FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Format
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Format » 24 mar 2014, 16:56

Armala je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ispali su pičići jer, ako su vec otvorili jug, onda su trebali staviti istu cijenu kao i za sjever... Tako da po meni ta hinjavost ponistava dobru odluku da se otvori jug pa ga dodje na isto... SVI NA JUG !!!
Kako dodje isto kad je po pravilima jug trebao biti zatvoren jer je to de facto gostujuca tribina ali smo je otvorili zbog rupe u zakonu moze se reci i zbog cega cemo najvjerovatnije biti kaznjeni i ti kazes isto dodje, e svasta
Sta ti mislis da su oni glupi,znaju nek dodje 1000manijaka to je 10 000 maraka ,a na kaznu nek ode 3000 ,opet na konju.
Zeljeznicar! 1921 !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 mar 2014, 16:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ispali su pičići jer, ako su vec otvorili jug, onda su trebali staviti istu cijenu kao i za sjever... Tako da po meni ta hinjavost ponistava dobru odluku da se otvori jug pa ga dodje na isto... SVI NA JUG !!!
e jbg da je isto nije...15 i 10 nije isto brate..nije se ni vasha uprava bas nesto pokazala u ljubaznosti...
znas da se pare uzimaju samo na derbiju..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 mar 2014, 16:59

Neandertalac je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Samo sto je dio tribine na kojoj si ti bio uslovan za ljude, ovaj gdje smo mi nije.
Ma bogati . To vam je vjecito razlog za podmetanja . Nego reci mi jesi li i ti dao Blekicu tri km da na plazmi gledas utakmicu i pljeskao rukuicma uzvikivajuci ; Zijad Blekic ... Pitarskoj demagogiji nikad kraja , plitka pamet i kratko pamcenje ...
Zbog ovakvih treba zatvoriti i južnu trebinu pa neka sa Amawom preko tranzistora sluša prijenos tekme. Ti što pričaš o podmetanjima fino dođi u onu asfaltiranu zdneku kada je krcata pa onda palamudi o razlozima.
btw.
Željovci što krenu prema Koševu neka ponesu repa trebat će našoj upravi za neke stvari ;)
SRETAN BROJ - 1725

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 mar 2014, 17:00

Armala je napisao/la:
Kako dodje isto kad je po pravilima jug trebao biti zatvoren jer je to de facto gostujuca tribina ali smo je otvorili zbog rupe u zakonu moze se reci i zbog cega cemo najvjerovatnije biti kaznjeni i ti kazes isto dodje, e svasta
Dodje na isto jer ste picici stavili visu cijenu nego za identicnu tribinu sjever, tako da jedna losa odluka ponistava onu dobru... Jug nije gostujuca tribina, to je ona za koju klub odredi da je takva, npr. sada je odlucio da je to jugozapad i ogradjena ce biti, i to je odlicna odluka, da privuku navijace Zelje, ali tu dobru odluku "ponistava" ta hinjava... Nadam se da si sada skont'o...

@harisfcb, vi meni stvarno niste jasni, isto djeca, jesu li na Grbavici sjever i jug identicni? (NISU) Jesu li na Hadisonu identicni (JESU), prema tome KULTURNO bi bilo da budu identicne cijene... Meni ne smeta cijena, ja sam isao i na zapad kad je bila zabrana, samo kazem da su ispali pickice jer ako su vec donijeli dobru odluku da otvore jug onda su trebali i staviti cijenu kao i za sjever jer su uslovi identicni, ali to je ona mahalska kompleksaska misao Dine Feninga...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 mar 2014, 17:03

Kako bi ono vas menadzer rekao: Nasa kafana, nasa pravila.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 24 mar 2014, 17:04

Dodje a isto jer ste picici stavili visu cijenu nego za identicnu tribinu sjever, tako da jedna losa odluka ponistava onu dobru... Jug nije gostujuca tribina, to je ona za koju klub odredi da je takva, npr. sada je odlucio da je to jugozapad i ogradjena ce biti, i to je odlicna odluka, da privuku navijace Zelje, ali tu dobru odluku "ponistava" ta hinjava... Nadam se da si sada skont'o...

@harisfcb, vi meni stvarno niste jasni, isto djeca, jesu li na Grbavici sjever i jug identicni? (NISU) Jesu li na Hadisonu identicni (JESU), prema tome KULTURNO bi bilo da budu identicne cijene... Meni ne smeta cijena, ja sam isao i na zapad kad je bila zabrana, samo kazem da su ispali pickice jer ako su vec donijeli dobru odluku da otvore jug onda su trebali i staviti cijenu kao i za sjever jer su uslovi identicni, ali to je ona mahalska kompleksaska misao Dine Feninga...[/quote]
ma ti si stvarno nedokazan, ne moze se tebi objasniti da ne pise da jee jug gostujuca tribina, jer ima zabrana... necu se nastavljat, vidimo se u srijedu aBD ...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 mar 2014, 17:09

Sarajlijc@ je napisao/la:Kako bi ono vas menadzer rekao: Nasa kafana, nasa pravila.
Ne kontaju to oni opet. Oni bi gazdovali i postavljali pravila u tuđoj kući, e neće moći. Nego ili se prilagodi ili furaj tamo gdje misliš da ti je bolje. Još će govoriti poslije tekme pu hebem ti ovo ono za šta sam dao cenera.
SRETAN BROJ - 1725

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 mar 2014, 17:12

Cuj vaša :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sluzbeno i pravno ste samo domacini ovu utakmicu na tom stadionu... To je vase koliko i Old Trafford Zeljin... :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 mar 2014, 17:13

Baja_Zvjerka je napisao/la:Cuj vaša :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sluzbeno i pravno ste samo domacini ovu utakmicu na tom stadionu... To je vase koliko i Old Trafford Zeljin... :D
Nije ako ce ti biti lakse, ali opet ces dati 10 km hehehe :mrgreen:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 mar 2014, 17:14

:oops: Nije frka, ima se, moze se... Ja ne pricam da je skupo, vec da je hinjski odradjeno...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 24 mar 2014, 17:19

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Armala je napisao/la:
Dodje na isto jer ste picici stavili visu cijenu nego za identicnu tribinu sjever, tako da jedna losa odluka ponistava onu dobru... Jug nije gostujuca tribina, to je ona za koju klub odredi da je takva, npr. sada je odlucio da je to jugozapad i ogradjena ce biti, i to je odlicna odluka, da privuku navijace Zelje, ali tu dobru odluku "ponistava" ta hinjava... Nadam se da si sada skont'o...

.

Da te pitam nesto, da li bi imali istu podrsku na zapadu koji 15 nego u ovoj situaciji na jugu koji je 10?
Ako mi odgovoris da bi imali istu podrsku, onda bi doslo na isto.
A mani me se te price o hinjaluku i slicno, pa mi smo znali placati 15 na Grbavici
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 24 mar 2014, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 mar 2014, 17:19

Baja_Zvjerka je napisao/la::oops: Nije frka, ima se, moze se... Ja ne pricam da je skupo, vec da je hinjski odradjeno...
MA ajde **** hinjaluk..shvatam ja tebe..al kazem ti bolje 10 nego 15 ..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 mar 2014, 17:20

Baja_Zvjerka je napisao/la::oops: Nije frka, ima se, moze se... Ja ne pricam da je skupo, vec da je hinjski odradjeno...
Znamo da imate zato i postavljamo ovolike cijene karti za jug :lol: . Opet moram ponoviti, moraš shvatiti da nam treba vaša lova za neke stvari sa strane.
SRETAN BROJ - 1725

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 24 mar 2014, 17:23

pitic je napisao/la:
Znamo da imate zato i postavljamo ovolike cijene karti za jug :lol: . Opet moram ponoviti, moraš shvatiti da nam treba vaša lova za neke stvari sa strane.
Za par kola ce opet derbi na Grbavici pa bi mogli te pare vratiti visestruko.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 mar 2014, 17:26

champions1921 je napisao/la:
pitic je napisao/la:

Mozda. :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 mar 2014, 17:29

champions1921 je napisao/la:
pitic je napisao/la:

:lol: Hoće li to Amaw cijene karti za revanš u ligi dići na cvaju ili trajnciku :lol: Ma najbolje bi mu bilo da javno kaže nemojte pitari ni dolaziti gadite mi se :lol: . Ma nije problem koliko god bile čika Tan će karte na Grbi finansirati.
SRETAN BROJ - 1725

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 24 mar 2014, 17:29

S gospodom gospodski sa hinjama hinjski.

Ipak, vi ste favoriti.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 24 mar 2014, 17:35

@pitic

Jarane tebe je AmaW zlostavljao kad si bio mali izgleda ? Ohladi malo bas si naporan neki lik. U svakom drugom postu ima AmaW, koja je to bolest Boga pitaj!
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 24 mar 2014, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 mar 2014, 17:36

pitar079 je napisao/la:S gospodom gospodski sa hinjama hinjski.

Ipak, vi ste favoriti.
naravno, sve ispod 4 gola u vasoj mrezi je neuspjeh
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 mar 2014, 17:39

Vidis kako se fino jave svi ovi sto im Zeljo godinama bol nanosi i komplekse nabija . Taman kad covjek pomisli da moze sa vama graditi neke odnose , vi pokazete svoje pravo lice . Evo recimo na utakmici protiv Olimpica ste lajali gadosti , kao i prije , protiv dvojice Osima , gadosti za koje bas moras biti djubre i moralni patuljak da ih izgovoris . Samo primjer dajem , koliko nas mrzite , iz raloga zato sto vas rezultatski *aramo godinama , i nastavicemo vas *arati , jer vi to zasluzujete , a vi nastavite sa ovim igrama , psovanjima , i medijskim igrama Dine tranvestita poslije losih rezulata . Svakako armija istih kao i on sipu to godinama ... Divovi ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.