Ja pročita da prenosi ARENA 5.AsharaK je napisao/la:Hoćl biti sada u srijedu prijenos?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- savatihotece
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Hoce, na BHT.....AsharaK je napisao/la:Hoćl biti sada u srijedu prijenos?
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- DzoleZeljo
- Kontakt:
10 KM za tribinu bez krova.
Neka hvala...
Ali opet, posteno da ste otvorili jug, to se mora priznati.
Visoke karte kao i prenos ce Vam ugusiti posjetu maksimalno.
Neka hvala...

Visoke karte kao i prenos ce Vam ugusiti posjetu maksimalno.

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 24 mar 2014, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
Tebi se nikad nista ne svidja,da je ulaz 3 KM u srijedu ti ne bi dosaoDzoleZeljo je napisao/la:10 KM za tribinu bez krova.
Neka hvala...Ali opet, posteno da ste otvorili jug, to se mora priznati.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pusti se tih prica...arelinho je napisao/la:Tebi se nikad nista ne svidja,da je ulaz 3 KM u srijedu ti ne bi dosaoDzoleZeljo je napisao/la:10 KM za tribinu bez krova.
Kada Zeljo stavi 6 KM vecina sranje pravi, a kada Sarajevo puca karte od 7KM, 8KM, 10 KM, onda je to uredu, i idemo svi na jug...
Bolje je u svakom slucaju uzeti nesto iz Zeljinog Fan-shopa nego njima davati pare..
Bolje je otici podrzati igrace da pokusaju napraviti neki rezultat,nego ovako pricati po forumu price za malu djecuDzoleZeljo je napisao/la:Pusti se tih prica...arelinho je napisao/la:Tebi se nikad nista ne svidja,da je ulaz 3 KM u srijedu ti ne bi dosaoDzoleZeljo je napisao/la:10 KM za tribinu bez krova.
Kada Zeljo stavi 6 KM vecina sranje pravi, a kada Sarajevo puca karte od 7KM, 8KM, 10 KM, onda je to uredu, i idemo svi na jug...
Bolje je u svakom uzeti nesto iz Zeljinog Fan-shopa nego njima davati pare..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@arelinho - Kakav rezultat?
Pa gubis se u prvenstvu, ti bi jos da igras kup!
Daj, malo realnosti...
Ti bi jos dvije tekme protiv Sirokog ili Zrinjskog koji su te natrcali na Grbavici, a zbog kupa ne mozes potrcati kako treba u prvenstvu...
**** Vas Sarajevo. Pojedinim samo da je njih pobijediti. I eto pobijedis, sta onda?
Odrediti primarni cilj jer trenutni roster nam je takav, da ne moze izdrzati igru na dva fronta.
Daj, malo realnosti...
Ti bi jos dvije tekme protiv Sirokog ili Zrinjskog koji su te natrcali na Grbavici, a zbog kupa ne mozes potrcati kako treba u prvenstvu...
**** Vas Sarajevo. Pojedinim samo da je njih pobijediti. I eto pobijedis, sta onda?
Odrediti primarni cilj jer trenutni roster nam je takav, da ne moze izdrzati igru na dva fronta.
Derbi je pa makar on bio revijalnog karaktera.Tu se mora dati igracima podrska,a oni ce dati 100 % od sebe.Nas je zadatak da dodjemo u sto vecem broju i damo im podrsku.DzoleZeljo je napisao/la:@arelinho - Kakav rezultat?
Daj, malo realnosti...
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
ma nema veze treba podrzati al da su cijene realno visoke to stoji, jbt ja ne znam ko njima to odredjuje pa zar ne kontaju da je raja u istim **** u cijelom gradu, 10 KM za utakmicu na tribini gdje je vecinom mladja raja, itd, stavi cijenu za zapad ionako tamo bude par hilj. nasih ...DzoleZeljo je napisao/la:@arelinho - Kakav rezultat?
Daj, malo realnosti...
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
platice se taj jug je.at ih
nadam se da ce ova moja molba doci do administratora koji su redovni na ovoj stranici i da ce je prenijeti svojim novinarima, moze li iko otici prije derbija da malog dine da ga pita sta je sa borbom protiv korupcije i zasto je ona zaustavljena ... hvala unaprijed
nikad nismo bili slabiji, volio bi da se nerijesenim rezultatom oprostimo od kupa , pa da se okrenemo prvenstvu, mi na dva fronta ne mozemo ...
nadam se da ce ova moja molba doci do administratora koji su redovni na ovoj stranici i da ce je prenijeti svojim novinarima, moze li iko otici prije derbija da malog dine da ga pita sta je sa borbom protiv korupcije i zasto je ona zaustavljena ... hvala unaprijed
nikad nismo bili slabiji, volio bi da se nerijesenim rezultatom oprostimo od kupa , pa da se okrenemo prvenstvu, mi na dva fronta ne mozemo ...
u pregledu programa bht-a ne piše da ce biti prenos
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Cijene ulaznica:
Tribina "ZAPAD VIP" - 50 KM/ 30 KM za članove FKS
Tribina "ZAPAD" - 15 KM/ 10 KM za članove FKS
Tribina "ISTOK" - 10 KM/ 8 KM za članove FKS
Tribina "SJEVER - VEDRAN PULJIĆ" - 7KM/ 4 KM za članove FKS
Tribina "JUG" - 10 KM/ 8 KM za članove FKS.
Susret se igra sa početkom u 19 sati.
Tribina "ZAPAD VIP" - 50 KM/ 30 KM za članove FKS
Tribina "ZAPAD" - 15 KM/ 10 KM za članove FKS
Tribina "ISTOK" - 10 KM/ 8 KM za članove FKS
Tribina "SJEVER - VEDRAN PULJIĆ" - 7KM/ 4 KM za članove FKS
Tribina "JUG" - 10 KM/ 8 KM za članove FKS.
Susret se igra sa početkom u 19 sati.
Dajte ljudi nek nam bude ovi veliki klubovi vani inspiracija,pogledajmo jedan United,pogledaj rezultate pa pjesma ne prestaje,a mi isto bodova kao prvi imamo i neke gluposti valjamo,Sarajevo se moze dobit,Leotar cemo aBd dobit i opet je sve otvoreno,dolazi Celik koji se moze dobit,trebamo podrsku dati i bice ok,ja idem na derbi,vratio sam se kuci napokon.
Dino malo sere,citam ovako ili onako,trazi alibi,**** to,igraj,suti,cuvaj za sebe neke stvari,ovako spustas i igrace i nas.
Dino malo sere,citam ovako ili onako,trazi alibi,**** to,igraj,suti,cuvaj za sebe neke stvari,ovako spustas i igrace i nas.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
kisa ce pokvariti posjetu, gledam vremensku, heavy rain u srijedu 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ne znam, u afektu sam rekao protiv Širokog da neću ići na derbi, ali sad kad sam se malo 'ohladio' naravno da idem, pa nek bude i kiša i snijeg i skupa karta, ne interesuje me, išao sam kad nas je znalo po 10 biti na jugu na Grbavici i idem i ovaj put.
A imam nekakav dobar osjećaj za ovaj derbi, pokajaće se ko ne ode
A imam nekakav dobar osjećaj za ovaj derbi, pokajaće se ko ne ode

- Neandertalac
- Kontakt:
Trebali su staviti jug 20 km , pitarski smradovi !!! Kroz istoriju zadnjih debija jasno se pokazuje ko pravi razdor , i sada je smetljar Dino nastavio ono sto je papak Blekic poceo ... Zato im u prvenstvu treba dati 100 karti ... Od pocetka ovog prvenstva pitarski smrad Dino , pokusava na sve nacine da degradira njuspjesniji klub u drzavi , laje i omalavazava , podcjenjuje i ucjenjuje ... Bol i kompleksi koje im nanosimo godinama isplivavaju na povrsinu u svakom njihovom postupku , a to nas samo kao i prije cini jacima , spremnima da odbranimo ono sto nas klub predstavlja !
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Evo na Areni1, repriza, drugo poluvrijeme sa Širokim počinje. Ko nije gledao - može sada.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- JosipBukal
- Kontakt:
Nije mi jasno a vidim niko ni ne komentariše zbog čega su zatvorili jugozapad na kojem takođe budu naši navijači. U stvari jasno mi je al me baš zanima vaše mišljenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.