FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljovolim
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovolim » 25 mar 2014, 10:04

Steta sto nema prenosa ,bit ce tesko sutra, evo Tomic odigra i opet koljeno osjeti kad nije zaljecio davalja,a bori se. Sad sta ce sutra bit ne zna se. nije nam ni hasanovic oporavljen,a trebao bi nam samo tako.

jahija

Post Postao/la jahija » 25 mar 2014, 10:07

Ovaj Čolić opet lupa, kakva dupla kruna kakav k..c nećeš osvojit ništa daj bože da uhvatimo mjesto koje vode u evropska takmičenja, trebao si pobjedit slaviju mrtvu i radnika pa te zabole da li ćeš izgubiti od širokog ali jok igra se bez igre kukavički.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 25 mar 2014, 10:07

dimitrijevic je napisao/la:Danas oko tridesetak momaka(jezgro grupe) posjetilo igrace na treningu i obavljen razgovor u vezi derbija,ali i zadnje utakmice.Nije bilo prijetnjih i ruznih rijeci,receno je Svraki i Jamaku da moraju biti primjer igracima koji dodju sa strane,a ne obrnuto.Svraka se ne smije kriti iza igraca i tako te stvari(traka),a Jamak se mora znojiti i trcati i poceti igrati pristojan fudbal.Kerla je opomenut zbog odlaska u svlacionici odnosno nedolaska ispred nas poslije tekme i to mu je zadnji minus koji je mogao napraviti prema svetom dresu s obzirom na onaj nenajavljeni odlazak i jos neke stvari su im recene onako realno za ubuduce..
Ja da sam trener nijedan navijač se ne bi smio približiti terenu. Isto tako igrač koji bi prišao poslije utakmice navijačima da ga pljuju istog trena bi letio iz kluba.

Ovo boldirano ... kakav bolan zadnji minus. I šta će biti ako se opet ne pojavi? Ljudi moji jeste li vi normalni? U ovom gradu svi kao hoće da su jako bitni, da se oni za nešto pitaju, a pojma nemaju ni o čemu. Hajde molim te reci mi šta će biti ako se neki od igrača opet ne pojavi ispred navijača. Navijači će staviti nekog drugog da igra?Presmiješno.
Nije prišao navijačima da ga pljuju i to je minus prema svetom dresu???
Imamo trenere, direktora, upravu, oni će raditi svoj posao, njima će se igrači pravdati.
Naše je da navijamo ... i ništa više.
Fakat se trudim da mi kreteni ne ogade fudbal.

Volim te Željo

jahija

Post Postao/la jahija » 25 mar 2014, 10:10

**** ti to ako ti mora na silu dolaziti pred južnu tribinu da pozdravlja neke likove koje su nas većinom puta zavili u crno svojim ponašanjem i onim likovima koji gađaju kamenjem protivničke igrače kad nam zabiju gol, to je odraz seljakluka i nemoći nazovi te šačice huligana.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 mar 2014, 10:11

old school je napisao/la:ma kakva moja tv svi na kosevo,i podrzavam momke koji su otisli mozda bas posjeta u pravom trenutku ;)
Kako crno kosevo, snijeg na Bjelasnici a utakmica u 19h mogu mislit kako ce bit hladno, kad puhne vjetar jos ako bude kisovito hih, dabogda da bude i 3000 jos kad svemu tome dodas cijenu karte :roll: :roll: :roll:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 25 mar 2014, 10:14

Nije zar da neće bit prijenosa?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

jahija

Post Postao/la jahija » 25 mar 2014, 10:16

AsharaK je napisao/la:Nije zar da neće bit prijenosa?
Ima prenos na moja tv, i moja web tv u današnjem oslobođenju ima najava toga.
Što reče Tkanton nebi otišao na tekmu po ovakvom vremenu da oni meni plate kartu i kilo pečenja šta da gledam prosječan nogomet nepada mi napamet i da je neki nogomet nebi otišao nepadaa mi napamet da se mrznem i prehlađujem za ništa.

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 25 mar 2014, 10:19

jahija je napisao/la:**** ti to ako ti mora na silu dolaziti pred južnu tribinu da pozdravlja neke likove koje su nas većinom puta zavili u crno svojim ponašanjem i onim likovima koji gađaju kamenjem protivničke igrače kad nam zabiju gol, to je odraz seljakluka i nemoći nazovi te šačice huligana.
Da me ne shvatiš pogrešno, navijači su mnogo puta nosili igrače do pobjede, pravi navijači. Ali hajde da postavimo stvari ovako:
Je li nekome normalno da nakon bakljade igrači postroje navijače, psuju im i pljuju ih?

jahija

Post Postao/la jahija » 25 mar 2014, 10:25

teatar je napisao/la:
jahija je napisao/la:**** ti to ako ti mora na silu dolaziti pred južnu tribinu da pozdravlja neke likove koje su nas većinom puta zavili u crno svojim ponašanjem i onim likovima koji gađaju kamenjem protivničke igrače kad nam zabiju gol, to je odraz seljakluka i nemoći nazovi te šačice huligana.
Da me ne shvatiš pogrešno, navijači su mnogo puta nosili igrače do pobjede, pravi navijači. Ali hajde da postavimo stvari ovako:
Je li nekome normalno da nakon bakljade igrači postroje navijače, psuju im i pljuju ih?
To nije uredu da bilo ko koga pljuje, razlika je u tome što su igrači profesionalci i javne ličnosti i predstavljaju grb tog određenog kluba, isto tako i navijači se deklarišu sa tim klubom, ali je razlika velika, igrači moraju sve da istrpe i ispoštuju i kad igraju dobro i kad ne igraju dobro, nadam se da si razumio-.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 mar 2014, 10:26

Jahija, "mirises" na udbu, oguli jabuku...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 mar 2014, 10:28

Gdje se mogu kupiti karte ?
FKŽ !

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 25 mar 2014, 10:36

jahija je napisao/la: To nije uredu da bilo ko koga pljuje, razlika je u tome što su igrači profesionalci i javne ličnosti i predstavljaju grb tog određenog kluba, isto tako i navijači se deklarišu sa tim klubom, ali je razlika velika, igrači moraju sve da istrpe i ispoštuju i kad igraju dobro i kad ne igraju dobro, nadam se da si razumio-.
Znam šta želiš reći, ali onakav način, onakvo ponižavanje, mislim da se samo postiže kontra efekat. Šta igrač uopšte može reći tom navijaču. Šta će mu reći, da je povrijeđen i da igra pod injekcijama, da mu je mater bolesna pa cijelu noć nije spavao ... ne kontam svrhu.
Mislim da igračima samo nabijaju dodatni pritisak.
Imamo to što imamo, naletio loš dan, puno rovitih igrača, došli ljudi razbili nas pošteno. Čestitaj i idemo dalje.

Ipak večeras očekujem bolje izdanje. Ja se nadam da možemo proći, jbg uvijek se nadam

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 mar 2014, 10:37

teatar je napisao/la:
jahija je napisao/la: To nije uredu da bilo ko koga pljuje, razlika je u tome što su igrači profesionalci i javne ličnosti i predstavljaju grb tog određenog kluba, isto tako i navijači se deklarišu sa tim klubom, ali je razlika velika, igrači moraju sve da istrpe i ispoštuju i kad igraju dobro i kad ne igraju dobro, nadam se da si razumio-.
Znam šta želiš reći, ali onakav način, onakvo ponižavanje, mislim da se samo postiže kontra efekat. Šta igrač uopšte može reći tom navijaču. Šta će mu reći, da je povrijeđen i da igra pod injekcijama, da mu je mater bolesna pa cijelu noć nije spavao ... ne kontam svrhu.
Imamo to što imamo, naletio loš dan, puno rovitih igrača, došli ljudi razbili nas pošteno. Čestitaj i idemo dalje.

Ipak večeras očekujem bolje izdanje. Ja se nadam da možemo proći, jbg uvijek se nadam
Nije danas druze. Valjda sutra
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 25 mar 2014, 10:39

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
teatar je napisao/la:

Nije danas druze. Valjda sutra
:lol: sutra naravno. Joj odužit će mi se ova sedmica :lol:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 mar 2014, 10:40

jahija je napisao/la:Ovaj Čolić opet lupa, kakva dupla kruna kakav k..c nećeš osvojit ništa daj bože da uhvatimo mjesto koje vode u evropska takmičenja, trebao si pobjedit slaviju mrtvu i radnika pa te zabole da li ćeš izgubiti od širokog ali jok igra se bez igre kukavički.
Vrlo korektna i realno optimistična izjava B.Colica.
S druge strane, vrlo nekorektan i defetistican komentar.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 mar 2014, 10:42

FKZ1921 je napisao/la:
jahija je napisao/la:Ovaj Čolić opet lupa, kakva dupla kruna kakav k..c nećeš osvojit ništa daj bože da uhvatimo mjesto koje vode u evropska takmičenja, trebao si pobjedit slaviju mrtvu i radnika pa te zabole da li ćeš izgubiti od širokog ali jok igra se bez igre kukavički.
Vrlo korektna i realno optimistična izjava B.Colica.
S druge strane, vrlo nekorektan i defetistican komentar.
Tacno . Prozivke se nastavljaju , cak i prema igracima koji nisu nastapali zbog povreda ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 25 mar 2014, 10:43

TeaM87 je napisao/la:Gdje se mogu kupiti karte ?

Živiš u Sarajevu, utakmica u 19 sati, dati ćeš pare, mrznuti ćeš se, prehladiti, gledati prosječan fudbal limitiranih igrača , još uvijek se nadaš da možemo navijanjem pomoći momcima da dobro odigraju kup utakmicu ?

Ti se šališ s nama ili ????

Izvini @TeaM87 ali moradoh ovako poslije ovih nekoliko postova prije tvoga.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 mar 2014, 10:53

Da padaju cuskije, derbi je derbi.
Razumijem one koji gore ne idu iz principa, a ove sto placu radi vremena ne

Btw. Ako profesionalni fudbaler moze voditi nesportski zivot onda mu i onaj koji jetru pojede zbog toga ima potpuno pravo to reci. I neka su ih naruzili, isti ovi su letili po terenu u evropi, pa im niko pola riječi ne rece sto izgubise, a sad su isti ti ko krepane macke.

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 25 mar 2014, 10:56

SarajlijaTM je napisao/la:Da padaju cuskije, derbi je derbi.
Razumijem one koji gore ne idu iz principa, a ove sto placu radi vremena ne

Btw. Ako profesionalni fudbaler moze voditi nesportski zivot onda mu i onaj koji jetru pojede zbog toga ima potpuno pravo to reci. I neka su ih naruzili, isti ovi su letili po terenu u evropi, pa im niko pola riječi ne rece sto izgubise, a sad su isti ti ko krepane macke.

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
A možda su letili, jer su bile prve utakmice u sezoni. Ostajem pri tome da je meni ono najgori način ponižavanja.
Ali OK prihvatam da svako ima moje mišljenje.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 mar 2014, 11:07

Prvo cijena, sad i vrijeme. Standardni razlozi za ne odlazak na utakmicu, da igramo kuci isto bi bilo.
Instant navijaci, okrecu se kako vjetar puse.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B i 16 gostiju.