FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uh pa onda ce te nas bas poderat ako bude 0:1neroazzuro je napisao/la:Poderacemo ih 0-1 sutra!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Poderali vas na Grbavici a rezultat bio 1:1Sarajlijc@ je napisao/la:Uh pa onda ce te nas bas poderat ako bude 0:1neroazzuro je napisao/la:Poderacemo ih 0-1 sutra!

- JosipBukal
- Kontakt:
Kad pogledam samo šta su nam uradili sa stolica na sjeveru tuga me uhvati. Nevidi se O a oni od azijskih para stavljaju nove na slovima njihovog kluba, na stadionu koji nije njihov.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nismo ono mi uradili, jedino ako citav onaj sektor gdje je slovo O sadrzi 80 stolica onda jesmo.JosipBukal je napisao/la:Kad pogledam samo šta su nam uradili sa stolica na sjeveru tuga me uhvati. Nevidi se O a oni od azijskih para stavljaju nove na slovima njihovog kluba, na stadionu koji nije njihov.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Sutra cemo da ****mo pitare a zasto i ne bi,jer su to samo navijaci kad je derbi...
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
E da si ti majci svojoj zdrav i živ.k3lla je napisao/la:Sutra cemo da ****mo pitare a zasto i ne bi,jer su to samo navijaci kad je derbi...
4.10.2009.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma sutra hrabro i cvrsto drzat nulu prvo pol. ako se ukaze sansa logicno zabit. Tamo negdje oko 70 krenut u ofanzivu. Iskren da budem jeste da sarajevo ima najkvalitetniju ekipu uz srioki , ali osim olimipika i drugog pol na grb nista nisu pokazali. Mladost ih je nadigrala, a i protiv veleza su ko luster visili. Mislim da u nasem strucnom stabu ima dovoljno ljudi sa dobirim vidom i da ce vidjeti da ako se stojcev i jajalo natjeraju na brzo oslobađanje lopte kao sto je to bio slucaj u zenici da sarajevo nece prismrdit golu jer dzaba bilibja,puzigaca, velkovski itd, bez njih dvoice oni nisu ekipa vrijedna pomena, pogotovo bez stojceva. Sto se sastava tice nema se sta puno pisat jer nije ko da imamo nekih opcija. Jedino sto bi volio vidjeti sutra je Zola na klupi, momak jednostavno nije spreman jos najgori je bio na terenu svaki put kad je igro u zadnjih par tekmi.
Nadam se prolazu mada necu biti nezadovoljan ni sa ispadanjem uz pravu borbu i igru. Nadam se da ce ga ara zabit za 1 0 ili da cemo izjednacit u 89. i na penale proc
Zamislite kakav bi sou bili penali. Također nadam se da ću konano dozivjet go na kosevu jer kad je bilo 2-2 nije to to, jer nismo bili na jugu a nije ni raje bilo bog zna sta.
Nasa najveca prednost je sto su nas pitari kako navijaci tako i igraci vec otpisali .Sta god pricali po medjima oni su vec prosli u polufinale u sovjim glavama, tako da bi im se vrlo lako mogao desit Zuban 2.
Nadam se takodjer da ova kisa sto je najavljena nece biti bog zna kakvog inteziteta.
Sto se tice rasprave koju sam procito o odnosu igraci-navijaci. Naravno da su navijaci bitni, ali kod nas to prevazilazi sve mjere ne samo kod nas nego opcenito u regionu. Ko sto rece neki od forumasa kod nas bi svi da glume nesto da se njih pita da su oni glavni na ovaj ili onaj nacin...pa sta vam je ljudi dragi ko si ti ? Kazete nije nijedan igrac iznad kluba, pa oktud onda pravo navijacima da budu iznad kluba. Kerla jest papansi postupio, ali iskreno nije to na nama da skrecemo mu mi paznju na to, a sto se tih minusa tice PA HAJ DA VIDIM STA CE TO URADIT AKO OPET NE DODJE ???? Izbrisat ga sa fb, dajte ba razumijem ja da se navijaci moraju postovat ali mi prvise sebi za pravo dajemo
Nadam se prolazu mada necu biti nezadovoljan ni sa ispadanjem uz pravu borbu i igru. Nadam se da ce ga ara zabit za 1 0 ili da cemo izjednacit u 89. i na penale proc

Nasa najveca prednost je sto su nas pitari kako navijaci tako i igraci vec otpisali .Sta god pricali po medjima oni su vec prosli u polufinale u sovjim glavama, tako da bi im se vrlo lako mogao desit Zuban 2.
Nadam se takodjer da ova kisa sto je najavljena nece biti bog zna kakvog inteziteta.
Sto se tice rasprave koju sam procito o odnosu igraci-navijaci. Naravno da su navijaci bitni, ali kod nas to prevazilazi sve mjere ne samo kod nas nego opcenito u regionu. Ko sto rece neki od forumasa kod nas bi svi da glume nesto da se njih pita da su oni glavni na ovaj ili onaj nacin...pa sta vam je ljudi dragi ko si ti ? Kazete nije nijedan igrac iznad kluba, pa oktud onda pravo navijacima da budu iznad kluba. Kerla jest papansi postupio, ali iskreno nije to na nama da skrecemo mu mi paznju na to, a sto se tih minusa tice PA HAJ DA VIDIM STA CE TO URADIT AKO OPET NE DODJE ???? Izbrisat ga sa fb, dajte ba razumijem ja da se navijaci moraju postovat ali mi prvise sebi za pravo dajemo
=\_1921_/=
koalem je napisao/la:E da si ti majci svojoj zdrav i živ.k3lla je napisao/la:Sutra cemo da ****mo pitare a zasto i ne bi,jer su to samo navijaci kad je derbi...

Hajmo Plavi danas do pobjede, grla i dlanove, zastave-šalove, ništa ne žali, atmosferu zapali

Kako sam mogao skuziti protiv Sirokog kad su igrali da su im radnici skidali stolice sve reedom sa slova O, nije to pocupano od nasSarajlijc@ je napisao/la:Nismo ono mi uradili, jedino ako citav onaj sektor gdje je slovo O sadrzi 80 stolica onda jesmo.JosipBukal je napisao/la:Kad pogledam samo šta su nam uradili sa stolica na sjeveru tuga me uhvati. Nevidi se O a oni od azijskih para stavljaju nove na slovima njihovog kluba, na stadionu koji nije njihov.
Igrajte srcem kao nikad prije !
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Molim vas samo da mi netko kaze di ce prijenos bit,al sigurno? Hvala;-)
Mojatv 2 KM kosta,a bice ovdje link.zeljovolim je napisao/la:Molim vas samo da mi netko kaze di ce prijenos bit,al sigurno? Hvala;-)
-
- Kontakt:
Znaci nema nista od arene sto su govorili?terabajt je napisao/la:Mojatv 2 KM kosta,a bice ovdje link.zeljovolim je napisao/la:Molim vas samo da mi netko kaze di ce prijenos bit,al sigurno? Hvala;-)
- bistrikboy
- Kontakt:
Volio bih da sad svane sutra...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ima , ali u hrvatskoj,crnoj gori, makedoniji....zeljovolim je napisao/la:Znaci nema nista od arene sto su govorili?terabajt je napisao/la:Mojatv 2 KM kosta,a bice ovdje link.zeljovolim je napisao/la:Molim vas samo da mi netko kaze di ce prijenos bit,al sigurno? Hvala;-)
bice link neki nadamo se

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
...ale ale,Željeznicar le,hajde molim te samo yebite pi*ke pitarske...
DANAS SVI U CRNOM ili plavom...!!!
Mora danas da gori,kljucna tekmu za preokret sezone u psiholoskom smislu...
Hajmo doci svi al bas svi,da se syebu vcrs da vide koliko nas ima...
DANAS SVI U CRNOM ili plavom...!!!
Mora danas da gori,kljucna tekmu za preokret sezone u psiholoskom smislu...
Hajmo doci svi al bas svi,da se syebu vcrs da vide koliko nas ima...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Hoćel biti prijenos na mojaweb tv?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Mislim da nece.AsharaK je napisao/la:Hoćel biti prijenos na mojaweb tv?
-
- Kontakt:
Dzaba neki pricaju o bojkotu ove utakmice..Nadam se da cemo napunit taj jug jer momcima podrskom jedino i mozemo pomoci.Tako da svi koji idete na jug derite grlo, potrebno je to.Tesko ce bit i bez bubnja (valjda).Nadam se da cemo opet dominirat 
Sjecanja radi

Sjecanja radi

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lokomotifa, sassari i 46 gostiju.