Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Harun je kocijas ... 

Dj Cooper 12p, 4sk, 11 ast
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
opet pismo Trnovcevica u medije ponovo slucaj Preldzic i USaid 

Ja samo jedva cekam da Harun ode pa da vidim kako cete pisati kad ne budemo imali ni omladinske kategorije ni trenere ni pripreme onda cu cekat vas pametne i postene 

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
mozda cak ni drzave ne bude ako harun ode ja sam tako cuo ne znam jel istinagrgr je napisao/la:Ja samo jedva cekam da Harun ode pa da vidim kako cete pisati kad ne budemo imali ni omladinske kategorije ni trenere ni pripreme onda cu cekat vas pametne i postene

nek on suti i radi svoj posao i mirna bosna nije mu ovo zvijezda mozes biti ti
You are someone else I am still right here
fera je napisao/la:mozda cak ni drzave ne bude ako harun ode ja sam tako cuo ne znam jel istinagrgr je napisao/la:Ja samo jedva cekam da Harun ode pa da vidim kako cete pisati kad ne budemo imali ni omladinske kategorije ni trenere ni pripreme onda cu cekat vas pametne i postene![]()
nek on suti i radi svoj posao i mirna bosna nije mu ovo zvijezda mozes biti ti

A evo Enes mu se servirao na stolu, neka samo pokaže kako je poslao zahtijev/potvrdu da je Emir bio registrovan kod nas
Ali nešto kao da tog zahtijeva nije bilo mada je tada u novinama izjavljivao kako je on sa svoje strane sve odradio
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Meni samo nije jasno kako likovi kao vas 2 npr koji dobro znate u kakvom stanju je bio KS prije haruna mozete bit protiv njega a imat neku blagu naklonost prema Enesu...Sad ce ispast da je Harun prodavo nase igrace a Enes ih vraca u bosnu, ok kontam Harun ima preglupih u najmanju ruku djetinjastih poteza ali mislim da je uradio za ovih par godina vise nego sto se uradilo od rata... Ja sam za njega samo zbog toga , jer garantujem ako ode da ovo sve nece bit na ovakvom nivou ustvair pitanje je da li ce bit na bilo kakvom nivou , ko ce tada doci da organizuje EB za mlade ? Juka i Enes ? Meni je prvenstveno apsurdno da se menadzer jednog igraca koji na kraju krajeva ima 2 ili kolko vec nastupa za seniorsku ekipu mijesa u rad saveza i svega ostalog , Enes je dokazani lopov i prevarant koji je iskoristio nemar saveza da bi sebi obezbjedio odredjenu finacijsku korist sto je cinjenica ... On se u ovim novinama sada pojavljuje kao heroj koji je ukazao kolko se nije radilo i koji hoce sad da to okrene sve u drugom smijeru , dok je covjek koji je godinama gradio nesto ( sad kako i na koji nacin manje bitno ) izdajica i prevarant. Apsurdno , slazem se da se trebaju prestat prepucavat preko medija na kraju krajeva to je privatna tuzba sve sto zeli reci u medijima moze iznjeti na sudu i slicno , ja cisto sumnjam da je harun u tolkoj mjeri glup da pokrece neku tuzbu u kojoj se moze dokazat da je on kriv i da to jest uradio sto mi je totalno kontradiktorno ali nije ni bitno. Ja sam za savez dok se radi kad Harun prestane radit tad nek i on ide u k lijepi...nerminh74 je napisao/la:fera je napisao/la:mozda cak ni drzave ne bude ako harun ode ja sam tako cuo ne znam jel istinagrgr je napisao/la:Ja samo jedva cekam da Harun ode pa da vidim kako cete pisati kad ne budemo imali ni omladinske kategorije ni trenere ni pripreme onda cu cekat vas pametne i postene![]()
nek on suti i radi svoj posao i mirna bosna nije mu ovo zvijezda mozes biti ti![]()
A evo Enes mu se servirao na stolu, neka samo pokaže kako je poslao zahtijev/potvrdu da je Emir bio registrovan kod nas
Ali nešto kao da tog zahtijeva nije bilo mada je tada u novinama izjavljivao kako je on sa svoje strane sve odradio
Meni samo nije jasno kako likovi kao vas 2 npr koji dobro znate u kakvom stanju je bio KS prije haruna mozete bit protiv njega a imat neku blagu naklonost prema Enesu...Sad ce ispast da je Harun prodavo nase igrace a Enes ih vraca u bosnu, ok kontam Harun ima preglupih u najmanju ruku djetinjastih poteza ali mislim da je uradio za ovih par godina vise nego sto se uradilo od rata... Ja sam za njega samo zbog toga , jer garantujem ako ode da ovo sve nece bit na ovakvom nivou ustvair pitanje je da li ce bit na bilo kakvom nivou , ko ce tada doci da organizuje EB za mlade ? Juka i Enes ? Meni je prvenstveno apsurdno da se menadzer jednog igraca koji na kraju krajeva ima 2 ili kolko vec nastupa za seniorsku ekipu mijesa u rad saveza i svega ostalog , Enes je dokazani lopov i prevarant koji je iskoristio nemar saveza da bi sebi obezbjedio odredjenu finacijsku korist sto je cinjenica ... On se u ovim novinama sada pojavljuje kao heroj koji je ukazao kolko se nije radilo i koji hoce sad da to okrene sve u drugom smijeru , dok je covjek koji je godinama gradio nesto ( sad kako i na koji nacin manje bitno ) izdajica i prevarant. Apsurdno , slazem se da se trebaju prestat prepucavat preko medija na kraju krajeva to je privatna tuzba sve sto zeli reci u medijima moze iznjeti na sudu i slicno , ja cisto sumnjam da je harun u tolkoj mjeri glup da pokrece neku tuzbu u kojoj se moze dokazat da je on kriv i da to jest uradio sto mi je totalno kontradiktorno ali nije ni bitno. Ja sam za savez dok se radi kad Harun prestane radit tad nek i on ide u k lijepi...[/quote]
Sve stoji kako je i napisano. Kada e samo sjetim u kojem je rasulu naša košarka do prije 3 godine.
Sve stoji kako je i napisano. Kada e samo sjetim u kojem je rasulu naša košarka do prije 3 godine.
grgr ma kakav enes nisam ja na njegovoj strani isti su oni ovaj prije unistavao bh kosarku harun sad...
You are someone else I am still right here
To sto je Harun uradio za BH kosarku mu niko ne osporava, isto kao sto niko ne dize u nebesa Enesa Trnocevica. Poenta je u tome da je Harun pricao na sav glas protiv svih u slucaju Preldzic, te da je on radio sve moguce i nemoguce da ga se dovede pod nasu zastavu, a sada nije u stanju da prilozi najosnovniju dokumentaciju koja potkrijepljuje ono sto je govorio.grgr je napisao/la: Meni samo nije jasno kako likovi kao vas 2 npr koji dobro znate u kakvom stanju je bio KS prije haruna mozete bit protiv njega a imat neku blagu naklonost prema Enesu...Sad ce ispast da je Harun prodavo nase igrace a Enes ih vraca u bosnu, ok kontam Harun ima preglupih u najmanju ruku djetinjastih poteza ali mislim da je uradio za ovih par godina vise nego sto se uradilo od rata... Ja sam za njega samo zbog toga , jer garantujem ako ode da ovo sve nece bit na ovakvom nivou ustvair pitanje je da li ce bit na bilo kakvom nivou , ko ce tada doci da organizuje EB za mlade ? Juka i Enes ? Meni je prvenstveno apsurdno da se menadzer jednog igraca koji na kraju krajeva ima 2 ili kolko vec nastupa za seniorsku ekipu mijesa u rad saveza i svega ostalog , Enes je dokazani lopov i prevarant koji je iskoristio nemar saveza da bi sebi obezbjedio odredjenu finacijsku korist sto je cinjenica ... On se u ovim novinama sada pojavljuje kao heroj koji je ukazao kolko se nije radilo i koji hoce sad da to okrene sve u drugom smijeru , dok je covjek koji je godinama gradio nesto ( sad kako i na koji nacin manje bitno ) izdajica i prevarant. Apsurdno , slazem se da se trebaju prestat prepucavat preko medija na kraju krajeva to je privatna tuzba sve sto zeli reci u medijima moze iznjeti na sudu i slicno , ja cisto sumnjam da je harun u tolkoj mjeri glup da pokrece neku tuzbu u kojoj se moze dokazat da je on kriv i da to jest uradio sto mi je totalno kontradiktorno ali nije ni bitno. Ja sam za savez dok se radi kad Harun prestane radit tad nek i on ide u k lijepi...
Na stranu dakle njegove zasluge, one mu se ne osporavaju, no ako ispadne tacno da je on kumovao tome da Preldzic zaigra za Tursku tako sto je zazmirio na sekund i dopustio da mu se usput ubaci u dzep dio kolaca, onda zaista ne mogu reci da je on covjek koji radi ISKLJUCIVO u interesu nase kosarke.
Mi kao narod smo skloni idealiziranju pojedinaca, a Harun je kroz mnoge dobre stvari koje je uradio stekao taj status kod vecine, a mozda ga, ukoliko se tvrdnje Enesa dokazu kao istinite, nije zasluzio.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nije možda nego sigurno ga nije zaslužio ako ne dokaže suprotno za preldzica. Jer ako je primio 300k plus redovne plate i premije, onda je on malo posla uradio za te pare. Ispostavi li se tacnim da je primio pare, sve ovo do sada urađeno pada u vodu i biće zapamćen kao i Usanovic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
13.3.2015.
Enisey 78 - 68 Frankfurt / Elmedin Kikanović - 31 minuta, 10 poena, 3 asistencije, 2 skoka, 3 izgubljene lopte, index 12
DJ Cooper* - 29 minuta, 6 poena, 9 asistencija, 4 skoka, 2 izgubljene lopte, index 14
CSM Oradea 104 - 97 BCM Pitesti / Marko Šutalo - 32 minute, 15 poena, 2 skoka
Enisey 78 - 68 Frankfurt / Elmedin Kikanović - 31 minuta, 10 poena, 3 asistencije, 2 skoka, 3 izgubljene lopte, index 12
DJ Cooper* - 29 minuta, 6 poena, 9 asistencija, 4 skoka, 2 izgubljene lopte, index 14
CSM Oradea 104 - 97 BCM Pitesti / Marko Šutalo - 32 minute, 15 poena, 2 skoka
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Što je Vrabca krenulo protiv Albe 18 poena, ali zanimljivo 3/3 slobodna. 

Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Daj linkkim je napisao/la:Što je Vrabca krenulo protiv Albe 18 poena, ali zanimljivo 3/3 slobodna.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Potpis.Nema daljnje rasprave kad se ovo procita,ali ljudi zaborave sve sto se desilo.Takodje,mogu i dodati,a spletom okolnosti to znam,da covjek marke nije uzeo i da cesto posudjuje iz svojih privatnih izvora ne bi li doprinio reprezentaciji,a kasnije to teskom mukom vraca.Samo se treba prisjetiti da su i neki nasi reprezentativci posudjivali i davali svoje pare.Covjek sa 300k u dzepu i imalo obraza to ne bi dozvolio,ma kakav lopov bio...grgr je napisao/la:Meni samo nije jasno kako likovi kao vas 2 npr koji dobro znate u kakvom stanju je bio KS prije haruna mozete bit protiv njega a imat neku blagu naklonost prema Enesu...Sad ce ispast da je Harun prodavo nase igrace a Enes ih vraca u bosnu, ok kontam Harun ima preglupih u najmanju ruku djetinjastih poteza ali mislim da je uradio za ovih par godina vise nego sto se uradilo od rata... Ja sam za njega samo zbog toga , jer garantujem ako ode da ovo sve nece bit na ovakvom nivou ustvair pitanje je da li ce bit na bilo kakvom nivou , ko ce tada doci da organizuje EB za mlade ? Juka i Enes ? Meni je prvenstveno apsurdno da se menadzer jednog igraca koji na kraju krajeva ima 2 ili kolko vec nastupa za seniorsku ekipu mijesa u rad saveza i svega ostalog , Enes je dokazani lopov i prevarant koji je iskoristio nemar saveza da bi sebi obezbjedio odredjenu finacijsku korist sto je cinjenica ... On se u ovim novinama sada pojavljuje kao heroj koji je ukazao kolko se nije radilo i koji hoce sad da to okrene sve u drugom smijeru , dok je covjek koji je godinama gradio nesto ( sad kako i na koji nacin manje bitno ) izdajica i prevarant. Apsurdno , slazem se da se trebaju prestat prepucavat preko medija na kraju krajeva to je privatna tuzba sve sto zeli reci u medijima moze iznjeti na sudu i slicno , ja cisto sumnjam da je harun u tolkoj mjeri glup da pokrece neku tuzbu u kojoj se moze dokazat da je on kriv i da to jest uradio sto mi je totalno kontradiktorno ali nije ni bitno. Ja sam za savez dok se radi kad Harun prestane radit tad nek i on ide u k lijepi...
NEZALAGANJE je napisao/la:Potpis.Nema daljnje rasprave kad se ovo procita,ali ljudi zaborave sve sto se desilo.Takodje,mogu i dodati,a spletom okolnosti to znam,da covjek marke nije uzeo i da cesto posudjuje iz svojih privatnih izvora ne bi li doprinio reprezentaciji,a kasnije to teskom mukom vraca.Samo se treba prisjetiti da su i neki nasi reprezentativci posudjivali i davali svoje pare.Covjek sa 300k u dzepu i imalo obraza to ne bi dozvolio,ma kakav lopov bio...grgr je napisao/la:Meni samo nije jasno kako likovi kao vas 2 npr koji dobro znate u kakvom stanju je bio KS prije haruna mozete bit protiv njega a imat neku blagu naklonost prema Enesu...Sad ce ispast da je Harun prodavo nase igrace a Enes ih vraca u bosnu, ok kontam Harun ima preglupih u najmanju ruku djetinjastih poteza ali mislim da je uradio za ovih par godina vise nego sto se uradilo od rata... Ja sam za njega samo zbog toga , jer garantujem ako ode da ovo sve nece bit na ovakvom nivou ustvair pitanje je da li ce bit na bilo kakvom nivou , ko ce tada doci da organizuje EB za mlade ? Juka i Enes ? Meni je prvenstveno apsurdno da se menadzer jednog igraca koji na kraju krajeva ima 2 ili kolko vec nastupa za seniorsku ekipu mijesa u rad saveza i svega ostalog , Enes je dokazani lopov i prevarant koji je iskoristio nemar saveza da bi sebi obezbjedio odredjenu finacijsku korist sto je cinjenica ... On se u ovim novinama sada pojavljuje kao heroj koji je ukazao kolko se nije radilo i koji hoce sad da to okrene sve u drugom smijeru , dok je covjek koji je godinama gradio nesto ( sad kako i na koji nacin manje bitno ) izdajica i prevarant. Apsurdno , slazem se da se trebaju prestat prepucavat preko medija na kraju krajeva to je privatna tuzba sve sto zeli reci u medijima moze iznjeti na sudu i slicno , ja cisto sumnjam da je harun u tolkoj mjeri glup da pokrece neku tuzbu u kojoj se moze dokazat da je on kriv i da to jest uradio sto mi je totalno kontradiktorno ali nije ni bitno. Ja sam za savez dok se radi kad Harun prestane radit tad nek i on ide u k lijepi...
Niko nije na strani Enesa,ali nije ni Harun cist

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.