Ikande i Step bi mogli biti bivsi...
Sto znaci da se nekog mora i rijesiti, tacnije 4 zasad. Neka Krstu i Delaca prekrizim, jos dva trebaju. To je pod upitnikom sad? Leon, Ikande, Step ? Po meni Ikande i Step bi mogli biti bivsi...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Delac ima ili dobija nas pasos i Kallasi ide mislim u Travnik (pozajmica)
FK Sarajevo
Delač nije stranac! Rođen u po' Bosne
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
pa d anam ga zabijeZukanovic je napisao/la:Delac ima ili dobija nas pasos i Kallasi ide mislim u Travnik (pozajmica)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jesic i Almir OBN
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- muhamedhulk
- Kontakt:
Delac jeste rodjen u BiH, ali nema nas pasos..ne kazem da ga nece dobiti u medjuvremenu. Cuj, Kallasi u Travnik? Znaci Kadusic ce se forsirati sada na RB. Onda je to to, otprilke; 2 Brazilca, Belupo, Step, Benko i Ikande. Delac dobija nas pasos 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozes ti imati i vise ali samo 6 smije biti registrovano za jednu utakmicu, vidjet cemo..izgleda da Velkoski odlazi a Kallasi na pozajmicumuhamedhulk je napisao/la:Gledam na TM, Delac, Step, Kallasi, Ikande, Krste i Benko su stranci. Plus, sad je dosao Pavlovic, sto znaci ukupno 7 stranaca. Plus, dva Brazilca sad sto dodju, izadje sve na 9 stranaca. Plus, ja racunam onog iz Belupa - znaci 10 stranaca.
Valjda ce neko od forumasa ugrabiti jednu od ove 4 karte sto poklanjaju na kraju emisije. Ja probao okrenuti ovaj br, nema sanse. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Za koga ovo reče Hadžić da je umro?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Neki njegov drug mescini , i ja se pitam..Majkl je napisao/la:Za koga ovo reče Hadžić da je umro?
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
A probao sam i ja @joker, nema teorije 
Prebacio sam na OBN čim pročitah komentar od @1946, taman što prebacih kad Hadžić postavlja pitanje 'za kraj', e jbga reko... Valjda bude i ovo na yt negdje da se pogleda.
Nego, šta je sa ulaznicama za članove, kad, gdje, od koliko do koliko, i kojim još danima će biti dostupne, onaj članak na zvaničnoj mi sav nekakav nejasan svega mi, pun gramatičkih i pravopisnih grešaka
Prebacio sam na OBN čim pročitah komentar od @1946, taman što prebacih kad Hadžić postavlja pitanje 'za kraj', e jbga reko... Valjda bude i ovo na yt negdje da se pogleda.
Nego, šta je sa ulaznicama za članove, kad, gdje, od koliko do koliko, i kojim još danima će biti dostupne, onaj članak na zvaničnoj mi sav nekakav nejasan svega mi, pun gramatičkih i pravopisnih grešaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.