Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 30 mar 2011, 21:52

Portillo je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Ne bi bilo lose da dodje, posto je besplatan, ali bismo se morali odreci nekoliko igraca jer nam je rooster pun. Dakle, prodaja Gaga, Leona, Canales (pozajmica) su logicna rjesenja i onda bi ostalo prostora jos za eventualno Moratu ili Sarabiu ako hocemo tu skolu da promovisemo malo.
A i Javiju se mora stvorit prostor :mrgreen:
Ma Lass odlazi i dolazi Javi :lol:
Onda bi ostali na Javi,Granero,Khedira i Xabi strahobalno :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 mar 2011, 22:03

Nail for Real je napisao/la:Hahaha, onda zaboravi na Alexa :lol: . Ne mozes i jare i pare :mrgreen: .
Ma nisam njega ni racuno, od svih Canterana, da se probiju do prvih jedanaest ocekujem Sarabiju i Jesea, jer bi to moglo biti i realno ocekivati. Morata objektivno ne moze uspjeti u Realu, ne samo Morata nego i vec isklesani Benzema, jer ce Higuain pomest konkurenciju ko iz picke kad se vrati i on ce bit nas glavni napadac u narednih 10 godina, jedino ako bi se Moro zadovoljio klupom i eventualno cekao ozljedu Pipe i zabijao po 4 gola na utakmici. E sad sto se tice Alexa, pratio sam ga u Castilli, treba jos malo da sazrije za prvi tim Reala, ali prije bi Javija, momak je vec sa 22. godine bolji od pola vec potpuno sazrelih veznjaka, mislim da bi to bila savrsena inkvizicija, a moze jos mnogo napredovati i na njega bi mogli racunati minimalno jos osam godina.

btw. "Ne zelim da lazem, odrastao sam uz Raula, Morientesa, Carlosa, Figa a kao djecak, uvijek navijate za tim koji pobjedjuje..." - Javi, Javi, Javi...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 mar 2011, 22:14

A Sarabia bi igrao pored Ronalda? Ili Di Marie? Tesko. Ja sam misljenja(sigurno sam ovo ponovio 100 put) da treba probati sa Sarabijom i Moratom u predsezoni pa ako se dobro pokazu ponudit' im ugovor. Vjeruj mi i klupa bi za njih bilo odlicno rjesenje jer je tesko ocekivati da Morata i Sarabia budu prvotimci, ali ako zadovolje onda back-up igraci.

Javi je dobar, ali bi onda morali da se odreknemo dva zadnja vezna, Gaga i Lassa posto je Khedira tek dosao a i pokazao je kvalitet tako da bi bilo besmisleno prodavati ga. Doduse, i Lass je kvalitetan i ne bi bio dobar potez njegova prodaja, ali to je neophodno ako hocemo Javi Martineza. A ostavljanje Lassa pa da dodjemo u situaciju kao sa Momom ne dolazi u obzir. Previse defanzivnih veznjaka. Jos je bila prica da se Parejo vraca....uh, to je Real spekulacijama nikad kraja :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 mar 2011, 22:18

Portillo je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Hahaha, onda zaboravi na Alexa :lol: . Ne mozes i jare i pare :mrgreen: .
Ma nisam njega ni racuno, od svih Canterana, da se probiju do prvih jedanaest ocekujem Sarabiju i Jesea, jer bi to moglo biti i realno ocekivati. Morata objektivno ne moze uspjeti u Realu, ne samo Morata nego i vec isklesani Benzema, jer ce Higuain pomest konkurenciju ko iz picke kad se vrati i on ce bit nas glavni napadac u narednih 10 godina, jedino ako bi se Moro zadovoljio klupom i eventualno cekao ozljedu Pipe i zabijao po 4 gola na utakmici. E sad sto se tice Alexa, pratio sam ga u Castilli, treba jos malo da sazrije za prvi tim Reala, ali prije bi Javija, momak je vec sa 22. godine bolji od pola vec potpuno sazrelih veznjaka, mislim da bi to bila savrsena inkvizicija, a moze jos mnogo napredovati i na njega bi mogli racunati minimalno jos osam godina.

btw. "Ne zelim da lazem, odrastao sam uz Raula, Morientesa, Carlosa, Figa a kao djecak, uvijek navijate za tim koji pobjedjuje..." - Javi, Javi, Javi...
Ima neko ko više od mene poštuje Higuaina to je dobro :mrgreen:
Ma Javi mora doć ovoj ekipi niko osim njega ne treba
Btw moja lista za odstrijel:Gago,Lass,Di Maria,Adebayor,Pedro Leon ove Real ne treba od Kake još očekujem nešto mada,ako dođe dobra ponuda jer ima levata i njega prodat
Dovesti Javia,Pareja ubaciti Sarabiu i Moratu i to je dosta za sada vremenom nekog stopera iz naše škole progurat,a ako to ne uspije jbg ostaje nam Sakho :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 mar 2011, 22:19

Nail for Real je napisao/la:A Sarabia bi igrao pored Ronalda? Ili Di Marie? Tesko. Ja sam misljenja(sigurno sam ovo ponovio 100 put) da treba probati sa Sarabijom i Moratom u predsezoni pa ako se dobro pokazu ponudit' im ugovor. Vjeruj mi i klupa bi za njih bilo odlicno rjesenje jer je tesko ocekivati da Morata i Sarabia budu prvotimci, ali ako zadovolje onda back-up igraci.

Javi je dobar, ali bi onda morali da se odreknemo dva zadnja vezna, Gaga i Lassa posto je Khedira tek dosao a i pokazao je kvalitet tako da bi bilo besmisleno prodavati ga. Doduse, i Lass je kvalitetan i ne bi bio dobar potez njegova prodaja, ali to je neophodno ako hocemo Javi Martineza. A ostavljanje Lassa pa da dodjemo u situaciju kao sa Momom ne dolazi u obzir. Previse defanzivnih veznjaka. Jos je bila prica da se Parejo vraca....uh, to je Real spekulacijama nikad kraja :mrgreen: .
Nebi pored Ronalda ali bi pored Di Marije 100%, mozda ne sada, ali mislim da je on duplo veci talenat od Angelita, uz to bi bio idealan nasljednik Ronaldove sedmice, i to vrijedi cekati. Gaga i Lassa pa cak i Khedire po cijenu Javija bi se odrekao istog trena kada bi mi neko nudio takvu sansu. Parejo... u suprotnom smijeru ide Canales, Pedro Lav ce i onako 99,9% ici, a Kaka... i njegova je buducnost u klubu upitna. Bizi, ne mogu vise, jos sam treba da izgledam poput Romaria sa ovim spekulacijskim postovima :D

Nego, cudi me da nas jos ne povezuju s Neymarom :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 mar 2011, 22:22

Di Mariu izbacit'??? Pa lik igra fenomenalno a tek' mu je prva sezona :shock: . Ne mozes i Javia i Pareja da dovedes. Odluci se za jednog. Stoper? Iz nase skole? Sakho? Ne, nama treba extra kvalitet, a ne da se ponavljaju Pavoni, Mejie i sl.

@Portillo, jbg, lako se dokazivat' protiv levata iz 3 spanske lige...ipak mislim da Sarabia nema sta da trazi pored Marie.

A ne treba nam Neymar :evil: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 mar 2011, 22:24

Nail for Real je napisao/la:Di Mariu izbacit'??? Pa lik igra fenomenalno a tek' mu je prva sezona :shock: . Ne mozes i Javia i Pareja da dovedes. Odluci se za jednog. Stoper? Iz nase skole? Sakho? Ne, nama treba extra kvalitet, a ne da se ponavljaju Pavoni, Mejie i sl.

@Portillo, jbg, lako se dokazivat' protiv levata iz 3 spanske lige...ipak mislim da Sarabia nema sta da trazi pored Marie.

Di Maria mene nije zadivio jbg,al je tako.
Ovo za stopera sam mislio u budućnosti Carvalho još max 3 godine može odigrat,a neki dokazani extra kvalitet je Chiellini,ali i on za te 2-3 godine neće biti u cvijetu mladosti.
Sigurno da nam Neymar ne treba Robinho 2 sa malo većim potencijalom :mrgreen:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 mar 2011, 22:26

Nail for Real je napisao/la:Di Mariu izbacit'??? Pa lik igra fenomenalno a tek' mu je prva sezona :shock: . Ne mozes i Javia i Pareja da dovedes. Odluci se za jednog. Stoper? Iz nase skole? Sakho? Ne, nama treba extra kvalitet, a ne da se ponavljaju Pavoni, Mejie i sl.

Cuj lako je se dokazivat protiv levata iz 3 lige... pa gdje su se to dokazivali Raul, Guti, Michel, Butragenjo, Mesi, Pedro, ma svi veliki igraci danas? Uostalom, da je on igro cijelu tekmu protiv Oksera, budi uvjeren da bi zabio. Ne, ne kazem ja da on sada treba igrati umjesto Di Marije, ali za jedno 3,4 godine sigurno da, uz to racunaj i povrede, kada bi mogao uskociti i odigrati mozda cak i bolje od njega. Kada bi svi tako razmisljali, nikada nebi imali svog igraca, a vala je i vrijeme da napokon proizvedemo jedno svoje veliko ime.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 mar 2011, 22:28

E pazi, pa to sam i ja rekao, moze u prvi tim, ali da bude back-up. Realno, tesko on moze da se probije do prve 11-orice pored Ronalda i Di Marie. Ovo za 3 ligu....pa jbg, ne mozes odredjivati kvalitet ako ne igra za prvi tim i protiv najjacih. Raul i ostali velikani su se dokazivali medju najjacima...ali tada je bilo drugacije.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 mar 2011, 00:06

Objektivno nam ne treba niko, a subjektivno imam neke zelje za dovodjenje baskijskog dvojca,mozda i tria.. Llorente-Javi-San Jose, inace nikad nisam bio za prevelike kupovine ali izuzetno cijenim baskijce a ova sad generacija njihova kad dodas jednog Munaina,Iraolu,Amorebietu malo podsjeca na onu Exteberiinu i Urzaizovu.. A licno ja cijenim ovaj trojac..Ali opet ne bih pozdravio njihov dolazak ukoliko nije ociscen teren-
Lass-Gago cao Javi Alex in
Benz-Manu cao Morata Llorente in
I Garay -San Jose
al gotovo je sad,sve je to tesko ostvaarivo ,a prosla dva prelazna roka sam iscekivao dolazak jednog od njih..
Nego LBJ malo bolje obracaj paznju na kretnje Angela tokom utakmice gdje je on pored Xabija i Khedire najvise trci,izuzetno je bitan u ovom projektu jer je borben i ima zavidne defanzivne sposobnosti za jedno krilo..
I jos jedna moja zelja od davnina za Real- Cazorla:D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 mar 2011, 00:10

Ma trči on puno,ali me i nervira ko da nema desne noge :twisted: :roll:
I ja cijenim baskijce San Jose i Javi bi bili odlični,a opet Llorente mi i ne bi imao mjesta u ovoj ekipi :?
Kada već govorite o nekim željama
slika
Meni je ovaj najjači :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 mar 2011, 00:11

LBJ MVP je napisao/la:Ma trči on puno,ali me i nervira ko da nema desne noge :twisted: :roll:
I ja cijenim baskijce San Jose i Javi bi bili odlični,a opet Llorente mi i ne bi imao mjesta u ovoj ekipi :?
Kada već govorite o nekim željama
slika
Meni je ovaj najjači :D
Llorente je trenutno mozda uz Cavanija u najboljoj formi sto se tice napadaca..
On bi imao mjesta ,a Llorente ne ?? :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 mar 2011, 00:14

Uh Cavani je strašan :D U mene bi Gyan u svakoj ekipi imao mjesto najbolji napadač premiershipa jbg uvijek sam bio subjektivan,a i ne volim visoke napadače takav je Llorente :? U mene ni Cavani ne bi prošao zbog visine :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 31 mar 2011, 08:06

slika
:roll:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 31 mar 2011, 10:22

Benzema je utrpao 2 gola protiv Lyona, ono što Higuain nije znao s 10 metara na prazan gol, naravno šala mala, pa šta sad ako dolazi Higuain, kao Benzema bi se trebao prepasti njegove konkurencije? Neće Benz. tek tako pustiti mjesto u prvih 11 Pipiti, u ovih par mjeseci puno se on borio a i dokazao da vrijedi puno!
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 31 mar 2011, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 31 mar 2011, 10:24

Sretan rođendan Ramosu :D

[youtube][/youtube]

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 31 mar 2011, 13:30

Pricajte vi ste hocete, isti taj Di Maria ove sezone u svim natjecanjima ima bolji ucinak od Mesuta Ozila. Ni meni nije bio posebno drag, cak stovise sumnjao sam da ce uspjeti u Realu i da nije kvalitetan igrac, ali on je igracina kakva taj Sarabia neki nikad nece biti

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 31 mar 2011, 14:03

vi pricate nebuloze, Angel je proedobar krilni igrac, usudio bi se reci jedan od najboljih na toj poziciji.Pa covjek je tako lagan na nogama, brz, prodoran.Lako pada sto mu jeste mana, ali je i najvise penala izborio ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 31 mar 2011, 18:23

Madridism je napisao/la:Pricajte vi ste hocete, isti taj Di Maria ove sezone u svim natjecanjima ima bolji ucinak od Mesuta Ozila. Ni meni nije bio posebno drag, cak stovise sumnjao sam da ce uspjeti u Realu i da nije kvalitetan igrac, ali on je igracina kakva taj Sarabia neki nikad nece biti
Vjerujem da si tako govorio i prije deset godina u komparaciji Cezara i Ikera, odnosno da ovaj drugi nikad nece biti golman kao sto je Cezar, ili Raul kao Zamorano. Sarabia ima 3x vise talenta od Di Marije i uspjet ce ako ga se bude forsiralo u klubu, ista stvar i sa Jeseom, da se razumijemo volim i ja Di Mariju, postujem ga, cijenim i radujem se njegovim golovima, ali ipak "vlastiti" igraci su nesto posebno.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 31 mar 2011, 18:32

@Portillo
Kakav Cesar :lol:
Casillas je muku mucio sa B.Illgnerom kako ce njega da zamijeni neki klinac ( ex.rep. Njemacke, iskusan lisac) samo sreca bio je u godinama i imao povredu, bio je Bizzari ali i on se povredio.
Nakon sjajni partija Casillasa, sve se promijenilo nije trebao ni Bode Illgner ni Bizzari :mrgreen:
Cesar je dosao 2000/01, prvu sezonu fakticki nije ni branio, da bi sezonu 2001/02 nakon povrede Casillasa preuzo mijesto br.1 na golu RMCF, a onda se u finalu LP 2002 povredio, i Casillas je usao zadnjih par minuta i skino 2,3 zicera 8-)
Nebi sada ko ima veci talenat, znam daje i Di Maria jos u argentini vazio za velikog talenta, a vidjecemo koliko ce srece imati Pablo..
Jucer sam pisao o Alvaru, decko koji je imao veliki talenat, cak su ga smatrali mnogo vecim talentom od Guti-ja, poredili ga sa Raulom..
Ali decko nije imao srece, imas 1,2 stranice ispred.. 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.