NK Zvijezda Gradačac

durgut
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la durgut » 10 mar 2013, 21:43

zmajevac je napisao/la:Prije svega cestitke momcima na zasluzenoj i vrlo vaznoj pobjedi.Od pojedinaca bi ponovo izdvojio Diettu koji je ponovo pruzio dobru partiju,kao i Ordagic,Husic i Dzafic.Po meni do sada kao ocekivana pojacanja to nisu opravdali Stancevski i Djurdjevic.
Mus, Husic, Djurdjevic, Ordagic, Mirkovic i Stanceski juce odlicni!!!
Zadnja izmjena: durgut, dana/u 11 mar 2013, 00:31, ukupno mijenjano 2 puta.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 10 mar 2013, 21:57

durgut je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Prije svega cestitke momcima na zasluzenoj i vrlo vaznoj pobjedi.Od pojedinaca bi ponovo izdvojio Diettu koji je ponovo pruzio dobru partiju,kao i Ordagic,Husic i Dzafic.Po meni do sada kao ocekivana pojacanja to nisu opravdali Stancevski i Djurdjevic.
Diatta osim gola je juce bio najgori igrac kod nas, izgubio pa skoro svaku loptu i vukao se po terenu, imam utisak da sta god uradi ili ne uradi "Diatta bio dobar"...ostali su svi bili na nivou
Protiv Borca Diatta je bio puno bolji jer je igrao krilo, a protiv GOSKa je igrao napadaca..al momak se bori to svi vide i svako to cijeni, cudno mi je to sto se brzo..prebrzo umori, al sve u svemu momak je ok, suti i igra, za razliku od nekih.
Mislim da onaj 26 definitivno treba na klupu, vec drugu utakmicu za redom je los..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 mar 2013, 08:27

Odovic ko Murinjo salje Karanku odnosno Doru na presicu :D

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 11 mar 2013, 10:25

durgut je napisao/la:
Mus, Husic, Djurdjevic, Ordagic, Mirkovic i Stanceski juce odlicni!!!
Svako ima prvo na svoje misljenje i to je smisao ovog foruma.Ja sam inace prije pocetka prvenstva napisao da ce Ordagic biti nase najjace pojacanje u cemu se vjerovatno vecina samnom slaze.Sto se tice Diette on je za mene prijatno iznenadjenje,a najjaca mu je strana borbenost sto fali kod vecine igraca Zvijezde.Puno trci,a daje i golove pa normalno da nemoze u jednom ritmu izdrzi 90 minuta.Po meni je s razlogom pokupio simpatije navijaca.Sto se tice ovog stopera Musa vidi se da igra na iskustvo,a mislim da mu je losa strana skok,a sto bi mu trebala biti prednosta sobzirom na mjesto koje igra,ovaj Djurdjevic ako je mladi reprezentativac Makedonije trebao bi po meni biti glavni igrac u Zvijezdi ali nije ni priblizno za sada opravdo ocekivanja.Uostalom pred nama su sad utakmice sa dosta jacim protivnicima od GOSKA pa cemo vidit sva pojacanja na djelu.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 mar 2013, 11:02

mi smo vam Bubu samo posudili jel' tako ? :D ako nastavi ovako tivra ce se on brzo :lol:

A jeste napadali lik vam nije ni dosao, vi na osnovu komentara govorite los igrac ovo ono, sta ce nam "smeće" koje ne moze u Sarajevu minutu dobiti itd :twisted: eto vraca vam fino zasad

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 11 mar 2013, 11:05

aS_Roma je napisao/la:mi smo vam Bubu samo posudili jel' tako ? :D ako nastavi ovako tivra ce se on brzo :lol:

A jeste napadali lik vam nije ni dosao, vi na osnovu komentara govorite los igrac ovo ono, sta ce nam "smeće" koje ne moze u Sarajevu minutu dobiti itd :twisted: eto vraca vam fino zasad
pravo nam ga je šukn'o :lol: :lol: , neka,neka tako nam i treba

inače daleko je ova igra Zvijezde od nekadašnje i željene

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 mar 2013, 11:06

seven je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:mi smo vam Bubu samo posudili jel' tako ? :D ako nastavi ovako tivra ce se on brzo :lol:

inače daleko je ova igra Zvijezde od nekadašnje i željene
samo vi zelji uzmite 1 bod i to je to :D

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 11 mar 2013, 13:44

Diatta je potpisao za nk Zvijezdu na dvije godine, uz klauzulu ako zadovolji ukus struke ostaje jos jednu godinu, tako da ga necete vise vidjet na Kosevu osim kad vam budemo gostovali ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 mar 2013, 16:45

Ma buba ce ga zabiti zelji, njih posebno voli ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 11 mar 2013, 17:24

A jeste napadali lik vam nije ni dosao, vi na osnovu komentara govorite los igrac ovo ono, sta ce nam "smeće" koje ne moze u Sarajevu minutu dobiti itd :twisted: eto vraca vam fino zasad[/quote]

inače daleko je ova igra Zvijezde od nekadašnje i željene[/quote]

samo vi zelji uzmite 1 bod i to je to :D[/quote]

sto im ne obecate kakve premije ako nam uzmu bodove? po paket virsli mozda? :mrgreen:
Amare hvala ti...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 mar 2013, 18:45

ma nezna se koji su nas vise pokrali sa sudijama ili vi ili oni.doci ce to na naplatu abd :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 mar 2013, 22:23

Trener ce vam igrace spremiti na poraz :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 12 mar 2013, 01:30

Buu je napisao/la:Trener ce vam igrace spremiti na poraz :mrgreen:
Samo vi nemojte sudiju placat da nas povaljuje i da gledamo tekmu ono sa merakom pa ko bolji ;) !

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 mar 2013, 06:47

Kvota je napisao/la:
Samo vi nemojte sudiju placat da nas povaljuje i da gledamo tekmu ono sa merakom pa ko bolji ;) !
Pa Kvota,znas ti da su oni u BiH sto je Real ili Barsa u Španiji.Veliki kluboviimaju protekciju i bez plaćanja. :lol:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 12 mar 2013, 07:26

vatreni je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
Pa Kvota,znas ti da su oni u BiH sto je Real ili Barsa u Španiji.Veliki kluboviimaju protekciju i bez plaćanja. :lol:

pa to je normalno da se veliki klubovi protektiraju :lol: , to se radi svugdje u svijetu

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 mar 2013, 08:47

evo i sevena on nam se uvijek angazuje kada je utakmica sa zeljom :D

na grbavici ne ocekujem puno.pogotovo sto sam vidio da je na utakmici protiv goska dzafic bio 10 puta u ofsajdu,i nemogu se nacuditi kako nemoze izbjeci svaki su ga puta nasamarili.bojim se da ce tako biti i na grbavici.sada da ima pandza bio bi nam od velike pomoci.
ja bi krenuo sa 5 u sredini i ramica probao kao spica,a za drugo pluvrijeme ostaviti dzafu...kada bi osvojili bod gore bio bi to podvig sezone

Nova sezona nova nafaka

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 mar 2013, 10:26

Kvota je napisao/la:
Necemo, to je savez vec sredio
NO PYRO NO PARTY

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 12 mar 2013, 11:57

Buu je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
Necemo, to je savez vec sredio
Halal bilo i treba vam pomoc!Valjda ce te jednom bit toliko jaki da vam nece morati pomagat ;) !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 mar 2013, 13:23

nama su nekada u prvoj ligi sudije na nekim utakmicama pomagale i naseg naroda bilo stid.a mene cudi kako se zeljini i navijaci od sarajeva dice tim pobjedama koje njihova ekipa nije zasluzila na pravedan nacin. :? i jos zaspu na forumu kako to nije istina mislim da su nam sanse minimalne na grbavici ali bi volio da ih uzmemo pa da im ti bodovi budu na kraju falili za titulu

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 mar 2013, 16:58

Realno,ono sto smo mogli vidjet u prva dva kola Željo u posljednje tri,četiri godine nije imao lošiju ekipu.Naravno,mi smo ekipa poput Rudara kojoj su ponistili čist gol u duelu sa Sarajevom.Znamo kako je Sarajevo doslo do preokreta na Koševu protiv nas prosle sezone i minule polusezone na Banji.Tako će biti i ovaj put na Grbavici,čiste penale neće nam svirat,i kada nismo bićemo u ofsajdu,padanja u sesnaest bez kontakta će svirati penal Želji.......jedna smo od najorganizovanijih ekipa,protiv nas sude na svim domaćim utakmicama a na strani da i ne pisem.Jednostavno,gladne usi iz saveza nemaju pinku od nas jer zelimo postenu igru.Nazalost,korupcija i u sportu čini čuda.Dok je god tako,a biće duze vremena, gledat ćemo sudijske lakrdije i prvake koji u prvim kolima u Europi sramote nasu ligu i drze je među vodećim od pozadi. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.