Evo me kume.kerzen je napisao/la:Vratite nam Mirzu![]()
![]()
kimbo je napisao/la:Kakv Kulje, Baka, Vaha ... treba nama Ibrakovic. To je vec u nase stilu
Zar vam se ispada iz lige?nisko je napisao/la:Ivo Istuk ako ne trenira nikog a cini mi se da ne trenira
ŠB_Fidelis je napisao/la:Zar vam se ispada iz lige?nisko je napisao/la:Ivo Istuk ako ne trenira nikog a cini mi se da ne trenira
Titova jest , novi trener DzaficTitova-Juga je napisao/la:Ja se zaista nadam da je ovo istina.
Džafić je veliki čovjek i nogometaš, i želim mu svu sreću na klupi Rođenih ako je preuzme, on je to zaslužio !
Rodjeni nek vam je sa srecom sa novim trenerom, i ja sam siguran da cete se izvuci i da ce te se popraviti do kraja sezone, a to je sad taj gradski derbi puno srece!!2-1!AlemC85 je napisao/la:Asmir Džafić šef stručnog štaba Veleža
Tuesday, 24 April 2012 10:57
There are no translations available.
U prostorijama kluba jutros je ozvaničena saradnja sa novim šefom stručnog štaba „Rođenih“. Riječ je o Asmiru Džafiću, koji je potpisao ugovor sa Veležom do juna 2015. godine.
Asmir Džafić je dijete Veleža, sa kojim je osvojio i titulu pobjednika kupa bivše Jugoslavije za omladince. Za „Rođene“ je debitovao krajem 90-tih, a u karijeri je nosio dres Mladosti 127 iz Suhopolja, Veleža i Fortune iz Dusedorfa. Kao trener vodio je sa dosta uspjeha dvije godine Neretvanac iz Opuzena. Džafiću će u radu pomagati Adnan Dizdarević i Ethem Bratić, kao stručni saradnik.
- Mislim da je ovo najbolje riješenje za klub. U ovoj sezoni je Velež napravio iskorake u mnogo pravaca, ali su u posljednje vrijeme izostali rezultati. Asmir Džafić je dijete Veleža i svojim pristupom i kao i igrač i kao trener sigurno da je pokazao da je riječ o ozbiljnom i studioznom fudbalskom stručnjaku. Također, potpisom trogodišnjeg ugovora klub je pokazao da želi nastaviti sa ozbiljnim radom u svim segmentima, kako se i krenulo od početka sezone, rekao je Admir Velagić, sportski direktor Veleža.
Jutros su direktor kluba Sedin Tanović i sportski direktor Admir Velagić Džafića predstavili igračima, nakon čega je uslijedio zajednički sastanak igrača i novog stručnog štaba. Za popodne je zakazan i prvi trening pod rukovođenjem Asmira Džafića.
PUNO SREĆE LEGENDO.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.