FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad ce ovaj bolesnik biti banovan trajno. Lafmoman ili ti barselonfan. Hajd sto po portalim davi s ovim bolesnickim postovima, sad jos i ovdje.
Sta je sa ovim pajserom diplomatijom, on ne treba biti banovan?monsen je napisao/la:Kad ce ovaj bolesnik biti banovan trajno. Lafmoman ili ti barselonfan. Hajd sto po portalim davi s ovim bolesnickim postovima, sad jos i ovdje.

Momak je samo napisao cinjenicno stanje. Ovaj je vise dojadio i Bogu i narodu s bolesnim komentarima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A sto je komentar bolestan? Nista manje nije provokativan nego komentar od tvog druga.monsen je napisao/la:Momak je samo napisao cinjenicno stanje. Ovaj je vise dojadio i Bogu i narodu s bolesnim komentarima.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- diplomatija
- Kontakt:
A sto bih ja trebao biti banovan, pisem na temi svog kluba, nikog nisam uvrijedio, samo napravio malu digresiju, ako je to problem onda ne znam, sorry
- KosevskoHill
- Kontakt:
Karta kupljena, prehlađen sam, sav nikakav ali sutra to ništa nema veze jer igra Željo, tako je uvijek i bilo i biće aBd..
Ljubav prema klubu najviše dolazi do izražaja u trenucima kad mu ne ide baš od ruke, kad je malo teža situacija, tad se ljubav pokaže ako je ima, kao i u svemu ostalom u životu..
P.S. Stvarno mi nije jasan više ovaj forum, kakvih likova ima, baš da se čovjek zapita jel vam toliko dosadno u životu i razmislite li ikad prije nego što nešto napišete jel to ima smisla..kad god uđem na temu, nekakve prepirke, vrijeđanja, generalno komunikacija koja ne priliči civiliziranom čovjeku..
Ljubav prema klubu najviše dolazi do izražaja u trenucima kad mu ne ide baš od ruke, kad je malo teža situacija, tad se ljubav pokaže ako je ima, kao i u svemu ostalom u životu..
P.S. Stvarno mi nije jasan više ovaj forum, kakvih likova ima, baš da se čovjek zapita jel vam toliko dosadno u životu i razmislite li ikad prije nego što nešto napišete jel to ima smisla..kad god uđem na temu, nekakve prepirke, vrijeđanja, generalno komunikacija koja ne priliči civiliziranom čovjeku..
Željezničar za život cijeli !
Svaka čast za ovaj projekat ŽeljoTv.
Pa kakve to veze ima i sa cim , kako ce neko odati pocast preminulom. Jadnomonsen je napisao/la:Momak je samo napisao cinjenicno stanje. Ovaj je vise dojadio i Bogu i narodu s bolesnim komentarima.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Apsolutno se slažem, vrlo iznenađujuća odluka za mene, ali naravno sretan sam kad me neko pozitivno iznenadi.voltron30 je napisao/la:Svaka čast za ovaj projekat ŽeljoTv.
Do kraja sezone testna faza, vrlo fino, da vidimo kako će to izgleda, a onda od slijedeće sezone treba uvesti neku pretplatu, da li u sklopu članske karte ili ad hoc ili neka treća varijanta ili sve zajedno, to ćemo još vidjeti šta će odlučiti. U svakom slučaju, ako se odluče da naplaćuju onda prijenos mora biti profesionalno urađen, to je bar jasno. U svakom slučaju vrlo sam entuzijastičan što se tiče ovog projekta.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://www.tvarenasport.com/channel/2014-03-26mrsd je napisao/la:ima na areni sport 3
U programu nema. Gdje si to vidio?
na hrvatskojDukeOfWellington je napisao/la:http://www.tvarenasport.com/channel/2014-03-26mrsd je napisao/la:ima na areni sport 3
U programu nema. Gdje si to vidio?
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... sport-3-hr" onclick="window.open(this.href);return false;
1921 💙
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dakle samo u Hrvatskoj, kod nas su srpske Arene.mrsd je napisao/la:na hrvatskoj
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... sport-3-hr" onclick="window.open(this.href);return false;
ZeljoTV odlicna stvar. Ako se u testnoj fazi pokaze dobrim, samo clanovima omoguciti direktne prijenose utakmica i reprizu. Ostali nek gledaju trening zajebancije i konferenciju
NO PYRO NO PARTY
samozeljo1987 je napisao/la:Na utakmici 23. kola BHT Premijer lige BiH sa radom je krenuo Željo.TV, online TV FK Željezničar, koji će se do kraja sezone 2013/2014. emitovati u testnoj fazi.
Željo.TV, namijenjen svim navijačima FK Željezničar i ljubiteljima bosanskohercegovačkog fudbala, emituje povremeni programski sadržaj sa Stadiona Grbavica.
Fudbalski klub Željezničar putem Željo.TV omogućio je svim navijačima našeg Kluba koji nisu u prilici prisustvovati utakmicama na Stadionu Grbavica da budu uz svoj omiljeni Klub pripremajući sljedeći programski sadržaj:
- direktne prijenose utakmica BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine,
- direktne prijenose utakmica Kupa Bosne i Hercegovine,
- direktne prijenose odabranih treninga FK Željezničar,
- direktne prijenose konferencija za medije FK Željezničar i
- reprizni program svih sadržaja na zahtjev.
Online kanal Željo.TV će prenositi sve susrete sa Stadiona Grbavica shodno rasporedu svih domaćih utakmica Kluba.
Na našem online TV kanalu dio sadržaja, kao što su živi prijenosi treninga i konferencija za medije, će biti dostupan i za gledaoce iz Bosne i Hercegovine i regiona. Cjelokupan sadržaj programa će biti dostupan samo za gledaoce izvan regiona jer autorska prava za prijenos u regionu do kraja tekuće sezone ima naš partner TV Arena Sport.
Željo.TV će se do kraja sezone 2013/2014. emitovati u testnoj fazi.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- champions1921
Prenosice arena za sve drzave osim BiH.. Za BH trziste ekskluzivna prava ima moja tv.. Snimak ce biti i na areni i na BHT-u..
BUDI ŽELJO !!!
Sad htjedoh napisati,pa samo kod nas nigdje na svijetu. hahahahahahhah Jos kazu bice na bht u ali repriza. Koja sramota al dobro to je BiH.champions1921 je napisao/la:Prenosice arena za sve drzave osim BiH.. Za BH trziste ekskluzivna prava ima moja tv.. Snimak ce biti i na areni i na BHT-u..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Koji bezobrazluk od BH Telekoma za svoje potrošače naplaćuju, a u druge zemlje džaba, a pustit će na ovoj AS3hr, jer je ona u HD paketu i plaća se dodatno, kao i na AS5 koja ima samo na kablovskim operaterima u Srbiji

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Valjda ce bude neki stream za nas koji necemo moci na derbi? 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!