ma o tome ti pricam , pa da smo blok po blok stavljali do sada bi naprvili , nego sve cekamo da nam neko nesto , trazit neku pomoc ako hoce hoce ,ako nece , ima nas navijaca , organizovat neku akciju . ne treba se stidit tog ...nego godine prolaze ..kod nas samo trava raste po istoku :S ,URADITE NESTO ! sta fali po itoku poredat stolice i ispod juga ..pa to malo izbetonirat ..da se dobije cca 14-15 hilajda sjedecih mjesta , po meni opste ne treba puno love , treba se pocet sistematski radit ..ako ne mozes sve do ljeta mozes za 2 godine nije sramota nemat para , sramota je ne radit nista !i ne trudit se!MrRiccoli je napisao/la:Što se tiče stadiona one makete i to kako će nam opština praviti stadion od toga nema nista. Onoliko para u dvoranu mogao se napraviti kakav hoćeš zapad i uefa bi pomogla i svašta. Jedina mogućnost ako ima volje dovesti inspekciju iz UEFE da čovjek obidje stadion i kaže šta je to što nama treba da bi mogli igrati evropu staviti na papir i vidjeti koliko je to novca pa probati nešto kontati. A da će nam neko napraviti iznova stadion su gluposti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: azmeiljro, dana/u 24 mar 2014, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
a sad zazmiri i zamisli da se prica o stadionu Kosevo, cij je on i kome pripada?azmeiljro je napisao/la:pa vidi nesto , koriste ga gradjani cjelog grada pa moze se reci i drzave , samim tim imaju svi koristilafomamone je napisao/la:Prepisite ga na opstinu pa onda, sa punim pravom, vrsite pritisakZELJO = Gradjanski ..tako da nije PVT a stadion je ZELJIN ...tako da po meni treba vrsit pritisak , ne mogu da zamislim da opet igramo evropu na kosevu
..na vrjeme se treba radit nesto makar stolice stavljat ako se nce gradit istok ... da se to usminka
JU Centar za sport i rekreaciju
JU = JAVNA USTANOVAshminka je napisao/la:JU Centar za sport i rekreaciju

Nek Fahro proda toranj i nek napravi grbavicu,svakako mu ni za sta ne sluzi 
Fakat bi trebalo vise gurat to,trazit,moljakat ,sta ces,tako je to,na kraju bi uspijeli istok napravit,sto nisu neke Bog zna pare,zapad uradit opet nesto slicno kao neka loza da sluzi,imali bi stadion od 15000 hiljada i svi lijepo,uz to malo teren uradit i svlacionice i prilaz stadionu iz svlacionica ,nije to neka suma koja se ne moze sredit,samo nemaju ovi nasi volje ni zelje .

Fakat bi trebalo vise gurat to,trazit,moljakat ,sta ces,tako je to,na kraju bi uspijeli istok napravit,sto nisu neke Bog zna pare,zapad uradit opet nesto slicno kao neka loza da sluzi,imali bi stadion od 15000 hiljada i svi lijepo,uz to malo teren uradit i svlacionice i prilaz stadionu iz svlacionica ,nije to neka suma koja se ne moze sredit,samo nemaju ovi nasi volje ni zelje .
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Jel hinjski prodati 1500 karti za nasu zdenku bez stolica,gdje stane 500 ljudi,vjerovatnoca da umres je 90 posto jer nema zraka,i guzva je ogromna? Nije dobro samo svoje interese gledat,imate cijeli jug,hebo 10 maraka samo da imam normalno mjesto da mogu skocit kao covjek kad go padne,treba nekad malo realan biti al nema vezeBaja_Zvjerka je napisao/la:Nije frka, ima se, moze se... Ja ne pricam da je skupo, vec da je hinjski odradjeno...
Nek kupe materijal zidat cemo mi navijaci u pm vise,ko da se pravi zgreda neka a ne tribinica.
Zeljeznicar! 1921 !
.................ultrahell24 je napisao/la:Jel hinjski prodati 1500 karti za nasu zdenku bez stolica,gdje stane 500 ljudi,vjerovatnoca da umres je 90 posto jer nema zraka,i guzva je ogromna? Nije dobro samo svoje interese gledat,imate cijeli jug,hebo 10 maraka samo da imam normalno mjesto da mogu skocit kao covjek kad go padne,treba nekad malo realan biti al nema vezeBaja_Zvjerka je napisao/la:Nije frka, ima se, moze se... Ja ne pricam da je skupo, vec da je hinjski odradjeno...
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 24 mar 2014, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
bila vam je karta 6 maraka,koliko je nama bila kod vas? Dino je pokusao vidio da je to borba sa vjetrenjacama i to je to,uglavnom svaka kupljena karta ide markica za pomoc ovom malom djetetuIlProfessore je napisao/la:Al ublehaš dino i co. ovo su taktički odigrali tako da naš klub ne može ništa uraditi po pitanju svojih navijača jer je ovom zabranom stavljena omča oko ruku onih koji bi trebali da zaštite gostujuće navijače, a naš klub je poznat po tome da rijetko kad stane u zaštitu svojih navijača..
Bas tako , dosta je Koseva vise , kada imamo svoj stadion , i siguran sam 100% da nas ima koji bi licno donirali i svoj novac pa ko koliko moze ...kao sto se radi 1 navijac = 1 stolica ! i ko ima ikakve veze sa uprvom itd nek prenese , da smo spremni pomagat koliko mozemo ..kamen po kamen palacaFormat je napisao/la:Nek kupe materijal zidat cemo mi navijaci u pm vise,ko da se pravi zgreda neka a ne tribinica.

Mislim da ispadamo iz kupa i mislim da ne trebamo tražiti razloge za pobjedu kona. Ako nas pobjede, onda trebamo gospodski čestitati. Povrede nas jesu unazadile, ali sami smo sebi dušmani, od neprofesionalnog odnosa igrača preko slabih priprema do nesposobnih kondicionih trenera.
Bilo kako bilo, bitno je samo da ostave srce na terenu, pa kakav god rezultat, samo je bitan odnos. Ako se budu ponašali nonšalantno i bili u tolikoj mjeri indisponirani onda to treba shvatiti kao bezobrazluk i popričati sa igračima kao što su to uradili poslije utakmice sa Širokim.
Našu podršku svakako imaju i imat će. FORZA ŽELJO LE
Bilo kako bilo, bitno je samo da ostave srce na terenu, pa kakav god rezultat, samo je bitan odnos. Ako se budu ponašali nonšalantno i bili u tolikoj mjeri indisponirani onda to treba shvatiti kao bezobrazluk i popričati sa igračima kao što su to uradili poslije utakmice sa Širokim.
Našu podršku svakako imaju i imat će. FORZA ŽELJO LE
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
Danas oko tridesetak momaka(jezgro grupe) posjetilo igrace na treningu i obavljen razgovor u vezi derbija,ali i zadnje utakmice.Nije bilo prijetnjih i ruznih rijeci,receno je Svraki i Jamaku da moraju biti primjer igracima koji dodju sa strane,a ne obrnuto.Svraka se ne smije kriti iza igraca i tako te stvari(traka),a Jamak se mora znojiti i trcati i poceti igrati pristojan fudbal.Kerla je opomenut zbog odlaska u svlacionici odnosno nedolaska ispred nas poslije tekme i to mu je zadnji minus koji je mogao napraviti prema svetom dresu s obzirom na onaj nenajavljeni odlazak i jos neke stvari su im recene onako realno za ubuduce..nije im bilo pravo,ali moraju znati kakav dres nose...ono protiv Sirokog nije dostojno prvaka.U derbiju se moze izgubiti,moze se ispasti,ali srcem sto im je i receno
KAD IGRAS SRCEM TAD IGRAS ZA ZELJU !

Zadnja izmjena: dimitrijevic, dana/u 24 mar 2014, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
-
- Kontakt:
Samo nek oni grizu, podrska im nikad nece zakazat 

Trebali su reci Svraki da sam Srdjanu preda traku . bravo za momke 

Zeljeznicar! 1921 !
Jos da ta dva ista prestanu ispijati pive i pusti cigarete po Hacijendi i Redu sa petka na subotu tj. vikend pred utakmcu bilo bi super.dimitrijevic je napisao/la:Danas oko tridesetak momaka(jezgro grupe) posjetilo igrace na treningu i obavljen razgovor u vezi derbija,ali i zadnje utakmice.Nije bilo prijetnjih i ruznih rijeci,receno je Svraki i Jamaku da moraju biti primjer igracima koji dodju sa strane,a ne obrnuto.Svraka se ne smije kriti iza igraca i tako te stvari(traka),a Jamak se mora znojiti i trcati i poceti igrati pristojan fudbal.Kerla je opomenut zbog odlaska u svlacionici odnosno nedolaska ispred nas poslije tekme i to mu je zadnji minus koji je mogao napraviti prema svetom dresu s obzirom na onaj nenajavljeni odlazak i jos neke stvari su im recene onako realno za ubuduce..nije im bilo pravo,ali moraju znati kakav dres nose...ono protiv Sirokog nije dostojno prvaka.U derbiju se moze izgubiti,moze se ispasti,ali srcem sto im je i recenoKAD IGRAS SRCEM TAD IGRAS ZA ZELJU !
Prica mi momak sad prosli petak 21.3.2014 vidi ih po gradu navecer, nasmijani sretni, alkohol, cigarete, Svraku, Jamaka, i jos je vidio neke, ne zna imena igraca zna kako izgledaju. Eb'e se njima uzivaju a sutradan 22.3.2014 jako vazna utakmica sa Sirokim.
Sve vam je jasno ko nam igra za klub a mi nesto ocekujemo od istih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kako je Amar nekad isao po kaficima i trazi igrace
Sjecam se Stana dodje i kaze **** te jes budala uhvatio me u Retru i ja sefe ,sefe,on samo suti i -200km ,meni sve jasno i nako popisan kuci

Sjecam se Stana dodje i kaze **** te jes budala uhvatio me u Retru i ja sefe ,sefe,on samo suti i -200km ,meni sve jasno i nako popisan kuci

Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
tako se to radi,treba cvrsta ruka,hebo trenera koji nema autoritet,znam igrace koji su bili strasni talenti al glupi,ponese ih jedan il dva gola misle zvijezde,uhvate se kafane,dok ovi koji su puno losiji bili trening ,kuca,spavanje i naprave solidnu karijeru a klocevi biliFormat je napisao/la:Kako je Amar nekad isao po kaficima i trazi igrace![]()
Ma i kod Osima je bilo svasta ali dosta manje nego sad ali bilo je i tad,ne moze nekim Mourinho pomoc,tako je odgojen itd,oce da napravi karijeru da egzistenciju obezbjedi,a hoda po terenu i pusi 2kutije a ocekuje da ga neko vidi ,ono ..ultrahell24 je napisao/la:tako se to radi,treba cvrsta ruka,hebo trenera koji nema autoritet,znam igrace koji su bili strasni talenti al glupi,ponese ih jedan il dva gola misle zvijezde,uhvate se kafane,dok ovi koji su puno losiji bili trening ,kuca,spavanje i naprave solidnu karijeru a klocevi biliFormat je napisao/la:Kako je Amar nekad isao po kaficima i trazi igrace![]()
Recimo ,mislim da je Tomic mali pravi sportista i da tako zivi,za razliku od mnogih.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Evo ti vutrancic kod nas,vazna je frizura,izadje popije tone piva,jednom smo mu prisli u Slogi,i drsko pitali sta je problem jel dosao da se opija i da igra,kaze debil moram malo da se opustim i ja sam zivo bice,a nista u karijeri nije napravio,od cega da se opusta? Ima talenta da bude strasan igrac al debil zivi,seljacic koji misli da je Mesi
Daj Boze da neko iz nase uprave nesto poduzme da se neki sponzor nađe, pa zamislite kako bi Amar to poslozio da imamo dobre finansije. Kone su odradile super posao sa Tanom, sviđalo se to nama ili ne mirni su po pitanju para.
Mi realno mozemo jos ovu sezonu ovako a sta onda, đaba nam mladi kad ne mogu nista specijalno pomoci.
Mi realno mozemo jos ovu sezonu ovako a sta onda, đaba nam mladi kad ne mogu nista specijalno pomoci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hansestadt i 52 gosta.