jedna od jacih tekmi sto se tice derbija i tribina,bar za mene..InatSilanBosanski je napisao/la:Dzaba neki pricaju o bojkotu ove utakmice..Nadam se da cemo napunit taj jug jer momcima podrskom jedino i mozemo pomoci.Tako da svi koji idete na jug derite grlo, potrebno je to.Tesko ce bit i bez bubnja (valjda).Nadam se da cemo opet dominirat
Sjecanja radi![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
AsharaK je napisao/la:Hoćel biti prijenos na mojaweb tv?
Hoće garantujem ti, evo ti na bhtelecomovoj stranici obavijest da će biti.
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M56d55572a9f.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvoli.
Ima li karti na grbavici da se kupi?? Ili moram ici kod trznice ??
- plavipatriota
- Kontakt:
kukac je napisao/la:Ima li karti na grbavici da se kupi?? Ili moram ici kod trznice ??
Kazu da ima u fan sopu karti, ali nisam siguran. Kod trznice ima sigurno ..
moze li se na skenderiji kupiti karta za jug i do kad ako neko zna, sorry ako je bilo pitanje vec...
Igrajte hrabro, igrajte jako, igrajte srcem kao nikad prije, do Evrope, finala kupa, idemo zajedno do tituleeeee !
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
imate karte u plavom salonu.. pitari se ibrete koliko trofeja imamo
Da ih hocemo izbacit danas pa to bi bio show, ako Bog da 0:1 da se igraci nafuraju maksimalno. Neprocjenivo bi bilo da ih sad porazimo kad su stali na noge, a nama vlada kriza, pojeli bi se od muke.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Derbi je derbi, bez obzira kakva forma bila ako pratiš imalo izjave od igrača sa obje strane shvatio bi.Elegant je napisao/la:Da ih hocemo izbacit danas pa to bi bio show, ako Bog da 0:1 da se igraci nafuraju maksimalno. Neprocjenivo bi bilo da ih sad porazimo kad su stali na noge, a nama vlada kriza, pojeli bi se od muke.
Nema tu krize ili ne, u derbi se ulazi kao da je prva prvenstvena utakmica bez ikakvog opterečenja.
Sve to stoji nego ja kazem sa obzirom na realnu situaciju, a i proslost. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Igraj Zeljo igraj i pobijedi, igraj Zeljo hrabro bori se,
kad je tesko nemoj da se predas, jer sa juga pjesma ori se
kad je tesko nemoj da se predas, jer sa juga pjesma ori se
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Micron je napisao/la:imate karte u plavom salonu.. pitari se ibrete koliko trofeja imamo

DRUG NEBI TI PUNCA
- corleone87
- Kontakt:
Ma sta se brinete bice karti gore ispred Juga u onom kontejneru..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Neandertalac
- Kontakt:
Idemo plavi momci , idemo po jos jednu pobijedu . Ja vjerujem u vas , svim srcem , vjerujem da cete i vi ostaviti srce na terenu , i da cemo se radovati zajedno .
Mi , iako ne briljiramo , iako smo zadnju utakmicu dozivjeli tezak poraz , imamo neke veoma dobre individualce koji mogu svojim potezima da rijese utakmicu . Ipak , nas najveci adut je uigranost tima , i zajednistvo ekipe koja je na okupu vec duzi period . Loncaric , Zeljkovic , Stanic , Svraka , Jamak , Tomic , Selimovic , Hodzic , su igraci koji nam veceras mogu donijeti pobijedu . Treba nam dobar golman , ( Antolovic ) na visini zadatka , da pokupi sve sto bude islo u okvir i da ekipi stabilnost i mir . Cvrstina u odbrani , u kost sto se kaze , bez pardona ( Zeljkovic ) . Radilica ( Stanic ) , neumorni trkac cija je forma po meni jedna od boljih u timu , da zaustavi njihove napade i da se ubacuje iz drugog plana . Majstor na sredini , koji kada treba stane na loptu , koji pravovremeno daje lopte i lucidne pasove , razigrava ekipu ( Tomic ) . Dvojac Jamak -Svraka , od njih ocekujem najvise . Ocekujem da svojom borbenoscu i zalaganjem dignu ekipu na jedan novi nivo , da motivisu suigrace , da pokazu kako se gine za plavi dres , a kvalitet sigurno posjeduju . Neko ko ce iz prikrajka pospremiti odbijanac , ko ce na iskustvo utrpati , neko kome ne treba puno prostora za pogodak ili asistenciju ( Selimovic ) . I za kraj , ali ne najmanje vazan , napadac vrhunskih kvaliteta , neko ko ce dovoditi odbranu protivnika do ludila ( Hodzic ) .
Svi koji budu igrali moraju dati 110 % , da mi neke svoje nedostatke nakoknadimo borbenoscu i zalaganjem , i ako bude tako vjerujem u pozitivan rezultat .
Raduju me i najave komsija , o nekom razvaljivanju , raduju iz razloga , sto pored motiva koji nam daju , nabijaju dodatni pritisak svojoj ekipi , koja ruku na srce ni u jednoj utakmici proljetnog dijela nije briljirala . Ima dosta rupa u Jarnijevoj postavci , koje ce nadam se nasi igraci maximalno iskoristiti i da cemo naplatiti u veceras sve promasaje iz prethodnih utakmica .
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Mi , iako ne briljiramo , iako smo zadnju utakmicu dozivjeli tezak poraz , imamo neke veoma dobre individualce koji mogu svojim potezima da rijese utakmicu . Ipak , nas najveci adut je uigranost tima , i zajednistvo ekipe koja je na okupu vec duzi period . Loncaric , Zeljkovic , Stanic , Svraka , Jamak , Tomic , Selimovic , Hodzic , su igraci koji nam veceras mogu donijeti pobijedu . Treba nam dobar golman , ( Antolovic ) na visini zadatka , da pokupi sve sto bude islo u okvir i da ekipi stabilnost i mir . Cvrstina u odbrani , u kost sto se kaze , bez pardona ( Zeljkovic ) . Radilica ( Stanic ) , neumorni trkac cija je forma po meni jedna od boljih u timu , da zaustavi njihove napade i da se ubacuje iz drugog plana . Majstor na sredini , koji kada treba stane na loptu , koji pravovremeno daje lopte i lucidne pasove , razigrava ekipu ( Tomic ) . Dvojac Jamak -Svraka , od njih ocekujem najvise . Ocekujem da svojom borbenoscu i zalaganjem dignu ekipu na jedan novi nivo , da motivisu suigrace , da pokazu kako se gine za plavi dres , a kvalitet sigurno posjeduju . Neko ko ce iz prikrajka pospremiti odbijanac , ko ce na iskustvo utrpati , neko kome ne treba puno prostora za pogodak ili asistenciju ( Selimovic ) . I za kraj , ali ne najmanje vazan , napadac vrhunskih kvaliteta , neko ko ce dovoditi odbranu protivnika do ludila ( Hodzic ) .
Svi koji budu igrali moraju dati 110 % , da mi neke svoje nedostatke nakoknadimo borbenoscu i zalaganjem , i ako bude tako vjerujem u pozitivan rezultat .
Raduju me i najave komsija , o nekom razvaljivanju , raduju iz razloga , sto pored motiva koji nam daju , nabijaju dodatni pritisak svojoj ekipi , koja ruku na srce ni u jednoj utakmici proljetnog dijela nije briljirala . Ima dosta rupa u Jarnijevoj postavci , koje ce nadam se nasi igraci maximalno iskoristiti i da cemo naplatiti u veceras sve promasaje iz prethodnih utakmica .
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jedva cekam da posle tekme,vidim vaše face na jugu. 

-
- Kontakt:
Ma jadni ste,kako se sami sebi ne gadite!!! Tanovci
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
kakav god bude rezultat uzdignute glave ce se izaci sa juga, a kad malo razmislis da ste prodali klub covjeku koji vas je kupio samo da pravi akademiju od vas i srozao vas na nivo necije filijale...amypitar je napisao/la:Jedva cekam da posle tekme,vidim vaše face na jugu.
nije zlato sve sto sja

Sve sumnje u ekipu, sav pesimizam i realno stanje sad padaju u drugi plan. Za nekoliko sati ce istrcati nasih 11 koji moraju biti lavovi da bi nas obradovali, u derbiju se nemas cemu nadati ako ne pogines, to je osnovni uslov da ocekujes dobar rezultat. Jedan go moze usmjeriti utakmicu na nasu stranu sto je jako bitno. Ako prvi primimo go, nikakav pad se ne smije desiti jer nam jos uvijek treba jedan go za nesto.
IGRAJTE SRCEM KAO NIKAD PRIJE!
IGRAJTE SRCEM KAO NIKAD PRIJE!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kontra, MojaMalenkost i 75 gostiju.