FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ko je govorio gadosti o dvojici Osima?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj hajde bolan sta kukas toliko, platit cemo ti mi kartu ako treba. **** ba 10 kmNeandertalac je napisao/la:Vidis kako se fino jave svi ovi sto im Zeljo godinama bol nanosi i komplekse nabija . Taman kad covjek pomisli da moze sa vama graditi neke odnose , vi pokazete svoje pravo lice . Evo recimo na utakmici protiv Olimpica ste lajali gadosti , kao i prije , protiv dvojice Osima , gadosti za koje bas moras biti djubre i moralni patuljak da ih izgovoris . Samo primjer dajem , koliko nas mrzite , iz raloga zato sto vas rezultatski *aramo godinama , i nastavicemo vas *arati , jer vi to zasluzujete , a vi nastavite sa ovim igrama , psovanjima , i medijskim igrama Dine tranvestita poslije losih rezulata . Svakako armija istih kao i on sipu to godinama ... Divovi ...

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Doduse. Mi vas mrzimo, a vi nas volite.
Duse drage.
Duse drage.
Hu iz ju?pitar079 je napisao/la:Doduse. Mi vas mrzimo, a vi nas volite.
Duse drage.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Neandertalac
- Kontakt:
Vi , ko bi drugi . Sta se koji *urac pravis budala , odhebi sa tom pricom . Svaki dan pistete postove o slagiranom" , pisete i pjevate pjesme , prizivate sve ono cega se pametan covjek , stidi ! lafojeniretardiran ...lafomamone je napisao/la:Ko je govorio gadosti o dvojici Osima?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Vidis kako se fino jave svi ovi sto im Zeljo godinama bol nanosi i komplekse nabija . Taman kad covjek pomisli da moze sa vama graditi neke odnose , vi pokazete svoje pravo lice . Evo recimo na utakmici protiv Olimpica ste lajali gadosti , kao i prije , protiv dvojice Osima , gadosti za koje bas moras biti djubre i moralni patuljak da ih izgovoris . Samo primjer dajem , koliko nas mrzite , iz raloga zato sto vas rezultatski *aramo godinama , i nastavicemo vas *arati , jer vi to zasluzujete , a vi nastavite sa ovim igrama , psovanjima , i medijskim igrama Dine tranvestita poslije losih rezulata . Svakako armija istih kao i on sipu to godinama ... Divovi ...
Protiv Olimpika se nije skandiralo protiv Ivice, nemoj da lazes narod
vi nas mrzite,a mi vas jeb.emo godinama..pitar079 je napisao/la:Doduse. Mi vas mrzimo, a vi nas volite.
Duse drage.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Aha, a ti se malo raspitaj šta ste vi sve lajali protiv Sarajeva i Tana na sjevernoj tribinu na Grbavici kada ste igrali sa Zrinjskim. I onda mi ti nađeš pričati o građenju nekih kulturnih odnosa, a ubjeđen sam da ti i takvi kao ti lajete stalno protiv Sarajeva i kada igrate protiv skroz stotih ekipa. U tom .aranju ste strašni to nam rezultati govore od 2011 zadnja pobjeda nad Sarajevom i 2003 zadnja pobjeda na Koševu. Haj sada prošetaj i udahni have i kupi 2 karte, a treću ćeš dobiti gratis dobar folNeandertalac je napisao/la:Vidis kako se fino jave svi ovi sto im Zeljo godinama bol nanosi i komplekse nabija . Taman kad covjek pomisli da moze sa vama graditi neke odnose , vi pokazete svoje pravo lice . Evo recimo na utakmici protiv Olimpica ste lajali gadosti , kao i prije , protiv dvojice Osima , gadosti za koje bas moras biti djubre i moralni patuljak da ih izgovoris . Samo primjer dajem , koliko nas mrzite , iz raloga zato sto vas rezultatski *aramo godinama , i nastavicemo vas *arati , jer vi to zasluzujete , a vi nastavite sa ovim igrama , psovanjima , i medijskim igrama Dine tranvestita poslije losih rezulata . Svakako armija istih kao i on sipu to godinama ... Divovi ...

SRETAN BROJ - 1725
Fali ti Amaw, post nije potpun.pitic je napisao/la:Aha, a ti se malo raspitaj šta ste vi sve lajali protiv Sarajeva i Tana na sjevernoj tribinu na Grbavici kada ste igrali sa Zrinjskim. I onda mi ti nađeš pričati o građenju nekih kulturnih odnosa, a ubjeđen sam da ti i takvi kao ti lajete stalno protiv Sarajeva i kada igrate protiv skroz stotih ekipa. U tom .aranju ste strašni to nam rezultati govore od 2011 zadnja pobjeda nad Sarajevom i 2003 zadnja pobjeda na Koševu. Haj sada prošetaj i udahni have i kupi 2 karte, a treću ćeš dobiti gratis dobar folNeandertalac je napisao/la:Vidis kako se fino jave svi ovi sto im Zeljo godinama bol nanosi i komplekse nabija . Taman kad covjek pomisli da moze sa vama graditi neke odnose , vi pokazete svoje pravo lice . Evo recimo na utakmici protiv Olimpica ste lajali gadosti , kao i prije , protiv dvojice Osima , gadosti za koje bas moras biti djubre i moralni patuljak da ih izgovoris . Samo primjer dajem , koliko nas mrzite , iz raloga zato sto vas rezultatski *aramo godinama , i nastavicemo vas *arati , jer vi to zasluzujete , a vi nastavite sa ovim igrama , psovanjima , i medijskim igrama Dine tranvestita poslije losih rezulata . Svakako armija istih kao i on sipu to godinama ... Divovi ...
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako ? Ne lazi ! Na zapadu nasima koji su dosli da gledaju utakmicu lajete ko psi , kao da je Hitler sami dosao a ne vasi sugradjani . I plus da se prenesu poruke , vec spomenutom gospodinu , ali da pozure jer moze biti kasno . Iz vase loze i od ljudi sa zapada ! Nigdje nisam napisao da je stadion ili tribina skandirala , a znas dobro sta jesu !Armala je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Vidis kako se fino jave svi ovi sto im Zeljo godinama bol nanosi i komplekse nabija . Taman kad covjek pomisli da moze sa vama graditi neke odnose , vi pokazete svoje pravo lice . Evo recimo na utakmici protiv Olimpica ste lajali gadosti , kao i prije , protiv dvojice Osima , gadosti za koje bas moras biti djubre i moralni patuljak da ih izgovoris . Samo primjer dajem , koliko nas mrzite , iz raloga zato sto vas rezultatski *aramo godinama , i nastavicemo vas *arati , jer vi to zasluzujete , a vi nastavite sa ovim igrama , psovanjima , i medijskim igrama Dine tranvestita poslije losih rezulata . Svakako armija istih kao i on sipu to godinama ... Divovi ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
A skandiranje i pljuvanje po rahmetli Hasetu brzo zaboravljeno jelte? 
Daj ba, pustite suplje. Satro oni nas vole mi njih mrzimo

Daj ba, pustite suplje. Satro oni nas vole mi njih mrzimo

Počeo se je kuhati grah pred derby. U doba ere Big Bleksa kada je bio derby na Grbavici i kada je bio bojkot navijača Sarajeva divne ste imali komentare na zapadnoj trebini o Sarajevu i igračima Sarajeva koje sam slušao svojim ušima.Neandertalac je napisao/la:Kako ? Ne lazi ! Na zapadu nasima koji su dosli da gledaju utakmicu lajete ko psi , kao da je Hitler sami dosao a ne vasi sugradjani . I plus da se prenesu poruke , vec spomenutom gospodinu , ali da pozure jer moze biti kasno . Iz vase loze i od ljudi sa zapada ! Nigdje nisam napisao da je stadion ili tribina skandirala , a znas dobro sta jesu !Armala je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Vidis kako se fino jave svi ovi sto im Zeljo godinama bol nanosi i komplekse nabija . Taman kad covjek pomisli da moze sa vama graditi neke odnose , vi pokazete svoje pravo lice . Evo recimo na utakmici protiv Olimpica ste lajali gadosti , kao i prije , protiv dvojice Osima , gadosti za koje bas moras biti djubre i moralni patuljak da ih izgovoris . Samo primjer dajem , koliko nas mrzite , iz raloga zato sto vas rezultatski *aramo godinama , i nastavicemo vas *arati , jer vi to zasluzujete , a vi nastavite sa ovim igrama , psovanjima , i medijskim igrama Dine tranvestita poslije losih rezulata . Svakako armija istih kao i on sipu to godinama ... Divovi ...
SRETAN BROJ - 1725
E sve mi se cini da sto ste nabijali komplexe, nabijali ste... 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Prijatelju to jesi mozda upravu, ali pogledaj samo kolegu @pitica, pa njemu ni pet hodza ne moze pomoci. On na mob ima sliku Amaw, kad spava sanja Amaw, kad pise na forumu tu je Amaw, kad udes na portale njegovi komentaru o Amawu, kako njemu pomoci ?mma_hz je napisao/la:E sve mi se cini da sto ste nabijali komplexe, nabijali ste...
al bas eno ima ona zajednicka tema pa se tamo prepucavajte, nego ne volim da kritikujem klub al vala jel vrijeme vise da srede papire za tog dedica ...Buu je napisao/la:Ma vi niste normalni. I jedni i drugi
pozzdrav navijac sam zelje
oduvjek citam forum , od neki dan se odluci i registrovat ...
citajuci temu o rekonstrukciji stadiona u nasoj domovini , samim tim pogleda (sto je za pohvalu) opstina Tomislav grad pravi stadion , opstina vitez , jedno selo kraj kaknja tzv doboj , pravi stadion , a pogledam naseg Želju i nasu opstinu tek kanton , koji nisu u stanju da nam naprave a ma bas nista ,koji si dosta bogati od tih opcina ...tako da mi nikad nece biti jasno da se kaze NEMA SE PARA ...ima se samo treba vrsit neki pritisak ako ima , TOMISLAVGRAD ima i Sarajevo da ebe rak raka ...
evo i jedan video da vidite kako to izleda>>> " onclick="window.open(this.href);return false; <<

citajuci temu o rekonstrukciji stadiona u nasoj domovini , samim tim pogleda (sto je za pohvalu) opstina Tomislav grad pravi stadion , opstina vitez , jedno selo kraj kaknja tzv doboj , pravi stadion , a pogledam naseg Želju i nasu opstinu tek kanton , koji nisu u stanju da nam naprave a ma bas nista ,koji si dosta bogati od tih opcina ...tako da mi nikad nece biti jasno da se kaze NEMA SE PARA ...ima se samo treba vrsit neki pritisak ako ima , TOMISLAVGRAD ima i Sarajevo da ebe rak raka ...
evo i jedan video da vidite kako to izleda>>> " onclick="window.open(this.href);return false; <<
-
- Kontakt:
Prepisite ga na opstinu pa onda, sa punim pravom, vrsite pritisak
pa vidi nesto , koriste ga gradjani cjelog grada pa moze se reci i drzave , samim tim imaju svi koristilafomamone je napisao/la:Prepisite ga na opstinu pa onda, sa punim pravom, vrsite pritisak

Što se tiče stadiona one makete i to kako će nam opština praviti stadion od toga nema nista. Onoliko para u dvoranu mogao se napraviti kakav hoćeš zapad i uefa bi pomogla i svašta. Jedina mogućnost ako ima volje dovesti inspekciju iz UEFE da čovjek obidje stadion i kaže šta je to što nama treba da bi mogli igrati evropu staviti na papir i vidjeti koliko je to novca pa probati nešto kontati. A da će nam neko napraviti iznova stadion su gluposti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.