FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
stvarno ne kontam zbog cega se toliko bunite ,pa zabrana je gostujucih navijaca i komotno smo mogli zatvoriti jug i mora li bi ici na zapad ,a cijena od 10 km je realna za derby i sjever je 7 km .ja vec godinama na grbavici plačam ulaz 15 km .bezz vam je prica
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije fazon u cijeni , nego je stvar u provokaciji . Ko ne vidi sta sve rade pitari , taj je corav kod ociju !bagrcavi je napisao/la:Cijena je normalna.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Opet sudi Valjic kao i na Grbavici. Daj Boze da budemo imali sudjenje kao sto su pitari imali na Grbavici.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Odnese Kerla i loptu i Zolotica, i neka je.
Vec ste uzeli cijenu ulaznice kao izgovor za ne dolazak.
Vec ste uzeli cijenu ulaznice kao izgovor za ne dolazak.
NO PYRO NO PARTY
ima li sta novo u vezi ekipe, sa kakvim igrackim kadrom raspolazemo za utakmicu? ko nam je sve rovit i povrijedjen?
Volim te Zeljo!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vidjet cemo u Srijedu je li dobra.bagrcavi je napisao/la:Cijena je normalna.
@Neandertalac - Apsolutno se slazem sa tobom. +1
Ako ovakvo vrijeme bude iste su nam sanse za prolaz , po ovakvom se tesko moze igrati i teren ce biti natopljen. Ko bude snalazljiviji proce dalje.
Svaka cast navijacima koji su nakon Sirokog optimisticni sto se utakmice u Srijedu tice...
Sve ispod tri gola ce za nas biti uspijeh i ja jos dalje ne mogu da vjerujem da smo bili toliko glupi i da smo prednost od 5 bodova uspijeli prosuti za dva kola.
Sve ispod tri gola ce za nas biti uspijeh i ja jos dalje ne mogu da vjerujem da smo bili toliko glupi i da smo prednost od 5 bodova uspijeli prosuti za dva kola.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- moustapha
- Kontakt:
Bgti kakvu smo to mi cijenu imali na Grbavici? Nisam primjetio da se pretjerano zalilo.Neandertalac je napisao/la:Nije fazon u cijeni , nego je stvar u provokaciji . Ko ne vidi sta sve rade pitari , taj je corav kod ociju !bagrcavi je napisao/la:Cijena je normalna.

#divovi
-
- Kontakt:
Ko zna sta ce bit do kraja ,bit ce tu jos svasta. Kvesa i Benjo nam trebaju. Svi prepisali Sirokom da ce prvak bit.
- Neandertalac
- Kontakt:
Istu kao i ja , na istoj tribini . Ali nije to poenta , nego konstatne provokacije smrada Dine od pocetka sezone , kontra Sampiona ... a hebo 2-3 marke vise , nije to neka pljacka , znam dobro sta pricam ...moustapha je napisao/la:Bgti kakvu smo to mi cijenu imali na Grbavici? Nisam primjetio da se pretjerano zalilo.Neandertalac je napisao/la:Nije fazon u cijeni , nego je stvar u provokaciji . Ko ne vidi sta sve rade pitari , taj je corav kod ociju !bagrcavi je napisao/la:Cijena je normalna.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- IlProfessore
- Kontakt:
Al ublehaš dino i co. ovo su taktički odigrali tako da naš klub ne može ništa uraditi po pitanju svojih navijača jer je ovom zabranom stavljena omča oko ruku onih koji bi trebali da zaštite gostujuće navijače, a naš klub je poznat po tome da rijetko kad stane u zaštitu svojih navijača..
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ista stvar vam se desila i na pocetku sezone.Vi nakon 3 kola imali 9 mi 4 boda i nakon 2 kola smo vas stigli kao i sad.amerosm je napisao/la:Svaka cast navijacima koji su nakon Sirokog optimisticni sto se utakmice u Srijedu tice...
A tad smo vec nakon 8 kola bili u plusu 4.
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo sto je dio tribine na kojoj si ti bio uslovan za ljude, ovaj gdje smo mi nije.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma bogati . To vam je vjecito razlog za podmetanja . Nego reci mi jesi li i ti dao Blekicu tri km da na plazmi gledas utakmicu i pljeskao rukuicma uzvikivajuci ; Zijad Blekic ... Pitarskoj demagogiji nikad kraja , plitka pamet i kratko pamcenje ...Sarajlijc@ je napisao/la:Samo sto je dio tribine na kojoj si ti bio uslovan za ljude, ovaj gdje smo mi nije.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A koja su podmetanja ovdje ? Da imate pravo regularno biti na utakmici vjerovatno bi vam i jug jeftiniji bio.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Smjesan si...trebali smo samo jugozapad otvoriti i staviti 15 KM..de malo razmisljaj ljudski i mozgom molim te..
ovako vam je isplatnije..ili ti imas problema sa sabiranjem..
ovako vam je isplatnije..ili ti imas problema sa sabiranjem..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ispali su pičići jer, ako su vec otvorili jug, onda su trebali staviti istu cijenu kao i za sjever... Tako da po meni ta hinjavost ponistava dobru odluku da se otvori jug pa ga dodje na isto... SVI NA JUG !!!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kako dodje isto kad je po pravilima jug trebao biti zatvoren jer je to de facto gostujuca tribina ali smo je otvorili zbog rupe u zakonu moze se reci i zbog cega cemo najvjerovatnije biti kaznjeni i ti kazes isto dodje, e svastaBaja_Zvjerka je napisao/la:Ispali su pičići jer, ako su vec otvorili jug, onda su trebali staviti istu cijenu kao i za sjever... Tako da po meni ta hinjavost ponistava dobru odluku da se otvori jug pa ga dodje na isto... SVI NA JUG !!!
cekaj ba, mjesas stvari, je su li jug i sjever na prosloj utakmici kod vas imali istu cijenu, ako jesu izvinjavam se, neces da otvoris oci, ZABRANA ZA GOSTUJUCE NAVIJACE i dalje je na snazi, i uprava FKS je otvorila kapije svih tribina, tj. bujrum ako hoces na sjever ako hoces na jug, niko ti ne brani... da NEMA ZABRANE cijena za sjever bi morala biti ista kao i za jug... Zapad je kod vas bio 20 KM, vidim ovdje je jeftinije, samo sto je stavljen onaj dio gdje vi obicno budete odvojeno.... ako ti je vec zao cenera a gleda ti se utakmica, ja cu ti kartu kupiti...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ispali su pičići jer, ako su vec otvorili jug, onda su trebali staviti istu cijenu kao i za sjever... Tako da po meni ta hinjavost ponistava dobru odluku da se otvori jug pa ga dodje na isto... SVI NA JUG !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.