FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 11 nov 2020, 15:10

KANA je napisao/la:
11 nov 2020, 14:10
LjoZee je napisao/la:
11 nov 2020, 14:06
KANA je napisao/la:
11 nov 2020, 14:02
Nego ljoze da te pitam sto Omark vise ne pise ? jel radi mene ako jeste evo ja cu prestati pisati neka se vrati Vama je drag a i duze je od mene tu
Za konkretan razlog moras pitati njega. Ne zelim to ja ovdje pisati.
Ovo "Boze sacuvaj" sam napisao jer nema se sta zaliti neko kome cilj nije da pise o klubu nego da vrijedja, izmislja. Uzeo je Brku na zub gdje je to bukvalno preslo u maltretiranje jer momak post od njega nije mogao napisati da se ne nakaci i proziva. Takvi se ne zali i takvi nisu "ludi ko struja" u pozitivnom smislu.
Nisi me skontao ,ne mislim da je bezveze banovan ali eto opet mi nije bio odvratan .Kako cu ga ja pitati? pa to je drug od tebe i tenisera valjda znate sto ne pise ako sam ja u pitanju otici cu
bezveze ????

Brku je prozivao svaki **** post bolan,**** te on treba i tebe banovati pa se lizi sa njim
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 nov 2020, 15:13

I nikada necu shvatiti ove uvrede Amaw i slicno,pogledam profile i vidim da su to ruzni ljudi,sa 2 zuba u glavi i ti nekog ismijavas za govor,sto je najgore ismijavas trenera kluba za koji navijas,**** mater jesam li ja lud ili je ovo sve otislo u ****
VOLIM ZELJEZNICAR!!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 nov 2020, 15:15

Otišlo sve u ****. Treba ih i prozivati i ponižavati i još reći Ipetu da banuje stoku. Na lavor ili u Rajlovac pa zanovijetaj. Nema članske a hoće nekoga da tjera... ma mrš u 100 p**** materina.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 11 nov 2020, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 11 nov 2020, 15:16

delinjo je napisao/la:
11 nov 2020, 15:10
KANA je napisao/la:
11 nov 2020, 14:10
LjoZee je napisao/la:
11 nov 2020, 14:06

Za konkretan razlog moras pitati njega. Ne zelim to ja ovdje pisati.
Ovo "Boze sacuvaj" sam napisao jer nema se sta zaliti neko kome cilj nije da pise o klubu nego da vrijedja, izmislja. Uzeo je Brku na zub gdje je to bukvalno preslo u maltretiranje jer momak post od njega nije mogao napisati da se ne nakaci i proziva. Takvi se ne zali i takvi nisu "ludi ko struja" u pozitivnom smislu.
Nisi me skontao ,ne mislim da je bezveze banovan ali eto opet mi nije bio odvratan .Kako cu ga ja pitati? pa to je drug od tebe i tenisera valjda znate sto ne pise ako sam ja u pitanju otici cu
bezveze ????

Brku je prozivao svaki **** post bolan,**** te on treba i tebe banovati pa se lizi sa njim
prvo pazi malo kako pises ,drugo procitaj gore sta sam napisao

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 nov 2020, 15:18

Pazi mogu shvatitit da ti dokurci evo 9 godina bez titule,da si frustriran da kritikujes,i ja to radim ali da nekoga ismijavas za govor i slicne debilane,pa **** mater u sta se ovo pretvorilo..

E cuj pazi kak opises hah,buraz stavi se na brkino mjesto pa onda talasaj,ako ti se druzi sa njim trazi mu broj i kucajte na viberu ,nije nekog majka rodila da ga ismijava i proziva svaki dan.Ne mogu da vjerujem kakve gluposti citam od tebe zadnjih dana.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 nov 2020, 15:22

KANA je napisao/la:
11 nov 2020, 14:27
Ljoze ti opet ne kontas :facepalm: razumijem da je **** raju 90% ali sam iz dosta postova vidio (da je sa bjelava ili mejtasa )da zna neke ljude I da nije on toliki slager koliko se pravio kreten .Hajde nebitno zaboravi.
Iskreno da ti kazem boli me klinac koga on zna i odakle je. Da je pisao normalno i ponekad se salio kao svi mi nikakav problem. Nema pravo i nece nikog ponizavati i kaciti se bez razloga gdje mu mjesto nije. O postovima gdje pise "Amaw" i slicno da ne govorim. Banovan je i gotovo. Vratite se sad na Zelju ili na birtiju idite ako cete nastavljati o ovoj temi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 11 nov 2020, 15:25

delinjo je napisao/la:
11 nov 2020, 15:18
Pazi mogu shvatitit da ti dokurci evo 9 godina bez titule,da si frustriran da kritikujes,i ja to radim ali da nekoga ismijavas za govor i slicne debilane,pa **** mater u sta se ovo pretvorilo..

E cuj pazi kak opises hah,buraz stavi se na brkino mjesto pa onda talasaj,ako ti se druzi sa njim trazi mu broj i kucajte na viberu ,nije nekog majka rodila da ga ismijava i proziva svaki dan.Ne mogu da vjerujem kakve gluposti citam od tebe zadnjih dana.
opet nisi procitao :damn: kazem zasluzio je ban tu nema govora cak i nisam vidio post sta je razlog . Samo sam htio reci da je dosta bilo zajebancije misko itd i da mi je u tom svemu opet bio drag.Hajde sad ti meni objasni cemu ovo sa tvoje strane prema meni ?

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 nov 2020, 15:27

KANA je napisao/la:
11 nov 2020, 15:25
delinjo je napisao/la:

opet nisi procitao :damn: kazem zasluzio je ban tu nema govora cak i nisam vidio post sta je razlog . Samo sam htio reci da je dosta bilo zajebancije misko itd i da mi je u tom svemu opet bio drag.Hajde sad ti meni objasni cemu ovo sa tvoje strane prema meni ?
Zato sto opravdavas ismijaanje i ponizavanje nasih drugova sa foruma.Lako je tebi to pricati kada tebe ne uzima u svaki post i ne pokusava ti spustitit i ismijati,covjek nije mogao posta napisati da mu se ne nakaci,ako je tebi to ok onda ne znam..

A ti dobro znas koliko si dobar sa brkom i onda mu ovo uradis.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 11 nov 2020, 15:35

delinjo je napisao/la:
11 nov 2020, 15:27
KANA je napisao/la:
11 nov 2020, 15:25
delinjo je napisao/la:

Zato sto opravdavas ismijaanje i ponizavanje nasih drugova sa foruma.Lako je tebi to pricati kada tebe ne uzima u svaki post i ne pokusava ti spustitit i ismijati,covjek nije mogao posta napisati da mu se ne nakaci,ako je tebi to ok onda ne znam..
opet govoris nesto sto nisam rekao gdje ja opravdavam ? kazem opravdano ban sve uredu ali i mi smo njega dobro znali oprati i u tome je bilo dobre zajebancije i koliki god je kreten bio nije mi bio mrzak . A ti skocis na mene bez ijednog razloga :thumbdown: bas si me razocarao ali eto ignorisati cemo se i vozdra

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 11 nov 2020, 15:37

@Husika to je trenutno 'normalno' stanje i kao takvog ga treba prihvatiti. Ne može se ljudima reći šta će pisati i kako, a isto tako ni nama koji se ne slažemo sa takvim pisanjem. Ako pogledamo hronološki kako se razvijalo čudovište, vidjećemo da sa porastom mobitela od marku i širenjem dostupnog interneta, raste i broj 'navijača' ili bar onih koji se tako predstavljaju.

Opšte stanje je takvo a skroz druga tema recimo neki koji ismijavaju klub, pozivajući pred vječnu i proslavu drugog mjesta. Ti su drugi problem, kupljeni jeftino za druženje sa predsjednikom u grupi odabranih i podobnih sa 'nekog' foruma, za člansku kartu, koja je opet donacija naših navijača u neznanju da će se ista zloupotrijebiti.

Ti će lajat taman da smo sto puta prvi.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 nov 2020, 15:39

Dela ba guziš li šta što si nervozan :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 nov 2020, 15:42

Raonffa je napisao/la:
11 nov 2020, 15:39
Kana me sekira :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 nov 2020, 15:45

PravaRaja je napisao/la:
11 nov 2020, 15:37
@Husika to je trenutno 'normalno' stanje i kao takvog ga treba prihvatiti. Ne može se ljudima reći šta će pisati i kako, a isto tako ni nama koji se ne slažemo sa takvim pisanjem. Ako pogledamo hronološki kako se razvijalo čudovište, vidjećemo da sa porastom mobitela od marku i širenjem dostupnog interneta, raste i broj 'navijača' ili bar onih koji se tako predstavljaju.

Opšte stanje je takvo a skroz druga tema recimo neki koji ismijavaju klub, pozivajući pred vječnu i proslavu drugog mjesta. Ti su drugi problem, kupljeni jeftino za druženje sa predsjednikom u grupi odabranih i podobnih sa 'nekog' foruma, za člansku kartu, koja je opet donacija naših navijača u neznanju da će se ista zloupotrijebiti.

Ti će lajat taman da smo sto puta prvi.
Borićemo se svim sredstvima protiv debila. Bar ja hoću.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 nov 2020, 15:45

SudoHusika je napisao/la:
11 nov 2020, 15:15
Otišlo sve u ****. Treba ih i prozivati i ponižavati i još reći Ipetu da banuje stoku. Na lavor ili u Rajlovac pa zanovijetaj. Nema članske a hoće nekoga da tjera... ma mrš u 100 p**** materina.
Ne vidim potrebu da se od zvanicnih stranica pravi Sjeverna Koreja i da se filtriraju komentari ili jos gore da se zabrane. Svaki navijac ima pravo da ako zeli ostavi komentar, krtikuje, pohvali. Raspolozenje i komentari zavise iskljucivo od rezultata i to je uvijek. Kad se izgubi bit ce 300+ negativnih, kad se pobijedi bit ce toliko pozitivnih i to na svakom postu dok ne dodje poraz ili pobjeda neka. To je tako i to ne mozes promijeniti pogotovo kad imas najvise pratitelja u drzavi 51k na instagramu i preko 190k na fb.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 11 nov 2020, 15:47

delinjo je napisao/la:
11 nov 2020, 15:42
Raonffa je napisao/la:
nije brate zaletio si se nisi ni procitao sta sam napisao mislis da ga ja opravdavam, pisaj ga nego eto bio je drugaciji i u tom svemu koliko je raju **** mi je bio i simpatican nista drugo .A ti me napao a tebe sam smatrao opet drugom .

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 nov 2020, 15:47

KANA je napisao/la:
11 nov 2020, 15:47
delinjo je napisao/la:
11 nov 2020, 15:42
Raonffa je napisao/la:
nije brate zaletio si se nisi ni procitao sta sam napisao mislis da ga ja opravdavam, pisaj ga nego eto bio je drugaciji i u tom svemu koliko je raju **** mi je bio i simpatican nista drugo .A ti me napao a tebe sam smatrao opet drugom .
Znasa da te volim al ime iznerviralo sto branis tog kloca,samo da se stavis u brkicinu situaciju sve bi ti bilo jasno.Haj nacemo vise o tome
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 nov 2020, 15:48

Prestanite vas dvojica. Tema nije o vasem odnosu i ko koga gotivi i ko je koga razocarao. Imate birtiju pa tamo o tome.

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 11 nov 2020, 15:52

Da, to se na zvaničnoj ne može i ne treba mijenjati ali da je odvratno, jeste. Ima jedan kojeg sam upratio, moler u Švicarskoj, iz Krajine čini mi se. Kad se taj upali, gori zvanična i svakom je loncu poklopac, a ruku dajem da ni na jednoj utakmici nije bio.

Ni to nije ok.

@Husika šta ćeš takvima, prodali se za druženje sa predsjednikom i kartu. To je to, da ga biješ, ne ide. Sreća pa je većina prepoznala šta se radi, pa digli sidro na vrijeme.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 nov 2020, 15:55

SudoHusika je napisao/la:
11 nov 2020, 15:09
PravaRaja je napisao/la:
11 nov 2020, 14:37
braco je napisao/la:
11 nov 2020, 14:34

Da je internet postojao prije 30-40-50 godina yebavalo bi se od do i Ivici i Ribaru i Baždareviću itd.

Postalo je degutantno čitati komentare pojedinaca, nažalost to je tako. Utakmice se gledaju da bi vidjeli kiks i vazili a ne zbog ljubavi i užitka.
**** majku, kako su se ljudi uobrazili. Gdje je ona solidarnost i empatija i razumijevanje što nas je godinama krasilo?
Kada neki čoban iz dijaspore napiše "šta je hoćemo titulu gdje je fudbol amawe," kosa mi se nadigne na glavi. Ja ne pamtim da su raja ikada ovako bila zagrižena i agresivna. Isto kao da smo mi Juventus pa ono navikli na titule kroz historiju. Imamo ih 8 u 100 godina postojanja, to je u prosjeku svakih 12 godina po jedna. Nego Amar nas razmazio, tj ove budale, pa hoće svake godine duple krune. A slijepi kod očiju, ne vide kakvu smo nepravdu doživjeli počevši od bijeljine pa do prošle godine gdje su nam na onakav način uskratili borbu za oba trofeja.

Drago mi je što je @balkanika spomenuo ovu temu, mislim da bi se oko ovoga moglo jako puno polemisati. Kako je ta smiješna kampanja neprijatelja kluba uzela maha, govori podatak da su više i ptice na grani počele jaukati "amawe kamataru i amawe gdje je fudbol." Djecu sretneš u parku od 10 godina i oni mjaukaju kako je neko nekoga tužio, kamatario, obećao titulu, drugo mjesto i kup smo kao već imali. A niko ne spominje promašene investicije i bacanje niz vodu milione Željinih para. A 2016 i činjenica da se nismo plasirali u Evropu kao da ne postoji u historiji kluba. Vrlo zanimljivo. I ko po zlu, uvijek neki iz nekih manjih mjesta širom BiH kao i kvazi navijači iz Slovenije. (Da mi se ne uvrijede iskreni Željovci širom BiH, znaju na koga mislim). Zanimljivo stare mi moje.
Sto se tice navijaca iz manjih sredina (u toj sam skupini) ne treba etiketirati. Ova dva, tri mamlaza su samo instrument ovih podmuklijih koje poturaju u njihovo ime. Kupe im kartu, provozaju po Sarajevu, postave za moderatora...da se osjecaju bitni. Onda ih puste da laju. A Slovenac je provaljeni kvazimenadzer.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 nov 2020, 15:57

Ipak ste u pravu @ljoze i @PravaRaja. Da Bog sačuva nas od nas samih, s neprijateljima ćemo lahko.

@voltron30 nemoj da se nađeš prozvanim brate, nisam na prave Željovce mislio tako mi Boga. Znaš kome je upućeno, ovim hakerima iz Breze i sličnima što za dnevnicu urnišu po klubu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zeljooo13 i 14 gostiju.