Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Jel ovo bog izjavio da smo trebali pobijediti utakmicu u kojoj nismo nijednom zabrinuli golmana? 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Brat tajger izgleda nije gledao utakmicu, moram primijetiti 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Koji debil **** te život... Zar ima išta jadnije od svršavanja na McTominaya i RashfordaAsteriks je napisao/la:Matic odigrao ukupno oko 160 minuta u epl (23, 66 te 70). Kakvih golova, kakav je to uticaj, o cemu pricas.Daduli je napisao/la:To nije odgovor na moje pitanje? Broj golova?Asteriks je napisao/la:Da rezimiramo prosli mjesec.
![]()
Neces valjda racunati meceve protiv HAstane...
Sad fino u rupicu i gledaj kako McT napreduje u narednom periodu.

Prvo sam sebe demantuje, drugo Ole koristi Matića i Matu više za ove tekme gdje je sporiji tempo.
Napredovanje... ok, za sad je Fletcher za siromašne... Možda nekad postane... Fletcher.
Šta da očekujem od levata koji izjavi da je Young kod Lvg-a igrao desno, čovjek desno(g) (beka) počeo tog JM-a igrat.
veze ti nemaš, dečkić

Glory Glory Man United
Gluho bilo, prekidam kontakt sa korisnikom ovakve sposobnosti rasudjivanja. Neke psihoze, ko ce znati.
Kakav tempo o čemu pricas... 160 minuta iz sedam meceva epl-a. Svima je jasan status ovog oronulog veznjaka.
Voz.
Kakav tempo o čemu pricas... 160 minuta iz sedam meceva epl-a. Svima je jasan status ovog oronulog veznjaka.
Voz.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
bolji Bojo igras od ove krampe 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ako si ti "svi" onda si dobro rekao. Ma **** Matića ba, opet kakav je da je kao zadnji vezni je bolji i korisniji od McTominaya, a o Fredu da ne pričamo.Asteriks je napisao/la:Gluho bilo, prekidam kontakt sa korisnikom ovakve sposobnosti rasudjivanja. Neke psihoze, ko ce znati.
Voz.
Poenta cijele priče da pojma nemaš i da smaraš ovdje sa nebitnim likovima, da uložiš trud u pisanje kilometarskih postova koje niko živ ne čita, više svrhe i tačniji su npr. tajgerovi postovi kad se istrese. Pa ima li iko na ovom dijelu foruma da ti stranu drži u tvojim pisanijama? TROLU!!!
Glory Glory Man United
Gleedao sam brate gosti bili pa mobitel upalio u cosku preko oka zena ocima ja skrenem pogledSMR187 je napisao/la:Brat tajger izgleda nije gledao utakmicu, moram primijetiti
Al et izgleda da treba poravniti i lakše sam podnio ovako kako sam gledao jer bi opet izpizdio a o ovom trenerskom magu ne treba ni pisat cuj zadovoljan igrom moj Molde ko je tebe vodio pa ni vi ga vise ne bi na klupu
Kakav otpad od ekipe a najviše izdvajaju za plate majko mila ma nek pljačkaju onog jevreja ko mu jbe majku,al smo bas za ove liga evrope al i pretkolo smo trebali igrati kad gledas kako igramo ono kao da smo prosli tri pretkola pa jedva izborili grupu i to nam je uspjeh,žalosti grdna
- TheNorthFace
- Kontakt:
tajger papucar

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
TheNorthFace je napisao/la:Murinjo odlazi

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Hahaha zabranu imam gledanja dok su gosti jer počnem se nervirati, psovati i ode sve kracdelinjo je napisao/la:tajger papucar![]()
No opet onaj klosar i tetka od trenera mora ići, sta treba da sw otjera da do nove ne pobjedimo niti jednu na strani, čuj zadovoljan utakmicom šut po golu nismo uputili, pa za tu izjavu bi ujutru letio tetko jedna sjedi u onu klupu i skupi se, vise života ima u fergusonu u 80 godinama kad imamo priliku nego kod ovog, ko pckica samo onaj kes stavi
tajger je napisao/la:
Hahaha zabranu imam gledanja dok su gosti jer počnem se nervirati, psovati i ode sve kracdelinjo je napisao/la:tajger papucar![]()
No opet onaj klosar i tetka od trenera mora ići, sta treba da sw otjera da do nove ne pobjedimo niti jednu na strani, čuj zadovoljan utakmicom šut po golu nismo uputili, pa za tu izjavu bi ujutru letio tetko jedna sjedi u onu klupu i skupi se, vise života ima u fergusonu u 80 godinama kad imamo priliku nego kod ovog, ko pckica samo onaj kes stavi
salim se malo znam ja kako je to

ma nema se tu sta vise komentarisati ,ovo je dno ...neko je napisao nije ni dno nego 3 metra ispod...jos samo da ispadne iz lige...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Na stranu sto je uprava odron teski, ali i da Ole dobije otkaz ja ne vidim dostupnog trenera koji ima kvalitet da bilo sta napravi od ove ekipe, ustvari ne znam da li takav mag uopste postoji.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Allegri bi trebao biti dosta da se uputi sut u okvir gola 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mozes ti mijenjati trenere koliko hoces ali kancer u svlacionici koji vodi pobune protiv trenera se mora odstraniti ako se zelimo pomaci sa ove mrtve tacke. Zao mi je samo sto smo kod ociju bili toliko slijepi pa nismo pustili Josea to da uradi. Mislim da je Pogba vodja te grupe. Imamo Eda koji je sve vezano za rezultatski segment spreman upropastiti i par igraca koji ce igrati preko qrca cim im se jedna ideja s klupe ne svidi. Tu prestaje svaka prica o promjenama trenera i slicno jer dok ta dva problema ne rijesimo napredovati necemo ko god nas vodio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Od utakmice sa psg u gostima ,dobio je samo 5 utakmica i ako je ovo proces o kojem priča ,bolje je da ode
Previse je stvarno. Ne mozes procesom nazivati nemogucnost da stvoris sansu protiv ekipa poput AZ i Rochdalea
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- IlCapitano
- Kontakt:
Onda mu dovedeš trenera kojeg voli.Rooney88 je napisao/la:Mozes ti mijenjati trenere koliko hoces ali kancer u svlacionici koji vodi pobune protiv trenera se mora odstraniti ako se zelimo pomaci sa ove mrtve tacke. Zao mi je samo sto smo kod ociju bili toliko slijepi pa nismo pustili Josea to da uradi. Mislim da je Pogba vodja te grupe. Imamo Eda koji je sve vezano za rezultatski segment spreman upropastiti i par igraca koji ce igrati preko qrca cim im se jedna ideja s klupe ne svidi. Tu prestaje svaka prica o promjenama trenera i slicno jer dok ta dva problema ne rijesimo napredovati necemo ko god nas vodio.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Treba dovest trenera kojeg voli makar u pola kao sebe, svoje plesove i svoju frizuru. Samo sto sumnjam da takav postojiIlCapitano je napisao/la:Onda mu dovedeš trenera kojeg voli.Rooney88 je napisao/la:Mozes ti mijenjati trenere koliko hoces ali kancer u svlacionici koji vodi pobune protiv trenera se mora odstraniti ako se zelimo pomaci sa ove mrtve tacke. Zao mi je samo sto smo kod ociju bili toliko slijepi pa nismo pustili Josea to da uradi. Mislim da je Pogba vodja te grupe. Imamo Eda koji je sve vezano za rezultatski segment spreman upropastiti i par igraca koji ce igrati preko qrca cim im se jedna ideja s klupe ne svidi. Tu prestaje svaka prica o promjenama trenera i slicno jer dok ta dva problema ne rijesimo napredovati necemo ko god nas vodio.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
+1Rooney88 je napisao/la:Mozes ti mijenjati trenere koliko hoces ali kancer u svlacionici koji vodi pobune protiv trenera se mora odstraniti ako se zelimo pomaci sa ove mrtve tacke. Zao mi je samo sto smo kod ociju bili toliko slijepi pa nismo pustili Josea to da uradi. Mislim da je Pogba vodja te grupe. Imamo Eda koji je sve vezano za rezultatski segment spreman upropastiti i par igraca koji ce igrati preko qrca cim im se jedna ideja s klupe ne svidi. Tu prestaje svaka prica o promjenama trenera i slicno jer dok ta dva problema ne rijesimo napredovati necemo ko god nas vodio.
Mi smo trenutno samo bogata verzija Newcastle'a, od glave do pete uopste nikakve strukture nemamo! Pricalo se od proslje godine za direktora fudbala i jos nista.
Ovi koji pricaju za Pocha, zar misle da ce Levy odplatiti njega 32million funti? Radije bi ispo iz lige.
Sa OGS moramo izdrzati ovu sezonu i pojacat se u januaru, vjerujem da ga treba sacuvati dok ne dodje neko bolji (po meni trener Leipziga ili Bielsa su odlicni takticari i igraju ljep fudbal). Gledam Bayern kao primjer i kako su podrzali Kovaca i rijesli se Robbena i Riberya i osvjezli ekipu, Bayernu je lakse jer je bolje organizavn klub i kad su najlosi mogu u LP.
Meni su neki ovi igraci dokazali da mogu igrati kad je OGS dosao a sad nece, treba trenera podrzati za sad i rijesit se gamad na ljeto jer ce se cirkus nastavti, poslje Moyesa (licno nisam ga htjeo) na istoj smo poziciji zato price o Allegriju nadam se da nisu istina.
Veliki problem je ova Twitter generacija, svak ima misljenje a vecina su djeca koji mogu pisati sta hoce i dosta pritiska dolazi sa ti stranica. Da je postojalo u Fergijovo vrijeme nebi vidili 13 titula i 2 LP jer mu je trebalo 4 godine da mu pocne ici na ruku.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.