Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Vrijeme je vise da i ja pogledam neku tekmu.Svaku noc me nesto omete 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
grgr je napisao/la:Ne mogu da se otmem utisku da bi Mirza bio zvijer pod palicom popovica , on obozava ovakve igrace... Suter koji je u stanju da uveze 4-5 suteva sa klupe u malom vremenskom razmaku uh... Ali bruklin je tako neuravnotezen to je cudo, AK i Terry su totalno bespotrebni takva 2 igraca na klupi mogu biti samo kontraproduktivni. Bolje da su se orijentisali na mirzu i na plumleea 2 igraca zeljna dokazivanja koji ce uvijek unjeti energiju sa klupe. Pa kad pogledam spisak ovih igraca najezim se. Opet mislim da ce mirza past u drugi plan po povratku terija i K-a. Realno statistika vara sinoc nije bio bas briljantan kao sto govore ovih 18 poena i 13 skokova. Nema nikakvog pritiska ali veceras ako udje trebao bi odma pogoditi poneki sut a ne cuvat se za zadnju jer sinoc relano sve je pogodio u trash timeu ali ne pljujem nista super je i ovo. Samo ne treba imat 0-6 do zadnje cetvrtine. Veceras predpostavljam da ce igrat i blatch i garnnet. Sto automatski znaci manje minuta za mirzu nadam se da ce ponovo odigrat kako treba ja bi ali zaista bio presretan sa 10 ak poena i 3-4 skoka , uz neki super super sut. Nadam se da ce nas opet ispostovat to mu je jedini nacin da odrzi sutersku formu. Ako ista sinoc ga sut nije bog zna sluzio do samog kraja veceras bi moglo biti drugacije.
Kakve to sada ima veze kada je zabio

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Upravo tako. Ali zasto bih ja gledao druge igrace, pa ne ostajem do 5 budan radi njih nego radi Teletovica? Mene samo on interesuje, a to je slucaj i kod 95% ostalih forumasa. Naravno da je on izgledao odlicno pored skupo placenih igraca koji ocajno igraju, ali da je odigrao perfektno sinoc, nije. U prvom poluvremenu je bio max. prosjek i to jedino radi skokova. No dobro, ne treba ni ocekivati da bude svaku tekmu top, treba njemu mnogo vremena, a sut ne moze uvijek ici.lumani je napisao/la:
Kakve to sada ima veze kada je zabioneki dan ih je vratio u igru tim kosevima
u Trash timeu
ja navecer udem na forum i ne mogu da vjerujem sta se sve pise,kao ispao je u odbrani,nije odbranio dobro pick
![]()
imam osjecaj da se samo Mirza prati,ostale igrace niko i ne vidi.
Konstruktivna kritika je ok (ruzno je vrijedjati). Ljudi pisu svasta iz nervoze, ali ne iz zelje da omalovaze, nego sto ocajnicki zele da uspije. Cinjenica je da smo mi ponosni na naseg heroja koji se bori preko bare. A ja duboko u dusi znam da je Mirza igrac koji je u ovoj NBA ligi u stanju imati 20 poena u prosjeku, ali pod uslovom da dodje u tim koji bi mu dao pravu priliku.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hajmo malo realnije....20p u prosjeku,NE MOZE imati ni u najludjim snovima koristeci samo sut.On jos uvijek nije sposoban da spusti loptu na parket u NBAu i konstantno napada obruc cime bi poceo iznudjivati faulove i pitanje je da li ce to ikada i biti na ovom nivou takmicenja!?Bez suteva s linije slobodnih bacanja i nekih lakih poena u reketu,nema prosjeka od 20p..._dreamer_ je napisao/la:Upravo tako. Ali zasto bih ja gledao druge igrace, pa ne ostajem do 5 budan radi njih nego radi Teletovica? Mene samo on interesuje, a to je slucaj i kod 95% ostalih forumasa. Naravno da je on izgledao odlicno pored skupo placenih igraca koji ocajno igraju, ali da je odigrao perfektno sinoc, nije. U prvom poluvremenu je bio max. prosjek i to jedino radi skokova. No dobro, ne treba ni ocekivati da bude svaku tekmu top, treba njemu mnogo vremena, a sut ne moze uvijek ici.lumani je napisao/la:
u Trash timeu
ja navecer udem na forum i ne mogu da vjerujem sta se sve pise,kao ispao je u odbrani,nije odbranio dobro pick
![]()
Konstruktivna kritika je ok (ruzno je vrijedjati). Ljudi pisu svasta iz nervoze, ali ne iz zelje da omalovaze, nego sto ocajnicki zele da uspije. Cinjenica je da smo mi ponosni na naseg heroja koji se bori preko bare. A ja duboko u dusi znam da je Mirza igrac koji je u ovoj NBA ligi u stanju imati 20 poena u prosjeku, ali pod uslovom da dodje u tim koji bi mu dao pravu priliku.
interesatno da niko ne kaze da je mirza igrao ispodprosjecno, ali opet napravio double - double (mada ne mozes biti los kada to naprvis) i najbolji rezultat nba karijere
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Daj nemojte biti smijesni cuj 20 ppg . Pa to je gotovo all star nivo...
- storm_raider
- Kontakt:
Pa ja bih bio zadovoljan sa 14-15 poena, 7 skokova i 2 asistencije u prosjeku. Mislim da je to njegov realan doseg.
Sport je lijek za tijelo i duh.
15-20 poena i 5+ skokova rutinirano. Bez obzira na nedostatke u igri prema unutra, koju ce sigurno poboljsati kako vrijeme bude odmicalo jer samo tako moze biti konkurentan ... I ono najvaznije, klub kakav Netsi nisu ..
ovo bi bilo izvrsnostorm_raider je napisao/la:Pa ja bih bio zadovoljan sa 14-15 poena, 7 skokova i 2 asistencije u prosjeku. Mislim da je to njegov realan doseg.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
To je ono sto mnogi zaboravljaju. Misljenja sam, da i prosjecan moze vise pridonijeti timu od Evansa ili Blatche-a ..nerminh74 je napisao/la:interesatno da niko ne kaze da je mirza igrao ispodprosjecno, ali opet napravio double - double (mada ne mozes biti los kada to naprvis) i najbolji rezultat nba karijere
Biće teško protiv Grizzlies-a za same Nets-e (olakašavajuće za njih je neigranje Marc Gasol-a), ali za mene je važnije da Mirza igra jedno 20-tak minuta.
- storm_raider
- Kontakt:
Ma Blatch moze sam donijeti prevagu, zna mnogo o samoj igri 1 na 1 na svojoj poziciji, ali je nevjerovatno sebican i kada je dobro cuvan treba ga samo pustiti da forsira. Odmah je kontraproduktivan. Veceras ocekujem ipak 15-20 Mirzinih minuta, Mede igraju jaku odbranu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
_dreamer_ je napisao/la:Upravo tako. Ali zasto bih ja gledao druge igrace, pa ne ostajem do 5 budan radi njih nego radi Teletovica? Mene samo on interesuje, a to je slucaj i kod 95% ostalih forumasa. Naravno da je on izgledao odlicno pored skupo placenih igraca koji ocajno igraju, ali da je odigrao perfektno sinoc, nije. U prvom poluvremenu je bio max. prosjek i to jedino radi skokova. No dobro, ne treba ni ocekivati da bude svaku tekmu top, treba njemu mnogo vremena, a sut ne moze uvijek ici.lumani je napisao/la:
u Trash timeu
![]()
nisi shvatio post

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Veceras Pierce nece igrati,pored onih od ranije povrijedjenih...Vraca se KG,tako da ce Mirza,najvjerovatnije,najvise svojih minuta imati na SF-u...
NEZALAGANJE je napisao/la:Veceras Pierce nece igrati,pored onih od ranije povrijedjenih...Vraca se KG,tako da ce Mirza,najvjerovatnije,najvise svojih minuta imati na SF-u...
Pierce i Joe su slicni igraci,nije njima mjesto u jednoj ekipi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma mjesto je njima u jednoj ekipi,ali bi jedan od njih tebao ulaziti s klupelumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Veceras Pierce nece igrati,pored onih od ranije povrijedjenih...Vraca se KG,tako da ce Mirza,najvjerovatnije,najvise svojih minuta imati na SF-u...
Pierce i Joe su slicni igraci,nije njima mjesto u jednoj ekipi.

pa na to mislim
gledam jutros jedan napad joe solira,drugi paul 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma divlja ekipa 100%...Nikakvog sistema nemaju.Doduse,sistem se i ne moze izgraditi za jednu sezonu,ali ja nisam vidio nijednu akciju da ljudi vrte,pa da covjek kaze,imaju neki temelj...Nista!Mirza treba bjezati odavde sto prije,jer se,evo vec za veceras,postavljalo pitanje da li bi imao minutazu,posto se vraca KG.To znaci da su 4 visoka vec tu,bez Mirze i Evansa.Sreca u nesreci je da Pierce ne igra,pa ce na toj poziciji dobiti svoje zasluzene minute!Vec za tekmu poslije ove vecerasnje,javice se 'dobri stari' problemi....lumani je napisao/la:pa na to mislimgledam jutros jedan napad joe solira,drugi paul

NEZALAGANJE je napisao/la:Ma divlja ekipa 100%...Nikakvog sistema nemaju.Doduse,sistem se i ne moze izgraditi za jednu sezonu,ali ja nisam vidio nijednu akciju da ljudi vrte,pa da covjek kaze,imaju neki temelj...Nista!Mirza treba bjezati odavde sto prije,jer se,evo vec za veceras,postavljalo pitanje da li bi imao minutazu,posto se vraca KG.To znaci da su 4 visoka vec tu,bez Mirze i Evansa.Sreca u nesreci je da Pierce ne igra,pa ce na toj poziciji dobiti svoje zasluzene minute!Vec za tekmu poslije ove vecerasnje,javice se 'dobri stari' problemi....lumani je napisao/la:pa na to mislimgledam jutros jedan napad joe solira,drugi paul
![]()
pokreni anketu na nekom forumu od spursa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.