TurkishAirlines je napisao/la: ↑16 maj 2024, 09:32Ovo nismo ni ti ni ja izjavili, ovo je izjavila nova direktorica FKS, u to vrijeme, koju je Mirvic izabrao. Dakle, sigurno da je imala ona vise informacija kada je ovo izjavljivala.deda je napisao/la: ↑16 maj 2024, 09:24Pozdrav druze, djelomicno se slazem s tobom, a to je u dijelu da Mirvic nije Sarajevo, i ovo sa Ajlom da nije nacisto. Jedna prica u javnosti, a druga u stvarnosti.
Medjutim, volio bih da mi objasnis po cemu smo to mi uvjek trebali biti 1, i zasto to zasluzujemo? Zato sto imamo "novac", zato sto imamo igrace najbolje, zato sto imamo najbolje navijace? Po cemu mi to trebamo biti zadnje 3 god od kad je Mirvic prvaci? Zato sto je Hamza 10x bolji od Bilbije, zato sto je Anicic top u odnosu na Jakovljevica itd?
Ili mozda imali smo dominaciju 5-7 godina osvajali titule, pa dosao Mirva i sada sve upropastio? Vjerovatno smo i od formiranja zajednicke premijer lige igrali ligu prvaka, kup uefa grupna takmicenja, pa sad Mirva dosao i sve unistio?
Vjerovatno i prije Mirvica smo imali najmanje duga drzavi, pa sad Mirvic napravio najveca dugovanja.
Takodje, i prije Mirivica imali smo stabline trenere, pa poslje njega mijenjamo a imamo uzas rezultate.
Razumio bi da smo kao Dinamo, godinama prvaci i sada tamo neko 3 ili 4 mjesto, pa se pljuje i sve sto je dobro. Odmah da kazem da ne mislis da sma ja zadovoljan ovim mjestom i igrom.
Mozda je ovo nase realno stanje, a mi samo sebe precjenjujemo?
Uostalom hajmo vidjet rez.od kad se igra premijer liga, gdje je ta dominacija Saraj.pa sad nista ne valja.
Zamijeniti Rozmana bi bio pucanj sam sebi u nogu. Jedini covjek profesionalac, koji ganja neku disciplinu i rad. Sta mu se sve poturalo za ovih 7 8 mjeseci, dobro je da nije sam otisao odavno.
Slazem se da sada nema neke rez i igru, ali ko je moze imati uz ove sudije, uz pritiska carsije i na svaku rijec pljuvanje od svih sto nije iz Sa.tj sa carije.
Prosle su dvije godine, da li smo najbolji klub na balkanu?
Pustili smo ih dvije godine, mi smo u goroj situaciji nego kad je ovaj intervju davala.
Od mene im vise nema podrske. Vremena je bilo sasvim dovoljno, pustilo se niko im nije pritisak pravio. E sad je druga prica. Za koji mjesec, vise ce ljudi biti nezadovoljno ako se ne promjene neke stvari.
![]()
DEDA aferim.
@Turkish u tvom svemu ima samo lijep taj nick tj sponzor koji niko nikad u BiH nece imati

Trebao si samo tacku osinuti smislenije bi bilo.
O zeni koja veze nema o fudbalu uzimas izjavu kao da je van basten dao. ti si virtual ovog foruma a mozda i generalno