Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakve su sanse da u narednoj sezoni (kvalifikacijskoj) ostanu 3 ekipe iz RS u top 10? Nikakve. Ostat ce Borac sigurno, Slavija je na saaaamoj granici ako se nesto grubo ne promjeni (kao i moj Celik); eh sad treci? sve zavisi i od ove sezone ko ispadne. Mladost vjerovatno ode a Radnik kao ima snage jos ali igrat ce na neutralnom terenu uglavnom grcevita borba sa Zvijezdom, Travnikom, Celikom, Drinom i mozda Vitezom.
Realno, kad bi se igrala liga 12 samo bi Borac mogao biti konstantan iz RS i donekle Slavija, ovo ostalo bi se samo smjenjivalo ulazak/izlazak...moje misljenje
Realno, kad bi se igrala liga 12 samo bi Borac mogao biti konstantan iz RS i donekle Slavija, ovo ostalo bi se samo smjenjivalo ulazak/izlazak...moje misljenje
-
- Kontakt:
ma to je cista glupost,cuj 4 ekipe iz rs.pa neka ih ima i 5,6,ali ako to zasluze na terenu,ako budu 4 kluba iz rs zadnja na tebeli,naka ispadnu,ha ya,sta treba sad da ispadne 11,i 12,a da 13 i 14 mjesto ostane,pa daj nema smisla
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ili mozda cak 22 kluba,kad malo bolje razmislim!nek' bude pravi teferić!!i onako se utakmice prate iz shume,kucá,traktora,mostova,tracnica..itd.
Godine prolaze jubav ostaje...
Nosi ih u PM. Kakva nacionalna kvota. **** i Milu Kovacevica i njegov FSRS. Nabijem ih na ****. Ako ne valjate, ne valjate,da Bog da ispali svi srpski iz Lige,pa makar vas 10 bilo od 12. Da bog da svii 10 ispali.
white1950 je napisao/la:Ili mozda cak 22 kluba,kad malo bolje razmislim!nek' bude pravi teferić!!i onako se utakmice prate iz shume,kucá,traktora,mostova,tracnica..itd.

ili sa WC-šolja?

Ma ovo će biti cirkus oko smanjenja lige vidjet ćeš drug, upamti.

A to najvishe,upravo ga dekam hahahaha
white1950 je napisao/la:A to najvishe,upravo ga dekam hahahaha

Nek je samo ne ukidaju,ubio bih se od dosade 

dobro ljudi taj sastanak sto ce biti u sarajevu,hocel biti pretstavnici klubova njemu....bilo bi logicno,jer se to tice svih klubova..
trebalo bi poslati pismo uefi i zdravo,
zabranjeno je uplitanje politike u sport,a to je upravo ovo,zdravoo
il smo mi jedina drzava gdje je to dozvoljeno,zbog specificnosti situacije
trebalo bi poslati pismo uefi i zdravo,
zabranjeno je uplitanje politike u sport,a to je upravo ovo,zdravoo
il smo mi jedina drzava gdje je to dozvoljeno,zbog specificnosti situacije

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
pa kada se formirala ova naakaradna liga imali su more klubova,i hrvati i srbi....na zelenom terenu su ispali,svi odreda,kada se liga skracivala...sad hoce pouceni tim iskustvom,zagarantovan broj mjesta....stoko pokvarena 

"Modra boja,na bijelome platnu,
FIFA i UEFA od svih svojih nacionalnih federacija, pa tako i N/FS BiH u čijem je sastavu FSRS, isključivo traže primjenu striktnih pravila „sportskog rezultata i zabranu bilo kakve diskriminacije protivnika na sportskim terenima"
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
A pogotovo UEFA to zahtjeva poznata po svom "postenom" radu
.nije ni cudo sto je NS Bih ovakav kad je sama uefa zivi lopovluk

-
- Kontakt:
Ma u ligu ce onaj ko bude imao para.To je mjerilo.Ulazi Leotar u ligu a stali su na noge,ibice pored Borca i Slavije konkurentan za ligu.Plus prvak koji ce uci.I ja stvarno vise ne znam sto je to Bogom dato da pojedini klubovi kao moraju igrati ligu.Hajde Sarajevo,Zeljo nece doci u pitanje.Sloboda,Velez i Celik kao moraju biti tu.E vidite tu ce biti problema...Zasto bi npr .jedan Vitez tako lako odustao od te price.O Travniku i Zvijezdi da i ne govorim.Evo ja sam npr siguran da ce klubovi ova 3 iz Rs a iduce godine biti silno ppjacani.Siroki i zrinjski imaju kes i oni ce igrati ligu sigurno.Ma bice tu svega...
Nek igra sto se mene tice iz RS-a bilo ko , samo da imaju teren uslovan , bio to FK Borac ili FK Kozara.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ligu treba da igraju oni klubovi koji se prije skraćenja nađu iznad crte. I tu sva priča završava.slobodnjak je napisao/la:Ma u ligu ce onaj ko bude imao para.To je mjerilo.Ulazi Leotar u ligu a stali su na noge,ibice pored Borca i Slavije konkurentan za ligu.Plus prvak koji ce uci.I ja stvarno vise ne znam sto je to Bogom dato da pojedini klubovi kao moraju igrati ligu.Hajde Sarajevo,Zeljo nece doci u pitanje.Sloboda,Velez i Celik kao moraju biti tu.E vidite tu ce biti problema...Zasto bi npr .jedan Vitez tako lako odustao od te price.O Travniku i Zvijezdi da i ne govorim.Evo ja sam npr siguran da ce klubovi ova 3 iz Rs a iduce godine biti silno ppjacani.Siroki i zrinjski imaju kes i oni ce igrati ligu sigurno.Ma bice tu svega...
+1DukeOfWellington je napisao/la:Ligu treba da igraju oni klubovi koji se prije skraćenja nađu iznad crte. I tu sva priča završava.slobodnjak je napisao/la:Ma u ligu ce onaj ko bude imao para.To je mjerilo.Ulazi Leotar u ligu a stali su na noge,ibice pored Borca i Slavije konkurentan za ligu.Plus prvak koji ce uci.I ja stvarno vise ne znam sto je to Bogom dato da pojedini klubovi kao moraju igrati ligu.Hajde Sarajevo,Zeljo nece doci u pitanje.Sloboda,Velez i Celik kao moraju biti tu.E vidite tu ce biti problema...Zasto bi npr .jedan Vitez tako lako odustao od te price.O Travniku i Zvijezdi da i ne govorim.Evo ja sam npr siguran da ce klubovi ova 3 iz Rs a iduce godine biti silno ppjacani.Siroki i zrinjski imaju kes i oni ce igrati ligu sigurno.Ma bice tu svega...
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
A sta ovima iz RS znaci cetri fiksna "srpska" tima, da li to oni ocekuju da bez obzira na rezultat oni ne mogu ispasti u nizi rang ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A kako je sad ? ako iz ove naše PL ispadnu dva kluba iz RS dal iz njihove lige idu dva u BHTPL ili po jedan iz federacije i RS
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovako. U principu imaju jedno zagarantovano mjesto, u skraćenoj ligi sigurno ne treba da dobiju više od toga.Besic je napisao/la:A kako je sad ? ako iz ove naše PL ispadnu dva kluba iz RS dal iz njihove lige idu dva u BHTPL ili po jedan iz federacije i RS
Ja koliko sam shvatio , npr da je Borac 4 na tabeli a Slavija,Drina i Radnik 10,11 i 12 , onda oni ostaju a npr Celik Zvijezda i Travnik 7,8 i 9 ispadaju iz lige. Logika onih iz RS-a na nivouElegant je napisao/la:A sta ovima iz RS znaci cetri fiksna "srpska" tima, da li to oni ocekuju da bez obzira na rezultat oni ne mogu ispasti u nizi rang ?

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.