Jel ti fakat misliš da će ovi razgovori uroditi plodom, na niske smo mi grane onda spali ako navijači moraju ići na treninge i održavat kojekakve lekcije, Svraka bi nju burazeru primio ispred Wagnera da zna, Jamak bi nju valjo do besvjesti da ima snage, al tako nam je kako, neki od nas ovde trube godinu dana da imamo limitiranu ekipu to se do sad pravdalo prvim mjestom al sad smo spali s prvog mjesta da bogda da se vratim, sad je ekipa fizički limitirana, dakle nemojmo se zavaravati, igraju oni svi srcem, i nisu igrači krivi što su u ovakvom stanju kakvom jesu.dimitrijevic je napisao/la:Danas oko tridesetak momaka(jezgro grupe) posjetilo igrace na treningu i obavljen razgovor u vezi derbija,ali i zadnje utakmice.Nije bilo prijetnjih i ruznih rijeci,receno je Svraki i Jamaku da moraju biti primjer igracima koji dodju sa strane,a ne obrnuto.Svraka se ne smije kriti iza igraca i tako te stvari(traka),a Jamak se mora znojiti i trcati i poceti igrati pristojan fudbal.Kerla je opomenut zbog odlaska u svlacionici odnosno nedolaska ispred nas poslije tekme i to mu je zadnji minus koji je mogao napraviti prema svetom dresu s obzirom na onaj nenajavljeni odlazak i jos neke stvari su im recene onako realno za ubuduce..nije im bilo pravo,ali moraju znati kakav dres nose...ono protiv Sirokog nije dostojno prvaka.U derbiju se moze izgubiti,moze se ispasti,ali srcem sto im je i recenoKAD IGRAS SRCEM TAD IGRAS ZA ZELJU !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vojnicki rezim je kljuc uspjeha, i samo oni koji to mogu podnijeti trebaju biti u timu i to ce dati rezultate. A nekad je tako bilo a sada 

roleeee je napisao/la:u pregledu programa bht-a ne piše da ce biti prenos
Upravu si, nece ni biti na BHT, prenos ce biti na MOJA TV, a u snimci ce se emitovati na BHT i Areni..... :ugeek:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
nek ti se to "jezgro" grupe (ako su bili neki stariji momci uredu, al ako je bila ona djecurlija sto je ima onda smijesno) zapitaju koliko su novca svojim budalastinama i bakljadama nepotrebnim mimo derbija (jer derby je derby) izbili tom istom Želji koji bi sa tim novcem mozda mogao i dovesti nekog na zimu pa da nemamo ovoliko problema oko sastava koliko imamo sadadimitrijevic je napisao/la:Danas oko tridesetak momaka(jezgro grupe) posjetilo igrace na treningu i obavljen razgovor u vezi derbija,ali i zadnje utakmice.Nije bilo prijetnjih i ruznih rijeci,receno je Svraki i Jamaku da moraju biti primjer igracima koji dodju sa strane,a ne obrnuto.Svraka se ne smije kriti iza igraca i tako te stvari(traka),a Jamak se mora znojiti i trcati i poceti igrati pristojan fudbal.Kerla je opomenut zbog odlaska u svlacionici odnosno nedolaska ispred nas poslije tekme i to mu je zadnji minus koji je mogao napraviti prema svetom dresu s obzirom na onaj nenajavljeni odlazak i jos neke stvari su im recene onako realno za ubuduce..nije im bilo pravo,ali moraju znati kakav dres nose...ono protiv Sirokog nije dostojno prvaka.U derbiju se moze izgubiti,moze se ispasti,ali srcem sto im je i recenoKAD IGRAS SRCEM TAD IGRAS ZA ZELJU !
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Meni doslo obavjestenje za utakmicu na mojatv i kostat ce 2 km.
-
- Kontakt:
ma kakva moja tv svi na kosevo,i podrzavam momke koji su otisli mozda bas posjeta u pravom trenutku 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
HAHAHAHHA
Zadnja izmjena: Micron, dana/u 24 mar 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
znaci nemate stariju ekipu,nije ni cudo sto HZ setaju grbavicom,ia vasi kamenjaju,a HZ kulturno nisu uzvratile jer kamanje nije furka nikakva
izvini internet huligan prvo ovo nije navijacki forum, drugo gdje si ti vidio da nema starije ekipe, trece na sjeveru vise djecurlije ima nego normalnih navijaca... realnost...ultrahell24 je napisao/la:znaci nemate stariju ekipu,nije ni cudo sto HZ setaju grbavicom,ia vasi kamenjaju,a HZ kulturno nisu uzvratile jer kamanje nije furka nikakva
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Znas sta bi im sad reko doktor arsla :ma vi stvarno niste normalni...bagrcavi je napisao/la:HAHAHAHAHAHAH pravi ultra hell
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja bi se apsolutno slozio sa tobom u svemu ovdje. Jbg, tako je kako je. Roster koji trenutno imamo jednostavno ne moze izdrzati igru na dva fronta. Treba se okrenuti prvenstvu i tu izvuci maksimum iz ekipe. Neka moja racunica izgleda sljedece:gio10 je napisao/la:Mislim da ispadamo iz kupa i mislim da ne trebamo tražiti razloge za pobjedu kona. Ako nas pobjede, onda trebamo gospodski čestitati. Povrede nas jesu unazadile, ali sami smo sebi dušmani, od neprofesionalnog odnosa igrača preko slabih priprema do nesposobnih kondicionih trenera.
Bilo kako bilo, bitno je samo da ostave srce na terenu, pa kakav god rezultat, samo je bitan odnos. Ako se budu ponašali nonšalantno i bili u tolikoj mjeri indisponirani onda to treba shvatiti kao bezobrazluk i popričati sa igračima kao što su to uradili poslije utakmice sa Širokim.
Našu podršku svakako imaju i imat će. FORZA ŽELJO LE
Imamo sedam kola do kraja, od toga mozemo imati cetiri pobjede sa tri remija (Olimpic, Velez i Sarajevo), tj od 21 nama treba 15 bodova minimalno za evrope. Neki poraz necu niti da racunam jer bi u tom slucaju morali kiksati Siroki, Zrinjski ili Sarajevo, ali cisto sumljam da ce vise biti jeftini kikseva. Igraci Sirokog su nakon postenog naguzivanja nasih, dobili trostruke premije. (Standardna je 500KM, trostruka iznosi 1.500KM). Dakle, oni su do kraja maksimalno nabrijani i puni samopouzdanja, tako da bi zaista bilo jadno ocekivati da jedna takva momcad jeftino negdje kiksa.
Ako zelimo titulu, treba nam 21 bod, mozda uz jedan remi, kiks, dakle 19 bodova, ali da se takoder opet podrazumjeva da neko od ovih sto se bore za titulu, takoder kiksa. Tako, doveli smo se u tesku sitvaciju, jer vise ne zavisimo sami od sebe. Jbg, najveci smo dusmani sami sebi bili. Naravno, iz svake sitvacije postoji izlaz pa, naravno i iz ove.
Bice ovdje svega do kraja, a nama treba hladna glave da bi ovo priveli kraju kako treba. Ako evropu sebi ugrozimo, zejabat cemo se momacki...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 25 mar 2014, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ti znas gdje ima vise djece, majke tiMrRiccoli je napisao/la:izvini internet huligan prvo ovo nije navijacki forum, drugo gdje si ti vidio da nema starije ekipe, trece na sjeveru vise djecurlije ima nego normalnih navijaca... realnost...ultrahell24 je napisao/la:znaci nemate stariju ekipu,nije ni cudo sto HZ setaju grbavicom,ia vasi kamenjaju,a HZ kulturno nisu uzvratile jer kamanje nije furka nikakva

Ohladi matere ti s tom djecijom pricom.Armala je napisao/la:Sta ti znas gdje ima vise djece, majke tiMrRiccoli je napisao/la:izvini internet huligan prvo ovo nije navijacki forum, drugo gdje si ti vidio da nema starije ekipe, trece na sjeveru vise djecurlije ima nego normalnih navijaca... realnost...ultrahell24 je napisao/la:znaci nemate stariju ekipu,nije ni cudo sto HZ setaju grbavicom,ia vasi kamenjaju,a HZ kulturno nisu uzvratile jer kamanje nije furka nikakva
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 25 mar 2014, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Dovest Mamica da se krvi sa Tanom, tamo mu nije zanimljivo vise 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- invincible1921
- Kontakt:
U pravu je. Stid me nekad manekena po sjeveru. Bitnija je baklja i zarolati, **** sve..Armala je napisao/la:Sta ti znas gdje ima vise djece, majke tiMrRiccoli je napisao/la:izvini internet huligan prvo ovo nije navijacki forum, drugo gdje si ti vidio da nema starije ekipe, trece na sjeveru vise djecurlije ima nego normalnih navijaca... realnost...ultrahell24 je napisao/la:znaci nemate stariju ekipu,nije ni cudo sto HZ setaju grbavicom,ia vasi kamenjaju,a HZ kulturno nisu uzvratile jer kamanje nije furka nikakva

4.10.2009.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Neće.invincible1921 je napisao/la:znal iko hocel bit prenosa da nije ovo **** od moje tv ?
- invincible1921
- Kontakt:
et ti **** od drzave....nije zbog mene bicu na stadionu , ali da se ne prenosi derbi pa wtfDukeOfWellington je napisao/la:Neće.invincible1921 je napisao/la:znal iko hocel bit prenosa da nije ovo **** od moje tv ?
=\_1921_/=
Ako si protiv bakljade, onda to fino i iskreno reci momcima koji vode grupu, imaš priliku svaku utakmicu za to. Tifo groznica je odavno zahvatila cijeli Balkan i Evropu konkretno, samo Englezi su imuni na bakljade, mada i kod njih se dešava sve više tih ispada na tribinama. Da se razumijemo, nisam ni ja za bakljadu, ali jednostavno takav je trend u cijeloj Evropi i to se prati. To šteti klubu, ali šta da se radi. Evo prođe utakmica sa Zrinjom i prođe utakmica sa Širokim nije bilo bakljada, svjesni su svi stanja u klubu i pokušavaju pomoći. Ustvari, protiv Zrinjskog je bilo nekoliko uličara koji su bacali petarde iako su momci na početku rekli da se ne baca ništa, ali ne možeš ti kontrolisati masu od 3 hiljade ljudi, uvijek se nađu neki da izigravaju majmuna.MrRiccoli je napisao/la: nek ti se to "jezgro" grupe (ako su bili neki stariji momci uredu, al ako je bila ona djecurlija sto je ima onda smijesno) zapitaju koliko su novca svojim budalastinama i bakljadama nepotrebnim mimo derbija (jer derby je derby) izbili tom istom Želji koji bi sa tim novcem mozda mogao i dovesti nekog na zimu pa da nemamo ovoliko problema oko sastava koliko imamo sada
Prema tome, priča ti je apsolutno smiješna, momci su bili korektni i nisu sad utjerivali strah igračima i prijetili i skidali ( kao što to neki rade ) već su fino, na civilizovan način, kulturno rekli bi, skrenuli pojedincima pažnju zbog njihovog odnosa prema svetom dresu. Oni sad moraju igrati bolje, jer upamti niko nije iznad kluba pa makar se on zvao Amar Osim!
Posebno mi je drago što je papak Kerla dobio jedan čas instrukcija kako treba da se ponaša, jer njegovo glupiranje je mnoge izritiralo. Ali nadam se da nam napušta svetinju već na kraju ove sezone jer samo šteti klubu. Mrš
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.