RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kerzen
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kerzen » 23 apr 2012, 20:46

Vratite nam Mirzu :D :D :D

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 23 apr 2012, 20:53

kerzen je napisao/la:Vratite nam Mirzu :D :D :D
Evo me kume. :lol: :lol:
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 23 apr 2012, 21:10

Ivo Istuk ako ne trenira nikog a cini mi se da ne trenira
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 apr 2012, 21:12

kimbo je napisao/la:Kakv Kulje, Baka, Vaha ... treba nama Ibrakovic. To je vec u nase stilu

Cuo sam neke price Dzafic neki trener , ozb sad govorim :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 apr 2012, 21:19

Mirzu Varešanovića na klupi Veleža po svemu će naslijediti Asmir Džafić, nekadašnji napadač mostarskog kluba. Džafić je posljednju utakmicu u dresu Veleža odigrao 2007.godine, nakon čega je nastupao još za Neretvanac iz Opuzena.

Trenersku karijeru je počeo upravo u Opuzenu, sa kojim je ove sezone napravio ogroman pomak i od kluba koji se obično borio za opstanak u 3.ligi Hrvatske napravio tim koji je na pragu plasmana u viši rang.

Džafić je danas obavio razgovor sa čelnicima Veleža, a saradnja bi se mogla ozvaničiti možda već sutra. Iako je nedavno u razgovoru za naš portal negirao dolazak u Velež, Džafić se po svemu sudeći predomislio, pa bi mogao debitovati već na gradskom derbiju protiv Zrinjskog narednog vikenda.

Kako saznaje ****.ba, skupa sa Džafićem na klupu Veleža mogao bi i Edhem Bratić. Bratić je na klupi Veleža svojevremeno asistirao i današnjem direktoru Sedinu Tanoviću.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 apr 2012, 21:23

nisko je napisao/la:Ivo Istuk ako ne trenira nikog a cini mi se da ne trenira
Zar vam se ispada iz lige?
...Život za Široki...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 23 apr 2012, 21:53

ŠB_Fidelis je napisao/la:
nisko je napisao/la:Ivo Istuk ako ne trenira nikog a cini mi se da ne trenira
Zar vam se ispada iz lige?

Brato,

De ti meni reci nako fino - kacemo bola ja i ti skupa na tribinu da navijamo za Veleza? :mrgreen:

Pa ti si bola vise na nasoj temi nego na bilo kojoj drugoj... Haj, kupicu ti i sal za poklon i povratak medju Rodjene. Nemogu te bola gledat da se patis vako vise... isto si gej kad se krije - reci bola sta si i ko si, pa nek se kozom oralo. :-) :mrgreen:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 apr 2012, 22:05

Kak znas da vec nisam tu. :mrgreen:

Zanima me cisto sta netko i dan danas vidi u Istuku, pa postali bi legitimni kandidat za nizi rang sa njim na klupi.
...Život za Široki...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 23 apr 2012, 23:14

Protiv Zrinjskog najvjerovantije bez trenera...

Barem se nadam da će ova kiša do Subote prestati... :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 23 apr 2012, 23:18

ako je istina ovo sto se pise onda samo bi zelio da kazem...

zelim ti SVU srecu Asmire Dzaficu!!! iskreno ti zelim da te velez ne potrosi kao sto trosi mnoge ljude koji prolaze kroz njega...zelim da se zadrzis...i da se ama bas nikad ne dovedes u situaciju da ti kvazi-velezovci i "poznavaoci" nogometa govore "koga je on do sad trenirao" i "a idi vodi Opuzen"...najbolje i sam znas u kakvom trenutku nervoze i neke negativne energije dolazis...i ponavljam opet : SRETNO ASMIRE! bilo da stvarno i dodjes sada kao sto se pise ili na kraju sezone kako si i sam izrazio zelju

FORZA VELEZ

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 apr 2012, 23:41

TREBA LI POZIV MISLIM DA NE TREBA

U SUBOTU SVI IZA GOLA SVI U CRVENOM!!!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 apr 2012, 23:43

Neznam jel vam treba crtati , u Nedjelju je utakmica protiv Zrinjskog zbog tv prenosa ;) ....
29.4.2012 Velez Zrinjski 16:30

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 23 apr 2012, 23:52

Dakle Subota 16:30, ko ne dođe gov'no mu k'o Hum. :mrgreen:

Ako je u Subotu ne napunimo nećemo nikad' ! :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2012, 02:11

Ja se zaista nadam da je ovo istina.
Džafić je veliki čovjek i nogometaš, i želim mu svu sreću na klupi Rođenih ako je preuzme, on je to zaslužio !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 apr 2012, 09:39

Asmir Džafić u kombinaciji sa Edhem Bratićem i nije tako loša kombinacija, makar se nadati...
Pozitivan rez sad za vikend za malo opušteniji rad do kraja sezone a onda šta nam Bog dalje.
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 apr 2012, 10:41

Titova-Juga je napisao/la:Ja se zaista nadam da je ovo istina.
Džafić je veliki čovjek i nogometaš, i želim mu svu sreću na klupi Rođenih ako je preuzme, on je to zaslužio !
Titova jest , novi trener Dzafic :D ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2012, 11:24

svaka čast, ja sam od početka bio da se angažuju VELEŽOVCI na klupu, jer je to mnogo jeftinije za klub.

DŽAFIĆ - BRATIĆ = DOBITNA KOMBINACIJA ABD..... ;)

samo se nadam da neće preko noći doći do prevrata situacije. :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2012, 13:07

Asmir Džafić šef stručnog štaba Veleža
Tuesday, 24 April 2012 10:57
There are no translations available.

U prostorijama kluba jutros je ozvaničena saradnja sa novim šefom stručnog štaba „Rođenih“. Riječ je o Asmiru Džafiću, koji je potpisao ugovor sa Veležom do juna 2015. godine.

Asmir Džafić je dijete Veleža, sa kojim je osvojio i titulu pobjednika kupa bivše Jugoslavije za omladince. Za „Rođene“ je debitovao krajem 90-tih, a u karijeri je nosio dres Mladosti 127 iz Suhopolja, Veleža i Fortune iz Dusedorfa. Kao trener vodio je sa dosta uspjeha dvije godine Neretvanac iz Opuzena. Džafiću će u radu pomagati Adnan Dizdarević i Ethem Bratić, kao stručni saradnik.

- Mislim da je ovo najbolje riješenje za klub. U ovoj sezoni je Velež napravio iskorake u mnogo pravaca, ali su u posljednje vrijeme izostali rezultati. Asmir Džafić je dijete Veleža i svojim pristupom i kao i igrač i kao trener sigurno da je pokazao da je riječ o ozbiljnom i studioznom fudbalskom stručnjaku. Također, potpisom trogodišnjeg ugovora klub je pokazao da želi nastaviti sa ozbiljnim radom u svim segmentima, kako se i krenulo od početka sezone, rekao je Admir Velagić, sportski direktor Veleža.

Jutros su direktor kluba Sedin Tanović i sportski direktor Admir Velagić Džafića predstavili igračima, nakon čega je uslijedio zajednički sastanak igrača i novog stručnog štaba. Za popodne je zakazan i prvi trening pod rukovođenjem Asmira Džafića.

PUNO SREĆE LEGENDO.....

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 24 apr 2012, 13:13

AlemC85 je napisao/la:Asmir Džafić šef stručnog štaba Veleža
Tuesday, 24 April 2012 10:57
There are no translations available.

U prostorijama kluba jutros je ozvaničena saradnja sa novim šefom stručnog štaba „Rođenih“. Riječ je o Asmiru Džafiću, koji je potpisao ugovor sa Veležom do juna 2015. godine.

Asmir Džafić je dijete Veleža, sa kojim je osvojio i titulu pobjednika kupa bivše Jugoslavije za omladince. Za „Rođene“ je debitovao krajem 90-tih, a u karijeri je nosio dres Mladosti 127 iz Suhopolja, Veleža i Fortune iz Dusedorfa. Kao trener vodio je sa dosta uspjeha dvije godine Neretvanac iz Opuzena. Džafiću će u radu pomagati Adnan Dizdarević i Ethem Bratić, kao stručni saradnik.

- Mislim da je ovo najbolje riješenje za klub. U ovoj sezoni je Velež napravio iskorake u mnogo pravaca, ali su u posljednje vrijeme izostali rezultati. Asmir Džafić je dijete Veleža i svojim pristupom i kao i igrač i kao trener sigurno da je pokazao da je riječ o ozbiljnom i studioznom fudbalskom stručnjaku. Također, potpisom trogodišnjeg ugovora klub je pokazao da želi nastaviti sa ozbiljnim radom u svim segmentima, kako se i krenulo od početka sezone, rekao je Admir Velagić, sportski direktor Veleža.

Jutros su direktor kluba Sedin Tanović i sportski direktor Admir Velagić Džafića predstavili igračima, nakon čega je uslijedio zajednički sastanak igrača i novog stručnog štaba. Za popodne je zakazan i prvi trening pod rukovođenjem Asmira Džafića.

PUNO SREĆE LEGENDO.....
Rodjeni nek vam je sa srecom sa novim trenerom, i ja sam siguran da cete se izvuci i da ce te se popraviti do kraja sezone, a to je sad taj gradski derbi puno srece!!2-1! :P
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2012, 13:28

bez brige Mirza, ovaj čovjek je trebao jesenas sjesti na klupu VELEŽA, a što nije ne znam....... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.