FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

aS_Roma

Re: FK Željezničar

Post Postao/la aS_Roma » 23 mar 2014, 23:50

JosipBukal je napisao/la:Ma u stvari ne treba ni iči na lavor i to bi uprava trebalo da zvanično pozove navijače. Stvarno je više dosta trpljenja njihovih provokacija a naši. ko kakva djeca cviječa šute.
U cemu je problem svega ti ? Sta nije po kontu ovaj put ?

Umjesto da budete zahvalni sto ce te moci uci normalno kao i svaki put na jug, da ne gledate utakmicu sa skuplje tribine i sa zapada ti jos i kukaš !?

U ovom slucaju nek je tebe stid.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 mar 2014, 23:50

Head je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:Jedino pozitivno je sto je Jug domaca tribina, pametan ce skontati :mrgreen:
Jos da tribina nema mrezu 10 metara visoku pa iz nje jedino helikopterom izaci i uci u teren.
I jos da je bliza terenu jedno 50 m haha.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 23 mar 2014, 23:54

Ne kontam vas uopce sta pjenite. Posto je zabrana kao i prosle godine trebali su zatvoriti jug i onda bi kao i one godine morali na zapad pa bi platili kartu 15 ili 20KM. Ovako su otvorili jug i stavili kartu 10KM, sto mislim da je posteno. Nego kao nas mentalitet 100 debila vide da se psuje Svraki pa i oni psuju a nemaju blage veze zasto. Tako i ovo dvojica zakukala ovi ostali vidjeli daje to IN i sad oni psuju, a da razmisle, ma jok ...

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 mar 2014, 00:00

JosipBukal je napisao/la:Ma u stvari ne treba ni iči na lavor i to bi uprava trebalo da zvanično pozove navijače. Stvarno je više dosta trpljenja njihovih provokacija a naši. ko kakva djeca cviječa šute.
a ko si ti da kaze da se ne treba ici, ako ti je zao 10 KM niko te ne tjera da ides, karta jest mozda poskupa i kraj je mjeseca i svasta nesto al sta si se ba uspalio toliko...

SVI NA JUG!!!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 mar 2014, 00:01

monsen je napisao/la:Ne kontam vas uopce sta pjenite. Posto je zabrana kao i prosle godine trebali su zatvoriti jug i onda bi kao i one godine morali na zapad pa bi platili kartu 15 ili 20KM. Ovako su otvorili jug i stavili kartu 10KM, sto mislim da je posteno. Nego kao nas mentalitet 100 debila vide da se psuje Svraki pa i oni psuju a nemaju blage veze zasto. Tako i ovo dvojica zakukala ovi ostali vidjeli daje to IN i sad oni psuju, a da razmisle, ma jok ...
upravo to , Svraka dao gol Sarajevo , ma kakvi to je tika taka kaka messi pato ovo ono nema dalje , jucer napisao jedan ne zasuluzj biti kapiten odmah se njih 10 nadoveze na to i sranje pocne kao i za ovo :? :oops:

Kao oni ne trebaju na "lavor" pa i ne trebas brate, niste vi na to navikli ili vam puknuti 20 km na zapad i izvolite, + lafo neke provokacije a prosle sezone ni mi 6 km nije karta bila cccc :oops:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2014, 00:02

aS_Roma je napisao/la:
monsen je napisao/la:Ne kontam vas uopce sta pjenite. Posto je zabrana kao i prosle godine trebali su zatvoriti jug i onda bi kao i one godine morali na zapad pa bi platili kartu 15 ili 20KM. Ovako su otvorili jug i stavili kartu 10KM, sto mislim da je posteno. Nego kao nas mentalitet 100 debila vide da se psuje Svraki pa i oni psuju a nemaju blage veze zasto. Tako i ovo dvojica zakukala ovi ostali vidjeli daje to IN i sad oni psuju, a da razmisle, ma jok ...
upravo to , Svraka dao gol Sarajevo , ma kakvi to je tika taka kaka messi pato ovo ono nema dalje , jucer napisao jedan ne zasuluzj biti kapiten odmah se njih 10 nadoveze na to i sranje pocne kao i za ovo :? :oops:

Kao oni ne trebaju na "lavor" pa i ne trebas brate, niste vi na to navikli ili vam puknuti 20 km na zapad i izvolite
Što si toliki šupak i miš? Što ne održiš svoje obećanje? Ili treba opet da kopiram tvoj post?
DRUG NEBI TI PUNCA

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 24 mar 2014, 00:02

Svaka cast Monsen, data vam sansa da podrzite klub na jugu i tu opet serete. Trebalo je onda zatvoriti jug , zapad svakako kosta 15 pa bujrum

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 mar 2014, 00:04

bagrcavi je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:

Kao oni ne trebaju na "lavor" pa i ne trebas brate, niste vi na to navikli ili vam puknuti 20 km na zapad i izvolite
Što si toliki šupak i miš? Što ne održiš svoje obećanje? Ili treba opet da kopiram tvoj post?
niti supak niti mis , kopiraj to ne ne zanima , ako cemo tako te gluposti i hirove gledati ovdje niko ne bi pisao !

Kao sto si i ti sigurno napisao negdje da je Jamak i Svraka karna od igraca, pa do toga da su igraci za lige 5 itd na kojim ce te zaraditi po pola miliona eura ... Znaci tako i ti isto mozes sam sebe "banovati" i mnogi drugi

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2014, 00:05

aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...

Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!

Ne volim vas ni sekunde , al daBogda narednih 5 godina bili šampioni !!

Toliko, vozdra !
Toliko, vozdra!
DRUG NEBI TI PUNCA

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 24 mar 2014, 00:07

stavljali ste onaj cemer 15 maraka pa smo je punili do vrha

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 mar 2014, 00:08

bagrcavi je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...

Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!

Ne volim vas ni sekunde , al daBogda narednih 5 godina bili šampioni !!

Toliko, vozdra !
Toliko, vozdra!
Mozes samo tako odgovoriti kad za ovo gore moje napisano nemas argumenata, meni je tvoje mrsko traziti, a nije mi ni bitno ko ce sta pisati i hoce li pisati

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 24 mar 2014, 00:13

Ako vam treba argumenata imam ja argumenata tu sam najaci
habib

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 mar 2014, 00:53

U koliko se igra sa levatima ?
NO PYRO NO PARTY

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 24 mar 2014, 01:01

U 19:00
habib

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 24 mar 2014, 01:04

Ako se bude kret'o rezultat' kako ne treba (ne d'o Bog) , prekinut' tekmu ba, jer su na jugu 'domaci' navijaci , svakako smo bez obiljez'ja hahah :mrgreen:
!

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 24 mar 2014, 01:05

Ako sam davao u Zenici,Mostaru,Tuzli,Pickovcima po deset maraka , sekunde jedne mi nece biti zao na kosevu dati,da gledam najtrofejniju ekipu kako izbacuje mladjeg sarajevskog prvoligasa :)
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 24 mar 2014, 08:09

bambus je napisao/la:Ako se bude kret'o rezultat' kako ne treba (ne d'o Bog) , prekinut' tekmu ba, jer su na jugu 'domaci' navijaci , svakako smo bez obiljez'ja hahah :mrgreen:
Jes', isto ko sto ni Sarajevo nije kaznjeno za bakljadu "domacih" navijaca sa sjevera Grbavice
FORZA MARŠAL !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 mar 2014, 08:49

aS_Roma je napisao/la:

Kao oni ne trebaju na "lavor" pa i ne trebas brate, niste vi na to navikli ili vam puknuti 20 km na zapad i izvolite, + lafo neke provokacije a prosle sezone ni mi 6 km nije karta bila cccc :oops:
bez obzira što je on dao eurogol, a jamak fulio s dva metra ja sam mišljenja da je jamak i tu utakmicu bolje odigrao.

ovo glumljenje lijevog krila zaista više ne liči ni na šta, mislim da bi bilo ko drugi bio bolji. svraka ne može nikoga proći s loptom. on se može prikrasti i zabiti gol iz prvog, eventualno drugog kontakta, to je njegova najveća snaga. i na derbiju je zabio kad se tomić izvukao na lijevo krilo i ubacio mu lijevom nogom. e to nama fali, a svraka se mora vratiti u sredinu.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 24 mar 2014, 08:51

hodža je napisao/la:
bambus je napisao/la:Ako se bude kret'o rezultat' kako ne treba (ne d'o Bog) , prekinut' tekmu ba, jer su na jugu 'domaci' navijaci , svakako smo bez obiljez'ja hahah :mrgreen:
Jes', isto ko sto ni Sarajevo nije kaznjeno za bakljadu "domacih" navijaca sa sjevera Grbavice
ono nisu bili domaci navijci nego horde znam jer sam i ja bio na sjeveru
habib

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 24 mar 2014, 09:37

Hoćl biti sada u srijedu prijenos?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.