FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 11 nov 2015, 21:07

Zukanovic je napisao/la:"Moj" Igrac dolazi ovaj Mjesec.;)
Bilo bi neke logike da dolazi direktno iz Brazila jer im prvenstva zavrsavaju za 15 dana. :P
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2015, 21:09

Drzimo te za rijec Zuka
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 11 nov 2015, 21:10

A koji je to tvoj igrac? :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 nov 2015, 21:21

Sudeci po komentarima KRUGA 99 sa sjevera, Turci su 'aaaarane cigani ba, sta ce oni nama govorit da smo braca. Poziva se na neke okrsaje sabljama i nozevima. :facepalm: Ne izmisljam nista, ali ne lijepe mi se printovi sa fb-a tih cirkusanata. Svaka cast regularnim momcima koji su jos na sjeveru, ali ako se usere sad ovo sa Turcima onda me stvarno sramota s kim ja dijelim stadion. Nek pomisle kakve POSLJEDICE ovo moze imati na nase partnerstvo sa Turskis Airlines-om. Ako neko ima ista sa tim momcima, daj provucite im kroz usi da ovo ne useru, da ne prave belaj, ja jos ne mogu da vjerujem sta citam.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 nov 2015, 21:23

joker90 je napisao/la:Sudeci po komentarima KRUGA 99 sa sjevera, Turci su 'aaaarane cigani ba, sta ce oni nama govorit da smo braca. Poziva se na neke okrsaje sabljama i nozevima. :facepalm: Ne izmisljam nista, ali ne lijepe mi se printovi sa fb-a tih cirkusanata. Svaka cast regularnim momcima koji su jos na sjeveru, ali ako se usere sad ovo sa Turcima onda me stvarno sramota s kim ja dijelim stadion. Nek pomisle kakve POSLJEDICE ovo moze imati na nase partnerstvo sa Turskis Airlines-om. Ako neko ima ista sa tim momcima, daj provucite im kroz usi da ovo ne useru, da ne prave belaj, ja jos ne mogu da vjerujem sta citam.
Bude li ista ja vise necu nikako ici na utakmice. :oops: :oops: :oops:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

High

Post Postao/la High » 11 nov 2015, 21:27

Sve je počelo od Cheeky Boy Flaga i sličnih kvaziparametara navijanja. Kako tupava struja. :facepalm:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 nov 2015, 21:39

Kadušić sa repkom, Kallasi sa repkom, na desnom beku gledamo Hebiba ili Džemu :kafa:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 11 nov 2015, 21:42

Sto ne nalupase agresivne Poljake, studente je lagano napasti. Nadam se da su to sve gluposti i da ce proci sve u miru.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 nov 2015, 21:48

... Ne zna dječak da smo vazda bili u dobrim odnosima sa navijačima Galatasaraya, ne zna da su bili uz nas u Istanbulu
protiv Bešiktaša, ne zna s kim treba biti prijatelj, ne zna da će možda upravo on u budućnosti gostovati u Istanbulu,
ne zna da je čast kada ti pruži ruku prijateljstva najveća navijačka grupa u Evropi, ne zna šta znači biti saveznik sa ultraslan...
Ne, ne zna to dječak, al' saznaće, samo što će tada biti kasno, dječače mali.
F.K.SARAJEVO

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 11 nov 2015, 21:49

Aco, promjeni ime teme u ''Sjever 1987'', **** vas više sjever. Kakve sablje i noževi, pa vi ste veca djeca od njih. Isto tetke kad se sastanu, pa traže svemu manu i pljuju, fuj. Uđe covjek da nešto procita, a ono samo sranje. Mijenjaj Aco, **** ovo!
Das Ist Walter

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 nov 2015, 21:58

kad svi pocnu pametovati o ovakvim stvarima...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 11 nov 2015, 22:06

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 nov 2015, 22:06

sta vas cudi?
ja pricam dugo o tome da sjever odavno nije u SLUZBI KLUBA nego je tribina samo sebi potrebna i konta da je sarajevo ispod nje... a ne shvataju da je najjaca generacija hordi uvvijek gledaala da je klub ispred svega pa se i u politiku kluba umjesala da ga SPASI!

I onda dodju mlade usijane glave, par dimova, malo zućka i ono bi bolo nožem, mahalo mačetom, pistoljem ( na šake nece jer ih je 90% čkapi), udaralo sve redom ...
sve saberes i oduzmes i dobijes 300 po utakmici :)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 11 nov 2015, 22:10

Pantelija je napisao/la:sta vas cudi?
ja pricam dugo o tome da sjever odavno nije u SLUZBI KLUBA nego je tribina samo sebi potrebna i konta da je sarajevo ispod nje... a ne shvataju da je najjaca generacija hordi uvvijek gledaala da je klub ispred svega pa se i u politiku kluba umjesala da ga SPASI!

I onda dodju mlade usijane glave, par dimova, malo zućka i ono bi bolo nožem, mahalo mačetom, pistoljem ( na šake nece jer ih je 90% čkapi), udaralo sve redom ...
Pola ljudi iz te najjace generacije je i dan danas na sjeveru i vodi taj sjevever,razlog pada kvaliteta je jednostavno smjena generacija.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 nov 2015, 22:13

soe je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:sta vas cudi?

Pola ljudi iz te najjace generacije je i dan danas na sjeveru i vodi taj sjevever,razlog pada kvaliteta je jednostavno smjena generacija.
pola?
izvini, a je li mislis da su tadasnji sjever bili oni koji su na poluvremenu sjediili na ogradi dole?
Ili koji su se penjali na ogradu?
Ocigleedano nisi bio dio toga da se mozes sjetiti kako je sve to funkcionisalo... ta generacija je sav posao radila PRIJE utakmica danima... na utakmicama ti momci su vecinom bili u sredini kopa ili sa strana.... danas ima jedan 20% ljudi koji su drzali sjever
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 nov 2015, 22:14

Šta mislite kako kvalitetnu utakmicu protiv Galatasaraya možemo odigrati. Možda sam lud ali vjerujem u pobjedu.

Još ne znamo kakav će biti njihov igrački kadar ali sigurno neće biti onaj najjači.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 nov 2015, 22:16

hilmo brate, pa ti protiv Želje Dobojskog ne vjeruješ u pobjedu, a protiv Galata nešto kontaš.

:urnebes:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 nov 2015, 22:16

Imam svoje razloge :D

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 11 nov 2015, 22:17

hilmo je napisao/la:Šta mislite kako kvalitetnu utakmicu protiv Galatasaraya možemo odigrati. Možda sam lud ali vjerujem u pobjedu.

Još ne znamo kakav će biti njihov igrački kadar ali sigurno neće biti onaj najjači.
Moj hilmo, mi cemo igrati sa drugim sastavom. Desni bekovi nam s repkom, spic s repkom, Benko i Bekic povrijedjeni.
Sta mislis kad Turci uzmu sastav protiv Lecha i uporedi s onim sto ce istrcati u subotu. :rol: :rol: :rol: :rol:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 nov 2015, 22:19

Pa to će biti iznenađenje, ne mogu nas anlizirati :rol: :rol:

Znači i kod nas ekipa puna omladinaca, neka, nek momci osjete pravu atmosferu.
Nadam se da je ovo prilika da i Nedima vidimo u seniorskom pogonu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 14 gostiju.