FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 16 sep 2010, 10:57

Evo ja garantujem da je taj i takav ugovor LAZ!

Pa ne mozes nekom dati ugovor na 1, 2, 4 ili 100 godina bez kalauzule o rezultatu. To je jednostavno laz i svi oni koji se zaklanjaju iza toga zaklanjaju se sa nekim razlogom a koji je to razlog vrijeme ce pokazati.

....a jeste i MV tesko natjerati da sam da otkaz...nista lakse vjeruj mi ;)

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 16 sep 2010, 11:42

gollum je napisao/la:Usporedbe radi, prve postave Dinama i Hajduka pune njihove djece koja ih uvedose u Evropsku ligu. Morat ce se i kod nas nesto mijenjati na tom planu, jer ovako nece moci.
U HNL-u tri igrača do 21 moraju biti u prvoj postavi, dok kod nas tri igrača do 21 moraju biti medju 18 ;) u tome je osnovna razlika

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 16 sep 2010, 12:23

admin je napisao/la:hairlija će potražiti forum na kojem može nastaviti diskusije o vođama navijača, postirati njihove slike, kreirati više profila, ignorisati molbe i upozorenja moderatora i baviti se ostalim trolovanjima i oftopičarenjem.

Jedini tip koji je imao informacije i koji je bio interesantan mnogim forumasima ovde je Hairlija.Nisam dugo ovde ,ali vidim da je ovde jednoumje i represija- (neprihvatljivi pojedinci),a to su ocito navijaci Sarajeva i da ima mnogo Hairlija koji vode diskusije o navijacima,postavljaju slike,kreiraju profil i ostalo,ali Hairlija je bio trn u oku nekom od ADMINA i završio karijeru, a to su nasa Balkanska posla kad ADMIN kaze ja sam Tito i to je to,ali dokle..........
Pozivam Zagora da navijacima Sarajeva objani da li samo mi HORDE pricamo o navijacima i postavljamo slike ili mi navijaci Sarajeva nismo ovde dobro dosli! :!:

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 16 sep 2010, 12:28

januar je napisao/la:
admin je napisao/la:hairlija će potražiti forum na kojem može nastaviti diskusije o vođama navijača, postirati njihove slike, kreirati više profila, ignorisati molbe i upozorenja moderatora i baviti se ostalim trolovanjima i oftopičarenjem.

Jedini tip koji je imao informacije i koji je bio interesantan mnogim forumasima ovde je Hairlija.Nisam dugo ovde ,ali vidim da je ovde jednoumje i represija- (neprihvatljivi pojedinci),a to su ocito navijaci Sarajeva i da ima mnogo Hairlija koji vode diskusije o navijacima,postavljaju slike,kreiraju profil i ostalo,ali Hairlija je bio trn u oku nekom od ADMINA i završio karijeru, a to su nasa Balkanska posla kad ADMIN kaze ja sam Tito i to je to,ali dokle..........
Pozivam Zagora da navijacima Sarajeva objani da li samo mi HORDE pricamo o navijacima i postavljamo slike ili mi navijaci Sarajeva nismo ovde dobro dosli! :!:
no sikirli be hairli is back ahaahahahaha

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 16 sep 2010, 12:37

vojnik srece je napisao/la:
januar je napisao/la:

no sikirli be hairli is back ahaahahahaha

Pogledaj samo na forumu F.K Zelje,samo koliko puta se postavi pjesma Tife i njegov spot sa utakmice i nikom nista, o navijacima i slikama i ostalim komentarima da ne govorim i to je kod njih normala, i ja cesto na njihov post odem,jer tamo smijes tipkati do mile volje o svemu da te niko ne smije upozoriti.Cak i oni ne kriju da su povlasteni,a mi svi sutimo,osim Hairlije i odmah su cekali kiks da ga banuju.Ja ne znam dokle vise ovo trpjeti! :idea:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 sep 2010, 12:40

ajd sto oni nego vidi ovdje MODERATOR KAKVE SLIKE STAVLJA
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=4460
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 16 sep 2010, 12:44

Samo mi nije jasno po kojem kriteriju biraju moderatora.
Samo jedan klub Velež Mostar

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 16 sep 2010, 12:51

johnnyHZ je napisao/la:ajd sto oni nego vidi ovdje MODERATOR KAKVE SLIKE STAVLJA

Ma sve ima svoj kraj polako, sve se ovo mozda neko prati, ko zna mozda ovo neko objavi u nekim novinama ,tv-u sta se radi ;) ,ali mi nije jasno sta mi ovde Horde trpimo,a ovo nije samo udar na Selektora Drzave BiH i Papeta kao licnost ,jer ovako poređenje je i udar na Drzavu BiH.Mi smo slijedeci za banovanje,jer ovo nismo smjeli napisati i objaviti! :oops:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 sep 2010, 13:08

januar je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:ajd sto oni nego vidi ovdje MODERATOR KAKVE SLIKE STAVLJA

Ma sve ima svoj kraj polako, sve se ovo mozda neko prati, ko zna mozda ovo neko objavi u nekim novinama ,tv-u sta se radi ;) ,ali mi nije jasno sta mi ovde Horde trpimo,a ovo nije samo udar na Selektora Drzave BiH i Papeta kao licnost ,jer ovako poređenje je i udar na Drzavu BiH.Mi smo slijedeci za banovanje,jer ovo nismo smjeli napisati i objaviti! :oops:
JA SAM OVO JUCER NAPISAO I MOJI POSTOVI BILI OBRISANI IZGLEDA DA ONAJ KO MI JE BRISAO POST NIJE USTAO JOS ...ja sam i tada slao adminu zahtjev da ukloni ovaj post al jok ....nista post stoji kako stoji,on ostaje moderatora momak koji je normala koji neije psovao i vrijedjao itd dobije trajni ban ... nigdje veze
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 16 sep 2010, 13:09

Od kada ja to govorim, da sve sto je vezano za fk Sarajevo nije dobrodoslo na ovom portalu, pa tako ni komentari njegovih simpatizera...pa neki dan sam skrenuo paznju na moderatora bistrikboy (inace pripadnik simpatizera omanjeg sarajevskog premijerligasa) koji uzdize momka koji je pokusao nozem ubiti drugog jer je imao majicu Vedrana, i porucuje mu da izdrzi ( u muriji) i proziva zasto ga je neko izdao...i on moze da bude moderator, presmijesno...a povrh svega, izbrise mi dio posta koji se odnosi na to njega, da ispadne da ja kritikujem nesto sasvim drugo...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 sep 2010, 13:14

Gigant je napisao/la:Od kada ja to govorim, da sve sto je vezano za fk Sarajevo nije dobrodoslo na ovom portalu, pa tako ni komentari njegovih simpatizera...pa neki dan sam skrenuo paznju na moderatora bistrikboy (inace pripadnik simpatizera omanjeg sarajevskog premijerligasa) koji uzdize momka koji je pokusao nozem ubiti drugog jer je imao majicu Vedrana, i porucuje mu da izdrzi ( u muriji) i proziva zasto ga je neko izdao...i on moze da bude moderator, presmijesno...a povrh svega, izbrise mi dio posta koji se odnosi na to njega, da ispadne da ja kritikujem nesto sasvim drugo...
e o tome ja pricam,nama ovdje nas admin prica treba ovo treba ono,a ustvari mi smo budale kad ovo pustamo ... jbt pa nama obrisu postove gdje pricamo o atmosferi na kosevu a negdje dopustaju MODERATORIMA DA STAVLJAJU SLIKE POLITICARA KOJI RUSE OVU ZEMLJU I VELICANJE ONIH KOJI SU U ZATVORU ZBOG POKUSAJA ubistva....to da uradi neko od nas dobio bi trajni BAN .... stim da postavljanje slike sa salom torcide je prekrsaj za zatvora!

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 16 sep 2010, 13:49

johnnyHZ je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Od kada ja to govorim, da sve sto je vezano za fk Sarajevo nije dobrodoslo na ovom portalu, pa tako ni komentari njegovih simpatizera...pa neki dan sam skrenuo paznju na moderatora bistrikboy (inace pripadnik simpatizera omanjeg sarajevskog premijerligasa) koji uzdize momka koji je pokusao nozem ubiti drugog jer je imao majicu Vedrana, i porucuje mu da izdrzi ( u muriji) i proziva zasto ga je neko izdao...i on moze da bude moderator, presmijesno...a povrh svega, izbrise mi dio posta koji se odnosi na to njega, da ispadne da ja kritikujem nesto sasvim drugo...
e o tome ja pricam,nama ovdje nas admin prica treba ovo treba ono,a ustvari mi smo budale kad ovo pustamo ... jbt pa nama obrisu postove gdje pricamo o atmosferi na kosevu a negdje dopustaju MODERATORIMA DA STAVLJAJU SLIKE POLITICARA KOJI RUSE OVU ZEMLJU I VELICANJE ONIH KOJI SU U ZATVORU ZBOG POKUSAJA ubistva....to da uradi neko od nas dobio bi trajni BAN .... stim da postavljanje slike sa salom torcide je prekrsaj za zatvora!
eee zamarmo se glupostima pa da su to neke bitne face sigurno nebi radili ovdje i to kao moderatori tako da ma SAMO SARAJEVO SAMO HORDE ZLA NI ZAKONI NI ZABRANE NEMOGU SPRIJECITI HORDANJE aaa ovaj bistrik boy je fakat mangup aa na bistriku nesmije reci ni da je zeljovac ahhahahahahahahhaahha moze ovako svasta pisat ahhahahah

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 16 sep 2010, 13:52

sarajevo jucer mnogo lose odigralo ono je sramota

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 16 sep 2010, 13:54

hordas'87 je napisao/la:sarajevo jucer mnogo lose odigralo ono je sramota
ma dobro brate jeste kao sto sam napisao katastrofa al imali smo nekih prilika al sve je to centarsu nista izrazenoo nista akcija aaaa odbrana losa skroz sreca pa je torlak igrao sve bi lose zavrsiloo nasim mrsko igrat nazor nekakooo

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 sep 2010, 14:53

nije me bilo sta to moj drug hairlija zgrijesi?????? :o :o :o :o :o :o :o :o
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 sep 2010, 15:45

gavran je napisao/la:
nije me bilo sta to moj drug hairlija zgrijesi?????? :o :o :o :o :o :o :o :o
postavio sliku navijaca celika kako nosi sal hajduka i moderatori su ga trajnno banovali ZAMISLI....STVARNO JE... :roll: :roll:

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 16 sep 2010, 15:54

znam da nije tema košarka, ajd ko netko može saznati rezultat bosna-cibona, nek javi...igraju 15.00h za 3.mj. turnir MIRZA DELIBAŠIĆ?

alibi

Post Postao/la alibi » 16 sep 2010, 17:56

Brate sve si upravu,i jos "radikalnijih" situacija je bilo napisano od malih plavih pa opet bez reakcije administratora.A ako je ovo istina za hairliju a ocigledno da jeste,onda nek sve ide i PM......Nek brisu,ne mogu pobrisati koliko mi ISTINE mozemo napisati.I VRATITE NAM HAIRLIJU.

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 16 sep 2010, 17:59

šampioni je napisao/la:znam da nije tema košarka, ajd ko netko može saznati rezultat bosna-cibona, nek javi...igraju 15.00h za 3.mj. turnir MIRZA DELIBAŠIĆ?
JUBILARNI 200. POST NA NASOJ TEMI

Dobila Cibona 67.66
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 16 sep 2010, 18:41

Moram i ja reci vezano arsine za pojedine teme koje definitivno nisu isti,prvo neki ipak malo previse shvataju forum i ko da 24 sata provede na njemu,al konkretno s obzirom da pratim sve teme oono sto mi je mi je prvo palo za oko da moderatora kao da nema na temi strumfova tamo mozes pisat sta hoces ko sta jede,kad neko se re kakvo je vrijeme ma sve zivo dok na ovoj temi ima takodjer dosta gluposti al kad se brisu te gluposti obrisu i dosta dobri postovi ,drugo najveci spameri na svim temama su strumfovi primjer utakmica FKS-FKB toliko su napisali gluposti za vrijeme i poslije utakmice na ovoj temi da to prosto nevjerovatno a tamo ako sta napise na njihovoj temi odma reakcija moderatora,tako su i ugasene pojedine teme nekih klubova zbog poznatih spamera i provokatora i sve se to tolerise i iskreno meni je sve manje i manje interesantan ovaj forum koji kad sam ga tek poceo pratit bio jako kvalitetan al sad bas i nije tako,jedna stvar zasto se ne pokrene tj. ozivi ponovo tema bh navijacka scena jer i to je nesto sto je vezano za bh fudbal znam da ovo nije tifo forum al ne bi bilo lose :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.