San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
@Kugla Zamolio bih te da ovoj debilcini ne odgovaras, jer mi se ne citaju njegovi postovi. Dakle, apsolutno nebitan lik da se s njim ulazi u neku diskusiju.
Drugo, ovo je neko gadno sra.nje koje je ovaj decko uradio i dok ne izadje vijest ili neki leak report mozemo samo nagadjati. Definitivno nije rijec o talentu, jer je vec "pokupljena" njegova opcija i za narednu sezonu plus se maximalno ulagalo u njegov razvoj, a on pokazivao strasan talenat.Na to sve, decko je bio lice naseg glavnog sponzora.
U svakom slucaju sokantna odluka i ostajemo da cekamo i vidimo sta se zaista desilo!?
Drugo, ovo je neko gadno sra.nje koje je ovaj decko uradio i dok ne izadje vijest ili neki leak report mozemo samo nagadjati. Definitivno nije rijec o talentu, jer je vec "pokupljena" njegova opcija i za narednu sezonu plus se maximalno ulagalo u njegov razvoj, a on pokazivao strasan talenat.Na to sve, decko je bio lice naseg glavnog sponzora.
U svakom slucaju sokantna odluka i ostajemo da cekamo i vidimo sta se zaista desilo!?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Josh Primo was being hailed by PATFO as a franchise player. He was the face of the new “SELF” marketing partnership. He’s on billboards in SA. 2 weeks ago his 3rd year option was exercised. Something extremely abhorrent must have happened behind the scenes and RECENTLY.
Dakle, sve receno.Ceka se nastavak price.
Dakle, sve receno.Ceka se nastavak price.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ocigledno je da decko ima neke ozbiljne probleme, nazalost.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uzivanje, uzivanje je gledati ovu ekipu. Opet 30+ass
Jones se razvio samo tako.Dodao je taj sut za 3p, a odbrana, brzina i kontrola lopte su bas na visokom nivou.
Keldona i Sochana stalno pominjem.Mali Wesley, koji ce sad preuzeti ulogu Primoa, odigrao super tekmu.
Usput, Jakob je "ljepilo" ove ekipe.Nevjerovatan radnik i sve sam blize misljenju da njega treba produziti.Pa cak i ako se dodje kojim cudom do tog Francuza, nema razloga da ne mogu zajedno igrati.CLE nam to dokazuje igranjem Allena i Mobleya zajedno.

Jones se razvio samo tako.Dodao je taj sut za 3p, a odbrana, brzina i kontrola lopte su bas na visokom nivou.
Keldona i Sochana stalno pominjem.Mali Wesley, koji ce sad preuzeti ulogu Primoa, odigrao super tekmu.
Usput, Jakob je "ljepilo" ove ekipe.Nevjerovatan radnik i sve sam blize misljenju da njega treba produziti.Pa cak i ako se dodje kojim cudom do tog Francuza, nema razloga da ne mogu zajedno igrati.CLE nam to dokazuje igranjem Allena i Mobleya zajedno.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako je neko class organizacija onda je to SAS, da ima problema sa mentalnim zdravljem, traumama ili bilo čime vjerujem da bi mu oni prvi pomogli i da bi ga istrpili, ako to neko radi onda upravo vi radite. Ne vjerujem da bi se tek tako riješili jednog od najvećih prospecata franšize zbog problema sa mentalnim zdravljem, a i da ga neko odma nije pokupio do sad. Mislim da je ovdje problem dublje prirode i da je ovaj njegov statement samo jedan vid spina i pokušavanja pranja svog imena jer očigledno da je momak nešto uradio(i to golemo) i da za to krivi svoju neku prijašnju traumu koju nosi sa sobom, šteta.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 okt 2022, 04:29
A i Pop ne bi odbio da komentariše da je problem mentalnog zdravlja ili tako nešto sličnog.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slazem se s tim.Ne bi on bio otpusten zbog tog nekog problema sa bilo kojom vrstom zdravlja.Fransiza bi sigurno stala iza njega.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 09:39Ako je neko class organizacija onda je to SAS, da ima problema sa mentalnim zdravljem, traumama ili bilo čime vjerujem da bi mu oni prvi pomogli i da bi ga istrpili, ako to neko radi onda upravo vi radite. Ne vjerujem da bi se tek tako riješili jednog od najvećih prospecata franšize zbog problema sa mentalnim zdravljem, a i da ga neko odma nije pokupio do sad. Mislim da je ovdje problem dublje prirode i da je ovaj njegov statement samo jedan vid spina i pokušavanja pranja svog imena jer očigledno da je momak nešto uradio(i to golemo) i da za to krivi svoju neku prijašnju traumu koju nosi sa sobom, šteta.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 okt 2022, 04:29
A i Pop ne bi odbio da komentariše da je problem mentalnog zdravlja ili tako nešto sličnog.
Takodje, da je sam zatrazio otpustanje (i to moze biti opcija kad neko ima problema za mentalnim zdravljem), siguran sam da bi fransiza rekla nesto tipa nemoj da te se otpusta, uzmi koliko god ti vremena treba.
Ovdje je nesto bas veliko u pozadini sto je decko zabrljao, a i njegova djevojka je napravila neke izmjene na drustvenim mrezama.
Ostaje da se vidi kako ce se ova prica razvijati, ali ako je neka ozbiljna stvar koja ce udaljiti i druge fransize od njega, mogao bi upropastiti sebi obecavajucu karijeru vec sa 19 godina i nestati poput Milesa Bridgesa.
P.S.Ljudi iz SA govore da su instant povuceni i svi njegovi dresovi iz prodaje.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svakako, naročito u današnje vrijeme kad se sve više i više igrača žali na mentalne probleme, mentalno zdravlje itd. pa tako vidimo iz prošle sezone da je Hachimura tražio 3 mjeseca da bude van terena zbog mentalnog zdravlja, Simmons 3 godine skoro nije igrao, Love također (od njega je i krenulo to sve kada je izašao s intervjuom da se htio ubiti).NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:19Slazem se s tim.Ne bi on bio otpusten zbog tog nekog problema sa bilo kojom vrstom zdravlja.Fransiza bi sigurno stala iza njega.
Takodje, da je sam zatrazio otpustanje (i to moze biti opcija kad neko ima problema za mentalnim zdravljem), siguran sam da bi fransiza rekla nesto tipa nemoj da te se otpusta, uzmi koliko god ti vremena treba.
Ovdje je nesto bas veliko u pozadini sto je decko zabrljao, a i njegova djevojka je napravila neke izmjene na drustvenim mrezama.
Ostaje da se vidi kako ce se ova prica razvijati, ali ako je neka ozbiljna stvar koja ce udaljiti i druge fransize od njega, mogao bi upropastiti sebi obecavajucu karijeru vec sa 19 godina i nestati poput Milesa Bridgesa.
P.S.Ljudi iz SA govore da su instant povuceni i svi njegovi dresovi iz prodaje.![]()
Vjerovatno je nešto golemo, čak sam i siguran da je u pitanju optužba za silovanje, umiješanost u ubistvo(?!), neki vid nasilja nad djevojkom ili možda čak i klađenje na utakmice u kojima nastupa? (ovdje bi dobio i doživotni BAN iz lige). Sumnjam da je korištenje narkotičkih sredstava jer NBA ekipe uglavnom to šalju na terapije/odvikavanje, ne rješavaju se igrača naročito budućeg lica franšize i lottery picka.
SAS uz OKC ima daleko naj-"tight" upravu, pa su leakovi skoro nemogući u tim franšizama, nikada se do kraja nije znalo tačno ni šta je sa Kawhijem se dešavalo dok se nije desilo, tako da je očekivano da nema nekog leaka još ili ekskluzive od strane TMZ-a i sličnih. Vidjet ćemo kad će se klupko odmotati
Izbrisan je sa kompletne stranice i iz store-a, dok recimo i dalje se prodaju dresovi Wieskampa i nekih bivših igrača, naravno po dosta nižim cijenama, ali njega nema, uklonjen je odma nakon objave da su ga srezali.P.S.Ljudi iz SA govore da su instant povuceni i svi njegovi dresovi iz prodaje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eto, polako se klupko odmotava... De.bil slao raznim zenama neprimjereni sadrzaj sebe sto moze povuci i krivicnu odgovornost.I to je izgleda blago receno.
Sta lik uradi sebi...

EDIT: A former Spurs female employee has alleged that guard Josh Primo exposed himself to her, and she has hired attorney Tony Buzbee.
Buzbee represented the women in the sexual misconduct lawsuits against NFL QB Deshaun Watson.
Prodje li ovo na sudu, a garant hoce- dovidjenja karijera.Sto je jos gore, ovo je samo jedna zena, a u pitanju ih je vise.

Sta lik uradi sebi...

EDIT: A former Spurs female employee has alleged that guard Josh Primo exposed himself to her, and she has hired attorney Tony Buzbee.
Buzbee represented the women in the sexual misconduct lawsuits against NFL QB Deshaun Watson.
Prodje li ovo na sudu, a garant hoce- dovidjenja karijera.Sto je jos gore, ovo je samo jedna zena, a u pitanju ih je vise.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gotov je on, još je strani državljanin u zemlji, deportacija ako ne zatvor svakako, moći će u Torontu jedino igrati, šteta talenta i svega što nosi sa sobom. Onako izgleda kao pitom lik (12-ogodišnjak u faci), u intervjuima odmjeren, kulturan i obrazovan, od njega bih ovo najmanje očekivao ali eto, žali bože picka...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 okt 2022, 01:10Eto, polako se klupko odmotava... De.bil slao raznim zenama neprimjereni sadrzaj sebe sto moze povuci i krivicnu odgovornost.I to je izgleda blago receno.![]()
![]()
Sta lik uradi sebi...![]()
Prodje li ovo na sudu, a garant hoce- dovidjenja karijera.Sto je jos gore, ovo je samo jedna zena, a u pitanju ih je vise.![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema ni veceras Vassella....Za nadati se da nije nesto ozbiljnije. Ne bi valjalo da mu se sezona razvoja u glavnoj ulozi- skrati...
Sochan i Richardson isto su OUT za vcrs tako da tesko da ovo mozemo dobit.
Sto se tice Prima, mislim sta rec sam sebi je skocio u usta, karijera je vjerojatno unistena ali karijera vise manje sta ce bit sa zivotom kako ce ga zakon kaznit pitanje je. Franzisa napravila sasvim normalnu stvar a njemu ocigledno je falila koja daska u glavi drugog objasnjenja nema.
Sto se tice Prima, mislim sta rec sam sebi je skocio u usta, karijera je vjerojatno unistena ali karijera vise manje sta ce bit sa zivotom kako ce ga zakon kaznit pitanje je. Franzisa napravila sasvim normalnu stvar a njemu ocigledno je falila koja daska u glavi drugog objasnjenja nema.
Being second is to be the first of the ones who lose.
- Felixians4
- Kontakt:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=6363F56C
Takav ciklus neminovan,poglavito kad ti konkurenti skupe na desetke vrsnih stručnjaka oko Popovicha kroz godine.
Još malo i SAS se vraća u apsolutnu relevantnost, u SOČAN krug odabranih.
Ovo s Primom,ne bude li drastično sankcioniran,ostavljena je mogućnost kretanja iznova,malog će ovo sigurno podignuti(hehe,prigodna konstrukcija),a mentalne probleme od slučaja do slučaja nezahvalno je komentirati,znam po vlastitom primjeru.
Takav ciklus neminovan,poglavito kad ti konkurenti skupe na desetke vrsnih stručnjaka oko Popovicha kroz godine.
Još malo i SAS se vraća u apsolutnu relevantnost, u SOČAN krug odabranih.
Ovo s Primom,ne bude li drastično sankcioniran,ostavljena je mogućnost kretanja iznova,malog će ovo sigurno podignuti(hehe,prigodna konstrukcija),a mentalne probleme od slučaja do slučaja nezahvalno je komentirati,znam po vlastitom primjeru.
Zakomplikovala se ova utakmica bespotrebno. I da se hocemo rijesiti ove MIN, dodijali su vise.
Inace, svidja mi se kako mamuzamo ovaj pocetak sezone.
Inace, svidja mi se kako mamuzamo ovaj pocetak sezone.
Dobro je ispalo.
Vozdra MIN do daljnjeg...
Vozdra MIN do daljnjeg...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovo vec postaje nestvarno....
Masa igraca ne igra sto zbog povreda, sto zbog bolesti, mali Wesley se povrijedi u toku tekme (nadam se da nije nista ozbiljno jer je koljeno nezgodnoo otislo
) i dobijes fakticki kompletnu MIN.
Igra se timski, Keldon razvaljuje.Veceras me posebno odusevila i odbrana Langforda.Ima tu potencijala za 3&D igraca.
P.S.Keldon je finih batina dobio veceras.Bicu iznenadjen bude li igrao u utorak.
EDIT:Ipak igramo u srijedu.2 dana odmora ce nam dobro doci.

Masa igraca ne igra sto zbog povreda, sto zbog bolesti, mali Wesley se povrijedi u toku tekme (nadam se da nije nista ozbiljno jer je koljeno nezgodnoo otislo

Igra se timski, Keldon razvaljuje.Veceras me posebno odusevila i odbrana Langforda.Ima tu potencijala za 3&D igraca.
P.S.Keldon je finih batina dobio veceras.Bicu iznenadjen bude li igrao u utorak.
EDIT:Ipak igramo u srijedu.2 dana odmora ce nam dobro doci.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 31 okt 2022, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
Defanzivno brutalna utakmica sa nase strane, izvukli smo ovo iako nisam vjerovao da mozemo prije pocetka.
Jednostavno previse ozljeda i vidi se da je nedostajalo kreacije u 2 poluvremenu pa su se neke stvari probale na silu sto bas i nije bilo dobro, isto tako previse TO ali pobjeda se pise. Kakva partija Langforda u odbrani nemam rijeci, pojeo je Edwardsa. Kretnja kroz blokove, odbrana na perimetru sve vrhunski odradjeno isto tako jako dobar na ofanzivnom skoku i njega samo treba fino ispolitari u napadačkom smislu i eto ti kvalitetnog two-way beka. Klupa odigrala jako dobru utakmicu sa Dougom i Zachom. Valjda ce sve biti OK sa Wesleyem. Keldon kad je trebalo nije dao Minnesoti da se skroz približe. Uglavnom zadovoljan vidjenim s obzirom na ozljede. Valjda se protiv Toronta vrati neko, Sochan bi trebao sigurno.
Jednostavno previse ozljeda i vidi se da je nedostajalo kreacije u 2 poluvremenu pa su se neke stvari probale na silu sto bas i nije bilo dobro, isto tako previse TO ali pobjeda se pise. Kakva partija Langforda u odbrani nemam rijeci, pojeo je Edwardsa. Kretnja kroz blokove, odbrana na perimetru sve vrhunski odradjeno isto tako jako dobar na ofanzivnom skoku i njega samo treba fino ispolitari u napadačkom smislu i eto ti kvalitetnog two-way beka. Klupa odigrala jako dobru utakmicu sa Dougom i Zachom. Valjda ce sve biti OK sa Wesleyem. Keldon kad je trebalo nije dao Minnesoti da se skroz približe. Uglavnom zadovoljan vidjenim s obzirom na ozljede. Valjda se protiv Toronta vrati neko, Sochan bi trebao sigurno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pop said X-rays on Blake Wesley’s knee came back negative.
Pozitivan prvi korak.Za nadati se da nije nista vise od neke hiperekstenzije.
Pozitivan prvi korak.Za nadati se da nije nista vise od neke hiperekstenzije.

Nikad se ne zna mozda se situacija okrene, mada je uvijek ljepse kad se pobjedjuje nego kad se gubi. Jedan dio mene govori da nastavimo ovako a drugi dio mene kaze da tankujemo. Sad ajde budi pametan.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.