Bilo bi neke logike da dolazi direktno iz Brazila jer im prvenstva zavrsavaju za 15 dana.Zukanovic je napisao/la:"Moj" Igrac dolazi ovaj Mjesec.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bilo bi neke logike da dolazi direktno iz Brazila jer im prvenstva zavrsavaju za 15 dana.Zukanovic je napisao/la:"Moj" Igrac dolazi ovaj Mjesec.
Drzimo te za rijec ZukaZukanovic je napisao/la:"Moj" Igrac dolazi ovaj Mjesec.
A koji je to tvoj igrac?Zukanovic je napisao/la:"Moj" Igrac dolazi ovaj Mjesec.
Bude li ista ja vise necu nikako ici na utakmice.joker90 je napisao/la:Sudeci po komentarima KRUGA 99 sa sjevera, Turci su 'aaaarane cigani ba, sta ce oni nama govorit da smo braca. Poziva se na neke okrsaje sabljama i nozevima.Ne izmisljam nista, ali ne lijepe mi se printovi sa fb-a tih cirkusanata. Svaka cast regularnim momcima koji su jos na sjeveru, ali ako se usere sad ovo sa Turcima onda me stvarno sramota s kim ja dijelim stadion. Nek pomisle kakve POSLJEDICE ovo moze imati na nase partnerstvo sa Turskis Airlines-om. Ako neko ima ista sa tim momcima, daj provucite im kroz usi da ovo ne useru, da ne prave belaj, ja jos ne mogu da vjerujem sta citam.
Pola ljudi iz te najjace generacije je i dan danas na sjeveru i vodi taj sjevever,razlog pada kvaliteta je jednostavno smjena generacija.Pantelija je napisao/la:sta vas cudi?
ja pricam dugo o tome da sjever odavno nije u SLUZBI KLUBA nego je tribina samo sebi potrebna i konta da je sarajevo ispod nje... a ne shvataju da je najjaca generacija hordi uvvijek gledaala da je klub ispred svega pa se i u politiku kluba umjesala da ga SPASI!
I onda dodju mlade usijane glave, par dimova, malo zućka i ono bi bolo nožem, mahalo mačetom, pistoljem ( na šake nece jer ih je 90% čkapi), udaralo sve redom ...
sve saberes i oduzmes i dobijes 300 po utakmici
pola?soe je napisao/la:Pola ljudi iz te najjace generacije je i dan danas na sjeveru i vodi taj sjevever,razlog pada kvaliteta je jednostavno smjena generacija.Pantelija je napisao/la:sta vas cudi?
ja pricam dugo o tome da sjever odavno nije u SLUZBI KLUBA nego je tribina samo sebi potrebna i konta da je sarajevo ispod nje... a ne shvataju da je najjaca generacija hordi uvvijek gledaala da je klub ispred svega pa se i u politiku kluba umjesala da ga SPASI!
I onda dodju mlade usijane glave, par dimova, malo zućka i ono bi bolo nožem, mahalo mačetom, pistoljem ( na šake nece jer ih je 90% čkapi), udaralo sve redom ...
sve saberes i oduzmes i dobijes 300 po utakmici
Moj hilmo, mi cemo igrati sa drugim sastavom. Desni bekovi nam s repkom, spic s repkom, Benko i Bekic povrijedjeni.hilmo je napisao/la:Šta mislite kako kvalitetnu utakmicu protiv Galatasaraya možemo odigrati. Možda sam lud ali vjerujem u pobjedu.
Još ne znamo kakav će biti njihov igrački kadar ali sigurno neće biti onaj najjači.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 14 gostiju.