Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

soxx
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la soxx » 09 apr 2013, 23:43

slika

Cekam lakerse na duplanju. Ako kiksaju mogu se poselamit sa playoffom hamelji

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 09 apr 2013, 23:48

Brezovac je napisao/la:Hvala ti Diamantidisu **** jednocigansko, izbi mi 80 km, a mogao si jos 1 **** poen ubacit, pa yebo majku nece pa nece, jucer jedan gol mi izbi pare,danas jedan poen..sta je sutra :evil: :evil: :evil:
jedan žuti...

prekosutra jedan korner...
FORZA MARŠAL !!!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 09 apr 2013, 23:59

http://img541.imageshack.us/img541/341/ ... 856bcb.pngslika Evo momak iz Bihaca jedan sto je skino pogledajte, ako zelite cijelu sliku onda na link kliknite gore vise slike, ovo je za svaku pohvalu.......RESPECT :D :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 apr 2013, 00:07

slika
Mislim...da nije smiješno bilo bi tragično! :lol: Al ono što stvarno jest tragično u cijeloj priči je da sam jedino ovaj par prepisao od kolege @hajra, i to je jedini par koji mu je kiksao. A uzeo sam ga samo da mi popuni cifru na tiketu - pouka ove slike je: "pohlepa čuda čini"

@sock56 - sjećaš li se naše rasprave o kvotama ispod 1,20 prije par večeri.. eto koliko dobrog mi donesu kad mi koja zaluta na tiket :)

Sreća pa me GOSPODIN Didier ispoštovao večeras (kakav gol ljudi moji!), sad će i jedan dobitan u drugu temu :)
U desetom selu živi Antuntun!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 10 apr 2013, 00:16

ata je napisao/la:vrati se drug samo par postova gore..
ata vise ne postavlja prijedloge.. nit' ih dijeli preko pp-a !

samo dobitne ! ;)

zao mi je, ima ovdje dobrih momaka, sigurno koji zasluzuju da razmijenimo parove, savjete ali.. vise ne.. prestajem s tim ! ;)

sretno ubuduce !
Brate ljubomora je cudo a ovdje ima i ljubomore i zavisti koliko oces ne moze neke da gleda da ti dobijes a on da gubi cudan smo mi narod :roll:

Edinho992

Post Postao/la Edinho992 » 10 apr 2013, 00:19

Ko ce igrat kod Miami-a uzimajul nocas? :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2013, 02:40

Šta Cleveland radi ofanzivno Indiani ovo je nemoguće...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 10 apr 2013, 02:47

Titova-Juga je napisao/la:Šta Cleveland radi ofanzivno Indiani ovo je nemoguće...
imam i ja indianu na tiketu,nesto i nisam upratio kako i sta im treba,jel njima pobjeda igra ili il boli ona stvar tj-trening tekma :?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2013, 02:52

Fecox je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Šta Cleveland radi ofanzivno Indiani ovo je nemoguće...
imam i ja indianu na tiketu,nesto i nisam upratio kako i sta im treba,jel njima pobjeda igra ili il boli ona stvar tj-trening tekma :?

Ma ja imam da im nece Cle 89 i vise dati... mogu vec baciti listic. Indiana tesko moze stici Knickse, a Clevelandu svakako ne treba n ista
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 apr 2013, 02:58

ma ja forsiram georgea under svaki put kad vidim indianu u ponudi.. i ide mu.. ulaze u 4/4.. a momak je na 3 poena :D

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 10 apr 2013, 03:35

brojel mi se produzetci ako sam igro zbroj poena neke ekipe ?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 10 apr 2013, 08:14

Ne , samo se za igrace broji i produzetak .

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 10 apr 2013, 09:31

Nemoj da se obazirete na glupostiti,i gledaj samo svoj pravac.Sabura moji ljudi,Ata ima svoj fazon i nekolicinu koji te prate samo naprijed :)

hahahah i ovom prilikom da pozdravim jarugu njegov mi je dzizs krajst najjaci hahahahahah :D

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 10 apr 2013, 12:52

sinoc nisam svracao na ovu temu, ali izgleda da je i mnogo bolje sto nisam... ne mogu da vjerujem kakvih primitivnih pa i sigurno zavidnih ljudi ima... prije svega ako neko voli da psuje to sto i psuje, neka to radi na drugom mjestu gdje ga niko ne cuje i gdje nikome nece smetati, a ne svoje frustracije ispucavati ovde... jasno mi je da se svi mozemo razljutiti i da nas jedan tim moze naljutiti ili razveseliti i da pricamo svasta i to je normalno ali po meni uopste nije vrijedno spominjati/psovati to sto su neki ovde uradili a posebno ne zbog neke aman "sume" novca...

a sto se tice ATE, 85% nas je ovde dolazilo (ja prvi) i cekalo covjeka koji je svojom dobrom voljom htio pomoci i dopustao svima koji su htjeli da prate njegove uplate da dobijemo lovu na hajmo reci brz i jednostavan nacin. Ne podcjenjujem ni druge ljude koji dobrovoljno stave svoje listice, svaka cast i njima ali ATA se ipak pratio najvise, a sada ce oni zbog kojih je covjek i otisao, kada budu vidjeli njegov listic na dobitnom pdf-u govoriti eno ga opet je dobio, i zavidjeti mu kako on dobija a vi ne mozete i ko zna sta jos pricati...

da se razumijemo, nisam ATIN portparol niti covjeka uopste znam pa da zato ovo pisem sve... ustvari necu vise ni pisati da mi neko ne bi rekao vidi ovoga filozofa ili slicno tome, uopste mi nije namjera da nekome pametujem, ali mislim da sam rekao samo istinu i imam pravo to iznijeti...

ADMIN ako misli da treba da me banuje ili da obrise komentar, neka bude, postujem i to, ali kao sto rekoh samo sam rekao ono sto mislim a vjerujem da i dosta nekolicina dobrih i normalnih ljudi koji su dolazili ovde zbog istog razloga kao i ja isto misli...

i na kraju... ATA kralju nadam se da ces i dalje nama koji to zelimo i dalje, dati sansu da zaradimo koju lovu a i ako ne, hvala ti i sretno dalje prijatelju... ;) ;)

pozdrav...
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 10 apr 2013, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 10 apr 2013, 12:55

reeds je napisao/la:sinoc nisam svracao na ovu temu, ali izgleda da je i mnogo bolje sto nisam... ne mogu da vjerujem kakvih primitivnih pa i sigurno zavidnih ljudi ima... prije svega ako neko voli da psuje to sto i psuje, neka to radi na drugom mjestu gdje ga niko ne cuje i gdje nikome nece smetati, a ne svoje frustracije ispucavati ovde... jasno mi je da se svi mozemo razljutiti i da nas jedan tim moze naljutiti ili razveseliti i da pricamo svasta i to je normalno ali po meni uopste nije vrijedno spominjati/psovati to sto su neki ovde uradili a posebno ne zbog neke aman "sume" novca...

a sto se tice ATE, 85% nas je ovde dolazilo (ja prvi) i cekalo covjeka koji je svojom dobrom voljom htio pomoci i dopustao svima koji su htjeli da prate njegove uplate da dobijemo lovu na hajmo reci brz i jednostavan nacin. Ne podcjenjujem ni druge ljude koji dobrovoljno stave svoje listice, svaka cast i njima ali ATA se ipak pratio najvise, a sada ce oni zbog kojih je covjek i otisao, kada budu vidjeli njegov listic na dobitnom pdf-u govoriti eno ga opet je dobio, i zavidjeti mu kako on dobija a vi ne mozete i ko zna sta jos pricati...

da se razumijemo, nisam ATIN portparol niti covjeka uopste znam pa da zato ovo pisem sve... ustvari necu vise ni pisati da mi neko ne bi rekao vidi ovoga filozofa ili slicno tome, uopste mi nije namjera da nekome pametujem, ali mislim da sam rekao samo istinu i imam pravo to iznijeti...

ADMIN ako misli da treba da me banuje ili da obrise komentar, neka bude, postujem i to, ali kao sto rekoh samo sam rekao ono sto mislim a vjerujem da i dosta nekolicina dobrih i normalnih ljudi koji su dolazili ovde zbog istog razloga kao i ja isto misli...

i na kraju... ATA kralju nadam se da ces i dalje nama koji to zelimo i dalje, dati sansu da zaradimo koju lovu a i ako ne hvala ti i sretno dalje prijatelju... ;) ;)

pozdrav...
slažem se :idea:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2013, 12:59

Istog momenta kada shvatite da je kladionica sreća prije svega, svima će vam biti mnogo, mnogo lakše.
A svakako se slažem u vezi oni psovki. Može se desiti svakome da izleti sasvim slučajno, ali to raditi nakon što si dobio listić i još se hvaliti kako ti je psovanje Boga uzrečica je prije svega bolesno, i takvim likovima bih zabranio dolazak na forum.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 10 apr 2013, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

Smrt nacionalizmu !!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 10 apr 2013, 13:00

Ma sve su to djeca. Roditelji im daju 2,3 marke u skolu oni ne jedu i ne piju citav dan uplate tiket, padnu, i ovdje bale.

Inace ne pratim tog Atu al trebamo znati da i djeca korisste internet.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 10 apr 2013, 13:03

soxx je napisao/la:Ma sve su to djeca. Roditelji im daju 2,3 marke u skolu oni ne jedu i ne piju citav dan uplate tiket, padnu, i ovdje bale.

upravo tako. a najjači su mi oni koji misle da ako oni ne mogu staviti više od 5km na listić, da ne može nitko... i u svakom drugom postu se pitaju "odakle vam pare". :lol:

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 10 apr 2013, 13:16

sock56 je napisao/la:
soxx je napisao/la:Ma sve su to djeca. Roditelji im daju 2,3 marke u skolu oni ne jedu i ne piju citav dan uplate tiket, padnu, i ovdje bale.

upravo tako. a najjači su mi oni koji misle da ako oni ne mogu staviti više od 5km na listić, da ne može nitko... i u svakom drugom postu se pitaju "odakle vam pare". :lol:
jos malo ces morat donosit dokaz o porijeklu novca da bi uplatio tiket :)

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 apr 2013, 14:38

diplomatija je napisao/la:ja stvarno ne znam ko je pukao tu glupu informaciju da ce gosk dobiti slaviju, cista glupost, a slavija ce voditi 2:0 vec na poluvremenu, najsigurniji 1 u nasoj ligi danas, vidjcemo aBd za sat dva
kolega vendetta je to preporucio sinoc na kvoti 7,50.. ja sam sat kasnije uhvatio na kvoti 6,70.. Danas u supersporta taj par blokiran, a u hrv. lutrije je na kvoti 4,00.. Mozda ovo i je glupost i klasicna navlakusa kladionica.. Al brate, takvi parovi se uvijek isprate na manji ulog.. Makar izgubili u hendikepu ;)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.