FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

InatSilanBosanski
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la InatSilanBosanski » 25 mar 2014, 11:15

O cemu vi pricate ljudi? Normalno je da navijaci koji su tu kad je najteza pricaju sa igracima.Ko ih bodri svih ovi godina? Sto ste smijesni sa tim pricama.Neka su i treba im dodatna motivacija ali i kritika !

Sto se tice derbija ne brinem se ja, uvijek je bilo derbi navijaca na obje strane.Sigurno da pjesmom sa juga mozemo pomoci igracima, ko ce drugi nego mi? ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 mar 2014, 11:24

@teatar - a jel ti ponizenje kad se 2 igraca raznesu alkoholom pred derbi, pa onda u 60toj hodaju po terenu?
Da ne navodim imena

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 25 mar 2014, 11:33

SarajlijaTM je napisao/la:@teatar - a jel ti ponizenje kad se 2 igraca raznesu alkoholom pred derbi, pa onda u 60toj hodaju po terenu?
Da ne navodim imena

Zato imas trenera i Upravu kluba koji to treba da sankcionišu.Trener bi trebao da zna, šta mu igrači rade u slobodno vrijeme. Ako je istina( a jest) da hodaju po kafanama i " raznose se" onda to nije ni problem provjeriti. Ovako oni prolaze bez sankcija, mi razglabamo kakvi su i ništa.....

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 25 mar 2014, 11:34

jahija je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Nije zar da neće bit prijenosa?
Ima prenos na moja tv, i moja web tv u današnjem oslobođenju ima najava toga.
Što reče Tkanton nebi otišao na tekmu po ovakvom vremenu da oni meni plate kartu i kilo pečenja šta da gledam prosječan nogomet nepada mi napamet i da je neki nogomet nebi otišao nepadaa mi napamet da se mrznem i prehlađujem za ništa.
jel moze da malo pojasnis,npr ja imam ovaj full paket moja tv,i derby sa grbavice prenosen je na onom kanalu sto se samo ponekad pojavi gdje moras ukucati onu sifru,eh hoce li i sada tako biti ili ce pustiti tekmu i na onom kanalu premijer liga,ono kad udjes na net preko moja tv,pa ukucas user i pasword od adsl-a ?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 mar 2014, 11:39

Amir81 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:@teatar - a jel ti ponizenje kad se 2 igraca raznesu alkoholom pred derbi, pa onda u 60toj hodaju po terenu?
Da ne navodim imena

Zato imas trenera i Upravu kluba koji to treba da sankcionišu.Trener bi trebao da zna, šta mu igrači rade u slobodno vrijeme. Ako je istina( a jest) da hodaju po kafanama i " raznose se" onda to nije ni problem provjeriti. Ovako oni prolaze bez sankcija, mi razglabamo kakvi su i ništa.....
B. Colic je popusio zabranu igranja za derbi zato sto je glup, i on umjesto da se izgubi taj dan. On pijan ko letva u korteo i baca petarde. Kez od uha do uha, je.be se njemu.

Njemu dobro, nece igrati derbi, moze se opijati, a plata ce leci.
NO PYRO NO PARTY

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 mar 2014, 11:42

sutra bice pakao, sutra bice ludnica..
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 25 mar 2014, 11:50

Bice prenos na ArenaSport1 --- maloprije slusam direktora te tv stanice , koji govori da ce prenosit po prvi put na svim arenama1 tj u srbiji hrvatskoj crnoj gori itd :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 mar 2014, 11:51

Vidim da su mnogi pesimisticni po pitanju derbija, bas nam je neka kriza zavladala.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 mar 2014, 11:55

Elegant je napisao/la:Vidim da su mnogi pesimisticni po pitanju derbija, bas nam je neka kriza zavladala.
Evo i ja citam druze i ne mogu da vjerujem sta pojedinci pisu. Ova utakmica sutra nema veze ko je u kakvoj formi i koji je na tabeli. Yebo vas zivot idite sutra svi na kosevo kakvi tv prenosi,zime i kise
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 mar 2014, 12:05

Skupice se igrači i odigrati dobro.Nema razloga za pesimizam.
Glavu gore, sutra pravac Koševa.
Jesu poskupe ulaznice, ali gledajte to ovako:
-imamo još 3-4 utakmice za gledati u Sarajevu, super važne utakmice od koji nam uveliko zavisi i sljedeća sezona,
-nakon toga slijedi nikad duža pauza u historiji nogometa.Zato je vrlo vazno ds se i mi navijači skupimo i odradimo msksimalno dobro ovo do kraja prvenstva.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 mar 2014, 12:18

Mlatnućemo ih gore na groblju šta ste se prepali, oni su za nas šaaaaaaša šaaaaaaaaaaša :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 25 mar 2014, 12:20

azmeiljro je napisao/la:Bice prenos na ArenaSport1 --- maloprije slusam direktora te tv stanice , koji govori da ce prenosit po prvi put na svim arenama1 tj u srbiji hrvatskoj crnoj gori itd :)
ma ne vjerujem da ce arena prenositi jer dino je rekao da ce moja tv prenositi

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 25 mar 2014, 12:24

Svi nas otpisuju, svidja mi se to ;)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 25 mar 2014, 13:02

Ja sam za da se skupimo mi malo stariji,da krenemo od kafica do kafica i da pocnemo udarat ove pjandure :D
Zeljeznicar! 1921 !

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 25 mar 2014, 13:03

Hoce li Hasanovic biti spreman za derbi ? Zola ne moze igrati od pocetka utakmicu ne znam zasto ga guraju konstantno to je neka stvar koja mi nije nikako jasna. Takoder sam misljenja da nam rezultat nije aktivan i da bi trebali poceti utakmicu s dva napadaca (Ramic), pa sta Bog da.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 mar 2014, 13:10

monsen je napisao/la:Hoce li Hasanovic biti spreman za derbi ? Zola ne moze igrati od pocetka utakmicu ne znam zasto ga guraju konstantno to je neka stvar koja mi nije nikako jasna. Takoder sam misljenja da nam rezultat nije aktivan i da bi trebali poceti utakmicu s dva napadaca (Ramic), pa sta Bog da.
Drzati nulu sve do zadnjih 20 min, onda napasti...
Takoder, sam misljenja da Ramic treba da igra sutra od pocetka, cisto da izmori njihove stopere, da pokusa koji zuti izvuci i da se udara sa njima, pa da Ara ude na pripremljen teren...

Takoder, moze i da krenemo sa Aramom, pa da Ramica cuvamo za skok igru zadnjih 20 min. Mada, iskreno ja sam vise za ovu prvu varijantu.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 25 mar 2014, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 25 mar 2014, 13:14

Mislim da vam Ramic nema pravo nastupa u kupu!?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 25 mar 2014, 13:15

FKZ1921 je napisao/la:Skupice se igrači i odigrati dobro.Nema razloga za pesimizam.
Glavu gore, sutra pravac Koševa.
Jesu poskupe ulaznice, ali gledajte to ovako:
-imamo još 3-4 utakmice za gledati u Sarajevu, super važne utakmice od koji nam uveliko zavisi i sljedeća sezona,
-nakon toga slijedi nikad duža pauza u historiji nogometa.Zato je vrlo vazno ds se i mi navijači skupimo i odradimo msksimalno dobro ovo do kraja prvenstva.
Opet ću tebe citirati jer se slažem u potpunosti sem što ne mislim da je kup bitan ove sezone. Sad možda i jeste jer smo u pitanje doveli prvenstvo mada ni prije 15 dana nije bilo ništa gotovo kao što su neki ovdje rezonovali. Nije bitan samo zbog toga što nemamo širok kadar, tj jer imamo puno rovitih koji nisu u formi.
EH sad odakle da krenem ne znam ni sam ali me najviše nekako povlači da kažem da sam mislio da smo prevazišli ova psovanja jb matere i jako niska vrijeđanja prema igračima, trenerima i upravi. Nakon početka drugog poluvremena kad smo svi ustali i bodrili ekipu sam bio ponosan na nas. Međutim uđeš na forum i katastrofa. Da li ćemo ikad shvatiti da je poraz sastavni dio ove lijepe igre. Ne vidim ja problem i načinu jer mislim da se vidjela želja kod igrača pa čak i nakon trećeg gola ali jednostavno nije išlo ili je protivnik bio bolji. Zbog čega je to tako na stručnom štabu je da skonta.
Sad opet pravite problem od prilaska navijača igračima. Ne znam šta je tu problem, pa svaki trening je tu neko od navijača. Bitno je samo da nema nekih prijetnji, skidanja dresova, jbv majke i sl.
Najveću krivicu po meni za ove rezuktate snosi stručni štab (DIno, Amar ko god da je glavni nije bitno, ali nije još uvijek vrijeme da zbog dva loša rezultata i njima nešto previše serendamo). Obrazložit ću. Svraka je žrtvovan na poziciji krila. Njegova želja nije upitna jer sam ga pratio a li on se jednostavno ne zna ponašati na toj poziciji. Kasno skonta da treba nazad. Kad se vrati ne prati svog igrača jer misli da ima neko iza njega kao što i ima kad je u vezi itd itd. U napadu je posebna priča jer nije dovoljno brz da nekog prettrči. Neću ulaziti u kondiciju (neko će možda reći da je to sve zbog kondicije ali nije svaki put zbog kondicije pogotovo na početku). Stručni štab je trebao Svraku davno prebaciti u sredinu. U derbiju je po meni trebao početi Baja lijevo, Ara desno, Selim u sredini. DObili bi jednog igrača bez povrede u sredini. Guramo mlade, nemamo dovoljno igrača a Baja spreman sjedi na klupi pet tekmi. ISto tako vidjelo se sada koliko je Stana bolji od Bučana lijevo (i u Lukavici nas je Bučan koštao) a sjede nam na klupi Fejzić i Hasanhodžić (varijanta 1 Fejzić u sredinu a Mladen desno, varijanta 2 Emrah desno Mladen u sredini. Oba puta Stana lijevo). Brković isto nigdje u rotaciji? Koliko znam nije povrijeđen a fali nam igrača. I on i Fejzić su igrali stalno na pripremama. Emrah igrao dvije tri tekme baš čini mi se protiv Mladosti u Bijeljini na desnoj strani. I više nego pristojno. Što ne gurnuti protiv tih slabijih ako ti fali igrača nekoga od njih da dobiješ više igrača na svojim mjestima i više svježih igrača koji će ganjati i izginuti jer objektivno ovi roviti nemogu ginuti svih 90 min i da hoće.
Pljuvati isto tako mlade (Dadu, Baju itd) pogotovo u duelima nije ok jer oni još uvijek nisu dovoljno snažni pa vam izgleda da se ne trude ali nije tako. Sa druge strane znaju lopte. Mislim da ova naša ekipa uopšte nije fudbalski lošija od bilo koje do sada ali ove neke stvari po meni škripe. I to mora biti bolje iz tekme u tekmu. Stručni štab može kiksati u tome jednu ili dvije tekme ali više ne smije biti Svraka lijevo. Mogao je iznenaditi jednu dvije tekme, ali kad ga provale on nema sposobnosti za tu poziciju da nešto napravi. Posebna je stvar što je njemu, Jamaku i sl dokučilo igrati ovu ligu. Opet u tom slučaju treba obaviti razgovor sa njima (mislim da su to shvatili nakon 10 kola prvog dijela), pa onda nakkon toga pokrenuti i mjere pa na kraju krajeva ih staviti i na klupu. U tom slučaju nema potrebe da navijači dolaze i da bilo šta maksuz poručuju bilo kojem igraču. To nije prava adresa. Ja imam osjećaj da npr Svraka mora igrati pa mu se traži pozicija jer imamo sad 10-tak veznjaka na tri pozicije pa ih valja izrotirati. Šta hoću reći? Stručni štab ima razgovore, sankcije i on vrši preraspodjelu minuta i pozicija i treba da nađe načina da igraju najbolji. Bez obzira na povrede mislim da ovaj segment preraspodjele minutaže nije bio dobar. ISto tako još uvijek sam pri stavu da se mladima trebala dati šansa u derbiju i čuvati ostale da se ide jako u Lukavici. NIsam pametolog poslije bitke jer sam o ovome pričao i prije derbija. Mladima dobro iskustvo itd itd. Im atu i drugih faktora ali još uvijke niej vrijeme da se bilo ko napada, ruži, da mu se psuje. Imali smo i gorih serija pa smo bili staloženiji. Zbog toga sam i mislio da smo to prevazišli. POnavaljm nije ni stručni štab to još uvijek zaslužio.
Mi moramo pružiti maksimalnu podršku svima do kraja prvenstva, a kup samo opušteno i šta bi bi.

Ako sam bio duži halalite. O svakom igraču ću mišljenje napisati na kraju sezone, a mišljenje ne mijenjam zavisno od tekme do tekme kao što to neki ovdje rade.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 25 mar 2014, 13:45, ukupno mijenjano 2 puta.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 25 mar 2014, 13:16

e to to, to vam je dobitna taktika

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 mar 2014, 13:21

lafomamone je napisao/la:
e to to, to vam je dobitna taktika
Pa sta bi ti? Da jurisamo kao zadnji levati bez glave i repa, a vi da nam tricu onda uvalite... :lol:

Zatvorit se, cvrto i jako igrati na svaku loptu, sa puno prekida i faulova, biti blizu njihovih igraca, maksimalno lomiti Stojceva i Jajala, tj da se moraju na prvu rijesavati lope, pokusati izbaciti loptu na Hodzica ili Ramica da slomi onu njihovu peticu (Barci, ja mislim) ,pa sta bude neka bude...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 25 mar 2014, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], pinki, Strumfinho i 39 gostiju.