FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bordobijeli » 24 mar 2014, 14:08

stvarno ne kontam zbog cega se toliko bunite ,pa zabrana je gostujucih navijaca i komotno smo mogli zatvoriti jug i mora li bi ici na zapad ,a cijena od 10 km je realna za derby i sjever je 7 km .ja vec godinama na grbavici plačam ulaz 15 km .bezz vam je prica

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 mar 2014, 14:09

bagrcavi je napisao/la:Cijena je normalna.
Nije fazon u cijeni , nego je stvar u provokaciji . Ko ne vidi sta sve rade pitari , taj je corav kod ociju !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 mar 2014, 14:18

Opet sudi Valjic kao i na Grbavici. Daj Boze da budemo imali sudjenje kao sto su pitari imali na Grbavici.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 mar 2014, 14:23

Odnese Kerla i loptu i Zolotica, i neka je.

Vec ste uzeli cijenu ulaznice kao izgovor za ne dolazak.
NO PYRO NO PARTY

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 mar 2014, 14:41

ima li sta novo u vezi ekipe, sa kakvim igrackim kadrom raspolazemo za utakmicu? ko nam je sve rovit i povrijedjen?
Volim te Zeljo!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 mar 2014, 14:46

Vidjet cemo u Srijedu je li dobra.

@Neandertalac - Apsolutno se slazem sa tobom. +1

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 mar 2014, 14:52

Ako ovakvo vrijeme bude iste su nam sanse za prolaz , po ovakvom se tesko moze igrati i teren ce biti natopljen. Ko bude snalazljiviji proce dalje.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 mar 2014, 15:00

Svaka cast navijacima koji su nakon Sirokog optimisticni sto se utakmice u Srijedu tice...
Sve ispod tri gola ce za nas biti uspijeh i ja jos dalje ne mogu da vjerujem da smo bili toliko glupi i da smo prednost od 5 bodova uspijeli prosuti za dva kola.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 mar 2014, 15:01

Neandertalac je napisao/la:
Nije fazon u cijeni , nego je stvar u provokaciji . Ko ne vidi sta sve rade pitari , taj je corav kod ociju !
Bgti kakvu smo to mi cijenu imali na Grbavici? Nisam primjetio da se pretjerano zalilo. :?
#divovi

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 24 mar 2014, 16:00

Ko zna sta ce bit do kraja ,bit ce tu jos svasta. Kvesa i Benjo nam trebaju. Svi prepisali Sirokom da ce prvak bit.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 mar 2014, 16:03

moustapha je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Bgti kakvu smo to mi cijenu imali na Grbavici? Nisam primjetio da se pretjerano zalilo. :?
Istu kao i ja , na istoj tribini . Ali nije to poenta , nego konstatne provokacije smrada Dine od pocetka sezone , kontra Sampiona ... a hebo 2-3 marke vise , nije to neka pljacka , znam dobro sta pricam ...

UPRAVA NAPOLJE!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 24 mar 2014, 16:08

Al ublehaš dino i co. ovo su taktički odigrali tako da naš klub ne može ništa uraditi po pitanju svojih navijača jer je ovom zabranom stavljena omča oko ruku onih koji bi trebali da zaštite gostujuće navijače, a naš klub je poznat po tome da rijetko kad stane u zaštitu svojih navijača..
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 mar 2014, 16:09

amerosm je napisao/la:Svaka cast navijacima koji su nakon Sirokog optimisticni sto se utakmice u Srijedu tice...
Sve ispod tri gola ce za nas biti uspijeh i ja jos dalje ne mogu da vjerujem da smo bili toliko glupi i da smo prednost od 5 bodova uspijeli prosuti za dva kola.
Ista stvar vam se desila i na pocetku sezone.Vi nakon 3 kola imali 9 mi 4 boda i nakon 2 kola smo vas stigli kao i sad.
A tad smo vec nakon 8 kola bili u plusu 4.
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 mar 2014, 16:12

Samo sto je dio tribine na kojoj si ti bio uslovan za ljude, ovaj gdje smo mi nije.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 mar 2014, 16:16

Sarajlijc@ je napisao/la:Samo sto je dio tribine na kojoj si ti bio uslovan za ljude, ovaj gdje smo mi nije.
Ma bogati . To vam je vjecito razlog za podmetanja . Nego reci mi jesi li i ti dao Blekicu tri km da na plazmi gledas utakmicu i pljeskao rukuicma uzvikivajuci ; Zijad Blekic ... Pitarskoj demagogiji nikad kraja , plitka pamet i kratko pamcenje ...

UPRAVA NAPOLJE!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 mar 2014, 16:24

A koja su podmetanja ovdje ? Da imate pravo regularno biti na utakmici vjerovatno bi vam i jug jeftiniji bio.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 mar 2014, 16:49

Smjesan si...trebali smo samo jugozapad otvoriti i staviti 15 KM..de malo razmisljaj ljudski i mozgom molim te..
ovako vam je isplatnije..ili ti imas problema sa sabiranjem..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 mar 2014, 16:51

Ispali su pičići jer, ako su vec otvorili jug, onda su trebali staviti istu cijenu kao i za sjever... Tako da po meni ta hinjavost ponistava dobru odluku da se otvori jug pa ga dodje na isto... SVI NA JUG !!!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 24 mar 2014, 16:53

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ispali su pičići jer, ako su vec otvorili jug, onda su trebali staviti istu cijenu kao i za sjever... Tako da po meni ta hinjavost ponistava dobru odluku da se otvori jug pa ga dodje na isto... SVI NA JUG !!!
Kako dodje isto kad je po pravilima jug trebao biti zatvoren jer je to de facto gostujuca tribina ali smo je otvorili zbog rupe u zakonu moze se reci i zbog cega cemo najvjerovatnije biti kaznjeni i ti kazes isto dodje, e svasta

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 24 mar 2014, 16:55

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ispali su pičići jer, ako su vec otvorili jug, onda su trebali staviti istu cijenu kao i za sjever... Tako da po meni ta hinjavost ponistava dobru odluku da se otvori jug pa ga dodje na isto... SVI NA JUG !!!
cekaj ba, mjesas stvari, je su li jug i sjever na prosloj utakmici kod vas imali istu cijenu, ako jesu izvinjavam se, neces da otvoris oci, ZABRANA ZA GOSTUJUCE NAVIJACE i dalje je na snazi, i uprava FKS je otvorila kapije svih tribina, tj. bujrum ako hoces na sjever ako hoces na jug, niko ti ne brani... da NEMA ZABRANE cijena za sjever bi morala biti ista kao i za jug... Zapad je kod vas bio 20 KM, vidim ovdje je jeftinije, samo sto je stavljen onaj dio gdje vi obicno budete odvojeno.... ako ti je vec zao cenera a gleda ti se utakmica, ja cu ti kartu kupiti...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.